Ποιά ζώδια ταιριάζουν μεταξύ τους;

379 Views
Ποιά ζώδια ταιριάζουν μεταξύ τους;

Ποιός είναι ο ιδανικός σύντροφος για εσάς;

 Ποιά ζώδια ταιριάζουν μεταξύ τους;

Ποιός είναι ο ιδανικός σύντροφος για εσάς;

Τελικά δεν κάνουμε όλοι για όλους σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας αλλά και στα ερωτικά μας. Η αστρολογία μας δείχνει με ποια ζώδια ταιριάζουμε στον έρωτα και με ποια όχι. Τα ερωτικά χαρακτηριστικά των ζωδίων μας δηλώνουν με ποια ζώδια μπορούμε να συνυπάρξουμε ερωτικά. Διαβάστε παρακάτω με ποια ζώδια θα συμβιώνατε αρμονικά στον έρωτα και με ποια όχι!

 

Με ποιο ζώδιο ταιριάζω;

 

ΚΡΙΟΣ

Η παραδοσιακή Αστρολογία θεωρεί, ότι ο Κριός ταιριάζει με Κριό,Δίδυμο, Λέων, Τοξότη και Υδροχόο. Δεν ταιριάζει με Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Ζυγό, Σκορπιό και Αιγόκερω.

Άντρες Κριοί

Οι άνδρες Κριοί είναι πιο πιθανό να παντρευτούν γυναίκες Κριούς και λιγότερο πιθανό να παντρευτούν,μία Σκορπιό. Όσο για το διαζύγιο,πιο συχνά χωρίζουν από γυναίκες Λέοντες,αλλά μένουν παντρεμένοι με Κριούς γυναίκες. Είναι λιγότερο πιθανό να παντρευτούν Σκορπιούς γυναίκες,λόγω της διαφωνίας των δύο,γιατί είναι πεισματάρηδες και γιατί θέλουν και οι δύο να έχουν τον έλεγχο. Επιπλέον,η ζήλια του Σκορπιού και το φλερτ του Κριού δεν μπορούν να εναρμονιστούν. Η υψηλή στατιστική του διαζυγίου,μεταξύ Κριών ανδρών και γυναικών που ανήκουν στον Λέοντα,προκύπτει από τη σύγκρουση που δημιουργείται ανάμεσα σε δύο πεισματάρικα ζώδια. Η αυτοπεποίθηση του Κριού,μπορεί να είναι ακόμη υψηλότερη στους άνδρες Κριούς παρά στις γυναίκες Κριούς και αυτό μπορεί να δημιουργήσει σύγκρουση,με τις εξίσου διεκδικητικές γυναίκες που ανήκουν στον Λέοντα.

Γυναίκες Κριοί

Οι γυναίκες Κριοί συχνά επιλέγουν Κριό,Λέων και Τοξότη άνδρα για το γάμο τους,ενώ ο Καρκίνος είναι το ζώδιο που είναι λιγότερο πιθανό να παντρευτούν. Όταν πρόκειται για διαζύγιο,χωρίζουν από τους Παρθένους και τους Ζυγούς και λιγότερο από Κριούς,Λέοντες,Τοξότες και Υδροχόους. Στον ενθουσιώδη Κριό αρέσουν,τα γρήγορα αυτοκίνητα και η ζωή της πόλης,ενώ οι Καρκίνοι συνήθως προτιμούν,τη φύση και το σπίτι. Έτσι οι Καρκίνοι συχνά,δεν είναι η πρώτη επιλογή για τις γυναίκες Κριούς. Επιπλέον,ο Κριός είναι απότομος και ο Καρκίνος ευαίσθητος,οπότε δεν εναρμονίζονται. Οι άνδρες Υδροχόοι,ταιριάζουν με Κριούς γυναίκες,καθώς ο Υδροχόος μπορεί να προσφέρει πνευματική διέγερση. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι,ότι ο Υδροχόος έχει υψηλή ανοχή και είναι συναισθηματικά ανεξάρτητος και θα αναλύσει ένα αγενές σχόλιο του Κριού πνευματικά και δε θα τον νοιάξει.Οι Παρθένοι δεν ταιριάζουν με γυναίκες Κριούς,γιατί είναι προσεκτικοί και πρακτικοί,γνωρίσματα για τα οποία ο Κριός έχει λίγη υπομονή. Και ενώ μια γυναίκα Κριός μπορεί να απολαύσει ένα καλό ανταγωνιστικό επιχείρημα,ο Ζυγός δε θέλει τις συγκρούσεις,πράγμα που θα εκνευρίσει τη γυναίκα Κριό,παρά του ότι υπάρχει έντονη σωματική έλξη μεταξύ των δύο αυτών ζωδίων. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η παραδοσιακή Αστρολογία θεωρεί ότι ο Ταύρος ταιριάζει με Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Αιγόκερω και Ιχθύ. Δεν ταιριάζει με Κριό, Λέων, Σκορπιό, Τοξότη και Υδροχόο.

Άντρες Ταύροι

Οι άνδρες Ταύροι πιο συχνά παντρεύονται Ταύρους και Ζυγούς γυναίκες και είναι λιγότερο πιθανό,να παντρευτούν Διδύμους και Λέοντες. Οι Ταύροι άνδρες έλκονται από γυναίκες Ζυγούς,λόγω του ότι και τα δύο ζώδια έχουν μια ισχυρή αισθητική εκτίμηση. Τους αρέσει η ηρεμία και ο αισθησιασμός και προτιμούν να βρεθούν σε ένα περιβάλλον,με όμορφα πράγματα. Επίσης,οι γυναίκες Ζυγοί θα εκτιμήσουν την αποφασιστικότητα του Ταύρου,ενώ η ηρεμία του Ζυγού που αποτρέπει τις συγκρούσεις,εναρμονίζεται με το πείσμα του Ταύρου. Δε διαπληκτίζονται για τετριμμένα πράγματα,αν και το φλερτ του Ζυγού μπορεί να πυροδοτήσει τη ζήλια του Ταύρου. Οι άνδρες Ταύροι δεν παντρεύονται γυναίκες Λέων. Οι Λέοντες θέλουν,να βρίσκονται έξω,είναι κοινωνικοί,επιδιώκουν τον ενθουσιασμό και ξοδεύουν χρήματα. Οι Ταύροι προτιμούν συνήθως το σπίτι και τη φύση. Έτσι,τα ζώδια αυτά είναι μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Οι άνδρες Ταύροι είναι πιο πιθανό,να μείνουν παντρεμένοι με Καρκίνους γυναίκες. Κι αυτό,γιατί οι Ταύροι απολαμβάνουν τη σταθερότητα,το καλό φαγητό και μία ευχάριστη οικογενειακή ζωή,τα οποία ο Καρκίνος μπορεί να τα προσφέρει.

Γυναίκες Ταύροι

Οι γυναίκες Ταύροι πολύ συχνά παντρεύονται Ταύρους άνδρες,ενώ οι άνδρες Υδροχόοι δεν είναι η επιλογή τους. Όσο για το διαζύγιο,οι γυναίκες Ταύροι τείνουν περισσότερο να χωρίζουν από τον Σκορπιό,αλλά μένουν παντρεμένες με Δίδυμο. Οι γυναίκες Ταύροι,μπορούν να εκνευριστούν από την ένταση του Σκορπιού. Και τα δύο ζώδια είναι τόσο πεισματάρικα με τάση στη ζήλια και συγκρούονται σε μακροπρόθεσμη βάση. Όσο για το λόγο,του ότι μένουν παντρεμένες με Δίδυμο,η σταθερότητα του Ταύρου προσγειώνει τον επιπόλαιο Δίδυμο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παραδοσιακή Αστρολογία θεωρεί ότι ο Δίδυμος ταιριάζει με Κριό, Δίδυμο, Λέοντα, Ζυγό και Υδροχόο. Δεν ταιριάζει με Παρθένο, Σκορπιό, Αιγόκερω, Τοξότη και Ιχθύ.

Άντρες Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι άνδρες είναι πιο πιθανό να παντρευτούν γυναίκες Διδύμους. Κι αυτό,γιατί και οι δύο είναι ανοιχτόμυαλοι και επικοινωνιακοί. Οι Δίδυμοι άνδρες πιο συχνά χωρίζουν τις γυναίκες Αιγόκερους,αλλά είναι λιγότερο πιθανό να χωρίσουν από γυναίκες Ταύρους,Δίδυμους και Σκορπιούς. Ταύρος και Δίδυμος δεν είναι και μια τόσο καλή ερωτική σχέση,ενώ ο Δίδυμος με τον Σκορπιό κάνουν ένα αβυσσαλέο αγώνα,για μια μακροχρόνια σχέση. Η σταθερότητα του Σκορπιού,συγκρούεται με τη μεταβλητότητα και τον παρορμητισμό των Διδύμων. Πολλές φορές όμως,ο ενθουσιασμός της παθιασμένης σύγκρουσης κρατά τα πράγματα ενδιαφέροντα. Επίσης,το πείσμα του Σκορπιού μετριάζεται από το ανοικτό πνεύμα και την ψυχολογική ευελιξία των Διδύμων. Όσον αφορά το χωρισμό,οι Αιγόκεροι βρίσκουν συχνά τους Διδύμους άστατους και ανεύθυνους, ενώ οι Δίδυμοι θεωρούν τους Αιγόκερους υπερβολικά επιφυλακτικούς που έχουν μια ζοφερή, ασφυκτική επίδραση στη ζωή τους.

Γυναίκες Δίδυμοι

Οι γυναίκες Δίδυμοι είναι πιο πιθανό να παντρευτούν άνδρες Διδύμους,αλλά λιγότερο πιθανό να παντρευτούν Ταύρους και Σκορπιούς. Οι γυναίκες Δίδυμοι χωρίζουν λιγότερο συχνά από Δίδυμους  άνδρες,αλλά ο χωρισμός με άνδρες Σκορπιούς,Τοξότες και Υδροχόους είναι πιο συχνός. Αυτό οφείλεται στο γεγονός,ότι  δύο άτομα των οποίων το μυαλό τείνει σε πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις,είναι πολύ δύσκολο να κολλήσουν μαζί για πολύ. Τα ζώδια με κλίση προς την παρορμητικότητα και τη συναισθηματική απόσπαση, μπορεί να χωρίσουν πιο εύκολα από εκείνους που τείνουν, να είναι πιο προσεκτικοί, πρακτικοί και ευαίσθητοι. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παραδοσιακή Αστρολογία θεωρεί ότι ο Καρκίνος ταιριάζει με Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς και Ιχθείς. Δεν ταιριάζει με Κριό, Δίδυμο, Ζυγό, Τοξότη και Υδροχόο.

Άντρες Καρκίνοι

Οι άνδρες Καρκίνοι είναι λιγότερο πιθανό,να παντρευτούν γυναίκες Κριούς και λιγότερο πιθανό,να χωρίσουν από γυναίκες Καρκίνους. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός,ότι δύο Καρκίνοι έχουν την τάση να μένουν μαζί. Μοιράζονται την αγάπη για τη ζεστή οικογενειακή ζωή και τις υπαίθριες δραστηριότητες. Έχουν την τάση να προτιμούν τη φύση και το σπίτι,απ’ ότι να βγαίνουν έξω. Και οι δύο είναι συνήθως,αξιόπιστοι και ευαίσθητοι ο ένας προς τον άλλο. Είναι σε θέση,να φροντίσουν ο ένας τον άλλο σε περιόδους κρίσης. Από την άλλη πλευρά,είναι λιγότερο πιθανό,να παντρευτούν γυναίκες Κριούς. Η αναισθησία του Κριού,μπορεί να προκαλέσει κακό συναίσθημα για τον Καρκίνο και έτσι υπάρχει μια τάση για σύγκρουση. Οι συχνές φασαρίες,είναι πιο συχνές μεταξύ αυτών των δύο ζωδίων.

Γυναίκες Καρκίνοι

Οι γυναίκες Καρκίνοι,τις περισσότερες φορές χωρίζουν τους άνδρες Υδροχόους και έχουν λιγότερες πιθανότητες,να χωρίσουν τους Ταύρους και τους Καρκίνους. Οι Υδροχόοι είναι ένα ζώδιο που επιδιώκει την αλλαγή,την καινοτομία και τους νέους ορίζοντες,ενώ οι Καρκίνοι θέλουν να έχουν μία καθιερωμένη και ασφαλή βάση στο σπίτι. Επιπλέον,οι Υδροχόοι τείνουν να είναι συναισθηματικά αποσπασμένοι,ενώ οι Καρκίνοι έχουν την τάση,να έχουν έντονες διαθέσεις και αισθήματα. Ο Καρκίνος δεν μπορεί να πάρει τη διαβεβαίωση και τη συμπόνια που χρειάζεται,από τον Υδροχόο. Οι Υδροχόοι ανήκουν σε όλο τον κόσμο και όχι σε ένα μόνο άτομο. Ως αποτέλεσμα,ο Καρκίνος μπορεί να αισθάνεται ανασφαλής,ενώ ο Υδροχόος αισθάνεται καταπιεσμένος από την ανάγκη του Καρκίνου,να τον καθησυχάσει. Οι γυναίκες Καρκίνοι μένουν μαζί με Ταύρους άνδρες,γιατί και τα δύο ζώδια μπορούν να προσφέρουν ο ένας στον άλλο,ασφάλεια,πίστη,αξιοπιστία και ένα στέρεο οικιακό περιβάλλον. Αυτά τα δύο ζώδια,έχουν το δυναμικό να οικοδομήσουν μια καλή ζωή από κοινού. 

ΛΕΩΝ

Η παραδοσιακή Αστρολογία θεωρεί ότι οι Λέοντες ταιριάζουν με Κριούς, Δίδυμους, Ζυγούς και ο Τοξότες. Ταιριάζουν λιγότερο με Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Υδροχόους και Ιχθείς.

Άντρες Λέοντες

Οι άνδρες Λέοντες παντρεύονται συχνότερα Κριούς γυναίκες,ενώ είναι λιγότερο πιθανό να παντρευτούν Υδροχόους. Επίσης,είναι λιγότερο πιθανό να χωρίσουν τις γυναίκες Κριούς. Ωστόσο,σε αντίθεση με τη παραδοσιακή Αστρολογία,οι Λέοντες άνδρες είναι πιο πιθανό να χωρίσουν Ζυγούς γυναίκες,σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Οι Λέοντες άνδρες και οι γυναίκες Κριοί κάνουν καλά μαζί,διότι και οι δύο είναι εξωστρεφείς,με ενθουσιασμό για την αναζήτηση και την ανάληψη ρίσκων. Τόσο ο Λέων όσο και ο Κριός,συνήθως έχουν ένα ενδιαφέρον για τα ομαδικά αθλήματα ή άλλες φυσικές δραστηριότητες,όπως την πεζοπορία,τις πολεμικές τέχνες ή ακόμα και τα extreme sports,όπως αλεξιπτωτισμό ή ελεύθερη πτώση,οπότε είναι πιθανό να κάνουν πολλά από τα ίδια πράγματα. Χωρίζουν περισσότερο από τις γυναίκες Ζυγούς,γιατί οι ερωτύλοι Ζυγοί δεν εξασφαλίζουν πάντοτε στους Λέοντες το επίκεντρο της προσοχής. Οι Λέοντες άνδρες φυσικά,ενοχλούνται από αυτό.

Γυναίκες Λέοντες

Οι γυναίκες Λέοντες είναι λιγότερο πιθανό,να παντρευτούν άνδρες Ταύρους,διότι μπορεί να τους βρουν πολύ προβλέψιμους και συνηθισμένους. Είναι όμως πιο πιθανό,να χωρίσουν τον Κριό και τον Τοξότη και λιγότερο πιθανό,να χωρίσουν τον Υδροχόο και τον Ζυγό. Ενώ οι Λέοντες άνδρες,μπορεί να προσελκύονται στην ανταγωνιστικότητα από μια Κριό (ακόμη και τη μαχητικότητα σε ορισμένες περιπτώσεις),οι Λέοντες γυναίκες δεν μπορούν να το βρουν,ως ελκυστικό. Σε έναν πολιτισμό που οι άντρες είναι πιο επιθετικοί,ο φυσικός δυναμισμός του Κριού μπορεί να επιδεινωθεί,σε σημείο που ορισμένες γυναίκες Λέοντες το βρίσκουν λίγο υπερβολικό. Με τους Τοξότες δεν μπορούν να έχουν διάρκεια,διότι συνήθως έχουν πάντα τα μάτια τους αλλού και ψάχνουν για την επόμενη περιπέτεια. Οι γυναίκες Λέοντες θέλουν να είναι το επίκεντρο του εραστή τους. Οι γάμοι,μεταξύ του Λέοντα και του Υδροχόου,τείνουν να διαρκούν κι αυτό γιατί οι Υδροχόοι μπορεί να είναι αρκετά πιστοί,όταν βρεθεί ένα πρόσωπο που πληροί τα εκκεντρικά τους κριτήρια. Κι αν και το συναισθηματικό στυλ των δύο ζωδίων είναι σε αντίφαση,υπάρχει το κοινό έδαφος της εξωστρέφειας και της γενναιοδωρίας,που μπορούν να γεφυρώσουν το χάσμα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η παραδοσιακή Αστρολογία θεωρεί ότι οι Παρθένοι ταιριάζουν με Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους ,Σκορπιούς και Αιγόκερους. Ταιριάζουν λιγότερο με Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόους και Ιχθείς.

Άντρες Παρθένοι

Οι άνδρες Παρθένοι παντρεύονται Παρθένους γυναίκες συχνότερα,από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο και χωρίζουν πιο συχνά από γυναίκες Κριούς. Κι αυτό,γιατί ο Κριός είναι μαχητικός,διεκδικητικός,επιδιώκει τον ενθουσιασμό και απολαμβάνει την ανάληψη ρίσκων,ενώ η Παρθένος τείνει προς τη σύνεση και την πρακτικότητα. Η Παρθένος μπορεί να βρει τον Κριό ανεύθυνο,ενώ ο Κριός θα δει την Παρθένο άσκοπα ανήσυχη και περιοριστική. Οι Κριοί επίσης έχουν την τάση να προκαλούν και να φέρνουν τα ζητήματα στο φως,ενώ οι Παρθένοι είναι πολύ ήρεμοι.

Γυναίκες Παρθένοι

Οι γυναίκες Παρθένοι παντρεύονται συνήθως Παρθένους άνδρες και είναι λιγότερο πιθανό,να παντρευτούν έναν Ιχθύ. Κι αυτό γιατί η Παρθένος,είναι ένα ζώδιο με θέληση και αυτοέλεγχο και τείνει να επεξεργαστεί τη ζωή,μέσω της νόησης και όχι των συναισθημάτων. Οι Ιχθείς αντιθέτως,στερούνται λογικής και λειτουργούν με το συναίσθημα,γι’ αυτό οι γυναίκες Παρθένοι δυσκολεύονται να τους αντιμετωπίσουν  ή ακόμη να τους κατανοήσουν. Οι Ιχθείς μπορεί να βρουν την Παρθένο ψυχρή και αναίσθητη,ενώ η Παρθένος μπορεί να βλέπει τον Ιχθύ ως μη πρακτικό,μη ρεαλιστικό και αφελή. 

ΖΥΓΟΣ

Η παραδοσιακή Αστρολογία θεωρεί ότι οι Ζυγοί ταιριάζουν με Διδύμους, Λέων, Ζυγό, Τοξότη και Υδροχόο. Λιγότερο με Κριό, Καρκίνο, Αιγόκερω και Ιχθύ.

Άντρες Ζυγοί

Δύο Ζυγοί κάνουν ένα καλό δίδυμο,με το υψηλότερο ποσοστό γάμου και το χαμηλότερο ποσοστό διαζυγίου και για τα δύο φύλα. Οι  Ζυγοί έχουν την τάση να αποφεύγουν τη σύγκρουση, οπότε για να δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα σε δύο Ζυγούς είναι απίθανο. Και οι δύο έχουν μια ισχυρή αισθητική εκτίμηση,αγάπη για την τελειότητα και την ανάγκη για εσωτερική αρμονία. Οι άνδρες Ζυγοί χωρίζουν συχνότερα με γυναίκες Κριούς, σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Ο Κριός λύνει τις διαφορές του με διαπληκτισμούς, ενώ ο Ζυγός το απεχθάνεται. Αυτό οδηγεί σε μια κατάσταση, στην οποία ο Κριός προκαλεί και ο Ζυγός κάνει υποχωρήσεις. Οπότε δεν υπάρχει επικοινωνία.

Γυναίκες Ζυγοί

Οι γυναίκες Ζυγοί είναι πιο πιθανό,να παντρευτούν Ταύρους και Ζυγούς άνδρες και να χωρίσουν από Λέοντες. Αν και οι Λέοντες είναι θεωρητικά ένα συμβατό ζώδιο,το φλερτ των Ζυγών και η ανάγκη του Λέοντα να είναι το κέντρο της προσοχής,δε συμβιβάζονται. Οι Ζυγοί γυναίκες είναι λιγότερο πιθανό,να χωρίσουν από Ζυγούς άνδρες. Υπάρχει ένα γερό θεμέλιο με Ζυγούς -Ταύρους. Αν και υπάρχουν ορισμένες διαφορές,μεταξύ των δύο ζωδίων και οι δύο δε θέλουν τις εντάσεις. Μοιράζονται την αγάπη για αρμονία και την ανάγκη για ένα άνετο και όμορφο περιβάλλον. Οι γυναίκες Ζυγοί,εκτιμούν τη δύναμη του Ταύρου και την αποφασιστικότητά του,ενώ οι Ταύροι την αξία,τη φινέτσα και την τάξη του Ζυγού. Ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα είναι ότι οι ήρεμοι Ζυγοί,είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσουν το περίφημο πείσμα  του Ταύρου. Οι γυναίκες Ζυγοί είναι λιγότερο πιθανό να παντρευτούν άνδρες Ιχθείς. Δεδομένου ότι οι Ιχθείς,τείνουν προς ακραίες καταστάσεις και οι Ζυγοί ποθούν την ισορροπία και είναι φυσικό να μην ταιριάζουν. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παραδοσιακή Αστρολογία θεωρεί ότι οι Σκορπιοί ταιριάζουν με Καρκίνο, Παρθένο, Αιγόκερω και Ιχθύ. Δεν ταιριάζουν με Κριό, Δίδυμο, Λέων, Τοξότη και Υδροχόο.

Άντρες Σκορπιοί

Οι άνδρες Σκορπιοί παντρεύονται πιο συχνά γυναίκες Ιχθείς και λιγότερο συχνά Διδύμους και άλλους Σκορπιούς. Τις περισσότερες φορές,χωρίζουν Ταύρους και Διδύμους γυναίκες. Το υψηλό ποσοστό χωρισμών, μεταξύ Σκορπιού άνδρα και γυναίκας Διδύμου,οφείλεται στο γεγονός ότι ο Σκορπιός είναι βαθύς, μελαγχολικός, έντονος και μυστικός, ενώ οι Δίδυμοι είναι κοινωνικοί, ανοιχτοί, παρορμητικοί και ομιλητικοί. Οι Δίδυμοι έχουν την τάση να εκνευρίσουν τον Σκορπιό,προσπαθώντας να πάρουν πληροφορίες,ενώ ο Σκορπιός θα πεισμώσει. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αδιέξοδο. Ο Σκορπιός ψάχνει βαθιά,ενώ οι Δίδυμοι ανακατεύονται σε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ο Σκορπιός είναι επίσης άκαμπτος σε αναλήψεις υποχρεώσεων, ενώ οι Δίδυμοι είναι επιπόλαιοι. Ενώ οι Δίδυμοι ανέχονται περισσότερο αυτές τις συμπεριφορές σε άλλους,οι Σκορπιοί δεν το αντέχουν καθόλου. Όσο για το υψηλότερο ποσοστό χωρισμών,μεταξύ Σκορπιού άνδρα και γυναίκα  Ταύρο,το πρόβλημα μπορεί να προκύψει από το γεγονός,ότι και οι δύο είναι πεισματάρηδες,σταθεροί στις απόψεις τους και επιρρεπείς σε ζήλια. Εδώ υπάρχει μεγάλο δυναμικό,για συγκρούσεις.

Γυναίκες Σκορπιοί

Οι γυναίκες Σκορπιοί παντρεύονται Ιχθείς άνδρες πιο συχνά και λιγότερο, παντρεύονται Κριούς και Υδροχόους άνδρες. Οι γυναίκες Σκορπιοί είναι λιγότερο πιθανό, να χωρίσουν από Δίδυμους και Ιχθείς άνδρες. Ο συνδυασμός Κριός-Σκορπιός μπορεί να προβάλει σοβαρές διαμάχες για την εξουσία,επειδή τα δύο ζώδια έχουν την ανάγκη να έχουν τον έλεγχο, ενώ η υπερβολική ανάγκη του Υδροχόου για ελευθερία έρχεται σε αντίθεση,με τον κτητικό Σκορπιό. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παραδοσιακή Αστρολογία θεωρεί ότι οι Τοξότες ταιριάζουν με Κριό, Λέων, Ζυγό, Τοξότη και Υδροχόο. Λιγότερο με Ταύρο, Δίδυμο, Καρκίνο, Παρθένο, Σκορπιό, Αιγόκερω και Ιχθύ.

Άντρες Τοξότες

Οι άνδρες Τοξότες πιο συχνά,παντρεύονται Κριούς και Τοξότες γυναίκες και πιο συχνά,χωρίζουν από Δίδυμους και Λέοντες. Οι άνδρες Τοξότες είναι λιγότερο πιθανό,να παντρευτούν Αιγόκερους και Ιχθείς γυναίκες και λιγότερο πιθανό,να χωρίσουν από Κριούς και Υδροχόους. Οι άνδρες Τοξότες χωρίζουν πιο συχνά με γυναίκες Λέοντες,επειδή οι Τοξότες έχουν την τάση να διασπάνε την προσοχή τους,σε πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους και οι Λέοντες γυναίκες δεν αντέχουν,αν δεν παίρνουν αρκετή προσοχή από τους συντρόφους τους. Οι Δίδυμοι και ο Τοξότης εύκολα βαριούνται και αυτό μπορεί να συμβάλει περισσότερο,στο χωρισμό. Ο Τοξότης και οι Δίδυμοι,βρίσκονται σε μια συνεχή αναζήτηση για νέες εμπειρίες κι αυτός ο συνδυασμός,μπορεί να κολλήσει από έλλειψη δύναμης. Ο Κριός και ο Τοξότης κάνουν ένα καλό δίδυμο,γιατί και οι δύο έχουν την τάση να απολαμβάνουν τις ίδιες αναζητήσεις και έχουν ενθουσιασμό. Και οι δύο,έχουν επίσης την τάση προς την εντιμότητα και την αισιοδοξία. Ο Υδροχόος,έχει επίσης την ικανότητα να τραβήξει την προσοχή του Τοξότη. Και τα δύο ζώδια είναι ανοιχτόμυαλα,φιλοσοφημένα και συχνά,κάπως εκκεντρικά και επαναστατικά. Έτσι υπάρχει ένας διανοητικός αγώνας και ο συναισθηματικά ανεξάρτητος Υδροχόος,είναι λιγότερο πιθανό να ενοχλείται από την αγένεια ή την αναισθησία του Τοξότη, ενώ ο Τοξότης είναι σε καλύτερη θέση να κατανοήσει την ανάγκη του Υδροχόου,να περνά το χρόνο του με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους. Οι Τοξότες και οι Αιγόκεροι μπορεί να έχουν λιγότερη τύχη,διότι ο Αιγόκερως απαιτεί ασφάλεια και μία σταθερή βάση στο σπίτι,ενώ ο Τοξότης μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα για μία περιπέτεια. Η αδιακρισία του Τοξότη και η διπλωματία του Αιγόκερου,μπορεί επίσης να έρθουν σε σύγκρουση. Ο Ιχθύς και ο Τοξότης μπορεί να έχουν δυσκολίες,επειδή ο καυστικός λόγος του Τοξότη και η ευαισθησία του Ιχθύ κάνει έναν ασταθή συνδυασμό. Στη χειρότερη περίπτωση,ο Τοξότης θα βρει τον Ιχθύ πάρα πολύ εξαρτημένο,ενώ ο Ιχθύς βλέπει τον Τοξότη ως σκληρό και εγωιστή.

Γυναίκες Τοξότες

Οι γυναίκες Τοξότες παντρεύονται Τοξότες άνδρες πιο συχνά. Δύο Τοξότες συμφωνούν στις αξίες τους όπως, η αγάπη για ταξίδια. Έχουν μια φιλοσοφική προοπτική και την επιθυμία να κατέχουν γνώση. Και οι δύο είναι ανεξάρτητοι,δεν τείνουν προς τη ζήλια και οι Τοξότες συνήθως χρειάζονται λίγη συναισθηματική επιβεβαίωση. Είναι ενδιαφέρον ότι οι Τοξότες γυναίκες,δε δείχνουν έντονη τάση να παραμένουν ή να χωρίζουν από κάποιο συγκεκριμένο ζώδιο. Αυτό,μπορεί να έχει να κάνει με την ευρύτητα πνεύματος και την κοινωνική φιλοπεριέργεια του Τοξότη. Οι Τοξότες γυναίκες,με την έμφυτη περιέργειά τους για την ανθρώπινη φύση,μπορεί να ενδιαφέρονται για μια ευρύτερη ποικιλία ανθρώπων, απ’ ότι τα άλλα ζώδια. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παραδοσιακή Αστρολογία θεωρεί ότι οι Αιγόκεροι ταιριάζουν με Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθείς. Λιγότερο με Κριό, Δίδυμο, Λέοντα, Ζυγό, Τοξότη και Υδροχόο.

Άντρες Αιγόκεροι

Οι άνδρες Αιγόκεροι παντρεύονται πιο συχνά γυναίκες Αιγόκερους,αλλά είναι λιγότερο πιθανό να χωρίσουν από γυναίκες Ιχθείς. Οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς φαίνεται να έχουν μια καλή προοπτική για μακροπρόθεσμη σχέση,η οποία αντικατοπτρίζει τη συμπληρωματικότητα αυτών των δύο ζωδίων. Ο Αιγόκερως παρέχει τη σταθερή βάση που έχουν ανάγκη οι Ιχθείς,ενώ οι Ιχθείς ενθαρρύνουν τον Αιγόκερω να βγει από το καβούκι του,να εμπιστευθεί και να νιώσει συναίσθημα. Και τα δύο ζώδια έχουν την τάση να είναι προσεκτικά με τα χρήματα,γεγονός που μειώνει την πιθανότητα των οικονομικών διαφωνιών.

Γυναίκες Αιγόκεροι

Οι γυναίκες Αιγόκεροι είναι πιο πιθανό,να παντρευτούν έναν άλλο Αιγόκερω και τείνουν να αποφεύγουν,να παντρεύονται Τοξότες. Η υψηλότερη στατιστική διαζυγίου για τις γυναίκες Αιγόκερους,είναι οι άνδρες Δίδυμοι. Οι γυναίκες Αιγόκεροι παντρεύονται άνδρες Τοξότες λιγότερο συχνά,σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Η εξωστρεφής και περιπετειώδης φύση του Τοξότη,είναι διαμετρικά αντίθετη με την εσωστρεφή,προσεκτική και διπλωματική φύση του Αιγόκερου. Ο Αιγόκερως είναι επίσης πιθανό,να βρει τον Τοξότη αναξιόπιστο,ενώ ο Τοξότης μπορεί να βρει τον Αιγόκερω καταπιεστικό. Ο Τοξότης,δεν μπορεί να ξεκλειδώσει την κρυμμένη ζεστασιά του Αιγόκερου και ο Αιγόκερως είναι διατεθειμένος να κάνει τον Τοξότη να αισθάνεται,ότι καταπνίγεται. Το υψηλότερο ποσοστό διαζυγίων μεταξύ, Αιγόκερων γυναικών και ανδρών Διδύμων,πιθανότατα οφείλεται στη σύγκρουση των δύο προσωπικοτήτων. Ο ήσυχος, στοχαστικός και σοβαρός Αιγόκερως και ο ομιλητικός, παρορμητικός  και παιχνιδιάρικος Δίδυμος,δεν είναι το καλύτερο ζευγάρι για μια μακροπρόθεσμη σχέση. Υπάρχουν εδώ πάρα πολλοί διαπληκτισμοί,λόγω του ότι ο Αιγόκερως θεωρεί τον Δίδυμο ως αναξιόπιστο και οι Δίδυμοι θεωρούν τον Αιγόκερω βαρετό. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παραδοσιακή Αστρολογία θεωρεί ότι οι Υδροχόοι ταιριάζουν με Κριούς, Δίδυμους, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους. Λιγότερο με Ταύρους, Καρκίνους, Λέοντες, Παρθένους, Σκορπιούς και Αιγόκερους.

Άντρες Υδροχόοι

Οι άνδρες Υδροχόοι πιο συχνά παντρεύονται γυναίκες Υδροχόους και είναι λιγότερο πιθανό,να παντρευτούν Ταύρους και Σκορπιούς. Όσο για το διαζύγιο,χωρίζουν τις περισσότερες φορές με Δίδυμους και Καρκίνους γυναίκες,αλλά είναι λιγότερο πιθανό,να πάρουν διαζύγιο με Κριούς και Λέοντες. Δύο Υδροχόοι έχουν κοινά ενδιαφέροντα,ανέχονται ό ένας τις ιδιορρυθμίες και τις ιδιαιτερότητες του άλλου και δίνουν ο ένας στον άλλο,προσωπική ελευθερία. Παρά το γεγονός,ότι δύο Υδροχόοι μπορούν να έρθουν σε αντιπαράθεση επειδή απολαμβάνουν την πνευματική διέγερση μιας καλής συζήτησης,δεν είναι διατεθειμένοι να φτάσουν στα άκρα και να βλάψουν συναισθηματικά,ο ένας τον άλλο. Οι άνδρες Υδροχόοι έχουν λιγότερη τύχη με Ταύρο,Σκορπιό και Καρκίνο. Αυτά τα ζώδια,είναι όλα επιρρεπή σε ζηλοτυπία και οι Υδροχόοι μπορεί να τα βρουν πολύ κτητικά. Απροσδόκητα,οι Υδροχόοι και οι Δίδυμοι κατέχουν υψηλό ποσοστό διαζυγίου,αν και αυτό μπορεί να οφείλεται περισσότερο,στο ότι και οι δύο είναι ζώδια παρορμητικά,βαριούνται εύκολα και έχουν την τάση να αναζητούν την καινοτομία. Δε θέλουν και οι δύο τη δέσμευση και τα πράγματα μπορεί να διαλυθούν ξαφνικά και φυσικά,όταν ο ένας από τους δύο αναζητήσει έναν καινούργιο σύντροφο. Ο Κριός και ο Υδροχόος,είναι δύο ζώδια με κλίση προς την τιμιότητα,τη γενναιοδωρία,την εξωστρέφεια,το πολιτικό ενδιαφέρον και προσπαθούν για νέα πράγματα. Ως εκ τούτου,έχουν μια καλύτερη τύχη να τα πάνε καλά μεταξύ τους. Ο Λέων με τον Υδροχόο,μοιράζονται μερικά από τα ίδια κοινά χαρακτηριστικά που μοιράζεται με τον Κριό,δηλαδή την κοινωνικότητα,τη γενναιοδωρία και την ειλικρίνεια,τα οποία είναι τα θεμέλια για μια μακρόχρονη σχέση.

Με ετικέτα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Σημαντικές διακρίσεις στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου και Κολύμβησης
22 Views

Ιστορία με «χρυσά γράμματα» έγραψε η ομάδα των ΟΠΑΠ Champions στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου και Κολύμβησης. Απόστολος Χρήστου, Παναγιώτης Τριβυζάς και Παναγιώτα Δόση αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος στα αγωνίσματά τους, έχοντας την υποστήριξη του χορηγικού προγράμματος ΟΠΑΠ Champions, το οποίο ενισχύει τη νέα γενιά αθλητών.

Περισσότερα ...
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Παναθηναϊκός: Ανανέωσε μέχρι το 2023 ο Χατζηθεοδωρίδης
32 Views

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται τα επόμενα τρία χρόνια ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με το «τριφύλλι» μέχρι το 2023, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
«Παροξυσμός» στην Τουρκία: Με ελληνικούς υπότιτλους οι δηλώσεις Ερντογάν στο Anadolu
185 Views

Σε μια άνευ προηγουμένου ενέργεια προχώρησε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu που για πρώτη φορά και εν μέσω κρίσης στην Ανατολική Μεσόγειο, παρουσιάζει μεταφρασμένες στα ελληνικά τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Πυρκαγιά σε υπόγειο σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη-Απεγκλωβίστηκε 4μελής οικογένεια
44 Views

Μία τετραμελή οικογένεια απεγκλώβισε τα ξημερώματα η Πυροσβεστική από διαμέρισμα στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, καθώς ξέσπασε πυρκαγιά σε υπόγειο αποθηκευτικό χώρο σούπερ μάρκετ, το οποίο στεγάζεται στο ίδιο οίκημα.

Περισσότερα ...
ΥΓΕΙΑ
196 κρούσματα σήμερα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, τα 82 στην Αττική
54 Views

Εκατόν ενενήντα έξι (196) νέα κρούσματα του κορονοϊού ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, εκ των οποίων τα 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 5.942, εκ των οποίων το 54.9% αφορά άνδρες.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Κορονοϊός: Τσουχτερά πρόστιμα στο χώρο της εστίασης σε περίπτωση παραβίασης των νέων μέτρων
32 Views

«961 είναι τα ενεργά κρούσματα την τελευταία βδομάδα» ανάφερε σήμερα κατά την ενημέρωσή του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, σημειώνοντας πως είναι ιδιαίτερα σημαντική η στήριξη των μέτρων.

Περισσότερα ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Δέσμη μέτρων για την ανακούφιση των πληγέντων στην Εύβοια (video)
20 Views

Μετά την αυτοψία που πργηματοποίησαν οι υπουργοί Οικονομικών και Υποδομών στην Εύβοια, ανακοινώθηκε δέσμη μέτρων που περιλαμβάνει αναστολή για έξι μήνες της πληρωμής όλων των φορολογικών υποχρεώσεων και αποζημιώσεις για τις πρώτες ανάγκες των νοικοκυριών, με χρηματικά ποσά ανάλογα με την καταγραφή ζημιών.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
10.000 εργάτες γης από την Αλβανία ήρθαν στη χώρα χωρίς έλεγχο για κορονοϊό, αλλά για τον Κικίλια φταίει η νεολαία!
165 Views

Σε μια ακόμα επίδειξη κυνισμού και περιφρόνησης προς τους πολίτες αλλά και τον κοινό νου, ο Υπουργός Υγείας της κυβέρνησης που επέτρεψε την αύξηση της πληρότητας των ακτοπλοϊκών γραμμών στο 80% εν μέσω κορονοιού για να κάνει το χατίρι των εφοπλιστών, που άφησε 10.000 εργάτες γης από την Αλβανία....

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αυστηρό μήνυμα Δένδια σε Τουρκία: Δεν θα δεχθούμε τετελεσμένα – Αποχωρήστε άμεσα από την ελληνική υφαλοκρηπίδα
26 Views

“Δεν θα υπάρξει ανοχή στις προκλήσεις της Τουρκίας“, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, στέλνοντας νέο μήνυμα στην Άγκυρα και καλώντας την Τουρκία να αποχωρήσει άμεσα από την ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Περισσότερα ...
ΥΓΕΙΑ
Γερμανία: Αμφιβολίες για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του ρωσικού εμβολίου
22 Views

Το υπουργείο Υγείας της Γερμανίας εκφράζει αμφιβολίες για «την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια» του ρωσικού εμβολίου για τον νέο κορωνοϊό, το οποίο πήρε έγκριση σήμερα από τις ρωσικές αρχές, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά στο Σουφλί Έβρου
22 Views

Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στο Σουφλί Έβρου. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 33 πυροσβέστες με εννέα οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Από αέρος συνδράμει ένα ελικόπτερο.

Περισσότερα ...
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το άτμισμα ηλεκτρονικού τσιγάρου συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο covid-19
35 Views

Η χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο λοίμωξης Covid-19 στους εφήβους και στους νέους ενηλίκους, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Η μελέτη είναι η πρώτη που εστιάζει στη σχέση ανάμεσα στο άτμισμα και στον Covid-19 ειδικά μεταξύ των νέων στη διάρκεια της πανδημίας.

Περισσότερα ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Αίτηση από την τράπεζα Πειραιώς για ένταξη στο πρόγραμμα «Ηρακλής»
18 Views

Κατατέθηκε χθες στο υπουργείο Οικονομικών αίτηση από την Τράπεζα Πειραιώς ΠΕΙΡ+3,55% για ένταξη στο πρόγραμμα παροχής εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου σε τιτλοποιήσεις πιστωτικών ιδρυμάτων «Ηρακλής».

Περισσότερα ...
ΥΓΕΙΑ
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί ακατάλληλα αλλαντικά
28 Views

Επίσημη ανακοίνωση σχετικά με ανάκληση αλλαντικών εξέδωσε ο ΕΦΕΤ (Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων). Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση, η μονάδα παραγωγής «LAKI, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ, ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΒΕΕ Α.Ε., ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ» ενημέρωσε τον Ε.Φ.Ε.Τ. για συμπληρωματική ανάκληση των παρακάτω προϊόντων:

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Κορονοϊός: Τα μπουζούκια στη Θεσσαλονίκη βρήκαν τη λύση στα νέα μέτρα
37 Views

Οι ιδιοκτήτες των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη αναζητούν τρόπους προκειμένου τα καταστήματά τους να παραμείνουν ανοιχτά μετά το νέο μέτρο για την αντιμετώπιση του κορονοϊού που τίθεται σε ισχύ από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι και τις 23 Αυγούστου, το οποίο απαγορεύει στα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος να παραμείνουν ανοιχτά από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 7 το πρωί.

Περισσότερα ...
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αποζημιώσεις για την φυσική καταστροφή στην Εύβοια
22 Views

Συγκεκριμένες και άμεσες παρεμβάσεις για την αποζημίωση φυσικών και νομικών προσώπων, νοικοκυριών και επιχειρήσεων, από την πρωτοφανή φυσική καταστροφή στην Εύβοια, ανακοινώνει το υπουργείο Οικονομικών.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας μιλάει για την ακύρωση της ΔΕΘ
27 Views

Για την ακύρωση της 85ης ΔΕΘ μίλησε στον Real fm 97,8 και στην εκπομπή των Ελισάβετ Σαλαμάρα και Δημήτρη Σταυρακάκη, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Oruc Reis: Εμείς είμαστε σε τουρκική ΑΟΖ, εσείς φύγετε
40 Views

Ότι βρίσκονται εντός της «τουρκικής υφαλοκρηπίδας», απαντούν οι κυβερνήτες των τουρκικών φρεγατών στα μηνύματα που εκπέμπουν διαρκώς οι ελληνικές φρεγάτες ότι πρέπει να αποχωρήσουν το ερευνητικό σκάφος «Oruc Reis» και τα συνοδευτικά τουρκικά πλοία από την ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
H EE καλεί την Τουρκία να δεσμευθεί σε διάλογο
27 Views

Η έκκληση του Ύπατου Εκπροσώπου της Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, Ζοζέπ Μπορέλ για διάλογο και αποκλιμάκωση μετά τις πρόσφατες κινήσεις της Τουρκίας είναι και παραμένει επίκαιρη. Αυτή ήταν η απάντηση του Εκπροσώπου της Κομισιόν και της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης (ΕΥΕΔ), Πήτερ Στάνο σε ερώτημα του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) κατά τη σημερινή ενημέρωση των συντακτών στις Βρυξέλλες.

Περισσότερα ...
LIFESTYLE
Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός: Χάνει τα μαλλιά της λόγω κορονοϊού - ΒΙΝΤΕΟ
27 Views

Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός, η οποία νόσησε πριν από αρκετές εβδομάδες από κορονοϊό, αλλά συνεχίζει να ζει τον εφιάλτη, αφού όπως αποκάλυψε η ίδια σε ανάρτησή της στα social media έχει αντιληφθεί πως της πέφτουν τα μαλλιά. Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια στη σειρά "Μάγισσες", Αλίσα Μιλάνο που διαγνώστηκε θετική στον φονικό ιό τον περασμένο Απρίλιο.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
DW: Φόβοι για χρεοκοπία γερμανικών τραπεζών από τον κορονοϊό
31 Views

Μετά την ιστορικών διαστάσεων οικονομική ύφεση την άνοιξη, τους επόμενους μήνες αναμένεται στη Γερμανία κύμα πτωχεύσεων σε μεγάλο αριθμό εταιρειών, αλλά και διόγκωση των «κόκκινων» δανείων στις γερμανικές τράπεζες, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Deutsche Welle».

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Τουρκία μας θέλουν οι Γερμανοί
23 Views

Για άλλη μια φορά η Γερμανία, αν και πρόεδρος της Ευρώπης τώρα, κάνει τον Πόντιο Πιλάτο στη νέα κρίση που δημιουργεί η Τουρκία με το σεισμογραφικό που θέλει να κάνει έρευνες σε ελληνικά ύδατα και μας ζητά να καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Τουρκία για απευθείας συνομιλίες προκειμένου να μοιράσουμε τα δικά μας.

Περισσότερα ...
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Επεισόδιο με θαλαμηγό μεταξύ Ρόδου και Τουρκίας - Για «πυροβολισμούς» μιλά η Άγκυρα
54 Views

Μεταμεσονύχτιες ώρες της Τρίτης, σκάφος του Λιμενικού κατά τη διάρκεια περιπολίας του, εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή πλησίον δυτικών ακτών Ρόδου, θαλαμηγό σκάφος λευκού χρώματος να κινείται ύποπτα πλησίον των ακτών χωρίς αναμμένους φανούς ναυσιπλοΐας.

Περισσότερα ...