Λέσβος: Το απόγευμα η κηδεία του Κυριάκου Παπαδόπουλου – Μεσίστιες οι σημαίες

45 Views

Λέσβος: Το απόγευμα η κηδεία του Κυριάκου Παπαδόπουλου – Μεσίστιες οι σημαίες

 Κηδεύεται στις 16:30 ο υποπλοιάρχος του Λιμενικού Σώματος Κυριάκος Παπαδόπουλος, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 44 χρόνων. Μεσίστιες θα κυματίζουν σήμερα οι σημαίες στη Λέσβο.

Κυβερνήτης περιπολικού σκάφους στη Μυτιλήνη, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των επιχειρήσεων διάσωσης προσφύγων και μεταναστών, περισυλλέγοντας χιλιάδες ανθρώπους στο Αιγαίο.
Τα συλλυπητήρια τους εξέφρασαν η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας, ενώ με εντολή του υπουργού Άμυνας οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες σήμερα σε όλες τις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λέσβο.
Η κηδεία του 44χρονου αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος θα γίνει με δαπάνη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην απόφαση του αυτή κατέληξε η Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου «αποτίνοντας φόρο τιμής στον υποπλοίαρχο, έναν άνθρωπο ταυτισμένο με την αφοσίωση στο καθήκον, έναν άξιο, ανιδιοτελή, ακούραστο, πρωτοπόρο, με υψηλή αίσθηση ευθύνης και ιδιαίτερα αγαπητό από τους συμπολίτες του.
Αναγνωρίζοντας την αγωνιστικότητα, τον επαγγελματισμό και την επιμονή του στην καθημερινή αναζήτηση λύσεων για τα προβλήματα του τόπου μας, τα προβλήματα της καθημερινής διάσωσης ανθρώπινων ζωών από τη θάλασσα».
Ας σημειωθεί ότι η οικογένεια του Κυριάκου Παπαδόπουλου ζητά αντί για στεφάνια να κατατεθούν χρήματα στο «Χαμόγελο του παιδιού» για τους σκοπούς του οποίου ο Κυριάκος είχε στρατευτεί.


Αρθρογραφει

Σχολια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Χρ. Σίμος σε Παπαχρήστο: Η Πολιτεία στηρίζει την αναγέννηση της οπτικοακουστικής παραγωγής
15 Views

Με αφορμή σχόλιο του Δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου στην εφημερίδα «Τα Νέα», σχετικά με την απόδοση του πλαισίου για την παροχή κινήτρων στις οπτικοακουστικές παραγωγές που επιλέγουν την Ελλάδα ως τόπο γυρισμάτων, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου ΨΗΠΤΕ, Χρήστος Σίμος, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ