Όταν ο αντιδήμαρχος Λέσβου απειλούσε ότι θα πυροβολήσει πρόσφυγες - Χθες 78χρονος το έκανε (Video)

71 Views

Όταν ο αντιδήμαρχος Λέσβου απειλούσε ότι θα πυροβολήσει πρόσφυγες - Χθες 78χρονος το έκανε (Video)
Δείτε Video

 Μόνο σοκ προκαλεί η χθεσινή είδηση ότι ένας 78χρονος πυροβόλησε μπροστά στα μάτια των γονιών του 16χρονο πρόσφυγα στο κεφάλι και στα πόδια επειδή μπήκε στο κτήμα του.

Το "να πάρουμε τα όπλα" όμως φαίνεται ότι το έχουν εύκολο στα λόγια κάποιοι στη Μυτιλήνη. 
Στις 4 Ιουλίου σε ευρεία σύσκεψη παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης με τη συμμετοχή του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μπαλάφα, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κατζανός, είχε απειλήσει να βγει με όπλο και δολοφονήσει όποιον τολμήσει να μεταφέρει τον προσφυγικό καταυλισμό στη Λέσβο:
Καλώς εχόντων των πραγμάτων δεν σκοπεύω να ξαναέρθω στις εκλογές, να θέσω τον εαυτό μου, με τίποτα με αυτά που έζησα, έτσι; Δεν το συζητάω. Τελεία. Σε έναν χρόνο τελειώνω. Εάν όμως, πριν, προταθεί να πάει σε άλλο μέρος το καμπ, τυγχάνει να είμαι αντιδήμαρχος Ευεργέτουλα, Αγιάσου, Πολιχνίτου και όλης της βορειοδυτικής Λέσβου, γεωγραφικός (σ.σ. αντιδήμαρχος) θα βγω με όπλο, θα βγω με όπλο και όποιος τολμήσει, θα τον δολοφονήσω. Το λέω. Αυτά που ζήσαμε υπουργέ, δεν θέλουμε να το σκεφτόμαστε, ούτε ψύλλος στον κόρφο μας.
(Στο βίντεο, που δεν έχει καλό ήχο το επίμαχο σημείο περί όπλου ακούγεται περίπου στο 14ο δευτερόλεπτο)


Αρθρογραφει

Σχολια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
 • Έλεγχοι ΑΑΔΕ "real time"
  41 Views

  Με έναν νέο, εξελιγμένο τρόπο επιτήρησης θα επιχειρήσει από το νέο έτος η ΑΑΔΕ να βάλει φρένο στη φοροδιαφυγή των επιχειρήσεων.

  Περισσότερα ...
 • Κρούσμα μηνιγγίτιδας B στη Σκύρο - Έκλεισαν προληπτικά τα σχολεία
  33 Views

  Ένα 14χρονο αγόρι διαγνώσθηκε με μηνιγγίτιδα τύπου B πριν από λίγες ημέρες στη Σκύρο. Την περασμένη Πέμπτη το παιδί παρουσίασε αδιαθεσία και την επόμενη επισκέφθηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείου της Σκύρου, όπου οι γιατροί διέγνωσαν τη μηνιγγίτιδα τύπου Β' και έτσι κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία

  Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ