Η συνέντευξη Τύπου του Π. Καμμένου για την τραγωδία

215 Views

Η συνέντευξη Τύπου του Π. Καμμένου για την τραγωδία
Δείτε Video

 Συνέντευξη Τύπου για την τραγωδία στο Μάτι Αττικής έδωσε πριν από λίγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Αρχικά ο υπουργός αναφέρθηκε στην υποστήριξη που έλαβε η χώρα μας από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης σε τέτοιες περιπτώσεις.

Μετά ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στους πυροσβέστες, στα οχήματα και στα εναέρια μέσα που έπεσαν στη μάχη με τις φλόγες. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανάπτυξη του Στρατού και του Ναυτικού στις πληγείσες περιοχές, αλλά και στην άμεση ετοιμότητα των στρατιωτικών νοσοκομείων.
Επίσης θα δημιουργηθούν ΚΕΠ στις πληγείσες περιοχές για την εξυπηρέτηση των ανθρώπων που δέχτηκαν το φονικό χτύπημα της πυρκαγιάς. Επίσης θα γίνονται συνεχή περίπολα από τον στρατό.
Μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υπερασπίστηκε τον πρωθυπουργό, λέγοντας πως η στάση του ήταν συνεπής.
 


Αρθρογραφει

Σχολια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
 • Δίωξη κατά Μητροπολίτη για κακούργημα
  31 Views

  Την παρέμβαση του Αρείου Πάγου και της Εισαγγελίας Εφετών Δυτικής Ελλάδας προκάλεσε η καθυστέρηση που παρατηρείται στην εξέλιξη της έρευνας γύρω από τα οικονομικά πεπραγμένα της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας και της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Αγγελοκάστρου (ελέγχεται από τη Μητρόπολη), οι οποίες τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στο μικροσκόπιο της.....

  Περισσότερα ...
 • Σε εξέλιξη σχέδιο αποπομπής της Τερέζα Μέι
  23 Views

  ις ημέρες της εκπαραθύρωσης της Μάργκαρετ Θάτσερ από την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος θυμίζουν οι κινήσεις μερίδας των βουλευτών των Τόρις, οι οποίοι συγκέντρωσαν 48 υπογραφές που απαιτούνται για την υποβολή προτάσεως δυσπιστίας κατά της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι.

  Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ