Ακριβοπούλου και Καψώχας ή Τρέμη και Κανέλλης;

31 Views

Ακριβοπούλου και Καψώχας ή Τρέμη και Κανέλλης;
Είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος...
Πολλοί ήταν εκείνοι που κατηγορούσαν την ΕΡΤ, επειδή είχε εκπομπή η Κατερίνα Ακριβοπούλου με τον Σωτήρη Καψώχα. Πρώτος απ'  όλους ο τωρινός πρόεδρος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Ζούλας, που την αποκαλούσε ΣΥΡΙΖΑ-Channel και ΣΥΡΙΖΕΡΤ.
«Παρακολουθώ ΕΡΤ και προς μεγάλη μου έκπληξη η Κατερίνα Ακριβοπούλου, ο Σωτήρης Καψώχας και ο Κώστας Αργυρός θέλησαν να ενισχύσουν σήμερα έτι περαιτέρω την αμερόληπτη και αξιόπιστη δημοσιογραφική ματιά τους για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ. Καλεσμένος τους είναι ο Κώστας Βαξεβάνης», έγραφε στο facebook.
Προσωπικά διαφωνώ, αλλά χάριν της κουβέντας να δεχτώ πως η πολιτική άποψη των δύο αυτών δημοσιογράφων, η δηλωμένη πολιτική άποψη, αποτελούσε πρόβλημα για την αντικειμενικότητα και τον πλουραλισμό της ΕΡΤ.
Τι έχουν να πουν τώρα όλοι εκείνοι για την εκπομπή που σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνουν στην ΕΡΤ η Ολγα Τρέμη και ο Ηλίας Κανέλλης; Η Ολγα Τρέμη του γνωστού Mega και ο Ηλίας Κανέλλης του ομίλου Μαρινάκη, με τη γνωστή πολιτική τους θέση και οι δύο, υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.
Διότι, όσο υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η Κατερίνα Ακριβοπούλου, άλλο τόσο κατά του ΣΥΡΙΖΑ είναι η Τρέμη και ο Κανέλλης. Είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, το καταλαβαίνετε νομίζω.
Ολοι εκείνοι που διαμαρτύρονταν για την Κατερίνα και την κατηγορούσαν με σκαιό τρόπο, θα πουν τίποτε τώρα για αυτούς τους δύο; Η, μήπως, ο πλουραλισμός πλήττεται μόνο από τη μία πολιτική πλευρά;
Από τον κ. Ζούλα δεν έχω ούτε προσδοκίες, ούτε απαιτήσεις. Τι ήταν; Εκπρόσωπος Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τίτλο άλλαξε, όχι στάση.

Αλλά οι συνάδελφοι που δεν σήκωναν μύγα στο σπαθί τους και είχαν κατασπαράξει την (άνεργη, τώρα) Ακριβοπούλου, πού κρύβονται με το νέο ντουέτο Τζίντζερ Ρότζερς και Φρεντ Αστερ που μας προκύπτει στην ΕΡΤ;  Με ετικέτα:

Αρθρογραφει

Σχολια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ