Ζητάνε και τα ρέστα

51 Views

Ζητάνε και τα ρέστα

 ΟΓΔΟΝΤΑ ΕΠΤΑ δισεκατομμύρια ευρώ έκαναν φτερά από τις ελληνικές τράπεζες στο διάστημα της διακυβέρνησης του ανεκδιήγητου Γιωργάκη Παπανδρέου και αυτής των Σαμαρά - Βενιζέλου.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για καταθέσεις των αρχιερέων της διαπλοκής, μεσαζόντων, αεριτζήδων και γενικά παραγόντων του συστήματος που κατευθύνθηκαν σε ασφαλή φορολογικά καταφύγια, κυρίως στην Ελβετία.
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ αυτού του οικονομικού εγκλήματος που τίναξε στον αέρα την οικονομία της χώρας ήταν οι μεγαλόσχημοι παράγοντες που συνδέονταν με το παλιό διεφθαρμένο και χρεοκοπημένο σύστημα.
ΑΥΤΟΙ που είχαν αρπάξει τα θαλασσοδάνεια από τις ελληνικές τράπεζες φυγάδευσαν τα κεφάλαια στο εξωτερικό και άφησαν τις επιχειρήσεις τους στην Ελλάδα να καταρρεύσουν.
ΒΕΒΑΙΑ το ίδιο κόλπο έκαναν και τα κόμματα του παλιού πολιτικού συστήματος.
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΠΑΣΟΚ έριξαν φέσι 400 εκατομμύρια δολάρια στις τράπεζες και συνεχίζουν να εισπράττουν τις κρατικές επιδοτήσεις.
ΜΑΛΙΣΤΑ το ΠΑΣΟΚ που είναι περισσότερο προωθημένο σε τέτοια ζητήματα άλλαξε και το ΑΦΜ για να μην έχει προβλήματα. Για να αντέξουν οι τράπεζες προχώρησαν αναγκαστικά σε ανακεφαλαιοποιήσεις.
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ για τις ανάγκες της ανακεφαλαιοποίησης έσπρωξε τεράστια ποσά την περίοδο Σαμαρά, Βενιζέλου και ελάχιστα στην περίοδο διακυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα παρά το γεγονός ότι οι καταθέσεις είχαν εξαφανιστεί πολύ πριν έρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ.
ΤΩΡΑ έρχεται ο Κυριάκος και ζητάει τα ρέστα για τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών αφήνοντας υπονοούμενα για εξεταστικές επιτροπές. Προφανώς θα αναφέρετε στην περίοδο διακυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου που το δημόσιο έσπρωξε μεγάλα ποσά για τις ανακεφαλαιοποιήσεις.
ΕΞΑΛΛΟΥ τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος δείχνουν την πραγματική εικόνα για το τι έχει συμβεί ακριβώς στις τράπεζες. Γι’ αυτό ο Κυριάκος είναι καλύτερα να σταματήσεις τις απειλές και να αναλάβει ο ίδιος τις ευθύνες του.
ΟΣΟ για τους αεριτζήδες - που φυγάδευσαν τα δάνεια που είχαν πάρει στο εξωτερικό, φούνταραν τις επιχειρήσεις που είχαν και τώρα παρ’ ότι πτωχευμένοι οργώνουν με τα κότερα το Αιγαίο - στους οποίους αναφέρθηκε ο Κυριάκος έχουν όνομα και επώνυμο.
ΑΛΛΩΣΤΕ συνδέονται με δεσμούς αίματος με τη Δεξιά και με τους ισχυρούς παράγοντες του παλιού τραπεζικού συστήματος. Γι’ αυτό ο Κυριάκος πριν εκτοξεύσει απειλές είναι καλύτερα να συμβουλευτεί κάποια στελέχη του που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Γιατί στο τέλος μπορεί να βρεθεί ο ίδιος πολλαπλά εκτεθειμένος.


Με ετικέτα: Ελλάδα τράπεζες μίζες οικονομία

Αρθρογραφει

Σχολια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Flying Cat 4 προσέκρουσε σε λιμενοβραχίονα της Ραφήνας - Καλά στην υγεία τους οι επιβάτες
54 Views

Καλά στην υγεία τους είναι οι 215 επιβάτες του επιβατηγού καταμαράν FLYING CAT 4 που το πρωί, λόγω πιθανής βλάβης στο πηδάλιό του, προσέκρουσε στον αριστερό λιμενοβραχίονα στο λιμάνι της Ραφήνας. Η αποβίβασή τους ολοκληρώθηκε με ασφάλεια.

Περισσότερα ...
 • Γκρεμίζονται τα αυθαίρετα σε όλη την Αττική
  49 Views

  ΑΡΧΙΖΕΙ η κατεδάφιση των αυθαίρετων σε ολόκληρη την Αττική. Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος προανήγγειλε με συνέντευξή του μπουλντόζες για τα αυθαίρετα αλλά και ποινικές ευθύνες για την καταστροφική πυρκαγιά.

  Περισσότερα ...
 • Η συνέντευξη Τύπου του Π. Καμμένου για την τραγωδία
  73 Views

  Συνέντευξη Τύπου για την τραγωδία στο Μάτι Αττικής έδωσε πριν από λίγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Αρχικά ο υπουργός αναφέρθηκε στην υποστήριξη που έλαβε η χώρα μας από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης σε τέτοιες περιπτώσεις.

  Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ