Θ. Τουσουνίδης: Αυξημένη πλειοψηφία για το Σκοπιανό ή κάλπες

135 Views

Θ. Τουσουνίδης: Αυξημένη πλειοψηφία για το Σκοπιανό ή κάλπες

 "Ο προσανατολισμός μας δεν είναι να ρίξουμε την κυβέρνηση αλλά να ολοκληρώσουμε την τετραετία" υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ
«Αν η συμφωνία για το Σκοπιανό δεν κυρωθεί με πλειοψηφία 180 βουλευτών τότε θα πάμε σε εκλογές για να την εγκρίνει ή να την απορρίψει ο ελληνικός λαός» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Θ. Τουσουνίδης μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7.

Είπε συγκεκριμένα: «Μόνο αν συμβεί το θαύμα να τελειώσουν οι γείτονές μας όλα όσα έχουν δεσμευτεί ότι θα κάνουν, αν φτάσει η συμφωνία στην ελληνική βουλή, θα ζητήσουμε αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών για την κύρωσή της. Αν δεν γίνει δεκτό αυτό από το Μέγαρο Μαξίμου, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για εκλογές ώστε να τοποθετηθεί ο ελληνικός λαός». «Ο προσανατολισμός μας δεν είναι να ρίξουμε την κυβέρνηση αλλά να ολοκληρώσουμε την τετραετία» σημείωσε.

«Θα διαψεύσουμε και πάλι τις δημοσκοπήσεις» διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ. Και συνέχισε: «Η ίδρυση κόμματος από τον Δ. Καμμένο αποδεικνύει ότι στόχος του ήταν η αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης και της χώρας στην πορεία εξόδου από τα μνημόνια. Τα εγχειρήματα αυτά που κινούνται από τα συμφέροντα κάποιων δεν πρόκειται να βρουν ανταπόκριση στην ελληνική κοινωνία».Αρθρογραφει

Σχολια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βολιβίας Έβο Μοράλες είχε ο πρωθυπουργος στο Μέγαρο Μαξίμου.
31 Views

Την ανάγκη του κοινού αγώνα όλων των λαών απέναντι σε κάθε μορφής καταπίεση και ολοκληρωτισμό, επισήμανε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρόεδρο της Βολιβίας, Εβο Μοράλες, ο οποίος από την πλευρά του αναφέρθηκε στους αγώνες για ισότητα των ανθρώπων και απηύθυνε πρόσκληση στον Ελληνα πρωθυπουργό να επισκεφθεί τη χώρα του.

Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ