Πρωινές πτήσεις του Καμμένου πάνω από το Αιγαίο (εικόνα)

22 Views

Πρωινές πτήσεις του Καμμένου πάνω από το Αιγαίο (εικόνα)

 Στη Σύμη βρισκόταν σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος απ’ ό,τι φαίνεται χάρηκε πολύ το ταξίδι του πάνω από το Αιγαίο.

Ο Πάνος Καμμένος ανέβασε μία φωτογραφία από το κόκπιτ του αεροπλάνου, ανάμεσα στα σύννεφα, με τον φωτισμό λόγω του ξημερώματος, να είναι ειδυλλιακός.
«Καλημέρα στην πορεία προς τη Σύμη με τον ΑΓΕΕΘΑ για την απόδοση Τιμών στον Πανορμίτη. Όταν χαράζει στο Αιγαίο» έγραψε στο tweet του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος συνοδευόταν από τον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελο Αποστολάκη.Αρθρογραφει

Σχολια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
 • Δίωξη κατά Μητροπολίτη για κακούργημα
  31 Views

  Την παρέμβαση του Αρείου Πάγου και της Εισαγγελίας Εφετών Δυτικής Ελλάδας προκάλεσε η καθυστέρηση που παρατηρείται στην εξέλιξη της έρευνας γύρω από τα οικονομικά πεπραγμένα της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας και της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Αγγελοκάστρου (ελέγχεται από τη Μητρόπολη), οι οποίες τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στο μικροσκόπιο της.....

  Περισσότερα ...
 • Σε εξέλιξη σχέδιο αποπομπής της Τερέζα Μέι
  23 Views

  ις ημέρες της εκπαραθύρωσης της Μάργκαρετ Θάτσερ από την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος θυμίζουν οι κινήσεις μερίδας των βουλευτών των Τόρις, οι οποίοι συγκέντρωσαν 48 υπογραφές που απαιτούνται για την υποβολή προτάσεως δυσπιστίας κατά της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι.

  Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ