Άρνηση Του Τζιτζικώστα Σε Τηλεοπτικό “Debate” Των Υπ. Περιφερειαρχών Στην ΕΡΤ.

122 Views

Άρνηση Του Τζιτζικώστα Σε Τηλεοπτικό  “Debate” Των Υπ. Περιφερειαρχών Στην ΕΡΤ.

 Άρνηση του Τζιτζικώστα για την συμμετοχή του σε τηλεοπτική αναμέτρηση “debate” των υποψηφίων περιφερειαρχών στην ΕΡΤ.

Σε πανικό ο Τζιτζικώστας ακύρωσε τη συμμετοχή του στο debate που είχε προγραμματίσει η ΕΡΤ για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Με το «φάντασμα» της συμφωνίας των Πρεσπών να τον καταδιώκει αφού ως γνωστό την στηρίζει σιωπηρά. Αγκάθι στην μάχη των εκλογών για την περιφέρεια είναι η συμμετοχή του συνδυασμού «ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ για τη Μακεδονία» με επικεφαλής τον Αβραμίδη Γαβριήλ ο οποίος έχει ταχθεί καθαρά , κατά της συμφωνίας. Στο debate είχε συμφωνήσει και ο κος Γιαννούλης με την προϋπόθεση να υπάρχει η συμμετοχή όλων των υποψηφίων εκτός του κ. Χρυσομάλλη από την «Ελληνική Αυγή».
Βέβαια το στοίχημα για τον ίδιο τον κ. Τζιτζικώστα είναι πως θα μπορέσει να περιορίσει τις απώλειες από τους Μακεδόνες ψηφοφόρους, ενώ διεκδικεί την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προσπαθώντας να περάσει στα «ψιλά» το θέμα της ονομασίας της γειτονικής χώρας.


Με ετικέτα: Τζιτζικώστας εκλογές

Αρθρογραφει

Σχολια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Αρθρογραφία ισραηλινών ΜΜΕ κατά Βορίδη
25 Views

Το κράτος του Ισραήλ δεν ξεχνά όπως δεν ξεχνά και η Ισραηλιτική Κοινότητα στην Ελλάδα. Δεν πρόλαβε να ορκιστεί Υπουργός ο Μάκης Βορίδης και οι αντιδράσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή μέσω των εβραϊκών ΜΜΕ αλλά και δια των ανακοινώσεων διαφόρων κέντρων του παγκόσμιου Εβραϊσμού.

Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ