Το τραμ διασχίζει τους δρόμους του Πειραιά: Όμορφο βίντεο από τα δοκιμαστικά δρομολόγια

87 Views
Το τραμ διασχίζει τους δρόμους του Πειραιά: Όμορφο βίντεο από τα δοκιμαστικά δρομολόγια
Δείτε Video

Ένα όμορφο βίντεο από τα δοκιμαστικά δρομολόγια του τραμ στον Πειραιά αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.
Στο βίντεο φαίνονται οι κομψοί συρμοί της AnsaldoBreba να διασχίζουν τους κεντρικούς δρόμους του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας.
«Ο Πειραιάς διέθετε τροχιοδρομικό δίκτυο από το 1882, αρχικά ιππήλατο, αργότερα ατμοκίνητο και στο τέλος ηλεκτροκίνητο μέχρι το 1977 που καταργήθηκε», αναφέρεται στην περιγραφή.

«Το νέο τραμ της Αθήνας λειτουργεί σταδιακά από το 2004 με τρεις γραμμές. Σήμερα το τραμ μετά από 42 χρόνια επιστρέφει στο κέντρο του Πειραιά και αποτελεί επέκταση των ήδη υπαρχουσών γραμμών. Η διαδρομή είναι κυκλική, ξεκινώντας από το Φάληρο και καταλήγοντας στο ΣΕΦ (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) συνδέοντας τον Πειραιά με το Σύνταγμα και την Βούλα. Προς το παρών διεξάγονται καθημερινά δοκιμαστικά δρομολόγια υπό κανονικές συνθήκες λειτουργίας της γραμμής και οι συρμοί δεν παραλαμβάνουν επιβάτες.» 

Με ετικέτα:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Καθυστερήσεις και ακυρώσεις χημειοθεραπειών λόγω έλλειψης φαρμάκων καταγγέλλει η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου
4 Views

Για καθυστερήσεις και ακυρώσεις χημειοθεραπειών καθώς και ασθενείς και γιατρούς «σε απόγνωση» λόγω «τεχνητών ελλείψεων» φαρμάκων στα φαρμακεία, κάνει λόγο η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου (ΕΛΟΚ), μετά από σωρεία παραπόνων που έχει δεχθεί από ασθενείς.

Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ