Αστρολογία | Εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 21-27 Οκτωβρίου

403 Views
Αστρολογία | Εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 21-27 Οκτωβρίου

Αυτή η εβδομάδα υπόσχεται αρμονία στο σπίτι και τις σχέσεις μας και κυρίως με τον εαυτό μας. Ευνοούνται οικονομικά κι επαγγελματικά ανοίγματα για όσους τα τολμήσουν.

Φαίνεται πως τα πράγματα αλλάζουν κι ευτυχώς αφήνουμε τις δύσκολες μέρες πίσω μας. Τα άστρα αποφάσισαν να μας χαρίσουν την εύνοιά τους και να μας φέρουν την πολυπόθητη ηρεμία που τόσο λαχταράμε. Αυτή η εβδομάδα υπόσχεται αρμονία στο σπίτι και τις σχέσεις μας και κυρίως με τον εαυτό μας. Ευνοούνται οικονομικά κι επαγγελματικά ανοίγματα για όσους τα τολμήσουν.

Κριός

Θετικές αναμένονται να ‘ναι οι εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα, κυρίως όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, Κριέ -και μάλιστα τα οικονομικά που μοιράζεσαι με τρίτους. Διαπραγματεύσεις και συμφωνίες θα φέρουν μια ανάταση στον λογαριασμό σου και θα πάρεις επιτέλους μια ανάσα. Τα προσωπικά σου πηγαίνουν καλά, μέσα απ’ τις σχέσεις σου εξελίσσεσαι και βιώνεις βαθιά συναισθήματα που σε μεταμορφώνουν σε άλλο άνθρωπο.

 

Ταύρος

Παίρνεις το θέμα «εργασία» σοβαρά, Ταύρε, κι αυτήν την βδομάδα έχεις σκοπό να πετύχεις πολλά. Κάνε τις απαραίτητες αλλαγές, όπως να ανανεώσεις το βιογραφικό σου ή να κάνεις νέες συνεργασίες και φυσικά να προωθήσεις το νέο σου προφίλ. Οι σχέσεις σου βρίσκονται σε σταθερά θεμέλια, είσαι συντροφικός από τη φύση σου κι η ανάγκη σου για οικειότητα κι αρμονία βρίσκουν το κατάλληλο έδαφος να ευοδωθούν.

 

Δίδυμος

Σου αρέσουν οι αλλαγές, Δίδυμε, γι’ αυτό προτείνουμε κι εμείς μερικές. Τι θα έλεγες αυτήν την εβδομάδα να φρόντιζες λίγο παραπάνω τον εαυτό σου; Με δύο-τρεις κινήσεις μπορείς να κάνεις τη ζωή σου και την καθημερινότητά σου πιο λειτουργική και παράλληλα να υιοθετήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Οι συγκυρίες είναι κατάλληλες να αφήσεις πίσω σου παλιές συνήθειες, αυτό ισχύει και στα προσωπικά σου. Κάνε ένα φθινοπωρινό ξεκαθάρισμα, θα σε λυτρώσει.

 

Καρκίνος

Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στα ύψη, Καρκίνε, κάτι που σου δίνει ώθηση να δουλέψεις πιο σκληρά, ακόμα και να κάνεις την επιθυμία σου για εξέλιξη πραγματικότητα. Βγάλε το παιδί που κρύβεις μέσα σου αυτήν την εβδομάδα. Οι υποχρεώσεις σου ως ενήλικας δε θα ‘πρεπε να σου στερούν αυτό που έχεις περισσότερο ανάγκη, να είσαι ο εαυτός σου. Τα καλά νέα είναι ότι οι έγνοιες σε οικογενειακά θέματα υποχωρούν και μπορείς πλέον να χαμογελάς.

 

Λέων

Θέλεις να φέρεις έναν αέρα ανανέωσης στο σπιτικό σου, Λέων, και γιατί όχι και μια μετακόμιση! Είσαι σε φάση πλήρους ανασύνταξης κι εκτός από ‘σένα θες να αναδημιουργήσεις και τον χώρο στον οποίο ζεις. Τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα είναι σε έξαρση και σε κάνουν πολύ αγαπητό και προσιτό. Αναμένονται νέες γνωριμίες, δημόσιες σχέσεις κι επαφές με σημαντικούς ανθρώπους, που μπορούν να φέρουν κι αλλαγές στα επαγγελματικά σου. Ζήσε αυτήν την εβδομάδα στο μέγιστό της.

 

Παρθένος

Τα νέα είναι καλά για την επαγγελματική σου εξέλιξη αυτήν την εβδομάδα, Παρθένε, με τα άστρα να σε κάνουν πιο επικοινωνιακό και να σε φέρνουν πιο κοντά σε νέο κόσμο, κάτι που ευνοεί την ανταλλαγή απόψεων και βάζει τις βάσεις για κάτι νέο. Κάνε ρεαλιστικές συμφωνίες όσον αφορά τα οικονομικά σου. Νέα εγχειρήματα και προοπτικές σου δίνουν αυτήν την ευκαιρία. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να δώσεις μια ώθηση στον τραπεζικό σου λογαριασμό.

 

Ζυγός

Μπαίνεις σε μία περίοδο που σε βοηθάει να διεκδικήσεις και να πάρεις αυτά που θέλεις, Ζυγέ, κυρίως όσον αφορά τα οικονομικά σου. Μπορεί να σε ενδιαφέρει και να δίνεις προτεραιότητα στις σχέσεις σου, αλλά αυτή η εβδομάδα σου δίνει το έναυσμα να ασχοληθείς με πιο πρακτικά θέματα, και κυρίως το χρήμα. Το επικοινωνιακό σου χάρισμα είναι ούτως ή άλλως ένα απ’ τα δυνατά σου σημεία, οπότε βάλε το να δουλέψει προς όφελός σου.

 

Σκορπιός

Ό,τι έχεις σπείρει μέχρι τώρα θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς, Σκορπιέ, κάτι που θα τονώσει το ηθικό σου και θα σου δώσει δύναμη να προσπαθήσεις για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Η ζωή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο, η ψυχολογία σου θα ανέβει μετά από πολύ καιρό και θα καταφέρεις επιτέλους να βγάλεις στην επιφάνεια τον πραγματικό εαυτό σου. Εκμεταλλεύσου αυτήν την εβδομάδα κι άσε την αισιοδοξία να μπει και πάλι στη ζωή σου.

 

Τοξότης

Αυτή η εβδομάδα είναι βάλσαμο για ‘σένα, Τοξότη. Μετά από πολλές συζητήσεις με τον εαυτό σου, το τελευταίο διάστημα, κατάλαβες ποιος είσαι και τι θες, κι επιτέλους φτιάχνει η διάθεσή σου κι ανεβαίνει η ψυχολογία σου. Αυτό σε βοηθά να αναστήσεις την κοινωνική σου ζωή, που τελευταία ήταν στα κάτω της, και να κάνεις γνωριμίες που μπορεί να αποδειχθούν σημαντικές για τη δικτύωσή σου στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και τον τομέα της ψυχολογίας σου μέσω της διασκέδασης.

 

Αιγόκερως

Κάποια πράγματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου βήματα φαίνεται να μπαίνουν ξανά στη θέση τους, Αιγόκερε. Ανοίγεσαι από κοινωνικής πλευράς αυτήν την εβδομάδα κι έρχεσαι σε επαφή με άτομα που θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν τις πιο κρυφές ευχές κι επιθυμίες όσον αφορά στην καριέρα σου. Έρχονται ευκαιρίες κι άλλες που μπορείς να τις δημιουργήσεις εσύ. Άρπαξε τη δυνατότητα να προωθήσεις τον «επαγγελματία» εαυτό σου όσο πιο καλά μπορείς.

 

Υδροχόος

Το νιώθεις κι εσύ, Υδροχόε, ότι τα επαγγελματικά σου, που κακά τα ψέματα σε είχαν δυσκολέψει πολύ, μπαίνουν σε μια σειρά, έτσι δεν είναι; Τα καλά νέα είναι ότι πλέον όχι μόνο έρχονται ευκαιρίες στο διάβα σου, αλλά έχεις και την ικανότητα να τις εκμεταλλευτείς. Η εβδομάδα ευνοεί και ταξιδάκια. Σου αρέσει να μαθαίνεις και να ανακαλύπτεις,  οπότε μη χάσεις την ευκαιρία να συνδυάσεις ένα ταξίδι ή μια εκδρομή με ένα σεμινάριο ίσως.

 

Ιχθύς

Αγαπάς βαθιά και με συναίσθημα, Ιχθύ, αλλά πολλές φορές αναρωτιέσαι αν είσαι με το κατάλληλο ταίρι ή αν θα πάει καλά η σχέση σου. Δεν είσαι μέντιουμ, αλλά κι οι ίδιες οι σχέσεις δε βασίζονται σε ένα μόνο πράγμα, ώστε να μπορούμε να προβλέψουμε τι θα γίνει στο μέλλον. Αυτό μαθαίνεις απ’ τα άστρα αυτήν την εβδομάδα. Μην αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο δένεσαι κι αγαπάς, άλλαξε την οπτική σου γωνία κι απελευθερώσου. Θα απολαύσεις τον έρωτα και τις σχέσεις καλύτερα.

Με ετικέτα:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Σημαντικές διακρίσεις στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου και Κολύμβησης
22 Views

Ιστορία με «χρυσά γράμματα» έγραψε η ομάδα των ΟΠΑΠ Champions στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου και Κολύμβησης. Απόστολος Χρήστου, Παναγιώτης Τριβυζάς και Παναγιώτα Δόση αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος στα αγωνίσματά τους, έχοντας την υποστήριξη του χορηγικού προγράμματος ΟΠΑΠ Champions, το οποίο ενισχύει τη νέα γενιά αθλητών.

Περισσότερα ...
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Παναθηναϊκός: Ανανέωσε μέχρι το 2023 ο Χατζηθεοδωρίδης
32 Views

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται τα επόμενα τρία χρόνια ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με το «τριφύλλι» μέχρι το 2023, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
«Παροξυσμός» στην Τουρκία: Με ελληνικούς υπότιτλους οι δηλώσεις Ερντογάν στο Anadolu
184 Views

Σε μια άνευ προηγουμένου ενέργεια προχώρησε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu που για πρώτη φορά και εν μέσω κρίσης στην Ανατολική Μεσόγειο, παρουσιάζει μεταφρασμένες στα ελληνικά τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Πυρκαγιά σε υπόγειο σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη-Απεγκλωβίστηκε 4μελής οικογένεια
44 Views

Μία τετραμελή οικογένεια απεγκλώβισε τα ξημερώματα η Πυροσβεστική από διαμέρισμα στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, καθώς ξέσπασε πυρκαγιά σε υπόγειο αποθηκευτικό χώρο σούπερ μάρκετ, το οποίο στεγάζεται στο ίδιο οίκημα.

Περισσότερα ...
ΥΓΕΙΑ
196 κρούσματα σήμερα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, τα 82 στην Αττική
54 Views

Εκατόν ενενήντα έξι (196) νέα κρούσματα του κορονοϊού ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, εκ των οποίων τα 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 5.942, εκ των οποίων το 54.9% αφορά άνδρες.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Κορονοϊός: Τσουχτερά πρόστιμα στο χώρο της εστίασης σε περίπτωση παραβίασης των νέων μέτρων
32 Views

«961 είναι τα ενεργά κρούσματα την τελευταία βδομάδα» ανάφερε σήμερα κατά την ενημέρωσή του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, σημειώνοντας πως είναι ιδιαίτερα σημαντική η στήριξη των μέτρων.

Περισσότερα ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Δέσμη μέτρων για την ανακούφιση των πληγέντων στην Εύβοια (video)
20 Views

Μετά την αυτοψία που πργηματοποίησαν οι υπουργοί Οικονομικών και Υποδομών στην Εύβοια, ανακοινώθηκε δέσμη μέτρων που περιλαμβάνει αναστολή για έξι μήνες της πληρωμής όλων των φορολογικών υποχρεώσεων και αποζημιώσεις για τις πρώτες ανάγκες των νοικοκυριών, με χρηματικά ποσά ανάλογα με την καταγραφή ζημιών.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
10.000 εργάτες γης από την Αλβανία ήρθαν στη χώρα χωρίς έλεγχο για κορονοϊό, αλλά για τον Κικίλια φταίει η νεολαία!
164 Views

Σε μια ακόμα επίδειξη κυνισμού και περιφρόνησης προς τους πολίτες αλλά και τον κοινό νου, ο Υπουργός Υγείας της κυβέρνησης που επέτρεψε την αύξηση της πληρότητας των ακτοπλοϊκών γραμμών στο 80% εν μέσω κορονοιού για να κάνει το χατίρι των εφοπλιστών, που άφησε 10.000 εργάτες γης από την Αλβανία....

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αυστηρό μήνυμα Δένδια σε Τουρκία: Δεν θα δεχθούμε τετελεσμένα – Αποχωρήστε άμεσα από την ελληνική υφαλοκρηπίδα
26 Views

“Δεν θα υπάρξει ανοχή στις προκλήσεις της Τουρκίας“, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, στέλνοντας νέο μήνυμα στην Άγκυρα και καλώντας την Τουρκία να αποχωρήσει άμεσα από την ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Περισσότερα ...
ΥΓΕΙΑ
Γερμανία: Αμφιβολίες για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του ρωσικού εμβολίου
22 Views

Το υπουργείο Υγείας της Γερμανίας εκφράζει αμφιβολίες για «την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια» του ρωσικού εμβολίου για τον νέο κορωνοϊό, το οποίο πήρε έγκριση σήμερα από τις ρωσικές αρχές, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά στο Σουφλί Έβρου
22 Views

Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στο Σουφλί Έβρου. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 33 πυροσβέστες με εννέα οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Από αέρος συνδράμει ένα ελικόπτερο.

Περισσότερα ...
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το άτμισμα ηλεκτρονικού τσιγάρου συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο covid-19
35 Views

Η χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο λοίμωξης Covid-19 στους εφήβους και στους νέους ενηλίκους, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Η μελέτη είναι η πρώτη που εστιάζει στη σχέση ανάμεσα στο άτμισμα και στον Covid-19 ειδικά μεταξύ των νέων στη διάρκεια της πανδημίας.

Περισσότερα ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Αίτηση από την τράπεζα Πειραιώς για ένταξη στο πρόγραμμα «Ηρακλής»
18 Views

Κατατέθηκε χθες στο υπουργείο Οικονομικών αίτηση από την Τράπεζα Πειραιώς ΠΕΙΡ+3,55% για ένταξη στο πρόγραμμα παροχής εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου σε τιτλοποιήσεις πιστωτικών ιδρυμάτων «Ηρακλής».

Περισσότερα ...
ΥΓΕΙΑ
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί ακατάλληλα αλλαντικά
28 Views

Επίσημη ανακοίνωση σχετικά με ανάκληση αλλαντικών εξέδωσε ο ΕΦΕΤ (Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων). Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση, η μονάδα παραγωγής «LAKI, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ, ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΒΕΕ Α.Ε., ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ» ενημέρωσε τον Ε.Φ.Ε.Τ. για συμπληρωματική ανάκληση των παρακάτω προϊόντων:

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Κορονοϊός: Τα μπουζούκια στη Θεσσαλονίκη βρήκαν τη λύση στα νέα μέτρα
37 Views

Οι ιδιοκτήτες των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη αναζητούν τρόπους προκειμένου τα καταστήματά τους να παραμείνουν ανοιχτά μετά το νέο μέτρο για την αντιμετώπιση του κορονοϊού που τίθεται σε ισχύ από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι και τις 23 Αυγούστου, το οποίο απαγορεύει στα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος να παραμείνουν ανοιχτά από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 7 το πρωί.

Περισσότερα ...
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αποζημιώσεις για την φυσική καταστροφή στην Εύβοια
22 Views

Συγκεκριμένες και άμεσες παρεμβάσεις για την αποζημίωση φυσικών και νομικών προσώπων, νοικοκυριών και επιχειρήσεων, από την πρωτοφανή φυσική καταστροφή στην Εύβοια, ανακοινώνει το υπουργείο Οικονομικών.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας μιλάει για την ακύρωση της ΔΕΘ
27 Views

Για την ακύρωση της 85ης ΔΕΘ μίλησε στον Real fm 97,8 και στην εκπομπή των Ελισάβετ Σαλαμάρα και Δημήτρη Σταυρακάκη, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Oruc Reis: Εμείς είμαστε σε τουρκική ΑΟΖ, εσείς φύγετε
40 Views

Ότι βρίσκονται εντός της «τουρκικής υφαλοκρηπίδας», απαντούν οι κυβερνήτες των τουρκικών φρεγατών στα μηνύματα που εκπέμπουν διαρκώς οι ελληνικές φρεγάτες ότι πρέπει να αποχωρήσουν το ερευνητικό σκάφος «Oruc Reis» και τα συνοδευτικά τουρκικά πλοία από την ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
H EE καλεί την Τουρκία να δεσμευθεί σε διάλογο
27 Views

Η έκκληση του Ύπατου Εκπροσώπου της Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, Ζοζέπ Μπορέλ για διάλογο και αποκλιμάκωση μετά τις πρόσφατες κινήσεις της Τουρκίας είναι και παραμένει επίκαιρη. Αυτή ήταν η απάντηση του Εκπροσώπου της Κομισιόν και της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης (ΕΥΕΔ), Πήτερ Στάνο σε ερώτημα του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) κατά τη σημερινή ενημέρωση των συντακτών στις Βρυξέλλες.

Περισσότερα ...
LIFESTYLE
Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός: Χάνει τα μαλλιά της λόγω κορονοϊού - ΒΙΝΤΕΟ
27 Views

Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός, η οποία νόσησε πριν από αρκετές εβδομάδες από κορονοϊό, αλλά συνεχίζει να ζει τον εφιάλτη, αφού όπως αποκάλυψε η ίδια σε ανάρτησή της στα social media έχει αντιληφθεί πως της πέφτουν τα μαλλιά. Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια στη σειρά "Μάγισσες", Αλίσα Μιλάνο που διαγνώστηκε θετική στον φονικό ιό τον περασμένο Απρίλιο.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
DW: Φόβοι για χρεοκοπία γερμανικών τραπεζών από τον κορονοϊό
31 Views

Μετά την ιστορικών διαστάσεων οικονομική ύφεση την άνοιξη, τους επόμενους μήνες αναμένεται στη Γερμανία κύμα πτωχεύσεων σε μεγάλο αριθμό εταιρειών, αλλά και διόγκωση των «κόκκινων» δανείων στις γερμανικές τράπεζες, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Deutsche Welle».

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Τουρκία μας θέλουν οι Γερμανοί
23 Views

Για άλλη μια φορά η Γερμανία, αν και πρόεδρος της Ευρώπης τώρα, κάνει τον Πόντιο Πιλάτο στη νέα κρίση που δημιουργεί η Τουρκία με το σεισμογραφικό που θέλει να κάνει έρευνες σε ελληνικά ύδατα και μας ζητά να καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Τουρκία για απευθείας συνομιλίες προκειμένου να μοιράσουμε τα δικά μας.

Περισσότερα ...
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Επεισόδιο με θαλαμηγό μεταξύ Ρόδου και Τουρκίας - Για «πυροβολισμούς» μιλά η Άγκυρα
54 Views

Μεταμεσονύχτιες ώρες της Τρίτης, σκάφος του Λιμενικού κατά τη διάρκεια περιπολίας του, εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή πλησίον δυτικών ακτών Ρόδου, θαλαμηγό σκάφος λευκού χρώματος να κινείται ύποπτα πλησίον των ακτών χωρίς αναμμένους φανούς ναυσιπλοΐας.

Περισσότερα ...