Ανοιχτά χαρτιά ή έκπληξη από Στραματσόνι;

Ανοιχτά χαρτιά ή έκπληξη από Στραματσόνι;

Ο Αντρέα Στραματσόνι στην παρούσα φάση φαίνεται ότι έχει ως προτεραιότητα να αποκτήσει όσο το δυνατόν καλύτερη γνώση για το υλικό που διαθέτει ο Παναθηναϊκός, παρά να προσπαθήσει να μπερδέψει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι στη Λεωφόρο.

Κάτι άλλωστε που φάνηκε την περασμένη εβδομάδα όταν κατά την παρουσίασή του είπε ξεκάθαρα ότι σκοπεύει να παίξει με τέσσερις αμυντικούς και με δύο επιθετικούς. 

Τουτέστιν 4-4-2. Μάλιστα στις προπονήσεις που ακολούθησαν φρόντισε να δείξει, μέσω των δοκιμών που πραγματοποίησε, ότι προτίθεται να παρατάξει ένα 4-4-2, όχι σε ρόμβο όπως έπαιζαν κατά κόρον οι "πράσινοι" επί Αναστασίου αλλά στην ευθεία...

Επίσης, είναι μετρημένα κουκιά ορισμένες επιλογές σε συγκεκριμένες θέσεις. Για παράδειγμα ο Στιλ στο τέρμα, οι Βέμερ, Νάνο στα άκρα και οι Σάντσεθ, Ταυλαρίδης στο κέντρο της άμυνας έχουν σαφές προβάδισμα για μια θέση στο αρχικό σχήμα, όπως και το δίδυμο Μπεργκ-Καρέλη για την επίθεση, που πολύ δύσκολα θα σπάσει προκειμένου να αγωνιστεί ένας εκ των Πέτριτς ή Κλωναρίδη.

Τι απομένει; Οι τέσσερις θέσεις στα χαφ, όπου ο Ζέκα είναι ο ένας και μοναδικός βέβαιος. Αυτό όμως που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι αν θα παίξει στον κεντρικό άξονα ή σε ρόλο δεξιού χαφ. 

Από εκεί και πέρα, για τη θέση του αμυντικού μέσου έχει προβάδισμα ο Λαγός αντί του Κουτρουμπή (δοκιμάστηκε και στόπερ), καθώς δεν θεωρείται πιθανό να ντεμπουτάρει ως βασικός ο Εσιέν που έχει να παίξει σε επίσημο ματς από τον περασμένο Μάρτιο. 

RSS & Newsletter & Social

RSS Newsletter Youtube Facebook Twitter

Αναζήτηση Ειδήσεων