Πολιτικά Νέα

Με δήλωσή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων βάλει κατά των κυβερνητικών χειρισμών. 

Πολιτικά Νέα

Κατηγορηματική απάντηση στα σενάρια άρσης της απαγόρευσης πλειστηριασμών στην πρώτη κατοικία έδωσε, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Ν.Δ. 

Πολιτικά Νέα

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξης Μητρόπουλος ο οποίος είναι και υπεύθυνος τομέα διοικητικής μεταρρύθμισης με δήλωσή του αναφέρει: «Ο νέος κύκλος της εργασιακής βαρβαρότητας έχει ήδη αρχίσει. Η επίθεση κατά του «εχθρού»-ελληνικού λαού από κυβέρνηση και Τρόικα είναι σε εξέλιξη».  

Πολιτικά Νέα

Οι Ηνωμένες Πολιτείες αναγνωρίζουν τον «στρατηγικό ρόλο» της Ελλάδας, καθώς και ότι η χώρα αποτελεί «σημαντικό παράγοντα ασφάλειας, συνεργασίας, συνεννόησης και σταθερότητας», όπως τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, μετά τη χθεσινοβραδινή συνάντησή του με τον Αμερικανό ομόλογό του, Τσακ Χέιγκελ, στο Πεντάγωνο, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα ασφάλειας και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή και ζητήματα ενόψει της επικείμενης συνάντησης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, στον Λευκό Οίκο, στις 8 Αυγούστου. 

Οικονομικά Νέα

«Αλαλούμ» προέκυψε με τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 23% στο 13% από την Πέμπτη 1η Αυγούστου έως 31 Δεκεμβρίου 2013, καθώς η εγκύκλιος του γενικού γραμματέα Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη περισσότερο έμπλεξε παρά ξεκαθάρισε τα πράγματα.  

Οικονομικά Νέα

Ο αριθμός των ανέργων πολιτών στην ευρωζώνη σημείωσε πτώση τον Ιούνιο, για πρώτη φορά στη διάρκεια της τελευταίας διετίας και πλέον, ενώ ο πληθωρισμός παρέμεινε αμετάβλητος τον Ιούλιο, σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν πριν λίγο στη δημοσιότητα από την ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία Eurostat. 

Οικονομικά Νέα

Η αδυναμία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων να διασταυρώσει αμέσως τα εισοδήματα που δηλώνουν ηλεκτρονικά στις φετινές φορολογικές δηλώσεις οι φορολογούμενοι μπλοκάρει και την άμεση έκδοση του εκκαθαριστικού σημειώματος, σε αντίθεση με τις περυσινές δηλώσεις, όπου ο φορολογούμενος είχε τη δυνατότητα να εκτυπώσει με την οριστική υποβολή της δήλωσης το εκκαθαριστικό του σημείωμα. 

Κοινωνικά Νέα

Με καθυστέρηση δυο ωρών απέπλευσε από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για την Σαμοθράκη το Ε/Γ-Ο/Γ ΣΑΟΣ, λόγω της απαγόρευσης απόπλου που ζήτησαν εργαζόμενοι οι οποίοι και κατέθεσαν αγωγή κατάσχεσης στην πλοιοκτήτρια εταιρία για μη καταβολή των δεδουλευμένων που τους οφείλει. 

Κοινωνικά Νέα

Χιλιάδες πολίτες δεν γνώριζαν ότι δικαιούνται το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων που δίνεται από φέτος ακόμη και σε οικογένειες με 1 ή 2 παιδιά με βάση εισοδηματικά κριτήρια που έχουν τεθεί.  

Κοινωνικά Νέα

Την ώρα που η κυβέρνηση και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν το νέο κύμα κινητικότητας, η τρόικα αναμένεται να θέσει εκ νέου το θέμα της αύξησης του αριθμού των απολύσεων στον δημόσιο τομέα.  

Κοινωνικά Νέα

Μετά την Ολυμπία Οδό και τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, γίνεται επανεκκίνηση κατασκευαστικών εργασιών και στην Ιονία Οδό, η υλοποίηση της οποίας -όπως και των υπολοίπων τριών μεγάλων αυτοκινητοδρόμων- είχε μπλοκαριστεί για περισσότερο από δυόμισι χρόνια, λόγω του χρηματοδοτικού κενού που δημιουργήθηκε, κυρίως από τη διακοπή χρηματοδότησης από την πλευρά των τραπεζών. 

Διεθνή Νέα

Ο ομογενής Τζέρι Γεωργάτος θα είναι υποψήφιος γερουσιαστής με τη σημαία του νεοϊδρυθέντος πολιτικού κόμματος WikiLeaks Party. Ο ιδρυτής της WikiLeaks, Julian Assange, ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα τους υποψηφίους του νεοσύστατου κόμματός του WikiLeaks Party στις επικείμενες εθνικές εκλογές που θα διεξαχθούν στην Αυστραλία, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο. 

RSS & Newsletter & Social

RSS Newsletter Youtube Facebook Twitter

Αναζήτηση Ειδήσεων