Η συνέντευξη Τύπου του Π. Καμμένου για την τραγωδία

153 Views

Η συνέντευξη Τύπου του Π. Καμμένου για την τραγωδία
Δείτε Video

 Συνέντευξη Τύπου για την τραγωδία στο Μάτι Αττικής έδωσε πριν από λίγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Αρχικά ο υπουργός αναφέρθηκε στην υποστήριξη που έλαβε η χώρα μας από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης σε τέτοιες περιπτώσεις.

Μετά ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στους πυροσβέστες, στα οχήματα και στα εναέρια μέσα που έπεσαν στη μάχη με τις φλόγες. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανάπτυξη του Στρατού και του Ναυτικού στις πληγείσες περιοχές, αλλά και στην άμεση ετοιμότητα των στρατιωτικών νοσοκομείων.
Επίσης θα δημιουργηθούν ΚΕΠ στις πληγείσες περιοχές για την εξυπηρέτηση των ανθρώπων που δέχτηκαν το φονικό χτύπημα της πυρκαγιάς. Επίσης θα γίνονται συνεχή περίπολα από τον στρατό.
Μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υπερασπίστηκε τον πρωθυπουργό, λέγοντας πως η στάση του ήταν συνεπής.
 


Αρθρογραφει

Σχολια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
 • Έλεγχοι ΑΑΔΕ "real time"
  41 Views

  Με έναν νέο, εξελιγμένο τρόπο επιτήρησης θα επιχειρήσει από το νέο έτος η ΑΑΔΕ να βάλει φρένο στη φοροδιαφυγή των επιχειρήσεων.

  Περισσότερα ...
 • Κρούσμα μηνιγγίτιδας B στη Σκύρο - Έκλεισαν προληπτικά τα σχολεία
  33 Views

  Ένα 14χρονο αγόρι διαγνώσθηκε με μηνιγγίτιδα τύπου B πριν από λίγες ημέρες στη Σκύρο. Την περασμένη Πέμπτη το παιδί παρουσίασε αδιαθεσία και την επόμενη επισκέφθηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείου της Σκύρου, όπου οι γιατροί διέγνωσαν τη μηνιγγίτιδα τύπου Β' και έτσι κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία

  Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ