Τραγωδία στο ΜΑΤΙ. Κατέγραφε την φωτιά μέχρι που κάηκε.

424 Views

Τραγωδία στο ΜΑΤΙ. Κατέγραφε την φωτιά μέχρι που κάηκε.
Δείτε Video

 Το βίντεο έφτασε στα χέρια μας πριν απο λίγο. Είναι ένας απο τους πολλούς που έχασαν την περιουσία τους μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Ο νεαρός άντρας έχει ανοίξει το κινητό του και “γράφει” την φωτιά. Κάνει live μετάδοση; Γράφει απλά ένα βίντεο στο κινητό; Κανεις δεν γνωρίζει.

Στην αρχή στα πρώτα πλάνα η πύρινη λαίλαπα σαρώνει τα οικόπεδα και τα σπίτια δίπλα στο δικό του και εντελώς ξαφνικά ο άνεμος αλλάζει και οι φλόγες πέφτουν πάνω του. Στον πανικό του τρέχει και βρίσκει έναν χώρο μέσα στο σπίτι να κρυφτεί. Ακούμε βογγητά. Ακούμε τις ανάσες του βαριές.
Ξαφνικά το κινητό σταματά να γράφει. Κανείς δεν ξέρει αν έζησε…η αν κάηκε. Μακάρι το παλικάρι να ζεί.


Με ετικέτα: νεαρός φωτιά Μάτι Αττική κινητό

Αρθρογραφει

Σχολια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
 • Δίωξη κατά Μητροπολίτη για κακούργημα
  31 Views

  Την παρέμβαση του Αρείου Πάγου και της Εισαγγελίας Εφετών Δυτικής Ελλάδας προκάλεσε η καθυστέρηση που παρατηρείται στην εξέλιξη της έρευνας γύρω από τα οικονομικά πεπραγμένα της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας και της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Αγγελοκάστρου (ελέγχεται από τη Μητρόπολη), οι οποίες τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στο μικροσκόπιο της.....

  Περισσότερα ...
 • Σε εξέλιξη σχέδιο αποπομπής της Τερέζα Μέι
  23 Views

  ις ημέρες της εκπαραθύρωσης της Μάργκαρετ Θάτσερ από την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος θυμίζουν οι κινήσεις μερίδας των βουλευτών των Τόρις, οι οποίοι συγκέντρωσαν 48 υπογραφές που απαιτούνται για την υποβολή προτάσεως δυσπιστίας κατά της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι.

  Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ