Για κακούργημα διώκεται ο οδηγός της νταλίκας που σκόρπισε το θάνατο στον Κηφισό

44 Views

Για κακούργημα διώκεται ο οδηγός της νταλίκας που σκόρπισε το θάνατο στον Κηφισό

Δίωξη για ένα κακούργημα και τρία πλημμελήματα άσκησε ο Εισαγγελέας στον οδηγό της νταλίκας που σκόρπισε το θάνατο στην εθνική οδό τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, οδηγώντας μεθυσμένος.

Ο 64χρονος οδηγός κρατήθηκε από την πρώτη στιγμή στο αστυνομικό τμήμα του Περιστερίου. Από εκεί, το πρωί της Πέμπτης μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα και στον ανακριτή.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας, η νταλίκα διέθετε ασφαλιστήριο, πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας άλλου οχήματος. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο δράστης υπό την επήρεια αλκοόλ είχε συλληφθεί κι άλλη φορά στο παρελθόν , οδηγώντας μάλιστα και εκείνη τη φορά επαγγελματικό όχημα!

Ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για ένα κακούργημα και τρία πλημμελήματα. Συγκεκριμένα τα αδικήματα που κατηγορείται είναι:

– Διατάραξης ασφαλείας συγκοινωνιών από την οποία πράξη προήλθε θάνατος

– Ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή

– Σωματική βλάβη από αμέλεια

– Παράνομη χρήση γνήσιου πιστοποιητικού

– Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ εντός δυο ετών από προηγούμενη παράβαση.

Όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος του οδηγού, Πέτρος Μαντούβαλος, τελευταία στιγμή άλλαξαν οι βάρδιες των οδηγών και έτσι ο 64χρονος βρέθηκε πίσω από το τιμόνι της νταλίκας.

Νωρίτερα, σύμφωνα με τον δικηγόρο του πάντα, ο κατηγορούμενος είχε βγει με φίλους του και γι’ αυτό το αλκοόλ στο αίμα του ήταν πάνω από το επιτρεπτό. Υποστήριξε, όμως, ότι δεν υπάρχει τόση μεγάλη υπέρβαση αλκοόλ στον οργανισμό του. Τόνισε όμως ότι «θα έπρεπε να είναι 0».Με ετικέτα: οδηγός της νταλίκας

Αρθρογραφει

Σχολια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ
8 Views

«Με βαθύτατη θλίψη οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αποχαιρετούμε τον Χάρρυ Κλυνν, τον υπέροχο κωμικό με το πηγαίο χιούμορ, η σάτιρα του οποίου για την καθημερινότητα, καθώς επίσης για τα πολιτικά πράγματα και πρόσωπα ξεχώριζε για την οξύνοια και την καυστικότητά της. Δεν χαρίστηκε σε κανέναν.

Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ