Έξαλλος ο Αναστασιάδης με τον Μητσοτάκη - Μόνο καρέκλες δεν... έσπασε στο ξενοδοχείο

37 Views

Έξαλλος ο Αναστασιάδης με τον Μητσοτάκη - Μόνο καρέκλες δεν... έσπασε στο ξενοδοχείο
Ολα μέλι - γάλα φαίνονταν μπροστά στις κάμερες στην πρόσφατη συνάντηση Μητσοτάκη – Αναστασιάδη, αλλά μόνο ετσι δεν ήταν.
 
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, σύμφωνα με πληροφοριες  ήταν έξαλλος με την συμπεριφορά του έλληνα Πρωθυπουργού.
 
Δυο ήταν οι λόγοι που τον εξόργισαν, ο πρώτος ήταν ότι δεν έδωσαν μετά το πέρας της συνάντησης που είχαν συνέντευξη Τύπου.
 
Σύμφωνα πληροφορίες μόνο καρέκλες δεν… έσπαγε στο ξενοδοχείο που διέμενε, από τα νεύρα του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Εκτιμούσε ότι η κυβέρνηση, σε μια κρίσιμη στιγμή για το Κυπριακό του συμπεριφέρθηκε όχι όπως αρμόζει σε αρχηγό κράτους, αλλά ως… περιφερειάρχη σε αντίθεση με το πώς συμπεριφέρεται η τουρκική πλευρά.
 
Κι αν αυτό ήταν το ένα θέμα, το δεύτερο ήταν πιο εντυπωσιακό και δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά. Κι αυτό γιατί ο κ. Νίκος Αναστασιάδης, έβγαζε μια αίσθηση ότι τον «άδειασε» ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ουσία του Κυπριακού.
 
Κι αυτός ήταν ο λόγος που δεν ήθελε να κάνουν μαζί δηλώσεις.
 
Ο Νίκος Αναστασιάδης σε αυτό ήταν «σφίγγα» πάντως χωρίς να πει ούτε σε στενούς του συνεργάτες, ποια ήταν η διαφωνία τους.
 

Ο Πρόεδρος της Κύπρου εκτίμησε ότι σε αυτήν την κρίσιμη φάση δεν πρέπει να περάσει η εικόνα ότι το μέτωπο δεν είναι αρραγές, μια και κάτι τέτοιο θα έκανε τεράστια ζημιά στο εθνικό ζήτημα. Με ετικέτα:

Αρθρογραφει

Σχολια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ