Ντ' Αλέμα: H ελάφρυνση του ελληνικού χρέους θα ήταν σοφή κίνηση

617 Views

Ντ' Αλέμα: H ελάφρυνση του ελληνικού χρέους θα ήταν σοφή κίνηση

«H ελάφρυνση του ελληνικού χρέους θα ήταν μία σοφή κίνηση, με όφελος για το μέλλον», δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός, Μάσσιμο Ντ' Αλέμα, ο οποίος είναι υποψήφιος γερουσιαστής του αριστερού κινήματος "Ελεύθεροι και Ίσοι", στις εκλογές της 4ης Μαρτίου.

"Η ελάφρυνση του χρέους είναι αναγκαία, τόσο για την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας, όσο και επειδή μία τέτοια κίνηση θα βοηθούσε την Ευρώπη στο σύνολό της, από τη στιγμή που το να αντιμετωπίζει μία χώρα-μέλος δυσκολίες, δεν κάνει καλό στην Ένωση", πρόσθεσε ο κ. Ντ' Αλέμα.

Σε ό,τι αφορά τις προσπάθειες σύστασης νέας κυβέρνησης στη Γερμανία, το στέλεχος της ιταλικής Αριστεράς υπογράμμισε πως "η ελπίδα είναι να αλλάξει κατευθυντήρια γραμμή" από τη στιγμή που "οι Σοσιαλδημοκράτες αναφέρθηκαν στην ανάγκη αλλαγής της ευρωπαϊκής πολιτικής της χώρας, με έμφαση στην ανάπτυξη".Αρθρογραφει

Σχολια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Αρθρογραφία ισραηλινών ΜΜΕ κατά Βορίδη
25 Views

Το κράτος του Ισραήλ δεν ξεχνά όπως δεν ξεχνά και η Ισραηλιτική Κοινότητα στην Ελλάδα. Δεν πρόλαβε να ορκιστεί Υπουργός ο Μάκης Βορίδης και οι αντιδράσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή μέσω των εβραϊκών ΜΜΕ αλλά και δια των ανακοινώσεων διαφόρων κέντρων του παγκόσμιου Εβραϊσμού.

Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ