Νικ. Μαυραγάνης: Εδώ και τώρα με απλό ερμηνευτικό νόμο καταργείται το 80% του ανήθικου ν.περί ευθύνης υπουργών

86 Views

Νικ. Μαυραγάνης: Εδώ και τώρα με απλό ερμηνευτικό νόμο καταργείται το 80% του ανήθικου ν.περί ευθύνης υπουργών

 Με το Νόμο αυτό θα ερμηνεύεται ο εφαρμοστικός νόμος 3126/2003 του Νόμου περί ευθύνης Υπουργών, ώστε να αποσαφηνίζεται πλήρως το ανωτέρω παγκοίνως αυτονόητο.

Δηλαδή, ότι η Δωροδοκία, η Δωροληψία και η Νομιμοποίηση Εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα («ξέπλυμα») βρίσκονται ΕΚΤΟΣ των καθηκόντων των πολιτικών αξιωματούχων !
Η Ν.Δ. ήδη έχει ταχθεί ΚΑΤΑ μιας τέτοιας διάκρισης, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ απλώς δεν προχώρησε την από τον Φεβρουάριο 2018 κατατεθειμένη πρότασή μας με την αιτιολογία, ότι επίκειται η Συνταγματική Αναθεώρηση, όπου εκεί θα ελάμβανε αυξημένη πλειοψηφία η αντίστοιχη ερμηνευτική δήλωση, που αντιγράφηκε από την Πρότασή μας.
Ωστόσο, Τώρα που οι μάσκες έπεσαν, Τώρα που η Ν.Δ. καταψήφισε την αυτονόητη διάκριση, ΤΩΡΑ επανέρχεται με μεγάλη δριμύτητα και αδήριτη αναγκαιότητα η με ΑΠΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ψήφιση της παραπάνω πρότασής μας.
Εάν τώρα και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ «κωφεύσει» στη Λαϊκή Απαίτηση, τότε – δυστυχώς για την ελληνική κοινωνία – κανένα από τα δύο κόμματα εξουσίας ΔΕΝ θα συγκαταλέγεται στις κοινωνικές δυνάμεις, που επιθυμούν την ΚΑΘΑΡΣΗ, ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ.


Με ετικέτα: Μαυραγάνης νόμος

Αρθρογραφει

Σχολια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Αρθρογραφία ισραηλινών ΜΜΕ κατά Βορίδη
34 Views

Το κράτος του Ισραήλ δεν ξεχνά όπως δεν ξεχνά και η Ισραηλιτική Κοινότητα στην Ελλάδα. Δεν πρόλαβε να ορκιστεί Υπουργός ο Μάκης Βορίδης και οι αντιδράσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή μέσω των εβραϊκών ΜΜΕ αλλά και δια των ανακοινώσεων διαφόρων κέντρων του παγκόσμιου Εβραϊσμού.

Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ