Ζώδια: Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις 23/07 - 29/07/2018

381 Views

Ζώδια: Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις 23/07 - 29/07/2018

 Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό χαλιναγωγείστε την παρορμητικότητα σας, οι βλέψεις σας επαγγελματικές και οικονομικές καλό θα είναι να στηρίζονται σε μια σταθερή βάση. Ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει σε ανάδρομη πορεία αυτό που θα επιχειρήσετε θα πρέπει να είναι συνειδητό και να έχει διάρκεια στο χρόνο, μην αναλωθείτε σε περιστασιακές καταστάσεις. Αποφύγετε τις λεκτικές συγκρούσεις, προσοχή στις υπερβολές, προσπαθήστε να σκεφτείτε με σύνεση. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου παίρνετε αποφάσεις που θα τις τηρήσετε, θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε και να απεξαρτηθείτε. Κλείνει ένα παλιό κεφάλαιο και ανοίγει ένα ολοκαίνουργιο, ίσως να αφορά διακοπή παλιάς ασύμφορης συνεργασίας. Αισιόδοξη θα είναι η σκέψη σας, ο αυθορμητισμός σας θα σας οδηγήσει σε πράξεις ασυνήθιστες ίσως και αρκετά ριζοσπαστικές. Στον αισθηματικό σας τομέα αλλάζουν οι βλέψεις σας, κάποιοι από εσάς θα περάσετε σε δεσμεύσεις, κάποιοι άλλοι θα πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε με καινούργιο πρόσωπο.
Ταύρος
Φίλοι μου Ταύροι, με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Αιγόκερω θα εστιάσετε στην ρεαλιστική όψη των καταστάσεων, στόχος σας θα είναι να κλείσετε ανοιχτά ζητήματα και να τακτοποιήσετε επαγγελματικά θέματα. Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό ίσως να υπάρξουν αναβολές ή καθυστερήσεις, προσοχή να μην σας πιάσει το άγχος και οδηγηθείτε σε απαισιόδοξες σκέψεις, τα εμπόδια θα είναι προσπελάσιμα. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου βάζετε νέο πρόγραμμα, αλλάζετε τις προτεραιότητες σας, τώρα επιθυμία σας θα είναι να βελτιωθείτε και να βγείτε από την αδράνεια. Στον επαγγελματικό σας τομέα επιδιώξτε την ασφάλεια και την κατοχύρωση, προσπαθήστε να αποφύγετε τις ανυπόμονες ενέργειες, μη βιαστείτε για άμεσα αποτελέσματα. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε ανανέωση, κοινωνική θα είναι η στάση σας, αυθόρμητες οι προσεγγίσεις σας. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό θα επικεντρωθείτε στο ταίρι σας, είναι πολύ πιθανό να πάρετε απόφαση συγκατοίκησης.
Δίδυμος
Φίλοι μου Δίδυμοι, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω οργανώνετε την εργασιακή σας τακτική, δραστηριοποιήστε σε επαγγελματικά θέματα, διεκπεραιώνετε υποθέσεις. Επικεντρώνεστε και στοχεύετε, οι πράξεις σας και οι αποφάσεις θα ανοίξουν δίοδο νέων επαγγελματικών συνεργασιών. Η ολική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα σας ευαισθητοποιήσει σε κοινωνικό επίπεδο, ομαδικότητα και συλλογική σκέψη θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Επανεξετάζετε σχέσεις πρόσωπα και απόψεις, η στάση σας δεν θα είναι καθετή ή απόλυτη. Επαναξιολογείτε και επαναπροσδιορίζετε, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε παλιά λάθη, ουσιαστικά διαφοροποιείτε τον τρόπο σκέψης σας. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα η πρόταση που θα σας κάνουν θα έχει προοπτική οικονομικής βελτίωσης, σας παροτρύνω να τη δεχτείτε. Οι επιλογές σας θα είναι προσεκτικές και τα βήματα σας σταθερά, θα είστε σε θέση να χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας, επικεντρωθείτε στις επενδυτικές κινήσεις θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα.
Καρκίνος
Φίλοι μου Καρκίνοι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω θα κινηθείτε μεθοδικά με τακτική και οργάνωση. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ρεαλισμός και ορθολογική σκέψη, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι σωστές. Σε επίπεδο σχέσεων επαγγελματικών και προσωπικών, με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα αν υπάρχουν εντάσεις μάλλον δε θα καταφέρετε να ηρεμήσετε τα πνεύματα, η στάση σας θα είναι νευρική και οξύθυμη, προσπαθήστε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου εσείς οι απογοητευμένοι είναι πολύ πιθανό να ανοίξετε τα φτερά σας προς άλλου είδους επαγγελματικές κατευθύνσεις, θα υπάρξει άνοιγμα που θα σας βοηθήσει να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα σας. Βγαίνετε απ τυχόν αδιέξοδα, οι πράξεις σας θα είναι διορατικές και οξυδερκείς, λύνετε προβλήματα, τερματίζετε αγχωτικές καταστάσεις. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σταθερότητα θα έχουν οι απόψεις και οι ενέργειες σας, σε θέματα αισθηματικά αλλά και οικονομικά θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις.
Λέων
Φίλοι μου Λέοντες, ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, σιγουριά θα νιώσετε για τις ικανότητες σας, τα επαγγελματικά σας βήματα θα είναι δυναμικά θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε. Με τον Ερμή στο ζώδιο σας να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία ανήσυχη και ανυπόμονη θα είναι η στάση σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις παρορμητικές αντιδράσεις, χαλιναγωγείστε τις διαφόρων ειδών ορμητικές τάσεις που θα σας διέπουν. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου αλλάζετε τακτική αντιμετώπισης, βάζετε στόχο να διαγράψετε το αρνητικό παρελθόν, αφήνετε πίσω σας σχέσεις και καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν. Δυναμική και απελευθερωμένη θα είναι η σκέψη σας, θα διατηρήσετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας, απεγκλωβίζεστε από αναστολές και ενδοιασμούς. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σας φέρνει οικονομικό άνοιγμα, ταχτοποιείτε τις όφειλες σας, θα νιώσετε πως έχετε στα χέρια σας τον έλεγχο των καταστάσεων. Από αισθηματικής πλευράς δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση της προοπτική σταθερού δεσμού.
Παρθένος
Αγαπητοί μου Παρθένοι, με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω ένα επαγγελματικό σας εγχείρημα θα βρει πρόσφορο έδαφος, η επικοινωνιακή σας δυναμική και ο ορθολογικός χειρισμός σας θα φέρει αποτέλεσμα επιτυχίας. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο αλλαγές θα υπάρξουν στον συναισθηματικό σας κόσμο και στον τρόπο σκέψη σας. Ξεδιαλύνεται το ομιχλώδες τοπίο, βγαίνουν στην επιφάνεια αλήθειες που θα φέρουν αναθεωρήσεις, θα βρειτε την δίοδο που θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε και να εξηγήσετε τις μπερδεμένες καταστάσεις. Αλλάζετε άποψη και τοποθέτηση σχετικά με πρόσωπα και σχέσεις, η στάση σας θα γίνει άμεση και πιο απελευθερωμένη. Στον αισθηματικό σας τομέα ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας οδηγήσει σε βιαστικές εξιδανικεύσεις. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα συγκαταβατική θα γίνει η στάση σας, στην προσωπική σας σχέση σε περίπτωση που υπάρχουν εντάσεις θα βρείτε τη λύση του προβλήματος.
Ζυγός
Φίλοι μου Ζυγοί, με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω θα νιώσετε πως είναι ώρα για άμεσες επαγγελματικές κινήσεις. Σε εργασιακά θέματα αναδιοργανώνεστε και παίρνετε πρωτοβουλίες, αναλαμβάνετε υποθέσεις, με δημιουργικό τρόπο θα αξιοποιήσετε τις νέες συνεργασίες. Εσείς οι άνεργοι θα καταβάλετε προσπάθειες για εύρεση εργασίας και το αποτέλεσμα δεν θα σας απογοητεύσει. Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα πρέπει να είναι προσγειωμένες οι βλέψεις και οι αποφάσεις σας. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου αλλάζετε τα δεδομένα, θα υπάρξουν τερματισμοί σε αρνητικές καταστάσεις, οι υποσχέσεις που θα δώσετε και θα σας δώσουν στόχο θα έχουν να αλλάξουν τη μελλοντική εξέλιξη. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα εσείς που είστε σε συναισθηματικό δίλλημα και δε ξέρετε αν θα πρέπει να γυρίσετε πίσω στα παλιά ή αν θα πρέπει να συνεχίσετε τη ζωή σας με καινούργιο ταίρι, τώρα θα υπάρξει ξεκαθάρισμα στην καρδιά σας, παίρνετε αποφάσεις για τις οποίες αργότερα δε θα μετανιώσετε.
Σκορπιός
Φίλοι μου Σκορπιοί, η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ίσως να σας κάνει υπερβολικούς και καχύποπτους, μην βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία των σχέσεων σας επαγγελματικών και προσωπικών. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα η συζήτηση σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο προσοχή να μην πάρει αρνητικές διαστάσεις, αν συγκρουστείτε το αποτέλεσμα θα είναι δυσάρεστο. Διατηρήστε ήρεμες και ισορροπημένες τις διαθέσεις σας, σε αντικρουόμενα ζητήματα σας δίνω τη συμβουλή να μην τεντώσετε το σκοινί, κρατήσετε στάση διπλωματική και όχι κάθετη. Η ολική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα σας απελευθερώσει, βγαίνετε από αναστολές, νέες ιδέες και βλέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους. Στον αισθηματικό σας τομέα, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα εσείς οι χωρισμένοι είναι πολύ πιθανόν με το πρώην ταίρι σας να ανταλλάξετε συγγνώμες, ώριμο θα είναι το σκεπτικό σας, ανοίγεται ενδεχόμενο επανασύνδεσης, θα είστε σε θέση να επαναπροσδιορίσετε απόψεις και αισθήματα.
Τοξότης
Αγαπητοί μου Τοξότες, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και λίγο αργότερα με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα προσοχή να μην παγιδευτείτε σε εμμονές, δε θα είναι καλή χρονική στιγμή για οριστικές και τελεσίδικες αποφάσεις. Οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές, οριοθετήστε τον ενθουσιασμό σας. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα εναντιωθείτε σε καταστάσεις πιέσεις, είτε αυτές προέρχονται από τον εργασιακό σας τομέα, είτε από την προσωπική σας σχέση. Θα είστε ενισχυμένοι με αισιοδοξία και διαίσθηση, αποκαλύψτε σκέψεις και αισθήματα, προσπαθήστε να εξωτερικεύσετε αυτό ακριβώς που νιώθετε. Αν από καιρό σκέπτεστε να κάνετε κάποιες προτάσεις ή κινήσεις προσέγγισης ή να διατυπώσετε τις νέες σας ιδέες, τώρα θα δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα. Στον αισθηματικό σας τομέα, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα δεν αποκλείεται να γίνουν σκέψεις μελλοντικής δέσμευσης, καταφθάνουν σοβαρές προτάσεις.
Αιγόκερως
Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σας σε επαγγελματικά θέματα δημιουργικές θα είναι οι σκέψεις και οι ενέργειες σας, οι επιλογές σας θα βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας σας. Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό ενδεχομένως να φέρει εσωτερικές συγχύσεις, θα υπάρξουν ανατρεπτικά ξεσπάσματα, αποφύγετε τις απότομες συναισθηματικές εξάρσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα προσπαθήστε να κρατήσετε χαλαρές τις αντιδράσεις σας, σε θέματα διαφωνιών σας συμβουλεύω να μην τεντώσετε το σκοινί, μη μεγαλοποιήσετε ασήμαντες αφορμές ή καταστάσεις. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου στον αισθηματικό τομέα εσείς που είστε μόνοι χωρίς σχέση, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να χαλαρώσει και να προσεγγίσει. Ανανεώστε το στυλ σας, ανοιχτή θα είναι η προοπτική καινούργιας γνωριμίας. Σε επαγγελματικά θέματα ευνοούνται οι νέες ιδέες, διατυπώστε αυτό ακριβώς που σκέπτεστε θα βρείτε πρόσφορο έδαφος.
Υδροχόος
Φίλοι μου Υδροχόοι, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα προσοχή στις καχυποψίες σας θα υπάρξει κίνδυνος να υπερβάλετε και να παρεξηγήσετε κάποιες καταστάσεις. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σας καταφθάνουν απρόοπτα ανοίγματα σε θέματα επαγγελματικά αλλά και σε προσωπικά, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας ή νέας επαγγελματικής πρότασης. Διευρύνεται η σκέψη σας, διορατικότητα θα σας χαρακτηρίζει, θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις, βγαίνετε από αδιέξοδα και στενάχωρες καταστάσεις. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θέματα οικονομικής φύσης θα σας απασχολήσουν, ο χειρισμός σας θα είναι προνοητικός. Θα υπάρξει αρμονία στον συναισθηματικό σας κόσμο, οι απόψεις σας θα είναι σταθερές, θα απουσιάζουν τα εσωτερικά σκαμπανεβάσματα. Στη σχέση σας και σε προσωπικά ζητήματα η στάση σας θα είναι συγκαταβατική και ώριμη, σε εσάς τους χωρισμένους ανοίγεται δίοδος επανασύνδεσης. Οι ελεύθεροι και μόνοι είναι πολύ πιθανόν να γνωριστείτε με πρόσωπο σοβαρών προδιαγραφών.
Ιχθύς
Φίλοι μου Ιχθείς, ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό και ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα ίσως να σας φέρουν ένα είδος συναισθηματικής αστάθειας, σκαμπανεβάσματα θα σημειωθούν στις διαθέσεις σας, προσοχή στα παρορμητικά ξεσπάσματα. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου εσείς που είστε δυσαρεστημένοι με το επάγγελμα σας θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε εργασία, νέες προτάσεις θα σας βάλουν σε σκέψεις, έρχονται θετικά ανοίγματα. Απελευθερώνετε η επικοινωνιακή σας διάθεση θα μιλήσετε ανοιχτά, αισιοδοξία θα υπάρξει στο σκεπτικό σας. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάγκη σας θα είναι η σταθερότητα και η εξασφάλιση, συγκρατημένοι θα είστε στα έξοδα σας, τα χρήματα που θα έρθουν στα χέρια σας δεν αποκλείεται να σκεφτείτε να τα αποταμιεύσετε. Στα αισθηματικά σας δεν αποκλείεται να υπάρξει επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σας, το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τις δικές σας αποφάσεις.
Πηγή: zwdia24.gr


Αρθρογραφει

Σχολια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Αρθρογραφία ισραηλινών ΜΜΕ κατά Βορίδη
25 Views

Το κράτος του Ισραήλ δεν ξεχνά όπως δεν ξεχνά και η Ισραηλιτική Κοινότητα στην Ελλάδα. Δεν πρόλαβε να ορκιστεί Υπουργός ο Μάκης Βορίδης και οι αντιδράσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή μέσω των εβραϊκών ΜΜΕ αλλά και δια των ανακοινώσεων διαφόρων κέντρων του παγκόσμιου Εβραϊσμού.

Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ