Πολιτικά Νέα

Ξέσπασε ο Μίκης Θεοδωράκης για τη Χρυσή Αυγή κατά τη διάρκεια εκδήλωση στο Ηρώδειο.  

Πολιτικά Νέα

Με στόχο να διερευνήσει τις προθέσεις του ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος (ενόψει και της ετήσιας συνεδρίασης του ταμείου 11-13 Οκτωβρίου) θα προσέλθει ο πρωθυπουργός στην συνάντηση που θα έχει την Τρίτη στη Νέα Υόρκη με την Κρ. Λαγκάρντ.  

Πολιτικά Νέα

Σχεδόν επτά στους δέκα πολίτες δεν διστάζουν να ομολογήσουν ότι η δράση της Χρυσής Αυγής αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για τη δημοκρατία στη χώρα.  

Πολιτικά Νέα

Σταθερότητα και αποφασιστικότητα είναι το μήνυμα της κυβέρνησης και με πάση θυσία θα πρέπει να αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα βίας και ακρότητας, ανέφερε κυβερνητική πηγή, στο περιθώριο της επίσκεψης του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στη Νέα Υόρκη. 

Οικονομικά Νέα

«Πρέπει κανείς να ξέρει να σιωπά» είναι η απάντηση που έδωσε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ ερωτηθείς αν θα χρειαστεί νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού δημοσίου χρέους, σε συνέντευξη του στη βελγική εφημερίδα L' Écho. 

Οικονομικά Νέα

Σε φάρμακο για πάσα μνημονική νόσο επιχειρεί να αναγάγει το υπουργείο Οικονομικών την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας, επιχειρώντας και να μειώσει άμεσα το δημόσιο χρέος, αλλά και να κλείσει το χρηματοδοτικό κενό, ύψους περίπου 10,9 δισ. το 2015-2016.  

Οικονομικά Νέα

Στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων θα πρέπει να αναζητήσουν οι ιδιοκτήτες Ι.Χ. τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2014, τα οποία θα περιλαμβάνουν και τον φόρο πολυτελείας για αυτοκίνητα άνω των 1.928 κ.εκ. Η ΓΓΠΣ δεν θα ταχυδρομήσει τα σχετικά ειδοποιητήρια, καθώς θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο στις αρχές Νοεμβρίου. 

Οικονομικά Νέα

Με τον ν. 4111/2013 (ΦΕΚ Α 18/25-1-2013) η τρικομματική κυβέρνηση (Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ) παραιτήθηκε και de jure από την εθνική μας κυριαρχία και την αναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης και ανέλαβε τη δέσμευση να χορηγήσει γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (σελ. 358 επ.) περί αυτού. 

Κοινωνικά Νέα

Τέλος στο μαρτυρικό Γολγοθά που ανέβαιναν ο αγαπημένος ηθοποιός Πέτρος Φυσσούν και η σύζυγός του Νικολέτα Χατζηχρήστου μετά την έξωση που τους έκανε η σπιτονοικοκυρά τους στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, έβαλαν ο πνευματικός του, που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό τους, και ευαισθητοποιημένοι πολίτες. 

Κοινωνικά Νέα

Διακόπηκε η κυκλοφορία στον ένα κλάδο της σήραγγας Καλογερικού, επί του αυτοκινητοδρόμου Τρίπολης - Καλαμάτας, για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού της σήραγγας. 

Κοινωνικά Νέα

Αύριο Τρίτη θα καταβληθεί η σύνταξη μηνός Οκτωβρίου σε 738.574 συνταξιούχους του ΟΓΑ με πίστωση στους Τραπεζικούς λογαριασμούς τους ή λογαριασμούς ΕΛ.ΤΑ., που έχουν επιλέξει. 

Κοινωνικά Νέα

Σε γρίφο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η αντιμετώπιση των ελλειμμάτων των ασφαλιστικών ταμείων που διογκώνονται και απειλούν να εκτροχιάσουν τον κρατικό προϋπολογισμό. Οι επόμενες συναντήσεις της ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας με τους επικεφαλής της τρόικας τον Οκτώβριο θα είναι καθοριστικές για το αν τελικά εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι θα δουν για μια ακόμη φορά το εισόδημα τους να συρρικνώνεται, παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι δεν θα γίνουν νέες περικοπές.  

RSS & Newsletter & Social

RSS Newsletter Youtube Facebook Twitter

Αναζήτηση Ειδήσεων