Ενημέρωση από την Αντιπρόεδρο της Ε.Υ.Α.Θ. Στέλλα Βαλάνη στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ωραιοκάστρου

32 Views

Ενημέρωση από την Αντιπρόεδρο της Ε.Υ.Α.Θ. Στέλλα Βαλάνη στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ωραιοκάστρου

Ενημέρωση από την Αντιπρόεδρο της Ε.Υ.Α.Θ. Στέλλα Βαλάνη σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τρίτης 20-11-2018 του Δήμου Ωραιοκάστρου για έργα συνολικού ύψους 12,6 εκατομμυριων ευρώ που υλοποιούνται απο την ΕΥΑΘ ΑΕ με συγχρηματοδότηση ΕΥΑΘ ΑΕ και ΕΥΑΘ Παγίων για τον Δήμο Ωραιοκάστρου!!! Τα έργα αφορούν την υδροδότηση της Δημοτικής Ενότητας Μυγδονιας,τα εσωτερικά δίκτυα ύδρευσης του Ωραιοκάστρου και την αποχέτευση περιοχής επέκτασης Ν/Α Γαληνης του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Απαντώντας σε Δημοτικούς Συμβούλους ,σε πολύ καυτά ερωτήματα η Κα Βαλάνη ,στο τέλος δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων καθώς και του Δημάρχου Αστέριου Γαβότση και των Δημοτών που παραβρίσκονταν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.Αρθρογραφει

Σχολια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Χρ. Σίμος σε Παπαχρήστο: Η Πολιτεία στηρίζει την αναγέννηση της οπτικοακουστικής παραγωγής
16 Views

Με αφορμή σχόλιο του Δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου στην εφημερίδα «Τα Νέα», σχετικά με την απόδοση του πλαισίου για την παροχή κινήτρων στις οπτικοακουστικές παραγωγές που επιλέγουν την Ελλάδα ως τόπο γυρισμάτων, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου ΨΗΠΤΕ, Χρήστος Σίμος, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ