Τραγωδία στο ΜΑΤΙ. Κατέγραφε την φωτιά μέχρι που κάηκε.

351 Views

Τραγωδία στο ΜΑΤΙ. Κατέγραφε την φωτιά μέχρι που κάηκε.
Δείτε Video

 Το βίντεο έφτασε στα χέρια μας πριν απο λίγο. Είναι ένας απο τους πολλούς που έχασαν την περιουσία τους μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Ο νεαρός άντρας έχει ανοίξει το κινητό του και “γράφει” την φωτιά. Κάνει live μετάδοση; Γράφει απλά ένα βίντεο στο κινητό; Κανεις δεν γνωρίζει.

Στην αρχή στα πρώτα πλάνα η πύρινη λαίλαπα σαρώνει τα οικόπεδα και τα σπίτια δίπλα στο δικό του και εντελώς ξαφνικά ο άνεμος αλλάζει και οι φλόγες πέφτουν πάνω του. Στον πανικό του τρέχει και βρίσκει έναν χώρο μέσα στο σπίτι να κρυφτεί. Ακούμε βογγητά. Ακούμε τις ανάσες του βαριές.
Ξαφνικά το κινητό σταματά να γράφει. Κανείς δεν ξέρει αν έζησε…η αν κάηκε. Μακάρι το παλικάρι να ζεί.


Με ετικέτα: νεαρός φωτιά Μάτι Αττική κινητό

Αρθρογραφει

Σχολια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
 • Έλεγχοι ΑΑΔΕ "real time"
  41 Views

  Με έναν νέο, εξελιγμένο τρόπο επιτήρησης θα επιχειρήσει από το νέο έτος η ΑΑΔΕ να βάλει φρένο στη φοροδιαφυγή των επιχειρήσεων.

  Περισσότερα ...
 • Κρούσμα μηνιγγίτιδας B στη Σκύρο - Έκλεισαν προληπτικά τα σχολεία
  34 Views

  Ένα 14χρονο αγόρι διαγνώσθηκε με μηνιγγίτιδα τύπου B πριν από λίγες ημέρες στη Σκύρο. Την περασμένη Πέμπτη το παιδί παρουσίασε αδιαθεσία και την επόμενη επισκέφθηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείου της Σκύρου, όπου οι γιατροί διέγνωσαν τη μηνιγγίτιδα τύπου Β' και έτσι κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία

  Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ