ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΔΙΕΘΝΗ
 • Χουλουσί Ακάρ: Νέες απειλές από τον Τούρκο Α/ΓΕΕΘΑ για το Αιγαίο
  31 Views

  Νέες απειλές από τον Στρατηγό Χουλουσί Ακάρ: "Αν υπάρχει μια αποστολή στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο θα την εκπληρώσουμε το όραμα μας για τους συμπατριώτες μας και το Έθνος μας". Αυτά δήλωσε ο Τούρκος Α/ΓΕΕΘΑ, από τη φρεγάτα Γκαζιάντεπ όπου μετέβη μαζί με τους αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού, προκειμένου να επιθεωρήσει την άσκηση "Beyaz Firtina 2018"

  Περισσότερα ...
 • Video Γιατί έπιασε αμόκ τον 17χρονο Δημήτρη Παγουρτζή και έγινε ο νέος μακελάρης του Τέξας
  22 Views

  Video Το ξέσπασμα του πατέρα του 17χρονου μακελάρη ” Έχω κι εγώ κηδεία – Καλύτερα να σκότωνε εμένα”. Απίστευτες αποκαλύψεις για το μακελειό στο Τέξας βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας! Ο Έλληνας δράστης του μακελειού σε λύκειο της Σάντα Φε, στο Τέξας των ΗΠΑ, δήλωσε στην αστυνομία ότι άφησε κάποιους μαθητές που συμπαθούσε να ζήσουν «ώστε να διηγηθούν την ιστορία του». Αυτό αναφέρεται σε έγγραφο του δικαστηρίου για την υπόθεση του Δημήτριου Παγουρτζη.

  Περισσότερα ...
ΑΘΗΝΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΥΓΕΙΑ
ΕΦΚΑ: Οι προϋποθέσεις ασφάλισης και περίθαλψης
105 Views

Αναλυτική εγκύκλιο εξέδωσε σήμερα το Υπουργείο Εργασίας σχετικά με τις προϋποθέσεις υπαγωγής στην ασφάλιση για υγειονομική περίθαλψη και τις προϋποθέσεις χορήγησης ασφαλιστικής ικανότητας για υγειονομική περίθαλψη των ενταχθέντων στον Ε.Φ.Κ.Α. κλάδων, τομέων και λογαριασμών υγείας.

Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ