Ισαβέλλα Δάρρα: Το σκληρό διαζύγιο και η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

118 Views
Ισαβέλλα Δάρρα: Το σκληρό διαζύγιο και η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας
H Ισαβέλλα Δάρρα, στα 41 της χρόνια βάζει τα γυαλιά σε πολλές 20άρες. Μιλάει τέσσερις ξένες γλώσσες, παίζει πιάνο και ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία.
Στα 19 της κατάφερε να βγει Μις Ευρώπη. Η φυσική ομορφιά της παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο, παρ’ όλες τις δυσκολίες που πέρασε στη ζωή της.
Το γνωστό μοντέλο τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας θέλοντας ν’ αφοσιωθεί στην οικογένειά του.
Σήμερα, ο γιος της είναι 14 χρόνων. Πριν από περίπου πέντα χρόνια, η πανέμορφη Ισαβέλλα Δάρρα διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας. Η σκλήρυνση είναι μια πολύ ύπουλη ασθένεια, η οποία προκαλεί σταδιακή παράλυση.
Εκείνη την εποχή, το πρώην μοντέλο πέρασε πολλά: Χώρισε από το σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της και αντιμετώπισε οικονομικές δυσκολίες.
Τίποτε απ’ όλα αυτά, όμως, δεν κατάφερε να τη λυγίσει. Έδωσε με μεγάλη αξιοπρέπεια τη μάχη με την ασθένεια και σήμερα μπορεί να λέει ότι πλέον είναι καλά, κάτι που φάνηκε και από την πρόσφατη εμφάνισή της, στην οποία ήταν πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ…
Η Ισαβέλλα Δάρρα είπε ότι ο ερχομός του γιου της σε ηλικία 26 ετών ήταν ο βασικότερος λόγος που απείχε όλα αυτά τα χρόνια, ενώ σχολίασε πως είχε «χορτάσει» από τη ζωή της τότε και θεώρησε πως η φυσική ροή των πραγμάτων ήταν η απόκτηση ενός παιδιού.
Μιλώντας μάλιστα για τον γιο της Αχιλλέα, η ίδια σημείωσε: «Είναι από τους καλύτερους μου φίλους, έχει το χιούμορ που θέλω, τους τρόπους που θέλω, δεν μπορείς να φανταστείς τι ωραία περνάω».
Μιλώντας ωστόσο για την προσωπική της ζωή, η Ισαβέλλα Δάρρα παραδέχθηκε πως δεν αισθάνεται καθόλου τυχερή εξηγώντας παράλληλα και τους λόγους που οδήγησαν στο τέλος τους γάμου της και το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της.

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος και είχα χάσει τον εαυτό μου. Δεν είναι όμως ότι αφοσιώθηκα στο παιδί και δεν του έδινα σημασία, γιατί και αυτός εξελίχθηκε. Εξελιχθήκαμε και οι δυο διαφορετικά», σχολίασε. 

Με ετικέτα:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ