Το Μητσοτακέικο θέλει Παυλόπουλο και η Ντόρα προετοιμάζει το έδαφος όπως επί Τσίπρα με το ξεπούλημα της Μακεδονίας

102 Views

Το Μητσοτακέικο θέλει Παυλόπουλο και η Ντόρα προετοιμάζει το έδαφος όπως επί Τσίπρα με το ξεπούλημα της Μακεδονίας
Το Μητσοτακέικο θέλει Παυλόπουλο και η Ντόρα προετοιμάζει το έδαφος όπως επί Τσίπρα με το ξεπούλημα της Μακεδονίας.
Ξεκίνησαν τα στημένα δημοσιεύματα δήθεν ότι δεν τον θέλει ο Κυριάκος αλλά αφού τα υπογράφει όλα τον θέλει το αφεντικό της οικογένειας η κρυπτόμενη Πρωθυπουργός Ντόρα.
Και να τα δημοσιεύματα ώστε να το χωνέψετε όλοι εσείς οι Νεοδημοκράτες που δεν μπορείτε με τίποτα να χωνέψετε την υπογραφή του Παυλόπουλου στην προδοσία της Μακεδονίας.
Και μας έχουν τόσο δεδομένους και προβλέψιμους που το παιχνίδι το παίζουν ακόμη μία φορά ξεδιάντροπα όπως το έπαιξαν και στο ξεπούλημα της Μακεδονία.
Και πάντα να σέρνει το χορό το ίδιο πρόσωπο που έσυρε το χορό της προδοσίας της Μακεδονίας...Η κρυπτόμενη Πρωθυπουργός Ντόρα ...
Τα αποτελέσματα των συγκοινωνούντων δοχείων είναι ορτατά και δια γυμνού οφθαλμού..
Όσο για τον Παυλόπουλο επιδόθηκε υπογείως τον τελευταίο χρόνο, τόσο μέσω Τσίπρα ώστε να αποδομούν τον Καραμανλή επειδή φοβούνται ακόμη και την ανάσα του, ένας φόβος που θα τους σκιάζει όσο παραμένει ενεργός ανάμεσα μας και αγαπητός από την μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών.
Με τις υγείες σας Μακεδόνες, Νεοδημοκράτες που θα τιμήσετε για μία ακόμη φορά τον άνθρωπο των Τσίπρα Μητσοτάκηδων....ναι , αυτόν που φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του η προδοσία της Μακεδονίας..

Με τις υγείες σας λοιπόν... 



Με ετικέτα:

Αρθρογραφει

Σχολια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ