Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 16/07 έως 22/07

483 Views

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 16/07 έως 22/07

 Κριός

Προκαλέστε τον ενθουσιασμό στην αρχή της εβδομάδας! Η Δευτέρα είναι εξαιρετική μέρα για πρωτοποριακές ιδέες και δραστηριότητες και όλα τα βλέμματα είναι πάνω σας καθώς δημιουργείτε ένα νέο μονοπάτι. Την Τρίτη και την Τετάρτη, βασιστείτε στη φιλοδοξία και στον ενθουσιασμό σας για να σας οδηγήσουν μπροστά και μην ανησυχείτε για το πώς μπορεί να φανούν οι ενέργειές σας στους άλλους. Πρέπει απλώς να επικεντρωθείτε σε αυτά που έχετε να ολοκληρώσετε.
Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι επίσης καλές μέρες για δράση και πρόοδο, αλλά αυτή η εστίαση θα μετατοπιστεί ελαφρά για να συμπεριλάβει τη βοήθεια από και προς εκείνους που έχουν όμοια νοοτροπία με τη δική σας. Αυτή η καρμική τάση συνεχίζεται και το Σαββατοκύριακο και μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας καλύτερα βοηθώντας τους άλλους.
Ταύρος
Μπορεί να δυσκολευτείτε να εμπιστευτείτε τους άλλους τη Δευτέρα και θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε αυτήν τη διστακτικότητα. Τα ρίσκα πιθανόν να μην αποδώσουν τώρα και πρέπει να φροντίσετε για τις δικές σας προτεραιότητες. Την Τρίτη και την Τετάρτη, κάντε σχέδια με άλλους. Θα ενεργοποιηθείτε με την κοινωνικοποίηση και θα μάθετε πολλά ανταλλάσοντας ιδέες και κάνοντας δραστηριότητες με ομοϊδεάτες σας.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, προχωρήστε με τα σχέδιά σας και μην αφήσετε την προσοχή σας να αποσπαστεί, ειδικά από όποιον θέλει απλώς να σας εκνευρίσει για τη δική του ψυχαγωγία. Αυτό το Σαββατοκύριακο, μην προχωρήσετε μόνοι. Θα περάσετε καλύτερα αν συνεργαστείτε με φίλους και όσο πιο τρελά τα σχέδιά σας τόσο το καλύτερο.
Δίδυμοι
Απλώς δεν μπορείτε να νικήσετε την ομαδική εργασία, τουλάχιστον όχι τη Δευτέρα. Θα κάνετε περισσότερα (και θα περάσετε καλύτερα) εάν συνεργαστείτε με άλλους για έναν κοινό στόχο. Την Τρίτη και την Τετάρτη, όμως, μπορεί να προκληθούν προβλήματα σε αυτές τις συμμαχίες (ίσως κάποιος άλλος να προσπαθεί να αναλάβει τα ηνία) και ίσως να μην μπορείτε να κατανοήσετε την ατζέντα κάποιου.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, περιμένετε μια ασυνήθιστη επιρροή, πιθανώς από μια συνομιλία με κάποιον χαρισματικό. Θα δείτε τα πράγματα διαφορετικά και μπορεί να εμπνευστείτε να δράσετε ριζοσπαστικά. Αυτό το Σαββατοκύριακο, επικεντρωθείτε στην ευρύτερη εικόνα και στη δική σας δημιουργικότητα και μην εκνευρίζεστε επειδή τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα.
Καρκίνος
Κάντε κάτι για τον εαυτό σας τη Δευτέρα! Έχετε κάνει αρκετά για τους άλλους τον τελευταίο καιρό και σας αξίζει να κακομάθετε λίγο τον εαυτό σας –ειδικά εάν αυτό περιλαμβάνει λίγες ήσυχες, μοναχικές στιγμές. Την Τρίτη και την Τετάρτη, περιμένετε να συνεχιστεί η εσωστρεφής αυτή τάση. Δουλέψτε τα πράγματα μόνοι σας αντί να ψάχνετε για βοήθεια και προσπαθήστε να επιτύχετε μια ισορροπία ανάμεσα στις ιδέες που ανταγωνίζονται μέσα στο μυαλό σας.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, οι σκέψεις σας θα μεταφερθούν στα χρήματα και στα υλικά αγαθά σας. Επωφεληθείτε από αυτήν την οικονομική σχολαστικότητα για να επανεκτιμήσετε τον προϋπολογισμό σας και να θέσετε μερικούς λογικούς στόχους. Αυτό το Σαββατοκύριακο, αξιοποιήστε μια ασυνήθιστη έκρηξη ενέργειας και διαίσθησης για να δημιουργήσετε βαθιές συνδέσεις με εκείνους που σας ενδιαφέρουν.
Λέων
Ο ρομαντισμός αυξάνεται τη Δευτέρα! Είστε γεμάτοι φωτιά και όρεξη για φλερτ καθώς ξεκινά η εβδομάδα και η ενέργειά σας δεν γνωρίζει όρια. Οι άλλοι (φυσικά) θα πέσουν στα πόδια σας. Αυτή η αυτοπεποίθηση και η γοητεία συνεχίζονται την Τρίτη και την Τετάρτη και θα μπορείτε να πάρετε ό,τι θέλετε, εφόσον είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε τους άλλους να πάρουν αυτό που θέλουν κι εκείνοι.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, προσέξτε τις πιθανές συγκρούσεις. Ο εγωισμός σας μπορεί να σας παρασύρει και ίσως χρειαστεί να αφήσετε κάτι αντί να προσκολληθείτε πάνω του. Το Σάββατο και την Κυριακή, αποφύγετε οποιαδήποτε αλληλεπίδραση με χρήματα. Αυτό το σαββατοκύριακο είναι ιδανικότερο για τέχνη και για να έρθετε σε επαφή με τα ένστικτά σας.
Παρθένος
Θα θέλετε να βιαστείτε τη Δευτέρα, αλλά δεν θα μπορείτε. Οι υποχρεώσεις και τα εμπόδια μπλοκάρουν το δρόμο σας καθώς αρχίζει η εβδομάδα και θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τη ροή. Την Τρίτη και την Τετάρτη, όλη η σκληρή δουλειά και ο σχεδιασμός που κάνατε θα αποδώσουν τελικά. Οι φιλοδοξίες σας θα ικανοποιηθούν τώρα –στη δουλειά και ίσως ακόμα και στην ερωτική ζωή σας.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, μπορεί να χρειαστεί να ακολουθήσετε μια νέα προσέγγιση. Κρατήστε ανοιχτό το μυαλό σας και πραγματοποιήστε ένα ασυνήθιστο πείραμα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα χρειαστεί να συμβαδίσετε με τον ρυθμό των άλλων –δεν θα μπορείτε με τίποτα να τον αλλάξετε.
Ζυγός
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με ασυνήθιστη ταχύτητα και σαφήνεια καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Χρησιμοποιήστε την εξαίρετη ικανότητά σας για να διερευνήσετε μεγάλες ιδέες και να δείξετε στους άλλους τι σκέφτεστε πραγματικά. Την Τρίτη και την Τετάρτη, θα αισθανθείτε την καταθλιπτική πίεση παλαιών προβλημάτων και ζητημάτων, αλλά μην ενδώσετε σε αυτή την μεμψίμοιρη διάθεση –είστε πολύ ευχάριστοι και άνετοι τύποι για τέτοιες κλαψιάρικες στάσεις.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ήρθε η ώρα να αναλάβετε κάτι (ή κάποιον) νέο. Η ποικιλία θα νοστιμέψει την κατάσταση του νου σας και αυτή η καινοτομία μπορεί ακόμη και να φέρει λίγο ρομαντισμό μαζί της. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ψάξτε για αρμονία και ομορφιά στα μικρά πράγματα της ζωής και μοιραστείτε αυτή την οπτική σας με κάποιον άλλο.
Σκορπιός
Χαθείτε στη στιγμή τη Δευτέρα! Η εβδομάδα σας ξεκινάει με μια καθυστερημένη αύξηση της παρορμητικότητάς σας –αν και πρέπει να προσέξετε, καθώς κάποιος με επιρροή μπορεί να σας ενθαρρύνει να πάρετε ένα σαφώς υπερβολικό ρίσκο. Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στο να δράτε γενναία και το να δράτε ανόητα. ​​Την Τρίτη και την Τετάρτη, μιλήστε με τους ανωτέρους σας για να πάρετε αυτό που θέλετε. Οι ευκαιρίες έχουν επιτέλους ευθυγραμμιστεί με τις φιλοδοξίες σας και πρέπει να δράσετε τώρα, γιατί στη βράση κολλάει το σίδερο.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, η αρμονία στο σπίτι σας θα μπορούσε να απειληθεί από απροσδόκητες εκρήξεις. Παραμείνετε ψύχραιμοι και βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να κατευνάσετε τη σύγκρουση. Αυτό το Σαββατοκύριακο, απολαύστε τη φαντασία σας και το παιχνίδι.
Τοξότης
Είναι μια πολύ καλή Δευτέρα! Αχ, μακάρι όλες οι εβδομάδες να ξεκινούσαν έτσι. Όλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας –η παιδικότητά σας, η αισιοδοξία και η γοητευτική φύση σας– διπλασιάζονται σήμερα. Οι άνθρωποι, βεβαίως, απλώς δεν μπορούν να μείνουν μακριά σας. Την Τρίτη και την Τετάρτη, μπορεί να νιώθετε λίγο πιο συντηρητικοί. Ικανοποιήστε αυτή την ασυνήθιστη εμμονή με τις λεπτομέρειες και την εξοικονόμηση βρίσκοντας πρωτότυπους τρόπους για να μαζέψετε χρήματα (όπως το να φτιάχνετε απ’ το σπίτι το γκουρμέ γεύμα σας).
Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι και οι δύο πολύ καλές ημέρες για να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να συναντήσετε νέους ανθρώπους. Εξερευνήστε με δημιουργικότητα και αυτοπεποίθηση. Αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να πετύχετε πολλά (διανοητικά, τουλάχιστον) μένοντας μόνο στο κρεβάτι και κάνοντας όνειρα.
Αιγόκερως
Όλα είναι δυνατά τη Δευτέρα με λίγη επιμονή. Απλώς πρέπει να μπείτε πεισματικά και να επιμείνετε στα σχέδιά σας για να τα καταφέρετε καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Την Τρίτη και την Τετάρτη, η καταπληκτική σας ικανότητα στον σχεδιασμό συνεχίζει να σώζει κάθε κατάσταση και οι άλλοι θα εντυπωσιαστούν και θα εκπλαγούν από όλα αυτά που μπορείτε να καταφέρετε.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ίσως να θέλετε να αλλάξετε λίγο τα πράγματα –δοκιμάστε μερικές αυθόρμητες λύσεις και προσεγγίσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Αυτό το Σαββατοκύριακο, δημιουργήστε στενές σχέσεις με τους άλλους. Χρησιμοποιήστε τη γοητεία και τη δημιουργικότητά σας για να επικοινωνήσετε με σαφήνεια.
Υδροχόος
Βρείτε έναν κοινό σκοπό τη Δευτέρα. Θα κάνετε καλύτερα τη δουλειά σας και θα διασκεδάσετε πολύ εάν καταφέρετε να συνδεθείτε με άλλους που θέλουν τα ίδια πράγματα με εσάς. Την Τρίτη και την Τετάρτη, θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά, εάν ελπίζετε να κάνετε την ίδια πρόοδο. Αυτό το επαναστατικό σας πνεύμα σας κάνει κάπως ανυπόμονους, αλλά το να πάτε αντίθετα με τη ροή το μόνο που θα κάνει είναι να σας εξαντλήσει.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, μια μεγάλη ώθηση ενέργειας και έμπνευσης θα προκαλέσει μια αλλαγή. Έχετε μια ριζοσπαστική, νέα στάση στα πράγματα και οι άλλοι θέλουν να μάθουν για το όραμά σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, βάλτε τον εαυτό σας πρώτο και μην επιτρέπετε σε κανέναν άλλο να σας απομακρύνει από τον δρόμο σας.
Ιχθύες
Η τύχη είναι με το μέρος σας τη Δευτέρα! Η καλοτυχία σας ευνοεί καθώς αρχίζει η εβδομάδα, υπό την προϋπόθεση ότι είστε έξυπνοι και προσεκτικοί στον τρόπο που αξιοποιείτε το πλεονέκτημά σας. Μια συμβουλή: Απλώς φροντίστε να σκέφτεστε πριν μιλήσετε. Την Τρίτη και την Τετάρτη, οδηγήστε εσείς. Οι άλλοι θα στραφούν σε σας για να καθοδηγήσετε την ομάδα και δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να επιλέξτε την κατάλληλη διαδρομή.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα θέλετε να βοηθήσετε όλους όσους συναντάτε –και ίσως να τα καταφέρετε κιόλας. Θυμηθείτε ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε μερικές φορές είναι να δείξετε στους ανθρώπους την κατεύθυνση προς αυτό που χρειάζονται. Αυτό το Σαββατοκύριακο, κακομάθετε τον εαυτό σας. Όσο πιο πλούσια είναι η δραστηριότητα τόσο το καλύτερο.


Αρθρογραφει

Σχολια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Αρθρογραφία ισραηλινών ΜΜΕ κατά Βορίδη
25 Views

Το κράτος του Ισραήλ δεν ξεχνά όπως δεν ξεχνά και η Ισραηλιτική Κοινότητα στην Ελλάδα. Δεν πρόλαβε να ορκιστεί Υπουργός ο Μάκης Βορίδης και οι αντιδράσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή μέσω των εβραϊκών ΜΜΕ αλλά και δια των ανακοινώσεων διαφόρων κέντρων του παγκόσμιου Εβραϊσμού.

Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ