Όταν ο αντιδήμαρχος Λέσβου απειλούσε ότι θα πυροβολήσει πρόσφυγες - Χθες 78χρονος το έκανε (Video)

114 Views

Όταν ο αντιδήμαρχος Λέσβου απειλούσε ότι θα πυροβολήσει πρόσφυγες - Χθες 78χρονος το έκανε (Video)
Δείτε Video

 Μόνο σοκ προκαλεί η χθεσινή είδηση ότι ένας 78χρονος πυροβόλησε μπροστά στα μάτια των γονιών του 16χρονο πρόσφυγα στο κεφάλι και στα πόδια επειδή μπήκε στο κτήμα του.

Το "να πάρουμε τα όπλα" όμως φαίνεται ότι το έχουν εύκολο στα λόγια κάποιοι στη Μυτιλήνη. 
Στις 4 Ιουλίου σε ευρεία σύσκεψη παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης με τη συμμετοχή του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μπαλάφα, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κατζανός, είχε απειλήσει να βγει με όπλο και δολοφονήσει όποιον τολμήσει να μεταφέρει τον προσφυγικό καταυλισμό στη Λέσβο:
Καλώς εχόντων των πραγμάτων δεν σκοπεύω να ξαναέρθω στις εκλογές, να θέσω τον εαυτό μου, με τίποτα με αυτά που έζησα, έτσι; Δεν το συζητάω. Τελεία. Σε έναν χρόνο τελειώνω. Εάν όμως, πριν, προταθεί να πάει σε άλλο μέρος το καμπ, τυγχάνει να είμαι αντιδήμαρχος Ευεργέτουλα, Αγιάσου, Πολιχνίτου και όλης της βορειοδυτικής Λέσβου, γεωγραφικός (σ.σ. αντιδήμαρχος) θα βγω με όπλο, θα βγω με όπλο και όποιος τολμήσει, θα τον δολοφονήσω. Το λέω. Αυτά που ζήσαμε υπουργέ, δεν θέλουμε να το σκεφτόμαστε, ούτε ψύλλος στον κόρφο μας.
(Στο βίντεο, που δεν έχει καλό ήχο το επίμαχο σημείο περί όπλου ακούγεται περίπου στο 14ο δευτερόλεπτο)


Αρθρογραφει

Σχολια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Χρ. Σίμος σε Παπαχρήστο: Η Πολιτεία στηρίζει την αναγέννηση της οπτικοακουστικής παραγωγής
16 Views

Με αφορμή σχόλιο του Δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου στην εφημερίδα «Τα Νέα», σχετικά με την απόδοση του πλαισίου για την παροχή κινήτρων στις οπτικοακουστικές παραγωγές που επιλέγουν την Ελλάδα ως τόπο γυρισμάτων, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου ΨΗΠΤΕ, Χρήστος Σίμος, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ