Καμμένος: Η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ και οι ΑΝΕΛ - ΒΙΝΤΕΟ

126 Views

Καμμένος: Η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ και οι ΑΝΕΛ - ΒΙΝΤΕΟ
Δείτε Video

 "Η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ και οι ΑΝΕΛ. Εμείς εκφράζουμε τις αρχές του Κώστα Καραμανλή και της κοινωνικής κεντροδεξιάς" δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα militaire.gr.

Αναφορικά με το Σκοπιανό κατηγόρησε τον Ζόραν Ζάεφ και τον Νικολά Ντιμιτρόφ ότι προκαλούν τους Έλληνες με τις δηλώσεις που κάνουν και υποστηρίζει ότι η συμφωνία είναι πάρα πολύ πιθανό να μην προχωρήσει και πάντως είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή από τους Έλληνες πολίτες. Για την εμπλοκή και τη θέληση των ΗΠΑ να βάλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ ο ΥΕΘΑ επεσήμανε ότι “πρέπει να καταλάβουν τα Σκόπια ότι δεν είναι η “περιζήτητη νύφη” .
Σχετικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ο κ. Καμμένος αναγνωρίζει ως κίνηση καλής θέλησης την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών, ωστόσο τόνισε ότι οι προκλήσεις συνεχίζονται και δεν υπάρχει τίποτα που να δικαιολογεί εφησυχασμό.


Αρθρογραφει

Σχολια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Χρ. Σίμος σε Παπαχρήστο: Η Πολιτεία στηρίζει την αναγέννηση της οπτικοακουστικής παραγωγής
16 Views

Με αφορμή σχόλιο του Δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου στην εφημερίδα «Τα Νέα», σχετικά με την απόδοση του πλαισίου για την παροχή κινήτρων στις οπτικοακουστικές παραγωγές που επιλέγουν την Ελλάδα ως τόπο γυρισμάτων, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου ΨΗΠΤΕ, Χρήστος Σίμος, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ