Λέσβος: Το απόγευμα η κηδεία του Κυριάκου Παπαδόπουλου – Μεσίστιες οι σημαίες

148 Views

Λέσβος: Το απόγευμα η κηδεία του Κυριάκου Παπαδόπουλου – Μεσίστιες οι σημαίες

 Κηδεύεται στις 16:30 ο υποπλοιάρχος του Λιμενικού Σώματος Κυριάκος Παπαδόπουλος, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 44 χρόνων. Μεσίστιες θα κυματίζουν σήμερα οι σημαίες στη Λέσβο.

Κυβερνήτης περιπολικού σκάφους στη Μυτιλήνη, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των επιχειρήσεων διάσωσης προσφύγων και μεταναστών, περισυλλέγοντας χιλιάδες ανθρώπους στο Αιγαίο.
Τα συλλυπητήρια τους εξέφρασαν η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας, ενώ με εντολή του υπουργού Άμυνας οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες σήμερα σε όλες τις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λέσβο.
Η κηδεία του 44χρονου αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος θα γίνει με δαπάνη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην απόφαση του αυτή κατέληξε η Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου «αποτίνοντας φόρο τιμής στον υποπλοίαρχο, έναν άνθρωπο ταυτισμένο με την αφοσίωση στο καθήκον, έναν άξιο, ανιδιοτελή, ακούραστο, πρωτοπόρο, με υψηλή αίσθηση ευθύνης και ιδιαίτερα αγαπητό από τους συμπολίτες του.
Αναγνωρίζοντας την αγωνιστικότητα, τον επαγγελματισμό και την επιμονή του στην καθημερινή αναζήτηση λύσεων για τα προβλήματα του τόπου μας, τα προβλήματα της καθημερινής διάσωσης ανθρώπινων ζωών από τη θάλασσα».
Ας σημειωθεί ότι η οικογένεια του Κυριάκου Παπαδόπουλου ζητά αντί για στεφάνια να κατατεθούν χρήματα στο «Χαμόγελο του παιδιού» για τους σκοπούς του οποίου ο Κυριάκος είχε στρατευτεί.


Αρθρογραφει

Σχολια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ογδόντα ελικόπτερα παρέλαβε ο Στρατός από τις ΗΠΑ
19 Views

«Συγχαρητήρια» Αποστολάκη στον Καμμένο «για τη συμμετοχή του και την επιμονή του για την παραλαβή αυτών των Ελικοπτέρων» - «Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να είναι ήρεμος και να μην ανησυχεί για τίποτα

Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ