Σοκάρουν οι διάλογοι του κυκλώματος αναβολικών – «Δεν μπορώ να κουνήσω το πόδι μου, πονάω παντού»

16 Views

Σοκάρουν οι διάλογοι του κυκλώματος αναβολικών – «Δεν μπορώ να κουνήσω το πόδι μου, πονάω παντού»

 Το φως της δημοσιότητας «είδαν» συνομιλίες ανάμεσα σε αθλητή του jet ski και σε μέλος της σπείρας των αναβολικών για τις επικίνδυνες παρενέργειες της χρήσης. 

Αθλητής… Jet-ski: «Έχω τέσσερις μέρες πυρετό. Με πονάει όλο μου το σώμα. Δεν μπορώ να κουνήσω το πόδι μου»
31χρονος προμηθευτής αναβολικών: «Μην ανησυχείς. Θα σου δώσω άλλο σκεύασμα. Θα είσαι καλύτερα».
Σε άλλη συνομιλία, αθλητής μπόντι μπίλντιγκ παραπονείται σε 28χρονο μέλος του κυκλώματος, για πλήθος παρενεργειών από τα σκευάσματα που τον προμήθευε, με τον κατηγορούμενο να του απαντά: «Μην κάνεις έτσι. Αυτά τα συμπτώματα είναι συνηθισμένα παγκοσμίως στους χρήστες». Στη συνέχεια τον συμβουλεύει να πάρει… «Cialis» για τη στυτική δυσλειτουργία.

Οι κατηγορούμενοι χρησιμοποιούσαν κατά τη μεταξύ τους επικοινωνία, ηλεκτρονικές εφαρμογές διαδικτυακής συνομιλίας, όπως το «Viber», μιλούσαν κωδικοποιημένα και διέγραφαν απευθείας τις επικοινωνίες τους. Μερικά από τα αναβολικά τα ανέφεραν ως «Τέστο», «Γουίν Γουι», «Τουρίνα», «Αναμπό», «Ομέγκα», «Χέλιξ». 

Ανάμεσα στα 11 άτομα που συνέλαβαν τα στελέχη της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, είναι και ένας 41χρονος αθλητής του Bodybuilding και Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και Fitness Ελλάδας «International Fitness & Bodybuilding Association – IBFA HELLAS» από το 2014 έως σήμερα.
Σημειώνεται ότι από τους τρεις κατηγορούμενους που χθες οδηγήθηκαν στον Ανακριτή, οι δύο προφυλακίστηκαν, ενώ την Παρασκευή θα περάσουν οι υπόλοιποι οκτώ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν και την κατηγορία ξεπλύματος βρώμικου χρήματος σε βαθμό κακουργήματος.
«Του έδωσε και βγήκε 3ος»
Ο «Πρόεδρος», σύμφωνα με την δικογραφία, διοχέτευε απευθείας αναβολικά σε αθλητές ενόψει της συμμετοχής τους σε επικείμενους αγώνες Βodybuilding, παρέχοντας ταυτόχρονα και τις απαραίτητες οδηγίες για τον τρόπο λήψης τους.
Χαρακτηριστική είναι η αναφορά του σε τηλεφωνική συνομιλία: «Του έδωσα και βγήκε 3ος». Είναι ιδιοκτήτης ατομικής εταιρείας, με επωνυμία, με δραστηριότητα «Λιανικό εμπόριο αθλητικού εξοπλισμού σε εξειδικευμένα καταστήματα», στο οποίο διαπιστώθηκε ότι παραδόθηκε δέμα με αναβολικά. Από τις τηλεφωνικές συνομιλίες του προέκυψε η προμήθεια αναβολικών σε τουλάχιστον τρεις αθλητές, δύο γυναίκες και έναν άνδρα, οι συμμετείχαν στις 28-10-2018 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα bodybuilding, τους οποίους συνόδευσε με ακόμη έξι αθλητές.
Τα αναβολικά, τα οποία ανέφεραν με κωδικούς στις συνομιλίες τους είχαν επικίνδυνες δραστικές ουσίες όπως: Δροστανολόνη, Τρενμπολόνη, Oξανδρολόνη, Προπιονική Τεστοστερόνη Φενυλοπροπιονική Τεστοστερόνη, Ισοκοπριτική Τεστοστερόνη, Δεκαονική Τεστοστερόνη, … Ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη.Αρθρογραφει

Σχολια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
 • Δίωξη κατά Μητροπολίτη για κακούργημα
  31 Views

  Την παρέμβαση του Αρείου Πάγου και της Εισαγγελίας Εφετών Δυτικής Ελλάδας προκάλεσε η καθυστέρηση που παρατηρείται στην εξέλιξη της έρευνας γύρω από τα οικονομικά πεπραγμένα της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας και της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Αγγελοκάστρου (ελέγχεται από τη Μητρόπολη), οι οποίες τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στο μικροσκόπιο της.....

  Περισσότερα ...
 • Σε εξέλιξη σχέδιο αποπομπής της Τερέζα Μέι
  23 Views

  ις ημέρες της εκπαραθύρωσης της Μάργκαρετ Θάτσερ από την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος θυμίζουν οι κινήσεις μερίδας των βουλευτών των Τόρις, οι οποίοι συγκέντρωσαν 48 υπογραφές που απαιτούνται για την υποβολή προτάσεως δυσπιστίας κατά της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι.

  Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ