Βίκη Παγιατάκη: Τα ζώδια της εβδομάδας (6-12/10): Δυσκολίες για όλους φέρνει η Πανσέληνος

379 Views
Βίκη Παγιατάκη: Τα ζώδια της εβδομάδας (6-12/10): Δυσκολίες για όλους φέρνει η Πανσέληνος
Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη στο «TV Έθνος», που κυκλοφορεί με το «Έθνος της Κυριακής»
Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου πραγµατοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού. Αυτή όµως αστρολογικά ξεκινά να δηµιουργείται από το Σάββατο 12 που η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό. Επηρεάζει περισσότερο τα άτοµα της παρορµητικής οµάδας, δηλαδή Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους. Οι Κριοί µπορούν και να επωφεληθούν κάπως περισσότερο από κάποια αναποδιά, αφού ταυτόχρονα µε το πρόβληµα εµφανίζεται και µια εναλλακτική λύση. Από όλους όµως απαιτείται παντού µεγαλύτερη προσοχή. Ιδιαίτερα σε υγεία, σχέσεις και συνεργασίες.
Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 
Η ρευστότητα παντού -σε συνεταιρισµούς, συνεργασίες, σχέσεις- είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της εβδοµάδας. Ιδιαίτερα προς το τέλος της. Αυτό, λοιπόν, σηµαίνει ότι θα πρέπει να επιδείξετε υπευθυνότητα αλλά και ψυχραιµία και υποµονή, µια και δεν θα λείψουν οι... αρρυθµίες και τα απρόοπτα. Η Πανσέληνος που θα πραγµατοποιηθεί στο ζώδιό σας στις 13 -αρχίζει να δηµιουργείται από τις 12- µπορεί να παίξει µε το νευρικό σας σύστηµα και διόλου απίθανο αυτό να προέλθει από κάποιον συνέταιρο, στενό συνεργάτη ή ακόµη και από τον σύντροφό σας. Συµβιβαστείτε εκεί που πρέπει.
ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ 
Ο Ουρανός στο ζώδιό σας -που επηρεάζει περισσότερο εσάς που είστε γεννηµένοι µέσα στον Απρίλιο- είναι φυσικό να δηµιουργεί εδώ και εκεί «αρρυθµίες» και ρευστότητα, υποχρεώνοντάς σας να είστε ετοιµοπόλεµοι διαρκώς. Η αντίθεσή του µε τον Ερµή και την Αφροδίτη πιθανόν να δηµιουργήσει δυσκολίες στον γάµο ή στις σχέσεις σας ή σε κάποια συνεργασία. Φανείτε λοιπόν περισσότερο προσεκτικοί µε τους «άλλους» και συµφέροντα ή ενδιαφέροντα που µπορεί να σας ενώνουν αλλά και να σας χωρίζουν. Μη διακινδυνεύετε οικονοµικά και πάσης φύσεως συµφέροντα αυτή την εβδοµάδα.
ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ
Ο Οκτώβρης από τις 4 και µετά µπορεί να µην έχει προλάβει να κλείσει τις εκκρεµότητες, τις ελλείψεις ή τις αδυναµίες που υπήρξαν από τις 18 Αυγούστου και µετά, αλλά όσο περνούν οι ηµέρες τόσο περισσότερο θα µπαίνετε στο νόηµα της δουλειάς σας και του ανταγωνισµού και, φυσικά, θα παράγετε το καλύτερο αποτέλεσµα. Σε αυτό θα συµβάλει θετικά και η Αφροδίτη από τις 9 και µετά και στην εργασία και στα προερχόµενα από αυτήν κέρδη. Μήπως παίζει κάτι ερωτικό γύρω από τον επαγγελµατικό τοµέα ή συνάδελφοι βάζουν πλάτη µε κάποιον τρόπο στην αισθηµατική σας κατάσταση;
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ
Με δύο θετικά και δύο αρνητικά -καλά σε αυτά δεν περιλαμβάνουμε τον πάγιο αρνητικό Κρόνο εδώ και καιρό- έρχεται η καινούργια εβδομάδα. Στα θετικά σαφώς είναι ο Ερμής που σημαίνει ότι παντού θα προτιμήσετε το μυαλό από την παρόρμηση και το συναίσθημα. Στις 9 προστίθεται και η Αφροδίτη, έτσι για να εξισορροπήσει κάπως την κατάσταση στα οικονομικά και στις σχέσεις. Στα δύο αρνητικά περιλαμβάνονται ο Αρης, που ευθύνεται για εμπόδια, βάρη και μια εξάντληση του οργανισμού σας, και βεβαίως η Πανσέληνος στις 13 στον Κριό. Ανώτεροι νόμοι και κανονισμοί ρίχνουν το δικό τους βάρος. Ψυχραιμία.
ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Εκτός του Ουρανού και του Ερμή, που δημιουργούν εδώ και εκεί αναστατώσεις και ανατρέπουν συχνά αυτά που είχατε υπολογίσει από τις 9 και μετά, σε αυτό τον… χορό προστίθεται και η Αφροδίτη. Η επικοινωνία και η συνεννόηση με τους άλλους γύρω σας -ανωτέρους, συνεργάτες και συγγενικά πρόσωπαδεν θα είναι εύκολη. Αστόχαστα λόγια, επίσης, μπορεί να δημιουργήσουν εκνευρισμό. Αποφύγετε να πάρετε ρίσκο στα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας. Στον έρωτα μπορεί να μεγιστοποιηθούν αυτά που σας χωρίζουν σε σχέση με αυτά που σας ενώνουν. Μετριοπάθεια, λοιπόν.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Τα χοντρά ζόρια φαίνεται πως έχουν περάσει και αν υπάρχουν ακόμη κάποια που σας ταλαιπωρούν, σχετίζονται με τα γεγονότα και τις καταστάσεις που προέκυψαν από τις 18 Αυγούστου έως τις 4 Οκτώβρη περίπου. Στη θετική για εσάς θέση του Ερμή, που βοηθάει τον ορθολογισμό και την πρακτικότητά σας ακόμα και στα δύσκολα, έρχεται από τις 9 και μετά να προστεθεί και η Αφροδίτη. Προοπτική κέρδους, κλείσιμο οικονομικών εκκρεμοτήτων. Κάτι καλό για τα συμφέροντά σας αλλά και συμπάθειες και στήριξη από πρόσωπα που σας αποδέχονται και σας αγαπούν. Νέες γνωριμίες ή ικανοποίηση και στα ερωτικά.
ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 
Είναι φυσικό με τον Αρη στο ζώδιό σας από τις 4 Οκτωβρίου και μετά να έχουν πάρει κάπως... φωτιά τα τόπια και να πρέπει να δώσετε τη μάχη σας σε αρκετά μέτωπα στην εργασία, τώρα που οι συνθήκες γίνονται όλο και πιο πιεστικές, αλλά και να αντιμετωπίσετε κάποιες εκκρεμότητες που δεν είχαν τακτοποιηθεί. Οικογενειακές, οικονομικές, αισθηματικές; Διαφορετικές φυσικά για τον καθέναν από σας. Η εβδομάδα αυτή και ιδιαίτερα προς το τέλος της θα απαιτήσει μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία, την εργασία αλλά και τις σχέσεις. Κοιτάξτε μέχρι πού θα τραβήξετε τυχόν διαφορές.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Είναι πιθανόν η Πανσέληνος στις 13 να προκαλέσει κάποια... ανακατωσούρα στα επαγγελματικά ή να επιβαρύνει λίγο την υγεία σας. Ομως ο Οκτώβρης είναι ο δικός σας μήνας- τα θετικά είναι περισσότερα από τα αρνητικά. Επειδή όμως θέλετε να ανακατεύεστε παντού και να επωμίζεστε το βάρος των άλλων, δεν αφορά τους άλλους, μιλάμε μόνο για σας. Με μικρές ενοχλητικές διακυμάνσεις, τώρα είναι η καταλληλότερη περίοδος για να σταθεροποιηθείτε επαγγελματικά και να συναποκομίσετε και κάτι καλό στα οικονομικά. Είναι ερωτικός ο Οκτώβρης. Πράξτε τα δέοντα.
ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Χωρίς βάσανα και πονοκεφάλους; Το σωστό θα ήταν να λέγαμε χωρίς καινούργια βάσανα από τις 4 και μετά. Πιθανόν βέβαια να υπάρχουν κάποιες... ουρές προβλημάτων από τα καλοκαιρινά γεγονότα και τα πεπραγμένα σας. Μια τέτοια ουρά μπορεί να αναδείξει με κάποιον τρόπο η Πανσέληνος στις 13 στον Κριό. Κατά τα άλλα, ο Οκτώβρης θα βοηθήσει σιγά σιγά να βρείτε τους ρυθμούς σας και να προχωρήσετε στα σχέδιά σας. Ολη αυτή η μυστικότητα ή η μυστικοπάθεια εξυπηρετεί κάτι; Στον έρωτα, στη διαχείριση, στη διεκδίκηση ή στην απόκρυψη χρήματος; Ο Νοέμβρης θα δείξει.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Η δεύτερη εβδομάδα του Οκτώβρη και περισσότερο προς το τέλος της μπορεί να αποτελέσει την κορύφωση βαρών, υποχρεώσεων, ευθυνών ή διαφωνιών. Αυτό σημαίνει ότι στο ξεκίνημά της θα πρέπει να εργαστείτε περισσότερο για να μειώσετε τα αρνητικά εκεί που ψυχανεμίζεστε ότι μπορεί να προκύψουν. Φυσικά υπάρχουν και τα απρόοπτα, για τα οποία δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά εκτός της υπομονής και της ψυχραιμίας που η έλλειψή τους μπορεί να χειροτερέψει μια κατάσταση. Συνεταιρισμοί, σχέσεις, συνεργασίες τίθενται προς εξέταση ή επανεξέταση. Μην αμελείτε την υγεία σας. Φίλοι θα βρεθούν στο πλευρό σας. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Αναμφίβολα το πέρασμα της Σελήνης από το ζώδιό σας από τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη είναι ένα θετικό στοιχείο. Τώρα φαίνονται οι ελλείψεις και οι αδυναμίες, όπου υπάρχουν, αλλά εμφανίζονται και οι τρόποι που αυτές μπορούν κάπως να ρυθμιστούν. Οχι γρήγορα όμως και θέλει και προσοχή μήπως κοντά στα ξερά καούν και τα χλωρά. Ο Ερμής δεν προσφέρεται ιδιαίτερα για συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, μετακομίσεις και ό,τι σχετίζεται με τα παιδιά, ενώ μπέρδεμα μπορεί να προκύψει από λογαριασμούς, κάρτες και τα σχετικά. Στον έρωτα και στην τσέπη… περισσότερα ξοδεύονται και λιγότερα εισπράττονται.
ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ
Ναι μεν μπορεί η δεύτερη εβδομάδα του Οκτώβρη να μην καταφέρει γρήγορα και με τον τρόπο που επιθυμείτε να τακτοποιήσει όλα τα ανοιχτά θέματα, αλλά... δεν θα δημιουργήσει κάπου μεγάλες περιπλοκές. Τη δε οικονομική επιβάρυνση που θα φέρει η Πανσέληνος στις 13 θα την... μπαλώσετε κάπως έως την 1 Νοέμβρη. Οπως αντιλαμβάνεστε, τώρα σιγά σιγά οικοδομείτε ένα πιο στέρεο υπόβαθρο στα επαγγελματικά και αποκαθίστανται και σχέσεις που αξίζουν να υπάρχουν, αλλά είχαν διαταραχθεί από τον Αύγουστο και μετά. Εύνοια στα ταξίδια, στις νέες γνωριμίες και στα ερωτικά.
ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
ΚΡΙΟΣ: ∆ευτέρα, Τρίτη έως Τετάρτη απόγευµα
ΤΑΥΡΟΣ: Κυριακή 6, Πέµπτη και Παρασκευή
ΔΙΔΥΜΟΙ: Από ∆ευτέρα έως Τετάρτη µεσηµέρι και Σάββατο 12
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πέµπτη και Παρασκευή
ΛΕΩΝ: Σάββατο 12
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κυριακή 6
ΖΥΓΟΣ: Από ∆ευτέρα έως Τετάρτη απόγευµα
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κυριακή 6 και από το βραδάκι της Τετάρτης έως και την Παρασκευή
ΤΟΞΟΤΗΣ: Από ∆ευτέρα έως Τετάρτη µεσηµέρι και Σάββατο 12
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κυριακή 6, Πέµπτη και Παρασκευή
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από Δευτέρα έως και Τετάρτη και Σάββατο 12
ΙΧΘΥΕΣ: Κυριακή 6 και από Τετάρτη απόγευµα έως και Παρασκευή
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ
ΚΡΙΟΣ: Κυριακή 6, ναι και όχι 12 και 13 (Σάββατο και Κυριακή)
ΤΑΥΡΟΣ: ∆ευτέρα έως Τετάρτη απόγευµα
ΔΙΔΥΜΟΙ: Από Τετάρτη µεσηµέρι έως και Παρασκευή
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κυριακή 6, Σάββατο 12, Κυριακή 13
ΛΕΩΝ: Από ∆ευτέρα έως Τετάρτη απόγευµα
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από Τετάρτη µεσηµέρι έως και Παρασκευή
ΖΥΓΟΣ: Κυριακή 6, Σάββατο 12, Κυριακή 13
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από ∆ευτέρα έως το βραδάκι της Τετάρτης
ΤΟΞΟΤΗΣ: Από Τετάρτη µεσηµέρι έως και Παρασκευή
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σάββατο 12, Κυριακή 13
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΚΑΜΙΑ

ΙΧΘΥΕΣ: ΚΑΜΙΑ

Με ετικέτα:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Σημαντικές διακρίσεις στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου και Κολύμβησης
23 Views

Ιστορία με «χρυσά γράμματα» έγραψε η ομάδα των ΟΠΑΠ Champions στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου και Κολύμβησης. Απόστολος Χρήστου, Παναγιώτης Τριβυζάς και Παναγιώτα Δόση αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος στα αγωνίσματά τους, έχοντας την υποστήριξη του χορηγικού προγράμματος ΟΠΑΠ Champions, το οποίο ενισχύει τη νέα γενιά αθλητών.

Περισσότερα ...
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Παναθηναϊκός: Ανανέωσε μέχρι το 2023 ο Χατζηθεοδωρίδης
32 Views

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται τα επόμενα τρία χρόνια ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με το «τριφύλλι» μέχρι το 2023, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
«Παροξυσμός» στην Τουρκία: Με ελληνικούς υπότιτλους οι δηλώσεις Ερντογάν στο Anadolu
192 Views

Σε μια άνευ προηγουμένου ενέργεια προχώρησε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu που για πρώτη φορά και εν μέσω κρίσης στην Ανατολική Μεσόγειο, παρουσιάζει μεταφρασμένες στα ελληνικά τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Πυρκαγιά σε υπόγειο σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη-Απεγκλωβίστηκε 4μελής οικογένεια
44 Views

Μία τετραμελή οικογένεια απεγκλώβισε τα ξημερώματα η Πυροσβεστική από διαμέρισμα στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, καθώς ξέσπασε πυρκαγιά σε υπόγειο αποθηκευτικό χώρο σούπερ μάρκετ, το οποίο στεγάζεται στο ίδιο οίκημα.

Περισσότερα ...
ΥΓΕΙΑ
196 κρούσματα σήμερα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, τα 82 στην Αττική
54 Views

Εκατόν ενενήντα έξι (196) νέα κρούσματα του κορονοϊού ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, εκ των οποίων τα 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 5.942, εκ των οποίων το 54.9% αφορά άνδρες.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Κορονοϊός: Τσουχτερά πρόστιμα στο χώρο της εστίασης σε περίπτωση παραβίασης των νέων μέτρων
32 Views

«961 είναι τα ενεργά κρούσματα την τελευταία βδομάδα» ανάφερε σήμερα κατά την ενημέρωσή του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, σημειώνοντας πως είναι ιδιαίτερα σημαντική η στήριξη των μέτρων.

Περισσότερα ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Δέσμη μέτρων για την ανακούφιση των πληγέντων στην Εύβοια (video)
20 Views

Μετά την αυτοψία που πργηματοποίησαν οι υπουργοί Οικονομικών και Υποδομών στην Εύβοια, ανακοινώθηκε δέσμη μέτρων που περιλαμβάνει αναστολή για έξι μήνες της πληρωμής όλων των φορολογικών υποχρεώσεων και αποζημιώσεις για τις πρώτες ανάγκες των νοικοκυριών, με χρηματικά ποσά ανάλογα με την καταγραφή ζημιών.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
10.000 εργάτες γης από την Αλβανία ήρθαν στη χώρα χωρίς έλεγχο για κορονοϊό, αλλά για τον Κικίλια φταίει η νεολαία!
172 Views

Σε μια ακόμα επίδειξη κυνισμού και περιφρόνησης προς τους πολίτες αλλά και τον κοινό νου, ο Υπουργός Υγείας της κυβέρνησης που επέτρεψε την αύξηση της πληρότητας των ακτοπλοϊκών γραμμών στο 80% εν μέσω κορονοιού για να κάνει το χατίρι των εφοπλιστών, που άφησε 10.000 εργάτες γης από την Αλβανία....

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αυστηρό μήνυμα Δένδια σε Τουρκία: Δεν θα δεχθούμε τετελεσμένα – Αποχωρήστε άμεσα από την ελληνική υφαλοκρηπίδα
26 Views

“Δεν θα υπάρξει ανοχή στις προκλήσεις της Τουρκίας“, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, στέλνοντας νέο μήνυμα στην Άγκυρα και καλώντας την Τουρκία να αποχωρήσει άμεσα από την ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Περισσότερα ...
ΥΓΕΙΑ
Γερμανία: Αμφιβολίες για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του ρωσικού εμβολίου
23 Views

Το υπουργείο Υγείας της Γερμανίας εκφράζει αμφιβολίες για «την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια» του ρωσικού εμβολίου για τον νέο κορωνοϊό, το οποίο πήρε έγκριση σήμερα από τις ρωσικές αρχές, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά στο Σουφλί Έβρου
22 Views

Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στο Σουφλί Έβρου. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 33 πυροσβέστες με εννέα οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Από αέρος συνδράμει ένα ελικόπτερο.

Περισσότερα ...
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το άτμισμα ηλεκτρονικού τσιγάρου συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο covid-19
37 Views

Η χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο λοίμωξης Covid-19 στους εφήβους και στους νέους ενηλίκους, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Η μελέτη είναι η πρώτη που εστιάζει στη σχέση ανάμεσα στο άτμισμα και στον Covid-19 ειδικά μεταξύ των νέων στη διάρκεια της πανδημίας.

Περισσότερα ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Αίτηση από την τράπεζα Πειραιώς για ένταξη στο πρόγραμμα «Ηρακλής»
19 Views

Κατατέθηκε χθες στο υπουργείο Οικονομικών αίτηση από την Τράπεζα Πειραιώς ΠΕΙΡ+3,55% για ένταξη στο πρόγραμμα παροχής εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου σε τιτλοποιήσεις πιστωτικών ιδρυμάτων «Ηρακλής».

Περισσότερα ...
ΥΓΕΙΑ
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί ακατάλληλα αλλαντικά
29 Views

Επίσημη ανακοίνωση σχετικά με ανάκληση αλλαντικών εξέδωσε ο ΕΦΕΤ (Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων). Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση, η μονάδα παραγωγής «LAKI, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ, ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΒΕΕ Α.Ε., ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ» ενημέρωσε τον Ε.Φ.Ε.Τ. για συμπληρωματική ανάκληση των παρακάτω προϊόντων:

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Κορονοϊός: Τα μπουζούκια στη Θεσσαλονίκη βρήκαν τη λύση στα νέα μέτρα
39 Views

Οι ιδιοκτήτες των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη αναζητούν τρόπους προκειμένου τα καταστήματά τους να παραμείνουν ανοιχτά μετά το νέο μέτρο για την αντιμετώπιση του κορονοϊού που τίθεται σε ισχύ από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι και τις 23 Αυγούστου, το οποίο απαγορεύει στα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος να παραμείνουν ανοιχτά από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 7 το πρωί.

Περισσότερα ...
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αποζημιώσεις για την φυσική καταστροφή στην Εύβοια
22 Views

Συγκεκριμένες και άμεσες παρεμβάσεις για την αποζημίωση φυσικών και νομικών προσώπων, νοικοκυριών και επιχειρήσεων, από την πρωτοφανή φυσική καταστροφή στην Εύβοια, ανακοινώνει το υπουργείο Οικονομικών.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας μιλάει για την ακύρωση της ΔΕΘ
28 Views

Για την ακύρωση της 85ης ΔΕΘ μίλησε στον Real fm 97,8 και στην εκπομπή των Ελισάβετ Σαλαμάρα και Δημήτρη Σταυρακάκη, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Oruc Reis: Εμείς είμαστε σε τουρκική ΑΟΖ, εσείς φύγετε
45 Views

Ότι βρίσκονται εντός της «τουρκικής υφαλοκρηπίδας», απαντούν οι κυβερνήτες των τουρκικών φρεγατών στα μηνύματα που εκπέμπουν διαρκώς οι ελληνικές φρεγάτες ότι πρέπει να αποχωρήσουν το ερευνητικό σκάφος «Oruc Reis» και τα συνοδευτικά τουρκικά πλοία από την ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
H EE καλεί την Τουρκία να δεσμευθεί σε διάλογο
28 Views

Η έκκληση του Ύπατου Εκπροσώπου της Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, Ζοζέπ Μπορέλ για διάλογο και αποκλιμάκωση μετά τις πρόσφατες κινήσεις της Τουρκίας είναι και παραμένει επίκαιρη. Αυτή ήταν η απάντηση του Εκπροσώπου της Κομισιόν και της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης (ΕΥΕΔ), Πήτερ Στάνο σε ερώτημα του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) κατά τη σημερινή ενημέρωση των συντακτών στις Βρυξέλλες.

Περισσότερα ...
LIFESTYLE
Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός: Χάνει τα μαλλιά της λόγω κορονοϊού - ΒΙΝΤΕΟ
27 Views

Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός, η οποία νόσησε πριν από αρκετές εβδομάδες από κορονοϊό, αλλά συνεχίζει να ζει τον εφιάλτη, αφού όπως αποκάλυψε η ίδια σε ανάρτησή της στα social media έχει αντιληφθεί πως της πέφτουν τα μαλλιά. Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια στη σειρά "Μάγισσες", Αλίσα Μιλάνο που διαγνώστηκε θετική στον φονικό ιό τον περασμένο Απρίλιο.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
DW: Φόβοι για χρεοκοπία γερμανικών τραπεζών από τον κορονοϊό
32 Views

Μετά την ιστορικών διαστάσεων οικονομική ύφεση την άνοιξη, τους επόμενους μήνες αναμένεται στη Γερμανία κύμα πτωχεύσεων σε μεγάλο αριθμό εταιρειών, αλλά και διόγκωση των «κόκκινων» δανείων στις γερμανικές τράπεζες, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Deutsche Welle».

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Τουρκία μας θέλουν οι Γερμανοί
24 Views

Για άλλη μια φορά η Γερμανία, αν και πρόεδρος της Ευρώπης τώρα, κάνει τον Πόντιο Πιλάτο στη νέα κρίση που δημιουργεί η Τουρκία με το σεισμογραφικό που θέλει να κάνει έρευνες σε ελληνικά ύδατα και μας ζητά να καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Τουρκία για απευθείας συνομιλίες προκειμένου να μοιράσουμε τα δικά μας.

Περισσότερα ...
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Επεισόδιο με θαλαμηγό μεταξύ Ρόδου και Τουρκίας - Για «πυροβολισμούς» μιλά η Άγκυρα
56 Views

Μεταμεσονύχτιες ώρες της Τρίτης, σκάφος του Λιμενικού κατά τη διάρκεια περιπολίας του, εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή πλησίον δυτικών ακτών Ρόδου, θαλαμηγό σκάφος λευκού χρώματος να κινείται ύποπτα πλησίον των ακτών χωρίς αναμμένους φανούς ναυσιπλοΐας.

Περισσότερα ...