Ντ' Αλέμα: H ελάφρυνση του ελληνικού χρέους θα ήταν σοφή κίνηση

434 Views

Ντ' Αλέμα: H ελάφρυνση του ελληνικού χρέους θα ήταν σοφή κίνηση

«H ελάφρυνση του ελληνικού χρέους θα ήταν μία σοφή κίνηση, με όφελος για το μέλλον», δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός, Μάσσιμο Ντ' Αλέμα, ο οποίος είναι υποψήφιος γερουσιαστής του αριστερού κινήματος "Ελεύθεροι και Ίσοι", στις εκλογές της 4ης Μαρτίου.

"Η ελάφρυνση του χρέους είναι αναγκαία, τόσο για την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας, όσο και επειδή μία τέτοια κίνηση θα βοηθούσε την Ευρώπη στο σύνολό της, από τη στιγμή που το να αντιμετωπίζει μία χώρα-μέλος δυσκολίες, δεν κάνει καλό στην Ένωση", πρόσθεσε ο κ. Ντ' Αλέμα.

Σε ό,τι αφορά τις προσπάθειες σύστασης νέας κυβέρνησης στη Γερμανία, το στέλεχος της ιταλικής Αριστεράς υπογράμμισε πως "η ελπίδα είναι να αλλάξει κατευθυντήρια γραμμή" από τη στιγμή που "οι Σοσιαλδημοκράτες αναφέρθηκαν στην ανάγκη αλλαγής της ευρωπαϊκής πολιτικής της χώρας, με έμφαση στην ανάπτυξη".Αρθρογραφει

Σχολια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 61 ετών, έπειτα από σοβαρό πρόβλημα υγείας, άφησε ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής και εκδότης στο «Πρώτο Θέμα», Θέμος Αναστασιάδης.
17 Views

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 61 ετών, έπειτα από σοβαρό πρόβλημα υγείας, άφησε ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής και εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Θέμος Αναστασιάδης.

Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ