Odysseia

 • Αλ. Τσίπρας: Προγράμματα επιδότησης ενοικίου 300 εκατ. ευρώ και δανείου 200 εκατ. ευρώ
  10 Views
  Αλ. Τσίπρας: Προγράμματα επιδότησης ενοικίου 300 εκατ. ευρώ και δανείου 200 εκατ. ευρώ

  Καλωσορίζοντας τους νέους υπουργούς «που σε αυτή την κρίσιμη φάση ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί μας», ξεκίνησε ο Αλέξης Τσίπρας την εισηγητική του τοποθέτηση προς το Υπουργικό Συμβούλιο.

  Περισσότερα ...
 • Π. Καμμένος: Η ασφάλεια και η σταθερότητα της χώρας ήταν έργο των Ανεξάρτητων Ελλήνων
  11 Views
  Π. Καμμένος: Η ασφάλεια και η σταθερότητα της χώρας ήταν έργο των Ανεξάρτητων Ελλήνων

  "Θα μπορούσε κάποιος να βάλει ως τίτλο της 4ετίας της διακυβέρνησης (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) ότι ουσιαστικά γυρίσαμε τη χώρα προς τις ΗΠΑ και η Ελλάδα έγινε ο πιο αξιόπιστος σύμμαχός τους σε όλη τη Μεσόγειο" ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στον τ/σ TRT

  Περισσότερα ...
 • Συζητήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο αγωγή Γεωργιάδη κατά Πολάκη
  9 Views
  Συζητήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο αγωγή Γεωργιάδη κατά Πολάκη

  Συζητήθηκε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου αγωγή του αντιπρόεδρου της ΝΔ, Άδ.Γεωργιάδη, με την οποία διεκδικεί αποζημίωση 300 χιλ. ευρώ από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Π.Πολάκη, για συκοφαντική δυσφήμιση.

  Περισσότερα ...
 • Τοσουνίδης: «Είναι και μηχανικός, είναι και δικηγόρος. Είναι και Πρόεδρος της Βουλής, είναι και ολόκληρη η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής.
  14 Views
  Τοσουνίδης: «Είναι και μηχανικός, είναι και δικηγόρος. Είναι και Πρόεδρος της Βουλής, είναι και ολόκληρη η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής.

  «Είναι και μηχανικός, είναι και δικηγόρος. Είναι και Πρόεδρος της Βουλής, είναι και ολόκληρη η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής. Είναι, τέλος πάντων, ό,τι χρειαστεί κατά περίπτωση, αρκεί να εξυπηρετείται η κυβερνητική πλειοψηφία των «ανακυκλώσιμων».

  Περισσότερα ...
 • Στα χέρια του εισαγγελέα η υπόθεση Πολάκη - Στουρνάρα
  17 Views
  Στα χέρια του εισαγγελέα η υπόθεση Πολάκη - Στουρνάρα

  Στο μικροσκόπιο εισαγγελικής έρευνας βρίσκεται η δημοσιοποίηση της συνομιλίας του Παύλου Πολάκη με τον κεντρικό τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα αναφορικά με το δάνειο των 100.000 ευρώ που έλαβε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας από την ATTICA BANK.

  Περισσότερα ...
 • Υπέρ του ν/σ για την έκδοση ηλεκτρονικών τιμολογίων στις δημόσιες συμβάσεις, τάχθηκαν όλοι οι εξωκοινοβουλευτικοί φορείς
  20 Views
  Υπέρ του ν/σ για την έκδοση ηλεκτρονικών τιμολογίων στις δημόσιες συμβάσεις, τάχθηκαν όλοι οι εξωκοινοβουλευτικοί φορείς

  Με όλους τους αρμόδιους εξωκοινοβουλευτικούς φορείς να είναι θετικοί και να κάνουν λόγο για ένα αναπτυξιακό βήμα, ολοκληρώθηκε στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.....

  Περισσότερα ...
 • Το απόγευμα η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης
  26 Views
  Το απόγευμα η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης

  Στις 18:30 στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλοπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, θα γίνει η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης.

  Περισσότερα ...
 • Αναμόρφωση πλαισίου λειτουργίας ιδιωτικών κλινικών, σύσταση Εθνικού Ινστιτούτου Νεοπλασιών, αντικατάσταση του ΚΕΕΛΠΝΟ
  24 Views
  Αναμόρφωση πλαισίου λειτουργίας ιδιωτικών κλινικών, σύσταση Εθνικού Ινστιτούτου Νεοπλασιών, αντικατάσταση του ΚΕΕΛΠΝΟ

  Τον εκσυγχρονισμό του πλαισίου λειτουργίας των ιδιωτικών κλινικών, σύσταση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) που θα αντικαταστήσει το ΚΕΕΛΠΝΟ, σύσταση Εθνικού Ινστιτούτου Νεοπλασιών........

  Περισσότερα ...
 • Ξεκίνησε η ονομαστική ψηφοφορία για τις αναθεωρητέες διατάξεις του Συντάγματος
  17 Views
  Ξεκίνησε η ονομαστική ψηφοφορία για τις αναθεωρητέες διατάξεις του Συντάγματος

  Άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής η ονομαστική ψηφοφορία για τη λήψη απόφασης επί των δύο προτάσεων, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, καθώς και ομάδων βουλευτών που έχουν τον απαιτούμενο αριθμό των 50 υπογραφών για τις υπό αναθεώρηση διατάξεις του Συντάγματος.

  Περισσότερα ...
 • Σε περίπτωση κυβέρνησης εθνικής ενότητας θα προτείνω πρωθυπουργό τον Κ. Καραμανλή, δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ κ. Π. Καμμένος
  168 Views
  Σε περίπτωση κυβέρνησης εθνικής ενότητας θα προτείνω πρωθυπουργό τον Κ. Καραμανλή, δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ κ. Π. Καμμένος

  Υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κάλπες τάχθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος σε συνέντευξή του, μεταμεσονύκτια, στον τ/σ "Σκάι" εκτίμησε ότι, αν και επιθυμία της κυβέρνησης είναι οι εθνικές εκλογές να διεξαχθούν τον Οκτώβριο, εντούτοις δεν έχει τον πολιτικό χρόνο να φθάσει ως εκεί.

  Περισσότερα ...
 • Αλ. Τσίπρας: Προτείνουμε και πάλι τον Πρ. Παυλόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας
  23 Views
  Αλ. Τσίπρας: Προτείνουμε και πάλι τον Πρ. Παυλόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

  Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να παίξει με την αναθεώρηση του Συντάγματος, διότι αποτελεί την κορυφαία θεσμική διαδικασία της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και από την πρώτη στιγμή την αντιμετώπισε ως τέτοια, ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση.

  Περισσότερα ...
 • Για νέες δυνατότητες στο χώρο του φαρμάκου μίλησε ο υπουργός υγείας Α.Ξανθός
  20 Views
  Για νέες δυνατότητες στο χώρο του φαρμάκου μίλησε ο υπουργός υγείας Α.Ξανθός

  Λόγο για νέο περιβάλλον και νέες δυνατότητες στο χώρο του φαρμάκου, «όπου το τοπίο αλλάζει, παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που δημιουργούν οι χαμηλοί κλειστοί προϋπολογισμοί», έκανε ο υπουργός Υγείας Α.Ξανθός, στον χαιρετισμό που απηύθυνε στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ)

  Περισσότερα ...
 • Get in touch
  News Letter