Ράδιο Οδύσσεια

Από το 1990 μέχρι και σήμερα

Από το 1990 μέχρι και σήμερα πολλά συντέλεσαν στο να γίνει το σήμα του ράδιο Οδύσσεια  συνώνυμο ενός ραδιοφωνικού σταθμού που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που έζησαν τη «γέννηση» αλλά και συνεχίζουν να πρωτοστατούν στην «άνθηση» της ραδιοφωνίας.

Πρωταρχικά η παρουσίαση ενός προγράμματος με πλήρη τμήματα ψυχαγωγίας και στη συνέχεια η συνεχής «επένδυση» και αγάπη προς το ραδιόφωνο καταξίωσε το ράδιο Οδύσσεια με μία δική του ταυτότητα έτσι ώστε, να ξεχωρίζει στις προτιμήσεις των ακροατών του.

Το μεγάλο εύρος της ελληνικής μουσικής που μεταδίδει το ράδιο Οδύσσεια τον έκαναν να αγαπηθεί και να αποκτήσει σταθερούς ακροατές κάθε ηλικίας, καθώς σε αυτό, άλλοι αναγνωρίζουν έναν «φίλο από τα παλιά» και άλλοι, έναν νέο «φίλο» που καλύπτει τις μουσικές τους αναζητήσεις και ταυτόχρονα μοιράζεται μαζί τους τη διαμόρφωση του προγράμματός του. Μέσα από την ιστοσελίδα του odysseia.gr οι ακροατές αναγνωρίζουν μια από τις πιο ενημερωμένες δισκοθήκες της Ελλάδας, πληρότητα του προγράμματος, σύντομο και περιεκτικό λόγο παραγωγών αλλά και την άμεση, αμφίδρομη επαφή.