ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ο υπ. Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος “Δεν ψηφίζουμε συμφωνία με τον όρο Μακεδονία… Δεν θα περάσει από τη βουλή τους"

99 Views

ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ο υπ. Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος “Δεν ψηφίζουμε συμφωνία με τον όρο Μακεδονία… Δεν θα περάσει από τη βουλή τους
Δείτε Video

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει συμφωνία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία, προειδοποιώντας μάλιστα τους βουλευτές του κόμματός του με διαγραφή αν διαφοροποιηθούν! Μάλιστα, κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία να πάρει ξεκάθαρη θέση απέναντι στον λαό.
«Δεν συμφωνούμε και δεν θα ψηφίσουμε τη συμφωνία», τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε:
«Θα πρέπει να συγκληθεί και συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για να αλλάξει συμφωνία του 1992. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτή η συμφωνία δεκτή, είτε από δημοψήφισμα είτε από την πλειοψηφία της βουλής των Σκοπίων. Η κέρδισε από τις διαπραγματεύσεις ότι δεν θα είναι αυτή που αποκόπτει την ευρωπαϊκή πορεία των Σκοπίων. Οι θέσεις της Ελλάδας ήταν προς την κατεύθυνση της λύσης, αν και διαφωνούμε».
«Καλώ και τα άλλα κόμματα να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους, ιδίως στη ΝΔ, να πουν από τώρα αν συμφωνούν ή όχι με τη συμφωνία. Εμείς είμαστε ξεκάθαροι, δεν ψηφίζουμε τη συμφωνία από τη στιγμή που περιλαμβάνει τον όρο ‘Μακεδονία’», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.
«Η κύρωση της συμφωνίας μπορεί να πάει και μετά τις εκλογές», επισήμανε.
Αναφερόμενος στη συνεργασία ΑΝΕΛ – ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Μετά τον Αύγουστο του 2018 η Ελλάδα θα έχει βγει για πάντα από την εποχή των Μνημονίων. Η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τώρα είναι έντιμη, ο καθένας έχει κρατήσει τις δικές του έντιμες γραμμές».
Επίσης, ο κ. Καμμένος εξέφρασε την πρόθεσή του να ενισχύσει το μηχανισμό του κόμματος ενόψει των εκλογικών αναμετρήσεων.
Όπως ανακοίνωσε η μέχρι πρότινος εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου αναλαμβάνει συντονίστρια του εκλογικού μηχανισμού και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Τη θέση του εκπροσώπου Τύπου των ΑΝΕΛ αναλαμβάνει ο Θ. Τουσουνίδης.


Με ετικέτα: Καμμένος ΑΝΕΛ Μακεδονία ΝΔ Ελλάδα

Αρθρογραφει

Σχολια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Χρ. Σίμος σε Παπαχρήστο: Η Πολιτεία στηρίζει την αναγέννηση της οπτικοακουστικής παραγωγής
15 Views

Με αφορμή σχόλιο του Δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου στην εφημερίδα «Τα Νέα», σχετικά με την απόδοση του πλαισίου για την παροχή κινήτρων στις οπτικοακουστικές παραγωγές που επιλέγουν την Ελλάδα ως τόπο γυρισμάτων, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου ΨΗΠΤΕ, Χρήστος Σίμος, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ