Σφοδρές κυρώσεις Γερουσίας σε Τουρκία: Αμερικανικοί εξοπλισμοί για τις ΤΕΔ τέλος! – «Χτύπημα» σε λίρα & περιουσία Ερντογάν

41 Views

Σφοδρές κυρώσεις Γερουσίας σε Τουρκία: Αμερικανικοί εξοπλισμοί για τις ΤΕΔ τέλος! – «Χτύπημα» σε λίρα & περιουσία Ερντογάν
Την απαγόρευση στρατιωτικών συναλλαγών με την Τουρκία προτείνουν Γερουσιαστές των ΗΠΑ, με φόντο την τουρκική στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία.
Μεταξύ των κυρώσεων που προτείνουν οι γερουσιαστές, περιλαμβάνεται η απαγόρευση χορήγησης θεωρήσεων στην τουρκική ηγεσία – ενόψει της προγραμματισμένης επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου Τσετσίπ Ερντογάν στις ΗΠΑ – και κυρώσεων σε ξένες οντότητες που συνεργάζονται με την Τουρκία στον ενεργειακό τομέα.
“Χαίρομαι που έφτασα σε μια διμερή συμφωνία με τον γερουσιαστή Βαν Χόλλεν σχετικά με την επιβολή αυστηρών κυρώσεων κατά της Τουρκίας για την εισβολή της στη Συρία”, ανακοίνωσε απόψε ο γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ.
Σύμφωνα με το κείμενο οι κυρώσεις θα επιβληθούν στο πλαίσιο του νόμου CAATSA.
Οι κυρώσεις, μεταξύ άλλων, θα πλήξουν τον ενεργειακό τομέα της Τουρκίας, κάθε στρατιωτική βοήθεια και συναλλαγή με εξαίρεση την ανταλλαγή πληροφοριών, θα ενεργοποιηθούν οι κυρώσεις για τους S-400, ενώ θα ζητηθεί αναλυτική έκθεση για την περιουσία του ίδιου του Ερντογάν. 
 

ABD'li senatörler @ChrisVanHollen ve @LindseyGrahamSC, Türkiye'ye yönelik ağır yaptırımlar yapılması için senatoya tasarı sundu.

Yaptırım tasarı teklifi:

"Türkiye 90 gün içerisinde Suriye'den çekilmez ve tek taraflı saldırısını durdurmazsa yürürlüğe girecek."
View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
37 people are talking about this
I am pleased to have reached a bipartisan agreement with Senator @ChrisVanHollen on severe sanctions against Turkey for their invasion of Syria.

While the Administration refuses to act against Turkey, I expect strong bipartisan support.
View image on TwitterView image on Twitter
14.6K people are talking about this
Breaking: Νομοσχέδιο κυρώσεων για Τουρκία από Γερουσιαστές @LindseyGrahamSC @ChrisVanHollen με διακομματική στήριξη
View image on TwitterView image on Twitter
11:52 PM - Oct 9, 2019 Με ετικέτα:

Αρθρογραφει

Σχολια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ