Η πρώτη πτήση των Rafale πάνω από το Αιγαίο (Εικόνες)

85 Views
Η πρώτη πτήση των Rafale πάνω από το Αιγαίο (Εικόνες)

Επίδειξη δυνατοτήτων από τα γαλλικά μαχητικά και μήνυμα αποφασιστικότητας και ισχύος από Ελλάδα και Γαλλία. «Μουσική στα αυτιά μας», ο ήχος των Rafale, είπε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας. Με το σύνθημα «Ελλάς - Γαλλία - Συμμαχία» στα ελληνικά έκλεισε τον χαιρετισμό του ο γάλλος πρεσβευτής στην Αθήνα

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την γαλλική Πολεμική Αεροπορία οι πρώτες φωτογραφίες των μαχητικών Rafale -του νέου αποκτήματος της ελληνικής Αεροπορίας- πάνω από το Αιγαίο κατά τη διάρκεια της μεγάλης αεροναυτικής άσκησης «Skyros.

Tα γαλλικά μαχητικά απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο της Τανάγρας και εκτέλεσαν μαζί με ελληνικά F-16 και Mirage 2000 σύνθετες αεροπορικές ασκήσεις σε όλο το εύρος του FIR Αθηνών. Τα σενάρια της συνεκπαίδευσης περιελάμβαναν, μεταξύ άλλων, εικονικές αερομαχίες, ασκήσεις προσβολής ή προστασίας ναυτικών μονάδων, καθώς και επιχειρήσεις προσβολής χερσαίων στόχων. Στις επιχειρήσεις συνεκπαίδευσης συμμετείχαν μονάδες κρούσης του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά και ειδικές δυνάμεις.

Στη γαλλική αποστολή για την άσκηση «Skyros» συμμετείχε ακόμη μεταγωγικό αεροσκάφος A400 και ένα ιπτάμενο τάνκερ Airbus A-330TT από το οποίο ανεφοδιάστηκαν εν πτήσει στα 24.000 πόδια πάνω από τη Ζάκυνθο, τα ελληνικά μαχητικά Mirage-2000 και τα γαλλικά Rafale.

Protagon Team 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021, 09:09 Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την γαλλική Πολεμική Αεροπορία οι πρώτες φωτογραφίες των μαχητικών Rafale -του νέου αποκτήματος της ελληνικής Αεροπορίας- πάνω από το Αιγαίο κατά τη διάρκεια της μεγάλης αεροναυτικής άσκησης «Skyros. Tα γαλλικά μαχητικά απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο της Τανάγρας και εκτέλεσαν μαζί με ελληνικά F-16 και Mirage 2000 σύνθετες αεροπορικές ασκήσεις σε όλο το εύρος του FIR Αθηνών. Τα σενάρια της συνεκπαίδευσης περιελάμβαναν, μεταξύ άλλων, εικονικές αερομαχίες, ασκήσεις προσβολής ή προστασίας ναυτικών μονάδων, καθώς και επιχειρήσεις προσβολής χερσαίων στόχων.

Στις επιχειρήσεις συνεκπαίδευσης συμμετείχαν μονάδες κρούσης του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά και ειδικές δυνάμεις. Στη γαλλική αποστολή για την άσκηση «Skyros» συμμετείχε ακόμη μεταγωγικό αεροσκάφος A400 και ένα ιπτάμενο τάνκερ Airbus A-330TT από το οποίο ανεφοδιάστηκαν εν πτήσει στα 24.000 πόδια πάνω από τη Ζάκυνθο, τα ελληνικά μαχητικά Mirage-2000 και τα γαλλικά Rafale. Με την άσκηση «Skyros», «oι αεροπόροι μας παίρνουν μία πρόγευση των δυνατοτήτων των νέων αεροσκαφών, η προμήθεια των οποίων συμφωνήθηκε πρόσφατα και εγκρίθηκε από τη Βουλή των Ελλήνων.

Είναι μια προμήθεια που η ταχύτητα με την οποία θα ολοκληρωθεί οφείλεται, μεταξύ άλλων, και στην πολύ σημαντική συμβολή του γαλλικού υπουργείου Αμυνας. Γεγονός που αποδεικνύει ότι με την πάροδο του χρόνου έχουμε δημιουργήσει με τη Γαλλία σταθερό και συνεχώς αναπτυσσόμενο πλαίσιο στρατιωτικής συνεργασίας, με το οποίο εξασφαλίζουμε, ενισχύουμε και εδραιώνουμε ένα ασφαλέστερο γεωπολιτικό περιβάλλον στην περιοχή μας», τόνισε στον χαιρετισμό του στην Τανάγρα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, τον υπουργό διέκοψε ο ήχος από ένα εκ των τεσσάρων Rafale που σταθμεύουν αυτές τις ημέρες στη βάση της Τανάγρας, στην 114 Πτέρυγα Μάχης. Αυτό είναι «μουσική στα αυτιά μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγιωτόπουλος και αναφέρθηκε τόσο στην άσκηση «Skyros», όσο και στο γενικότερο πλαίσιο αμυντικής συνεργασίας με τη Γαλλία. «Με την πάροδο του χρόνου, έχουμε δημιουργήσει με τη Γαλλία σταθερό και συνεχώς αναπτυσσόμενο πλαίσιο στρατιωτικής συνεργασίας με το οποίο εξασφαλίζουμε, ενισχύουμε και εδραιώνουμε ένα ασφαλέστερο γεωπολιτικό περιβάλλον στην περιοχή μας». Ο υπουργός ΕΘνικής Αμυνας χαρακτήρισε την άσκηση «μία εξέχουσα ευκαιρία για τις δύο χώρες να έρθουν πιο κοντά και να αναπτύξουν τρόπους προσέγγισης σε τακτικό και επιχειρησιακό επίπεδο και επιπλέον να στείλουν ένα σαφές μήνυμα της αποτρεπτικής μας δύναμης».

Μία ευκαιρία – όπως είπε- «οι Πολεμικές Αεροπορίες των δύο χωρών να προωθήσουν την αμοιβαία συνεργασία σε ένα περιβάλλον πολλαπλών απειλών αναβαθμίζοντας την ποιότητα της εκπαίδευσης τους, ενώ επιπρόσθετα επιτρέπει και σε μας να συντηρήσουμε τη διαθεσιμότητά των πληρωμάτων μας σε συνθέτες αποστολές μεταξύ αυτών και ο ανεφοδιασμός των αεροσκαφών στον αέρα». «Είναι σημαντικό -τόνισε- ότι από τη βάση αυτή σε λίγους μήνες θα επιχειρούν και τα πρώτα ελληνικά Rafale», συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησε τη δεκαετία του 1970 με την απόκτηση των αεροσκαφών Mirage F1 και συνεχίστηκε τις επόμενες δεκαετίες μετά τα Mirage 2000 και τα Mirage 2000-5 που ακόμα υπηρετούν την Πολεμική Αεροπορία.

«Με τη σημερινή άσκηση οι αεροπόροι μας παίρνουν μία πρόγευση των δυνατοτήτων των νέων αεροσκαφών, η προμήθεια των οποίων συμφωνήθηκε πρόσφατα και εγκρίθηκε από τη Βουλή των Ελλήνων», υπογράμμισε ο ΥΕΘΑ. «Η κοινή μας προσπάθεια», συμπλήρωσε, «έχει φέρει σημαντικά επιτεύγματα και είμαι ευγνώμων που έχει δοθεί η ευκαιρία για μία ακόμα φορά να παρακολουθήσω τις Ένοπλες Δυνάμεις των δύο χωρών να αναπτύσσονται παράλληλα, επιδεικνύοντας τις εξαιρετικές επιχειρησιακές τους ικανότητες και το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που τους δίνει την ετοιμότητα να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις ασφαλείας στην περιοχή μας»

Η Ελλάδα, σημείωσε στη συνέχεια της ομιλίας του ο υπουργός, τον τελευταίο καιρό έγινε αποδέκτης πολλαπλών απειλών, και καλείται καθημερινά να τις αντιμετωπίσει, διασφαλίζοντας σταθερότητα, την ανάπτυξη και την ευημερία στην ευρύτερη περιοχή». «Η Γαλλία και η Ελλάδα από κοινού προωθούν την αμοιβαία συνεργασία και στον τομέα αυτό, ενεργώντας ταυτόχρονα ως αποφασιστικοί παράγοντες σταθερότητας και ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο, τη βάση του διεθνούς δικαίου και σύμφωνα με τις αρχές της καλής γειτονίας», κατέληξε στην ομιλία του ο κ. Παναγιωτόπουλος. Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας είχε την ευκαιρία να μπει και στο κόκπιτ ενός Rafale.

«Στο τέλος της DV Day για την άσκηση #Skyros2021 ανέβηκα στο κόκπιτ ενός #Rafale και ενημερώθηκα από τον γάλλο πιλότο για την εμπειρία του από τη συνεκπαίδευση που είχε με τους έλληνες συναδέλφους του. #Ελλάδα και #Γαλλία συνεργαζόμαστε και συμπορευόμαστε για τη σταθερότητα και την ασφάλεια στην Ανατολική Μεσόγειο και την ευρύτερη περιοχή. #Defence #France #mission_Skyros», έγραψε ο κ. Παναγιωτόπουλος σε ανάρτησή του στο Twitter.

Την άσκηση «Skyros» παρακολούθησαν, πέραν του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, ο αρχηγός της γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας στρατηγός Λοράν Λερμπέτ, ο πρέσβης της Γαλλίας στην Αθήνα Πατρίκ Μεσονάβ, ακόλουθοι Aμυνας από πολλές πρεσβείες καθώς και έλληνες και γάλλοι δημοσιογράφοι. Στον χαιρετισμό του, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, καλωσόρισε την γαλλική αντιπροσωπεία στην αεροπορική βάση της Τανάγρας ενώ χαρακτήρισε στενούς συμμάχους την Ελλάδα και τη Γαλλία. «Έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα», είπε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ «από την άσκηση Σκύρος» όπου συμμετέχουν τόσο το Ναυτικό όσο και η Αεροπορία. Χαρακτήρισε σημαντική ευκαιρία «να δούμε από κοντά τα Rafale» καθώς θα βγάλουμε, όπως είπε, «χρήσιμα συμπεράσματα για το αεροσκάφος, που σύντομα θα λειτουργήσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας».

«Οι σχέσεις Ελλάδας – Γαλλίας είναι εξαιρετικές» είπε και συμπλήρωσε ότι υπάρχει «κοινή θέληση για περαιτέρω σύσφιξη». Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ επεσήμανε, επίσης, ότι η Ελλάδα είναι «η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που αποκτά Rafale», κάτι που «πολλαπλασιάζει την ισχύ μας». «Το αεροσκάφος και τα όπλα του αποτελούν αξιομνημόνευτη προσθήκη για τις Ένοπλες Δυνάμεις» και θα μας επιτρέψει «να συνεχίσουμε να προωθούμε τη σταθερότητα στην περιοχή μας», εκτίμησε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ. Ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης χαρακτήρισε «άψογη» τη συνεργασία των δύο χωρών στο πλαίσιο της άσκησης «Σκύρος» ενώ υπογράμμισε ότι Ελλάδα και Γαλλία, με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο εξασφαλίζουν τη σταθερότητα στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. «Τέτοιες ασκήσεις», είπε ο αρχηγός ΓΕΑ, «δίνουν την ευκαιρία σε Έλληνες και Γάλλους πιλότους να πετάξουν μαζί. Να δουλέψουμε ως ομάδα και να λειτουργήσουμε αποτελεσματικά». «Με ρεαλιστική εκπαίδευση, μαθαίνουμε να συνεργαζόμαστε» πρόσθεσε.

Για την απόκτηση των Rafale, υπογράμμισε ότι μπορούν να καταφέρουν «στρατηγικά πλήγματα καθώς έχουν την ικανότητα να πλήξουν στόχους σε ξηρά, αέρα και θάλασσα». Στον δικό του χαιρετισμό, ο γάλλος πρεσβευτής στην Αθήνα Πατρίκ Μεζονάβ, καλωσόρισε την Ελλάδα «στο κλαμπ των Rafale», τονίζοντας ότι η χώρα μας απέκτησε «όπλα ανωτερότητας και δύναμης».

Αναφερόμενος στην Ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε ότι «η Ελλάδα αντιμετωπίζει ασταθές περιβάλλον» ενώ τόνισε ότι η Γαλλία «προσφέρει την στρατηγική της συνεργασία» καθώς μοιράζεται ένα «κοινό όραμα» με την Ελλάδα για «ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή, με σεβασμό στα κυριαρχικά δικαιώματα κάθε κράτους, χωρίς απειλές και εκφοβισμό». Η ελληνογαλλική φιλία πάει πίσω 200 χρόνια, σημείωσε ο γάλλος πρεσβευτής στην Αθήνα, δηλώνοντας ότι ευελπιστεί να δει περισσότερα Rafale και γαλλικές φρεγάτες στην Ελλάδα, και έκλεισε την ομιλία του με το σύνθημα «Ελλάς-Γαλλία-Συμμαχία» στα ελληνικά.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας της Γαλλίας Λοράν Λερμπέτ στάθηκε, μεταξύ άλλων, στη «μακρά ιστορία συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της Γαλλίας». «Ο δεσμός αυτός -τόνισε- γίνεται πιο δυνατός με την απόκτηση των Rafale» που αλλάζουν τους όρους που παίζεται το παιχνίδι στην Ανατολική Μεσόγειο. Χαρακτήρισε την Ελλάδα, «σύμμαχο, συνέταιρο και φίλη» ενώ δήλωσε πολύ περήφανος που σύντομα τα γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη «θα ανοίξουν τα φτερά τους στην Ελλάδα». Οπως έκανε γνωστό, η γαλλική Πολεμική Αεροπορία θα συμμετάσχει στην άσκηση «Ηνίοχος», κάτι που θα επιτρέψει την περαιτέρω ανταλλαγή εμπειριών ανάμεσα στους πιλότους των δύο χωρών.

Πηγή: Protagon.gr

Με ετικέτα:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Αποκλειστικό: Αύριο ψηφίζεται το νομοσχέδιο για το Ταμείο ΧΣ
31 Views

Ο νόμος για την αλλαγή στο καταστατικό λειτουργίας του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ανάβει «πράσινο» στη συμμετοχή του Δημοσίου στις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου των ελληνικών τραπεζών

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
4 Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας. Εξελίσσεται ως η πιο απειλητική νόσος
37 Views

Εξαιρετικά ανησυχητικά στοιχεία, τα οποία εμφανίζουν την παχυσαρκία να ξελίσσεται ως η πιο απειλητική -από τις μη μεταδιδόμενες- νόσους για την υγεία, τόσο σε ατομικό, όσο και σε πληθυσμιακό επίπεδο, με τεράστιο κοινωνικοοικονομικό κόστος.

Περισσότερα ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΑΕΔ: Τα 7 ανοικτά προγράμματα με συνολικά 37.600 επιδοτούμενες νέες θέσεις εργασίας
31 Views

Ο ΟΑΕΔ υλοποιεί επτά ανοιχτά προγράμματα με συνολικά 37.600 επιδοτούμενες νέες θέσεις εργασίας, με ποσοστά επιχορήγησης 60%-100% του μισθού και των ασφαλιστικών εισφορών

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Γερμανική FAZ: Ο Ερντογάν εξαγόρασε την ανάπτυξη στην Τουρκία με υψηλό αντίτιμο
22 Views

Η γερμανική FAZ αναλύει τα μέτρα με τα οποία ο Ερντογάν κατάφερε να κάνει την τουρκική οικονομία να εμφανίσει θετικούς δείκτες ανάπτυξης, παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Το απόγευμα τα νέα μέτρα
31 Views

«Κλείδωσαν», σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία, τα νέα μέτρα που πρόκειται να εφαρμοστούν για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
«Βόμβα» στην Τουρκία: Εισαγγελέας ζήτησε τη φυλάκιση του Εκρέμ Ιμάμογλου
38 Views

Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης για φερόμενη προσβολή πρώην νομάρχη και πολλοί το συνδέουν και με τα χαμηλά ποσοστά που φάινεται να καταγράφει το ΑΚΡ.

Περισσότερα ...
MEDIA
Το OPEN απαντά στον Αλέξη Κούγια με επίσημη ανακοίνωση: «Στηρίζουμε απόλυτα την Κατερίνα Καινούργιου»
33 Views

Μετά την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια και την έκρηξη της Κατερίνας Καινούργιου για όσα η ίδια θεώρησε πως της καταλόγισε σε αυτή ο γνωστός ποινικολόγος έρχεται και η επίσημη ανακοίνωση του Open για το θέμα.

Περισσότερα ...
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δημητρακόπουλος: Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο δεν είναι αδίκημα το σεξ με 15χρονα παιδιά όταν υπάρχει η συναίνεσή τους
31 Views

Την πρόβλεψη επέκτασης του αδικήματος της κοινής αποπλάνησης μέχρι την ηλικία των 18 ετών από τα 15 έτη που είναι μέχρι σήμερα, ζήτησε από τον πολιτεία η δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Περισσότερα ...
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Διακοπή ποινής για τον Κουφοντίνα
70 Views

Διακοπή ποινής για τον Κουφοντίνα ανέφερε σε πρωινή εκπομπή ότι θα ζητήσει η συνήγορος του Κουφοντίνα κ. Ιωάννα Κούρτοβικ. «Να πάρει πίσω η Γενική Γραμματεία Αντιεγκληματικής Πολιτικής, που παραβίασε το νόμο, την απόφασή της και να εφαρμόσει το νόμο, αν προλαβαίνει»

Περισσότερα ...
MEDIA
Ένας - ένας οι χορηγοί αποχωρούν από την εκπομπή T-Live!
34 Views

Ένας – ένας εγκαταλείπουν την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου οι χορηγοί. Την αρχή χτες έκανε η Nak Shoes ενώ σήμερα, με ανάρτησή της έκανε γνωστό ότι αποσύρει τη χορηγία της και η εταιρεία καλλυντικών Grigi.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παραίτηση από την παράταξη της ΝΔ πρώην υπαρχηγού Πυροσβεστικής: «Θυμό και απογοήτευση για μια ανίκανη κυβέρνηση»
32 Views

Επιστολή παραίτησης προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού και τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, απέστειλε ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αντιστράτηγος εν αποστρατεία Ανδριανός Γκουρμπάτσης.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γιατί πάμε σε πενταμερή στην Κύπρο ;
74 Views

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον Μάρτιο θα πραγματοποιηθεί ακόμη μια διάσκεψη για την Κύπρο, αλλά αυτή τη φορά θα είναι διαφορετική από όλες τις προηγούμενες. Το ζητούμενό της δεν θα είναι η αναζήτηση λύσης ΔΔΟ (Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία), αλλά να αποφασίσει τι είδους λύση πρέπει να επιδιωχθεί σε ένα μεταγενέστερο στάδιο

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
«Σε μια νύχτα όλα τα νησιά θα περάσουν στην πλευρά της Τουρκίας» (Βίντεο)
68 Views

Σχόλια του Εράι Γκιουτσουλέρ που έγιναν σε εκπομπή του CNNTURK. O Γκιουτσολουέρ είναι απόστρατος, διδάσκει σε πανεπιστήμιο και θεωρείται στην Τουρκία από τους ειδικούς σε θέματα ασφάλειας. Τον ακούσαμε να λέει μεταξύ άλλων και τα εξής :

Περισσότερα ...
ΑΠΟΨΕΙΣ
Επίθεση σε βάρος συναδέλφων της η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου.
61 Views

Επίθεση σε βάρος συναδέλφων της, οι οποίοι παρότι στηρίζουν τα θύματα βιασμού δεν θέλουν να μιλήσουν για όλα όσα γνωρίζουν εξαπέλυσε με ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου.

Περισσότερα ...
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυψέλη: «Τσάκωσαν» πασίγνωστο τραγουδιστή να παίζει χαρτιά με άλλους 16 σε λέσχη
41 Views

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον υπεύθυνο της χαρτοπαικτικής λέσχης, που λειτουργούσε παράνομα εν μέσω lockdown και του επέβαλαν τσουχτερό πρόστιμο.

Περισσότερα ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Εκτός λειτουργίας Taxisnet, ΑΑΔΕ, πόθεν έσχες, υπηρεσίες αυθεντικοποίησης χρηστών κ.ά. το Σαββατοκύριακο
48 Views

Εργασίες αναβάθμισης των υποδομών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης - Προσωρινή αναστολή λειτουργίας ηλεκτρονικών υπηρεσιών

Περισσότερα ...
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
8 + 1 φάκελοι για τον Φιλιππίδη
58 Views

Αν η εβδομάδα που μας πέρασε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «εβδομάδα Λιγνάδη», η εβδομάδα που έρχεται θα μπορούσε άνετα να ονομαστεί «εβδομάδα Φιλιππίδη».

Περισσότερα ...
ΧΡΗΣΙΜΑ
Προσφορά ζωής στα παιδιά! Σύλλογος «Η Πίστη»
65 Views

https://www.pisti.gr/ Αν και στις συζητήσεις μας όλοι λίγο πολύ δηλώνουμε γνώστες των ανθρώπινων προβλημάτων, ελάχιστοι από εμάς γνωρίζουν ένα μεγάλο οδυνηρό πρόβλημα που είναι ο παιδικός καρκίνος.

Περισσότερα ...