Η συνέντευξη Τύπου του Π. Καμμένου για την τραγωδία

408 Views

Η συνέντευξη Τύπου του Π. Καμμένου για την τραγωδία
Δείτε Video

 Συνέντευξη Τύπου για την τραγωδία στο Μάτι Αττικής έδωσε πριν από λίγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Αρχικά ο υπουργός αναφέρθηκε στην υποστήριξη που έλαβε η χώρα μας από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης σε τέτοιες περιπτώσεις.

Μετά ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στους πυροσβέστες, στα οχήματα και στα εναέρια μέσα που έπεσαν στη μάχη με τις φλόγες. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανάπτυξη του Στρατού και του Ναυτικού στις πληγείσες περιοχές, αλλά και στην άμεση ετοιμότητα των στρατιωτικών νοσοκομείων.
Επίσης θα δημιουργηθούν ΚΕΠ στις πληγείσες περιοχές για την εξυπηρέτηση των ανθρώπων που δέχτηκαν το φονικό χτύπημα της πυρκαγιάς. Επίσης θα γίνονται συνεχή περίπολα από τον στρατό.
Μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υπερασπίστηκε τον πρωθυπουργό, λέγοντας πως η στάση του ήταν συνεπής.
 


Αρθρογραφει

Σχολια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Αρθρογραφία ισραηλινών ΜΜΕ κατά Βορίδη
25 Views

Το κράτος του Ισραήλ δεν ξεχνά όπως δεν ξεχνά και η Ισραηλιτική Κοινότητα στην Ελλάδα. Δεν πρόλαβε να ορκιστεί Υπουργός ο Μάκης Βορίδης και οι αντιδράσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή μέσω των εβραϊκών ΜΜΕ αλλά και δια των ανακοινώσεων διαφόρων κέντρων του παγκόσμιου Εβραϊσμού.

Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ