Πολιτικά Νέα

Σε επαφή με την Ελλάδα βρίσκεται η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών σχετικά με τις αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις. Αυτό δήλωσε η εκπρόσωπος του State Department Τζένιφερ Ψάκι. 

Πολιτικά Νέα

Βλέποντας το άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στις δύο κοινοβουλευτικές τους ομάδες και μπροστά στον κίνδυνο να μην ψηφιστεί ο ενιαίος φόρος ακινήτων, Σαμαράς και Βενιζέλος αποφάσισαν να συναντηθούν κυρίως για δύο λόγους.  

Πολιτικά Νέα

Αναστάτωση προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ η χθεσινή παρέμβαση του βουλευτή Επικρατείας και ιστορικού στελέχους της Αριστεράς Μανώλη Γλέζου, που παραδέχθηκε εμμέσως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πείσει την κοινωνία, αποδίδοντας το γεγονός στο ότι υπάρχουν σημεία που δεν έχουν ξεκαθαριστεί.  

Πολιτικά Νέα

Το σχέδιο επανεργοποίησης του αγωγού πετρελαίου Μπουργκάς -Αλεξανδρούπολη, αλλά και η μείωση της τιμής του φυσικού αερίου θα τεθούν σήμερα στις συζητήσεις που θα έχει ο επίτροπος Ενέργειας Γκίντερ Ετιγκερ με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό ενέργειας Γιάννη Μανιάτη.  

Οικονομικά Νέα

Νυχτερινή αναδίπλωση από το οικονομικό επιτελείο στο νομοσχέδιο για το φόρο ακινήτων μετά και το... αντάρτικο 22 “γαλάζιων” βουλευτών που κατέθεσαν, ερώτηση για την φορολόγηση των αγροτεμαχίων και οικοπέδων προς τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. 

Οικονομικά Νέα

Τα παράλογα του νέου ενιαίου φόρου ακινήτων σχολίασαν οι πολίτες στην δημόσια διαβούλευση του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών στην Διαύγεια.  

Οικονομικά Νέα

Αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει για την έρευνα σε βάρος της τρόικας για τα λάθη και τις αστοχίες στα προγράμματα διάσωσης σε Ελλάδα, Κύπρο, Πορτογαλία και Ιρλανδία ξεκινάει το ευρωκοινοβούλιο.  

Οικονομικά Νέα

Να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για αλλαγές στο ενιαίο φόρο ακινήτων αλλά με δημοσιονομικά ουδέτερο αποτέλεσμα κάλεσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη συνάντησή τους σήμερα το βράδυ. 

Κοινωνικά Νέα

Ο Άρειος Πάγος επικύρωσε εφετειακή απόφαση με την οποία οδοντίατρος υποχρεώθηκε να καταβάλει σε 37χρονη κοινωνική λειτουργό για ψυχική οδύνη το ποσό των 30.000 ευρώ για ιατρικό λάθος του που είχε ως συνέπεια να χάσει την όρασή της από τον αριστερό οφθαλμό της. 

Κοινωνικά Νέα

Απίστευτες είναι οι δικαιολογίες που επιστρατεύουν οι διοικητικοί υπάλληλοι του πανεπιστημίου Αθηνών για να αιτιολογήσουν ότι πληρώνονται κανονικά παρά το γεγονός ότι διανύουν την όγδοη συνεχόμενη εβδομάδα απεργιακών κινητοποιήσεων.  

Κοινωνικά Νέα

Έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 87 του χρόνια, ο Έλληνας σκηνοθέτης και σεναριογράφος Νίκος Φώσκολος.  

Κοινωνικά Νέα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων, οι οποίοι χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένη στη Σπάρτη. 

RSS & Newsletter & Social

RSS Newsletter Youtube Facebook Twitter

Αναζήτηση Ειδήσεων