Παράξενες Ειδήσεις

Προστασία από τον καρκίνο υπόσχονται οι δ-αναστολείς

Παράξενες Ειδήσεις

Ομάδα βρετανών επιστημόνων, σύμφωνα με όσα γράφουν σε έναν νέο οδηγό που εξέδωσαν, οι δίαιτες αποτοξίνωσης είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων, που δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν στην υγεία.

Παράξενες Ειδήσεις

Οι φράουλες μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο στην μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα, αναφέρουν αμερικανοί επιστήμονες.

Πολιτικά Νέα

Με διάταγμά του ο Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν διόρισε νέο πρεσβευτή της Ρωσίας στην Ελλάδα τον έως σήμερα διευθυντή της - αρμόδιας και για τη χώρα μας - 4ης Ευρωπαϊκής Διεύθυνσης του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Αντρέι Μάσλοφ.

Πολιτικά Νέα

Ενημερωτικού χαρακτήρα ήταν η εικοσάλεπτη συζήτηση μεταξύ του πρωθυπουργού και του Β. Σόιμπλε. Άλλωστε οι δύο άντρες δεν θα μπορούσαν να μπουν σε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς η συνάντηση έγινε στο περιθώριο του γεύματος που παρέθεσε το ΕΛΚ στην Πορτογαλία και στην ροτόντα δεν ήταν μόνοι τους αλλά καθόντουσαν και άλλοι ευρωπαίοι αξιωματούχοι.

Πολιτικά Νέα

«Ανασυγκρότηση-Αναδιανομή-Ανάπτυξη»

Πολιτικά Νέα

Πυρετός επικρατεί στην κυβέρνηση μετά την απόφαση να υλοποιήσει τα προαπαιτούμενα ώστε να λάβει τις δύο δόσεις του 1 δισ. εκάστη στα τέλη Ιουλίου και εν συνεχεία να επιχειρήσει να διαπραγματευτεί με την τρόικα φορολογικές ελαφρύνσεις.

Οικονομικά Νέα

Με 22 ρυθμίσεις ανάλογα με την κατηγορία στην οποία βρίσκεται ο κάθε δανειολήπτης θα μπορεί να διευθετεί τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια του, όπως αναφέρει απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος.

Οικονομικά Νέα

«Η επόμενη έξοδος της Ελλάδας στις αγορές θα γίνει όποτε χρειαστεί, από επιλογή και όχι από ανάγκη», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη σχολιάζοντας τηλεγράφημα του Reuters.

Οικονομικά Νέα

Τους τρόπους με τους οποίους θα αντιμετωπίζουν στο μέλλον οι τράπεζες τις επιπτώσεις από τις καθυστερήσεις πληρωμών και την υπερχρέωση φυσικών και νομικών προσώπων, ορίζει απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδας που δημοσιεύθηκε την Τρίτη στο ΦΕΚ (αριθμός φύλλου 1582).

Οικονομικά Νέα

Η ανακοίνωση του νέου Προέδρου του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Χριστόδουλου Στεφανάδη για το όσα υποστήριζε τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2011 σε άρθρα του στα οποία κάθε άλλο παρά είχε αποκλείσει ως διέξοδο την συντεταγμένη επιστροφή στη δραχμή ως αντίδοτο στην πρωτοφανή ύφεση και απώλεια εισοδημάτων.

Κοινωνικά Νέα

Ο Χάρης Βαρθακούρης, ο Στέλιος Διονυσίου και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης ενώνουν τις φωνές τους για μια συναυλία γεμάτη Αγάπη.

RSS & Newsletter & Social

RSS Newsletter Youtube Facebook Twitter

Αναζήτηση Ειδήσεων