Παράξενες Ειδήσεις

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, συνεχίζει να εξαγοράζει νέες εταιρίες και αυτή τη φορά σειρά έχει η εταιρεία Oculus που κατασκευάζει συσκευές εικονικής πραγματικότητας.

Παράξενες Ειδήσεις

Οι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν στην ατμόσφαιρα του πλανήτη μας τέσσερα άγνωστα έως τώρα και, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, νέα ανθρωπογενή αέρια, τα οποία συμβάλλουν στην καταστροφή του όζοντος.

Παράξενες Ειδήσεις

Στο φετινό Ράλι Ακρόπολις(28-30 Μαρτίου) που περιλαμβάνεται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι δήλωσαν συμμέτοχη 29 πληρώματα.

Παράξενες Ειδήσεις

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε στην εκπομπή για την καριέρα του ως ηθοποιός και τα όρια που πρέπει να έχει η σάτιρα.

Πολιτικά Νέα

Εκτροπή δημοκρατικά, ηθικά και κοινοβουλευτικά αδιανότητη χαρακτήρισε ο Δημήτρης Παπαδημούλης την προσπάθεια της κυβέρνησης να απορρίψει την πρόταση δυσπιστίας που υπέβαλλε ο ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο του Γιάννη Στουρνάρα.

Πολιτικά Νέα

Θύελλα προκάλεσε στη Βουλή η απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας σε βάρος του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

Πολιτικά Νέα

Το άρθρο 142 του Κανονισμού της Βουλής περιγράφει τη διαδικασία υποβολής πρότασης δυσπιστίας.

Πολιτικά Νέα

Τους υποψηφίους για την μάχη των ευρωεκλογών παρουσίασε και επίσημα η «Ελιά», κατά τη διάρκεια πολιτικής εκδήλωσης από τους επικεφαλής των κομμάτων και κινήσεων που συγκροτούν τον νέο φορέα.

Οικονομικά Νέα

Επιπλέον φόρους λόγω μη συλλογής του απαιτούμενου ποσού αποδείξεων για καταναλωτικές δαπάνες του έτους 2013 κινδυνεύουν να πληρώσουν φέτος πάρα πολλοί μισθωτοί, συνταξιούχοι, εργαζόμενοι με «μπλοκάκια» και αγρότες.

Οικονομικά Νέα

Κρατικές οικονομικές ενισχύσεις ύψους 942.647 ευρώ σε 1.235 παραγωγούς θα καταβληθούν αύριο Δευτέρα από τον ΕΛΓΑ.

Κοινωνικά Νέα

«Μπάχαλο» και σύγχυση επικρατεί για μία ακόμη ημέρα με το θέμα των κλειστών φαρμακείων.

Κοινωνικά Νέα

Ντόμινο απεργιακών κινητοποιήσεων προκαλεί το πολυνομοσχέδιο. Μετά τους φαρμακοποιούς στο χορό μπαίνουν οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί, από αύριο οι νοσοκομειακοί γιατροί, ενώ προς κλιμάκωση προσανατολίζονται και οι φαρμακοποιοί.

RSS & Newsletter & Social

RSS Newsletter Youtube Facebook Twitter

Αναζήτηση Ειδήσεων