«Βόρεια Μακεδονία» τα Σκόπια και για τον Άδωνη που διερρήγνυε τα ιμάτιά του!

173 Views

«Βόρεια Μακεδονία» τα Σκόπια και για τον Άδωνη που διερρήγνυε τα ιμάτιά του!
Έχει ο καιρός γυρίσματα και αυτό βεβαίως ισχύει και για τον Άδωνη Γεωργιάδη που μας έχει συνηθίσει στις κωλοτούμπες από τον καιρό που κατήγγειλε ως ΛΑΟΣ της Νέα Δημοκρατία ως τον καιρό που ενσωματώθηκε σε αυτήν ή κατά μερικούς που την… καπέλωσε!
Δεν είναι πολύς καιρός, μόλις μερικοί μήνες, που ο ίδιος φώναζε στην κάμερα του ΣΚΑΪ πως δεν θα πει ποτέ την πΓΔΜ, Βόρεια Μακεδονία.
«Εγώ δεν θα την πω ποτέ Βόρεια Μακεδονία (…) Να με πάτε φυλακή», δήλωνε στον ΣΚΑΪ ο Άδωνης Γεωργιάδης, νυν υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. 
Λίγους μήνες μετά όπως αναφέρει με συγκεκριμένο έγγραφο, o Άδωνης Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων πλέον, στέλνει επίσημη επιστολή-πρόσκληση με την υπογραφή του στον υπουργό Οικονομίας της Βόρειας Μακεδονίας, Kreshnik BeKteshi για να τον προσκαλέσει με χαρά στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Και μάλιστα ο Άδωνης Γεωργιάδης ζητά να συναντηθεί μαζί του καθώς επισημαίνει πως θα του άρεσε να συζητήσει και να ανταλλάξει ιδέες για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και να αναζητήσουμε πιθανές συνεργασίες!
Και καταλήγει σε ελεύθερη μετάφραση:
Ανυπομονώ να σας καλωσορίσω στη Θεσσαλονίκη…
Φωτογραφία: newsbreak.gr
Κανείς βέβαια δεν ξαφνιάζεται για την κωλοτούμπα του Άδωνη Γεωργιάδη.
Άγνωστο αν ξαφνιάστηκαν οι ψηφοφόροι του, αλλά η κυβίστηση της Νέας Δημοκρατίας που «πήρε τ' άρματα» προεκλογικά κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, ολοκληρώνεται με μαθηματική ακρίβεια! 
Όλη επιστολή του Άδωνη Γεωργιάδη: 

 Με ετικέτα:

Αρθρογραφει

Σχολια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ