Μηνύματα συμπαράστασης από τον επιχειρηματικό κόσμο της Τουρκίας

43 Views

Μηνύματα συμπαράστασης από τον επιχειρηματικό κόσμο της Τουρκίας

 Ερόλ Ουσέρ: Βαθιά θλίψη για την καταστροφή

Μήνυμα συμπαράστασης στον ελληνικό λαό, που δοκιμάζεται από την καταστροφική πυρκαγιά και τις πλημμύρες στην Αττική, στέλνει ο επιχειρηματικό κόσμος της Τουρκίας. Ο Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου της Τουρκίας, Ερόλ Ουσέρ με δήλωσή του, εξέφρασε την βαθιά του θλίψη για την καταστροφή και τους θανάτους που προκλήθηκαν, ενώ τόνισε πως ο λαός της γείτονος χώρας και η επιχειρηματική κοινότητα είναι έτοιμοι να διαθέσουν κάθε βοήθεια.Αρθρογραφει

Σχολια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Flying Cat 4 προσέκρουσε σε λιμενοβραχίονα της Ραφήνας - Καλά στην υγεία τους οι επιβάτες
53 Views

Καλά στην υγεία τους είναι οι 215 επιβάτες του επιβατηγού καταμαράν FLYING CAT 4 που το πρωί, λόγω πιθανής βλάβης στο πηδάλιό του, προσέκρουσε στον αριστερό λιμενοβραχίονα στο λιμάνι της Ραφήνας. Η αποβίβασή τους ολοκληρώθηκε με ασφάλεια.

Περισσότερα ...
 • Γκρεμίζονται τα αυθαίρετα σε όλη την Αττική
  48 Views

  ΑΡΧΙΖΕΙ η κατεδάφιση των αυθαίρετων σε ολόκληρη την Αττική. Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος προανήγγειλε με συνέντευξή του μπουλντόζες για τα αυθαίρετα αλλά και ποινικές ευθύνες για την καταστροφική πυρκαγιά.

  Περισσότερα ...
 • Η συνέντευξη Τύπου του Π. Καμμένου για την τραγωδία
  72 Views

  Συνέντευξη Τύπου για την τραγωδία στο Μάτι Αττικής έδωσε πριν από λίγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Αρχικά ο υπουργός αναφέρθηκε στην υποστήριξη που έλαβε η χώρα μας από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης σε τέτοιες περιπτώσεις.

  Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ