Πως να κερδίσετε την καρδιά του σύμφωνα με το ζώδιο του!

367 Views
Πως να κερδίσετε την καρδιά του σύμφωνα με το ζώδιο του!

Είναι η πρώτη σας σκέψη το πρωί και η τελευταία το βράδυ; Φαντασιώνεστε άπειρα σενάρια αισθηματικών ταινιών με εσάς τους δυο πρωταγωνιστές; θέλετε να σας σκέφτεται το ίδιο έντονα;

 ΚΡΙΟΣ

Θεωρείται από τους καλύτερους εραστές γιατί είναι άντρας με πάθος για την ζωή, δυναμικός, ακούραστος, αισιόδοξος και λάτρης της περιπέτειας. Έχει θάρρος και αναλαμβάνει εύκολα πρωτοβουλίες . Παιδί του Άρη και παρορμητικός του αρέσουν τα δύσκολα και οι προκλήσεις , γιατί όταν ο βαθμός δυσκολίας σε μια κατάκτηση ανεβαίνει , ανεβαίνει και το ενδιαφέρον του αλλά και η αδρεναλίνη του. Στα αρνητικά του είναι το γεγονός ότι βαριέται εύκολα και θέλει έξυπνους χειρισμούς για να μπορέσετε να του κρατήσετε ζωντανό το ενδιαφέρον . Του αρέσει να κερδίζει και απολαμβάνει τους ψυχολογικούς αλλά και πνευματικούς μεταξύ σας «αγώνες» . Του αρέσει να του εκδηλώνετε τον θαυμασμό σας γιατί ανεβαίνει και η αυτοεκτίμηση του και φαντάζεται τον εαυτό σου σαν τον ιππότη με την αστραφτερή πανοπλία. Να θυμάστε ότι είναι γεννημένος κυνηγός και αυτός είναι ένας ρόλος που δεν πρέπει ποτέ να του στερήσετε γιατί θα χάσει το ενδιαφέρον του για εσάς. Ανήκει στην κατηγορία των αντρών που θέλουν σκωτσέζικο ντουζ δηλαδή εναλλαγή «κρύου/ζεστού» στην συμπεριφορά σας. 
 

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτός ο άντρας είναι η ήρεμη δύναμη του ζωδιακού. Σοβαρός, σταθερός, αξιόπιστος και άνθρωπος της παράδοσης. Έχει τους δικούς του ρυθμούς και δεν συνηθίζει να εκδηλώνεται εύκολα. Αυτό γίνεται γιατί θέλει να είναι σίγουρος για το δικό σας ενδιαφέρον πριν κάνει την οποιαδήποτε κίνηση. Για τον λόγο αυτό καλό θα ήταν να του «ανάψετε το πράσινο φως» κάνοντας του φιλοφρονήσεις για την προσωπικότητα του ή για την εμφάνιση του . Δεν του αρέσουν οι femme fatale και οι γυναίκες που εκπέμπουν το οτιδήποτε ακραίο ή υπερβολικό. Δεν του αρέσει το βαρύ make up και το προκλητικό ντύσιμο καθώς και τα έντονα χρώματα. Σε αυτόν τον ζωδιακό τύπο άντρα που κυβερνήτη έχει την Αφροδίτη , αρέσουν οι γυναίκες που έχουν χιούμορ και εκπέμπουν θηλυκότητα μέσα από τη απλότητα. Εννοείται ότι δεδομένου του γεγονότος ότι είναι άντρας «παλαιάς κοπής» θέλει να αισθάνεται ασφάλεια και ότι του είστε απόλυτα πιστή. Οποιαδήποτε παιχνίδια εξουσίας και προσπάθειες χειραγώγησης του από μέρους σας θα τον τρέψουν σε φυγή. Να θυμάστε ότι μπορεί να μην ακούσετε εύκολα το «σε αγαπώ» από τον άντρα αυτό, να γνωρίζετε όμως ότι όταν θα σας το πει θα είναι γιατί πραγματικά το πιστεύει και θα είναι για πάντα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτός ο ζωδιακός τύπος άντρα που κυβερνήτη έχει τον Ερμή επιθυμεί επικοινωνία, φλερτ και παιχνίδι. Ο αιώνιος έφηβος του ζωδιακού, ο Peter Pan … το παιδί που αρνιόταν να μεγαλώσει. Για αυτόν όλα είναι περιπέτεια, όλα είναι παιχνίδι αλλά τι παιχνίδι ; μυαλού είναι η απάντηση. Αν δεν «παίξετε» με το μυαλό του δεν θα μπορέσετε να τον κάνετε δικό σας. Πρέπει να τον έχετε διαρκώς σε εγρήγορση, να μην επαναπαύεστε γιατί έχει ευμετάβλητη διάθεση και βαριέται πάρα πολύ εύκολα. Το να τον κατακτήσετε είναι μια πρόκληση, η μεγαλύτερη όμως είναι να τον κρατήσετε γιατί του αρέσει να φλερτάρει και να αισθάνεται ελεύθερος από περιορισμούς . Θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε σαν τον τζογαδόρο των σχέσεων που έχει εθισμό στο να παίζει όχι τόσο για τα κέρδη αλλά για την ιδέα της νίκης. Τον ελκύουν οι γυναίκες που έχουν χιούμορ είναι έξυπνες έχουν πολλά ενδιαφέροντα και είναι ανεξάρτητες. Για να τον κερδίσετε μην του ζητήσετε μακροπρόθεσμη δέσμευση επιτακτικά και συμπεριφερθείτε του όπως και αυτός σε σας δηλαδή παιχνιδιάρικα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παιδί της Σελήνης συναισθηματικός και ευαίσθητος δεν θα κάνει εύκολα το πρώτο βήμα παρά μόνο αν είναι απόλυτα σίγουρος για τα αισθήματα σας γιατί δεν του αρέσει καθόλου η ιδέα της απόρριψης. Του αρέσουν οι γυναίκες που δείχνουν πρόθυμες να τον αποπλανήσουν χρησιμοποιώντας σαν όπλο τους τον συνδυασμό θηλυκότητας και αθωότητας. Έχει ανάγκη από τις φιλοφρονήσεις σας και θέλει να αισθάνεται ότι τον βρίσκετε ελκυστικό. Είναι άνθρωπος των παραδόσεων και δεν αγαπά τις ακραίες καταστάσεις στις σχέσεις του . Αντιθέτως έχει ανάγκη από συναισθηματική ασφάλεια. Μπορεί να μοιάζει σαν να είναι κλεισμένος στο καβούκι του χωρίς την παραμικρή διάθεση να βγει από αυτό και πολύ παραπάνω να δεθεί με άνθρωπο αλλά στην πραγματικότητα αναζητά και μάλιστα με απόγνωση την γυναίκα που θα του πιάσει το χέρι θα τον τραβήξει πάνω της θα τον αγκαλιάσει και θα του πει πόσο τον αγαπά και ότι θέλει να είναι για πάντα μαζί του. Να θυμάστε ότι λατρεύει να τον αγγίζουν απαλά γιατί αυτό ακριβώς του λείπει, η επαφή. Η δέσμευση μαζί σας θα είναι τελεσίδικη αν αισθανθεί ότι έχετε ανάγκη την προστασία του και ότι του είστε απόλυτα αφοσιωμένη. 
 

ΛΕΩΝ

Aυτό το παιδί του Ήλιου είναι αισιόδοξο, χαρούμενο , γενναιόδωρο και μεγαλόκαρδο. Είναι λάτρης της καλής ζωής και της διασκέδασης και θέλει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής. Θέλει να έχει θαυμάστριες, για την ακρίβεια το έχει ανάγκη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι πιστός γιατί την καρδιά του θα την δώσει σε μια. Το κλειδί για τη καρδιά του είναι ότι θέλει να τον λατρέψετε και να τον διεκδικείτε. Στην πραγματικότητα αν και δεν το δείχνει έχει ανασφάλειες και μάλιστα πολλές και δεν θα δείξει εύκολα την ευάλωτη πλευρά του. Του αρέσουν οι γυναίκες που προσέχουν την εμφάνιση τους , μυρίζουν ακριβό άρωμα, είναι κομψές και λαμπερές. Δεν μπορούν να αντισταθούν στις γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση, είναι έξυπνες , έχουν χιούμορ και είναι πετυχημένες. Εάν πιστέψει ότι τον διεκδικεί μια γυναίκα που διαθέτει τα παραπάνω - η τουλάχιστον τα περισσότερα - η οποία έχει την δική της αυλή θαυμαστών αλλά παρόλα αυτά εκείνη επιλέγει αυτόν, θα θεωρήσει ότι έχει βρει θησαυρό. 
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ακόμα ένα παιδί του Ερμή και αυτή την φορά πιο περίπλοκο γιατί είναι τελειομανής. Ο ζωδιακός αυτός τύπος άντρα μοιάζει σαν να περίμενε υπομονετικά για χρόνια να βρει την τέλεια σύντροφο. Έχει λεπτότητα στους τρόπους του και είναι συγκρατημένα ευγενικός. Είναι αξιοπρεπής και δεν του αρέσουν καθόλου οι εντάσεις. Τον έλκουν γυναίκες μετρημένες, λογικές , στοργικές αλλά όχι ακραία συναισθηματικές. Η εξυπνάδα είναι στα απαιτούμενα προσόντα γιατί δεν αντέχει τους ανθρώπους που δεν έχουν γρήγορη σκέψη. Επιπλέον έχει την τάση να αναλύει τους άλλους και να βγάζει ψυχολογικό προφίλ. Για να τον κερδίσετε θα πρέπει να είστε απόλυτα φυσική, η γυναίκα της διπλανής πόρτας , όμως περιποιημένη με ενδιαφέροντα και πνευματικές αναζητήσεις. Θα θέλει να μοιράζεται μαζί σας την καθημερινότητα του, να μαγειρεύει μαζί σας, να συζητάτε για τα τεκταινόμενα π.χ. στην πολιτική να διαβάζετε παρέα ακούγοντας την (κοινή ) αγαπημένη σας μουσική και όλα αυτά θα αντιπροσωπεύουν για αυτόν τον ορισμό της υπέροχης μέρας, αν το ίδιο ισχύει και για εσάς τότε είστε τυχερές γιατί έχετε βρει τον άνθρωπο σας. 

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί έχουν κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη και αγαπούν τα όμορφα πράγματα στην ζωή . Ο άντρας αυτός έχει ανάγκη να είναι σε μια σχέση γιατί δεν αντέχει την μοναξιά, τόσο πολύ μάλιστα που πριν φύγει από μία σχέση φροντίζει να έχει ήδη βρει αντικαταστάτρια . Του αρέσουν οι κομψές γυναίκες που έχουν θηλυκότητα και έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες. Θέλει να είναι περήφανος για την σύντροφο του η οποία θα είναι το αντικείμενο του θαυμασμού των αντρών και της ζήλιας των γυναικών. Αντιπαθεί την φασαρία και τους έντονους χαρακτήρες ενώ αντιθέτως λατρεύει την ηρεμία και τους εκλεπτυσμένους ανθρώπους . θέλει τον προσωπικό του χώρο και έχει ανάγκη από ένα ταίρι κοινωνικό και ευγενικό. Να γνωρίζετε ότι αγαπά την μουσική και την τέχνη καθώς και τις σχετικές συζητήσεις. Έχει ανάγκη την υποστήριξη σας σε ότι κάνει και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς ρομάντζο. Να τον φλερτάρετε, ακόμα και χρόνια να είστε μαζί πρέπει να συνεχίσετε να τον φλερτάρετε.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άντρας Σκορπιός είναι δυναμικός, φιλόδοξος και πολύ παθιασμένος. Σαν γνήσιο παιδί του Πλούτωνα λειτουργεί σαν μαγνήτης και έχει αυλή θαυμαστριών. Για να σας προσέξει θα πρέπει να πιστέψει ότι δεν είστε εύκολη υπόθεση. Ανήκει στην κατηγορία των αντρών που αγαπούν το μυστήριο και τις συναρπαστικές περιπέτειες. Του αρέσει να παιδεύεται για να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του γιατί του αρέσουν οι «μάχες». Στην ουσία δεν θα τον μάθετε ποτέ γιατί του αρέσει να κρατά πράγματα για τον εαυτό του και για τον λόγο αυτό αντιπαθεί τις πολύ προσωπικές ερωτήσεις ενώ αντιθέτως αυτός θέλει να γνωρίζει τα πάντα για εσάς. Τον ζωδιακό αυτό τύπο άντρα ακολουθεί μια φήμη σχετική με τις επιδόσεις του στην κρεβατοκάμαρα, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο επιφανειακά όσο ακούγονται. Ναι είναι άνθρωπος αισθησιακός, με πάθος , με ένταση και είναι συναρπαστικός όμως είναι και άνθρωπος βαθιά συναισθηματικός , ευαίσθητος και ικανός να αγαπήσει πολύ, ακραία και απόλυτα. Είναι έντιμος και απαιτεί και από εσάς το ίδιο. Του αρέσουν οι γυναίκες που εκπέμπουν έντονη θηλυκότητα, είναι έξυπνες , παθιασμένες και αγαπούν την περιπέτεια. Για να τον κερδίσετε ακολουθήστε την τακτική του σκωτσέζικο ντους γιατί οι απότομες εναλλαγές «κρύου/ζεστού» τον εξιτάρουν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σαν γνήσιο παιδί του Δία αυτός ο άντρας είναι ενθουσιώδης, αισιόδοξος και διαθέτει μια πληθωρική προσωπικότητα. Χαρούμενος , ευχάριστος , με αγάπη στην περιπέτεια και στα ταξίδια μοιάζει να είναι εύκολη περίπτωση αλλά τα πράγματα δεν είναι καθόλου όπως φαίνονται . Δεν είναι καθόλου τυχαίο που θεωρείται ο εργένης του ζωδιακού. Δεν του αρέσουν οι δεσμεύσεις και αντιπαθεί τις γυναίκες που δεν έχουν προσωπικότητα και κολλάνε πάνω του. Έχει απόλυτη ανάγκη από τον προσωπικό του χώρο / χρόνο και βαριέται πολύ εύκολα. Θα κολλήσει με μια γυναίκα που θα έχει δυναμική προσωπικότητα , πολλά ενδιαφέροντα , θα είναι έξυπνη , υποστηρικτική και θα έχει κατανόηση. Για να τον κάνετε δικό σας θα πρέπει να τον αφήσετε στην ησυχία του, να μην τον πιέζετε και να αγαπάτε τα ταξίδια τα οποία θα έχετε όλη την καλή διάθεση να κάνετε μαζί του , όχι μόνο τα ταξίδια αναψυχής αλλά και τα ταξίδια ψυχής γιατί ο αυτός ο ζωδιακός τύπος άντρα αγαπά την φιλοσοφία και τις ενδιαφέρουσες ιδέες. 
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Φιλόδοξος, πειθαρχημένος και αυτό που λέμε πολιτικά ορθός στην συμπεριφορά του. Μοιάζει πολύ αυστηρός και πολύ αξιοπρεπής και δεν χαμογελά συχνά. Δεν είναι ψυχρότητα, είναι αμηχανία γιατί έχει μια φυσική συστολή και δεν θέλει να εκτίθεται. Έχει αγγλοσαξονική αίσθηση του χιούμορ και μπορεί αν τον κάνετε να χαλαρώσει να γίνει και διασκεδαστικός. Αυτό που χρειάζεται από μια σχέση είναι μια γυναίκα που να θέλει πραγματικά να τον πλησιάσει και να τον γνωρίσει . Ανήκει και αυτός στην κατηγορία των παραδοσιακών αντρών και εκτιμά σε μια σχέση τον αλληλοσεβασμό, την αλληλοκατανόηση και την αμοιβαία πίστη. Σαν παιδί του Κρόνου , του αρέσουν οι γυναίκες που εκπέμπουν σοβαρότητα , αξιοπιστία και αυτοπεποίθηση. Δεν του αρέσουν οι επιπολαιότητες και αντιπαθεί τις ακραίες καταστάσεις και συμπεριφορές. Για να γίνει δικός σας θα πρέπει να είστε εξίσου φιλόδοξη , να έχετε τα δικά σας προσωπικά ενδιαφέροντα , τη δική σας καριέρα , να τον θαυμάζετε και να του το δείχνετε, ειδικά αν ένα μεγάλο μέρος του θαυμασμού σας αφορά στη καριέρα του και ότι έχει επιτύχει μέχρι στιγμής . 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανεξάρτητος , φιλικός και κάποιες φορές εκκεντρικός και ανατρεπτικός , γνήσιος γιος του Ουρανού θα σας κινήσει το ενδιαφέρον και θα σας συγκινήσει. Αυτός ο άντρας έχει έντονη κοινωνική ζωή και είναι ανήσυχο πνεύμα. Όσο και αν αυτό φανεί περίεργο κατά βάθος είναι μυστικοπαθής και δεν ανοίγει τα χαρτιά του εύκολα. Γενικά χρειάζεται χώρο για να αναπνεύσει και δεν αντέχει τις υποχρεώσεις και τα πρέπει. Χρειάζεται ανεξάρτητες, δυναμικές γυναίκες δίπλα του και συνήθως δεν μπορεί εύκολα να προχωρήσει σε μια ερωτική σχέση με μια γυναίκα αν δεν έχει αποκτήσει μαζί της οικειότητα μέσα από μια, κατά κάποιοι τρόπο, φιλική σχέση. Για να τον κερδίσετε θα πρέπει να είστε απλή και να ζητάτε αυτό που θέλετε χωρίς περιστροφές και μισόλογα, να έχετε την δική σας προσωπική ζωή , τα δικά σας ενδιαφέροντα και τις δικές σας απόψεις. Ο τύπος αυτός άντρα έχει και κοινωνικές ανησυχίες και εκτιμά πολύ τις βαθιές συζητήσεις με το ταίρι του, ίσως γιατί αυτό που χρειάζεται περισσότερο στην ζωή του είναι μια σύντροφο συνοδοιπόρο. 

ΙΧΘΥΣ

Απίστευτα ρομαντικός και γεννημένος καλλιτέχνης αυτό το παιδί του Ποσειδώνα αναζητά σύντροφο ζωής και όχι κάτι επιδερμικό και ελαφρύ. Ψάχνει την αμοιβαία αγάπη, την σύντροφο της ζωής του ή καλύτερα της ψυχής του. Ο αγαπημένος του φανταστικός ρόλος σε σχέση με τις γυναίκες της ζωής του είναι αυτός του ιππότη που σώζει την δεσποσύνη από τα νύχια του κακού δράκου. Αυτός είναι και ο λόγος που συνήθως ερωτεύεται γυναίκες που δείχνουν ανυπεράσπιστες και που έχουν την ανάγκη του. Από μια γυναίκα ζητά καταρχάς μια ισορροπημένη συμπεριφορά - γιατί δεν αντέχει ζήλιες και σκηνές-, στοργή και τρυφερότητα. Για να τον κάνετε δικό σας θα πρέπει να του δείξετε ότι θα είστε μαζί του και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα, να μην είστε γκρινιάρα, να αγαπάτε την τέχνη και να είστε ρομαντική. Τότε η στοργική και γενναιόδωρη καρδιά του θα είναι δική σας....για πάντα.

Με ετικέτα:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Σημαντικές διακρίσεις στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου και Κολύμβησης
22 Views

Ιστορία με «χρυσά γράμματα» έγραψε η ομάδα των ΟΠΑΠ Champions στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου και Κολύμβησης. Απόστολος Χρήστου, Παναγιώτης Τριβυζάς και Παναγιώτα Δόση αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος στα αγωνίσματά τους, έχοντας την υποστήριξη του χορηγικού προγράμματος ΟΠΑΠ Champions, το οποίο ενισχύει τη νέα γενιά αθλητών.

Περισσότερα ...
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Παναθηναϊκός: Ανανέωσε μέχρι το 2023 ο Χατζηθεοδωρίδης
32 Views

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται τα επόμενα τρία χρόνια ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με το «τριφύλλι» μέχρι το 2023, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
«Παροξυσμός» στην Τουρκία: Με ελληνικούς υπότιτλους οι δηλώσεις Ερντογάν στο Anadolu
184 Views

Σε μια άνευ προηγουμένου ενέργεια προχώρησε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu που για πρώτη φορά και εν μέσω κρίσης στην Ανατολική Μεσόγειο, παρουσιάζει μεταφρασμένες στα ελληνικά τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Πυρκαγιά σε υπόγειο σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη-Απεγκλωβίστηκε 4μελής οικογένεια
44 Views

Μία τετραμελή οικογένεια απεγκλώβισε τα ξημερώματα η Πυροσβεστική από διαμέρισμα στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, καθώς ξέσπασε πυρκαγιά σε υπόγειο αποθηκευτικό χώρο σούπερ μάρκετ, το οποίο στεγάζεται στο ίδιο οίκημα.

Περισσότερα ...
ΥΓΕΙΑ
196 κρούσματα σήμερα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, τα 82 στην Αττική
54 Views

Εκατόν ενενήντα έξι (196) νέα κρούσματα του κορονοϊού ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, εκ των οποίων τα 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 5.942, εκ των οποίων το 54.9% αφορά άνδρες.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Κορονοϊός: Τσουχτερά πρόστιμα στο χώρο της εστίασης σε περίπτωση παραβίασης των νέων μέτρων
32 Views

«961 είναι τα ενεργά κρούσματα την τελευταία βδομάδα» ανάφερε σήμερα κατά την ενημέρωσή του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, σημειώνοντας πως είναι ιδιαίτερα σημαντική η στήριξη των μέτρων.

Περισσότερα ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Δέσμη μέτρων για την ανακούφιση των πληγέντων στην Εύβοια (video)
20 Views

Μετά την αυτοψία που πργηματοποίησαν οι υπουργοί Οικονομικών και Υποδομών στην Εύβοια, ανακοινώθηκε δέσμη μέτρων που περιλαμβάνει αναστολή για έξι μήνες της πληρωμής όλων των φορολογικών υποχρεώσεων και αποζημιώσεις για τις πρώτες ανάγκες των νοικοκυριών, με χρηματικά ποσά ανάλογα με την καταγραφή ζημιών.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
10.000 εργάτες γης από την Αλβανία ήρθαν στη χώρα χωρίς έλεγχο για κορονοϊό, αλλά για τον Κικίλια φταίει η νεολαία!
165 Views

Σε μια ακόμα επίδειξη κυνισμού και περιφρόνησης προς τους πολίτες αλλά και τον κοινό νου, ο Υπουργός Υγείας της κυβέρνησης που επέτρεψε την αύξηση της πληρότητας των ακτοπλοϊκών γραμμών στο 80% εν μέσω κορονοιού για να κάνει το χατίρι των εφοπλιστών, που άφησε 10.000 εργάτες γης από την Αλβανία....

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αυστηρό μήνυμα Δένδια σε Τουρκία: Δεν θα δεχθούμε τετελεσμένα – Αποχωρήστε άμεσα από την ελληνική υφαλοκρηπίδα
26 Views

“Δεν θα υπάρξει ανοχή στις προκλήσεις της Τουρκίας“, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, στέλνοντας νέο μήνυμα στην Άγκυρα και καλώντας την Τουρκία να αποχωρήσει άμεσα από την ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Περισσότερα ...
ΥΓΕΙΑ
Γερμανία: Αμφιβολίες για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του ρωσικού εμβολίου
22 Views

Το υπουργείο Υγείας της Γερμανίας εκφράζει αμφιβολίες για «την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια» του ρωσικού εμβολίου για τον νέο κορωνοϊό, το οποίο πήρε έγκριση σήμερα από τις ρωσικές αρχές, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά στο Σουφλί Έβρου
22 Views

Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στο Σουφλί Έβρου. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 33 πυροσβέστες με εννέα οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Από αέρος συνδράμει ένα ελικόπτερο.

Περισσότερα ...
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το άτμισμα ηλεκτρονικού τσιγάρου συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο covid-19
35 Views

Η χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο λοίμωξης Covid-19 στους εφήβους και στους νέους ενηλίκους, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Η μελέτη είναι η πρώτη που εστιάζει στη σχέση ανάμεσα στο άτμισμα και στον Covid-19 ειδικά μεταξύ των νέων στη διάρκεια της πανδημίας.

Περισσότερα ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Αίτηση από την τράπεζα Πειραιώς για ένταξη στο πρόγραμμα «Ηρακλής»
18 Views

Κατατέθηκε χθες στο υπουργείο Οικονομικών αίτηση από την Τράπεζα Πειραιώς ΠΕΙΡ+3,55% για ένταξη στο πρόγραμμα παροχής εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου σε τιτλοποιήσεις πιστωτικών ιδρυμάτων «Ηρακλής».

Περισσότερα ...
ΥΓΕΙΑ
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί ακατάλληλα αλλαντικά
28 Views

Επίσημη ανακοίνωση σχετικά με ανάκληση αλλαντικών εξέδωσε ο ΕΦΕΤ (Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων). Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση, η μονάδα παραγωγής «LAKI, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ, ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΒΕΕ Α.Ε., ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ» ενημέρωσε τον Ε.Φ.Ε.Τ. για συμπληρωματική ανάκληση των παρακάτω προϊόντων:

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Κορονοϊός: Τα μπουζούκια στη Θεσσαλονίκη βρήκαν τη λύση στα νέα μέτρα
37 Views

Οι ιδιοκτήτες των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη αναζητούν τρόπους προκειμένου τα καταστήματά τους να παραμείνουν ανοιχτά μετά το νέο μέτρο για την αντιμετώπιση του κορονοϊού που τίθεται σε ισχύ από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι και τις 23 Αυγούστου, το οποίο απαγορεύει στα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος να παραμείνουν ανοιχτά από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 7 το πρωί.

Περισσότερα ...
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αποζημιώσεις για την φυσική καταστροφή στην Εύβοια
22 Views

Συγκεκριμένες και άμεσες παρεμβάσεις για την αποζημίωση φυσικών και νομικών προσώπων, νοικοκυριών και επιχειρήσεων, από την πρωτοφανή φυσική καταστροφή στην Εύβοια, ανακοινώνει το υπουργείο Οικονομικών.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας μιλάει για την ακύρωση της ΔΕΘ
27 Views

Για την ακύρωση της 85ης ΔΕΘ μίλησε στον Real fm 97,8 και στην εκπομπή των Ελισάβετ Σαλαμάρα και Δημήτρη Σταυρακάκη, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Oruc Reis: Εμείς είμαστε σε τουρκική ΑΟΖ, εσείς φύγετε
40 Views

Ότι βρίσκονται εντός της «τουρκικής υφαλοκρηπίδας», απαντούν οι κυβερνήτες των τουρκικών φρεγατών στα μηνύματα που εκπέμπουν διαρκώς οι ελληνικές φρεγάτες ότι πρέπει να αποχωρήσουν το ερευνητικό σκάφος «Oruc Reis» και τα συνοδευτικά τουρκικά πλοία από την ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
H EE καλεί την Τουρκία να δεσμευθεί σε διάλογο
27 Views

Η έκκληση του Ύπατου Εκπροσώπου της Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, Ζοζέπ Μπορέλ για διάλογο και αποκλιμάκωση μετά τις πρόσφατες κινήσεις της Τουρκίας είναι και παραμένει επίκαιρη. Αυτή ήταν η απάντηση του Εκπροσώπου της Κομισιόν και της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης (ΕΥΕΔ), Πήτερ Στάνο σε ερώτημα του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) κατά τη σημερινή ενημέρωση των συντακτών στις Βρυξέλλες.

Περισσότερα ...
LIFESTYLE
Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός: Χάνει τα μαλλιά της λόγω κορονοϊού - ΒΙΝΤΕΟ
27 Views

Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός, η οποία νόσησε πριν από αρκετές εβδομάδες από κορονοϊό, αλλά συνεχίζει να ζει τον εφιάλτη, αφού όπως αποκάλυψε η ίδια σε ανάρτησή της στα social media έχει αντιληφθεί πως της πέφτουν τα μαλλιά. Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια στη σειρά "Μάγισσες", Αλίσα Μιλάνο που διαγνώστηκε θετική στον φονικό ιό τον περασμένο Απρίλιο.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
DW: Φόβοι για χρεοκοπία γερμανικών τραπεζών από τον κορονοϊό
31 Views

Μετά την ιστορικών διαστάσεων οικονομική ύφεση την άνοιξη, τους επόμενους μήνες αναμένεται στη Γερμανία κύμα πτωχεύσεων σε μεγάλο αριθμό εταιρειών, αλλά και διόγκωση των «κόκκινων» δανείων στις γερμανικές τράπεζες, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Deutsche Welle».

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Τουρκία μας θέλουν οι Γερμανοί
23 Views

Για άλλη μια φορά η Γερμανία, αν και πρόεδρος της Ευρώπης τώρα, κάνει τον Πόντιο Πιλάτο στη νέα κρίση που δημιουργεί η Τουρκία με το σεισμογραφικό που θέλει να κάνει έρευνες σε ελληνικά ύδατα και μας ζητά να καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Τουρκία για απευθείας συνομιλίες προκειμένου να μοιράσουμε τα δικά μας.

Περισσότερα ...
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Επεισόδιο με θαλαμηγό μεταξύ Ρόδου και Τουρκίας - Για «πυροβολισμούς» μιλά η Άγκυρα
54 Views

Μεταμεσονύχτιες ώρες της Τρίτης, σκάφος του Λιμενικού κατά τη διάρκεια περιπολίας του, εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή πλησίον δυτικών ακτών Ρόδου, θαλαμηγό σκάφος λευκού χρώματος να κινείται ύποπτα πλησίον των ακτών χωρίς αναμμένους φανούς ναυσιπλοΐας.

Περισσότερα ...