Black Friday: Ιστορίες τρόμου από υπαλλήλους που ήταν εκεί και τα είδαν όλα

165 Views
Black Friday: Ιστορίες τρόμου από υπαλλήλους που ήταν εκεί και τα είδαν όλα

Η Black Friday μας μαθαίνει πολλά για τον εαυτό μας. Ξαφνικά έχουμε καινούργιες ανάγκες που πρέπει να καλύψουμε σε μία μόνο ημέρα. Καινούργια παπούτσια. XBOX. Βούρτσα για να ξύνεις την πλάτη. Έχει έκπτωση 60%; Τότε ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι το χρειάζεσαι. Και εδώ αρχίζει το πράγμα και γίνεται λίγο επικίνδυνο. Γιατί δεν είσαι ο μόνος. Είστε πολλοί. Και κουρασμένοι. Τι συμβαίνει όταν έχεις συγκεκριμένο αριθμό προσφορών αλλά ΠΟΛΛΟΥΣ κουρασμένους ανθρώπους, σε έναν χώρο;

Ο Κάρτμαν είναι αρνάκι γάλακτος μπροστά σε αυτό που γίνεται την Black Friday. Αυτές είναι οι πιο τρομακτικές ιστορίες που έχουν μοιραστεί υπάλληλοι απ' όλον τον κόσμο, για την εμπειρία που είχαν κατά τη διάρκεια της πιο απαιτητικής ημέρας του χρόνου στις πωλήσεις.

Μαμάδες-fighters στον διάδρομο με τα παιχνίδια.

Δύο μαμάδες-fighters, συναντήθηκαν στον διάδρομο με τα αυτοκίνητα για μωρά. Άρπαξαν το ίδιο. Το πεδίο μάχης ήταν έτοιμο. Η μία είχε λίγο ύφος, η άλλη έκανε μία απότομη κίνηση, η κατάσταση ξέφυγε. Η μαμά-fighter 1, τράβηξε το κουτί απότομα και το έσπρωξε πάνω στη μαμά-fighter 2. Πού να ’ξερε ότι η αντίπαλος είχε μόλις κάνει χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς. Αίμα. Πολύ. Στον διάδρομο με τα παιχνίδια της Walmart. Φήμες λένε ότι η μαμά-fighter 1, αγόρασε τελικά το αυτοκινητάκι και έφυγε.

Εκδίκηση με καφέ.

Μία πελάτισσα βρήκε αυτό που έψαχνε. Αλλά θεώρησε ότι η έκπτωση δεν ήταν αρκετή για τον προϋπολογισμό της. Περίμενε κάτι ακόμη καλύτερο. Ο υπάλληλος της είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι, και ότι το κατάστημα είχε συγκεκριμένη πολιτική στις προσφορές του. Και εκείνη είχε μαζί της καφέ. Άρχισε να ρίχνει τον καφέ στο πάτωμα, αργά και βασανιστικά, κοιτώντας τον υπάλληλο κατάματα.

Σχέδιο εκκένωσης.

Υπάρχουν οι μάχιμοι, αυτοί που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να περιμένουν με τις ώρες στην ουρά και να παίξουν μπουνιές για ένα καλσόν ή μία πετσέτα που κοστίζει $2 αντί για $20. Υπάρχουν οι πιο μαζεμένοι, που προτιμάνε να κάνουν ψώνια μόνοι τους ή ακόμη καλύτερα, online. Και υπάρχει μία κοπέλα που είχε αποφασίσει ότι θα έχει όλο το μαγαζί δικό της. Ζήτησε από τον υπάλληλο να πει στους υπόλοιπους πελάτες να της αδειάσουν τη γωνιά και να φύγουν. Α, και ήταν πολύ όμορφη - σκέφτηκε ότι αυτό θα έπειθε τον υπάλληλο να διώξει τους πελάτες και ίσως να χάσει τη δουλειά του για πάρτη της. Ο υπάλληλος βέβαια αρνήθηκε. 10 λεπτά αργότερα, εντελώς τυχαία, χτύπησε ο συναγερμός. Το κτίριο εκκενώθηκε. Η κοπέλα οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Μία έκπληξη μέσα σε ένα στεγνωτήριο.

Βρισκόμαστε στο Best Buy. Είναι 6 το απόγευμα. Και μέσα στο κατάστημα βρίσκονται πάνω από 1.500 άτομα. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Εκνευρισμός, ιδρώτας και τεράστιες ουρές. Δύσκολες καταστάσεις με τεράστιο όγκο παραπόνων. Όποιος έχει δουλέψει εξυπηρέτηση σε περίοδο προσφορών, ξέρει. Αλλά δεν έχει ακούσει ποτέ αντίστοιχο παράπονο. Όταν το άκουσαν οι υπάλληλοι πανικοβλήθηκαν και σκέφτηκαν πολλά πράγματα, ταυτόχρονα.

"Ψυχραιμία. Να δούμε αν ισχύει στ' αλήθεια". Και, στ' αλήθεια, ίσχυε. Άνοιξαν ένα στεγνωτήριο και είδαν ότι κάποιος είχε κάνει μέσα την ανάγκη του. Φαίνεται ότι αντιμετώπισε το απόλυτο δίλημμα: Ήθελε τουαλέτα αλλά δεν άντεχε στην ιδέα να αφήσει τη θέση της στην ουρά. Και δεν υπήρχε περίπτωση να εμπιστευτεί κανέναν εκεί μέσα για να του ζητήσει να της κρατά τη θέση.

Πατερίτσες-όπλο.

Ένας πελάτης δεν έβρισκε με τίποτα αυτό που έψαχνε. Είχε και σπασμένο πόδι και είχε εκνευριστεί. Είχε σημαντικό μειονέκτημα, σε σχέση με τους υπόλοιπους που είχαν 100% λειτουργία και στα δύο πόδια. Αλλά εκείνος είχε ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Πατερίτσες. Τις οποίες σκέφτηκε ότι είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσει για να χτυπήσει τον υπάλληλο του καταστήματος που δεν μπορούσε να βρει αυτό που έψαχνε.

Κλέφτης ουρών αστακού.

Μία πελάτισσα σκέφτηκε ότι το χάος της Black Friday της έδινε την κατάλληλη ευκαιρία να χώσει κάτι στο παντελόνι της κρυφά. Το έκανε. Με κατεψυγμένες ουρές αστακού. Μέσα στο παντελόνι της.

Γιαγιά με ταλέντο στο κλάδεμα.

Ηλικιωμένη κυρία μπαίνει σε κατάστημα με υφάσματα. Έχει έναν συγκεκριμένο στόχο: να αγοράσει το φούξια ύφασμα που μία μόνο ημέρα έχει 60% έκπτωση. Φοβερό deal. Αλλά αδικείται. Μπροστά της είναι μία κοπέλα που είχε το θράσος να πάρει ΟΛΟ το ύφασμα με το συγκεκριμένο φούξια χρώμα. Ζητά εξηγήσεις. Τις παίρνει. Η κοπέλα εργάζεται σε μία οργάνωση που υποστηρίζει γυναίκες με καρκίνο του μαστού. Και με δικά της έξοδα, τους φτιάχνει κουβέρτες για χριστουγεννιάτικο δώρο στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν την ασθένεια. Είχε κάνει ειδική παραγγελία αυτή τη φορά ώστε να μπορέσει να επωφεληθεί από την προσφορά. Δακρύσατε; Η ηλικιωμένη κυρία πάντως όχι. Αντέδρασε γρήγορα, με ΤΑΚΛΙΝ.

Μισό! Έχει happy ending.

Για να μη μισήσεις το ανθρώπινο είδος φεύγοντας από εδώ, πρέπει να ακούσεις κι αυτήν την ιστορία. Μία υπάλληλος σε κατάστημα με είδη σπιτιού, περνούσε μία δύσκολη φάση της ζωής της. Όλα γύρω της ήταν χριστουγεννιάτικα, γεμάτα χρώματα, γκλίτερ και σαχλαμάρες και εκείνη ήθελε απλώς να μείνει στο κρεβάτι της και να μη δει άνθρωπο. Ένας πελάτης έπιασε το vibe της. Έκανε τα ψώνια του και φεύγοντας της άφησε ένα δωράκι, έκπληξη! Ένα κεράκι. Από το 1983, δεν τον έχει ξαναδεί ποτέ αλλά κάθε φορά, όταν ζει την τρέλα της Black Friday, σκέφτεται το κεράκι και τα ξεχνάει όλα.

Βλέπεις; Δεν είναι όλες οι ιστορίες της Black Friday ιστορίες τρόμου. Υπάρχουν όμορφες ιστορίες. Ακόμη κι αν φέτος θα είναι όλα διαφορετικά: χωρίς τις ουρές, τις φωνές, τα σπρωξίματα. Online. Έτσι δεν προτιμάς να κάνεις τις αγορές σου; Και μπορείς να βρεις πράγματα που χρειάζεσαι όλο τον χρόνο, όχι μόνο μία ημέρα, όπως είναι η ασφάλειά σου, η οποία μόλις έγινε πιο οικονομική για σένα!

Με ετικέτα:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
«Έσπασαν» το φράγμα του ήχου για να ξεφύγουν από τα Ελληνικά «γεράκια»
54 Views

Αφορμή της εμπρηστικής Τουρκικής ενέργειας όπως εκτιμούν στρατιωτικές πηγές και όχι μόνο ήταν η επέκταση των Ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 μίλια στο Ιόνιο αλλά και η δήλωση του πρωθυπουργού.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γεωργιάδης: Είμαι η κυβέρνηση (video)
53 Views

Για άρση της απαγόρευσης λειτουργίας των χιονοδρομικών κέντρων μιλά τις τελευταίες μέρες ο Άδωνις Γεωργιάδης, αφήνοντας μάλιστα «παράθυρο» για περαιτέρω άρση των περιοριστικών μέτρων.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Η Ιταλία θα κινηθεί νομικά κατά της Pfizer
71 Views

Η Ιταλία σκοπεύει να κινηθεί νομικά “τις επόμενες ημέρες” εναντίον της φαρμακοβιομηχανίας Pfizer λόγω της καθυστέρησης στην παράδοση των εμβολίων που έχει αναπτύξει κατά της covid-19, ανακοίνωσε χθες, Τρίτη, ο επικεφαλής της ιταλικής ομάδας διαχείρισης της πανδημίας Ντομένικο Αρκούρι. “Η προστασία της υγείας των Ιταλών πολιτών δεν είναι διαπραγματεύσιμη”, τόνισε σε ανακοίνωσή του.

Περισσότερα ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ανεργία: Παρά τα μέτρα αυξήθηκαν κατά 52.875 οι άνεργοι – Ρεκορ εγγεγραμμένων στον ΟΑΕΔ
28 Views

Κακός οιωνός για την εξέλιξη της ανεργίας στη χώρα μας το 2021 θεωρούνται οι 52.875 επιπλέον άνεργοι που προστέθηκαν μέσα στο 2020 στην ήδη μακρά λίστα των εγγεγραμμένων στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, με αποτέλεσμα στο τέλος Δεκεμβρίου να βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας 1.181.296 άτομα, έναντι 1.128.421 τον αντίστοιχο μήνα του 2019 (+4,69%). Αλλά και από τον Νοέμβριο του 2020 οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά περίπου 28.000 (+2,42%).

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Ολλανδία: Πολιτοφυλακές κυνηγών παιδοφίλων!
49 Views

Μόνο μέσα σε μια εβδομάδα η αστυνομία κατέγραψε τρεις υποθέσεις. Οι άντρες ήταν πάντα κάποιοι που ήθελαν να συνευρεθούν ερωτικά με παιδιά, οι δράστες τούς έστηναν παγίδα και τους ξυλοκοπούσαν.

Περισσότερα ...
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΔΕΗ: «Τιμωρεί» τους παρόχους της και τους κόβει το ρεύμα ακόμα και για 12 ευρώ!
50 Views

Άλλη μια ιστορία αναλγησίας της ΔΕΗ, η οποία με το πρόσχημα του «αυτοματοποιημένου» συστήματος έκοψε το ρεύμα σε πατέρα δυο παιδιών ο οποίος -σημειωτέον- βρίσκεται σε αναστολή από τον Μάρτιο!

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Πατρινό Καρναβάλι: Σήμερα η τελετή έναρξης.
43 Views

Με κεντρικό σύνθημα «Το καρναβάλι αλλάζει» (ελπίζουμε μόνο για φέτος λόγω πανδημίας) οι δυο τελάληδες, η Μαρία Αγουρίδη και ο Γιώργος Λογαράς φόρεσαν το καλό τους καρναβαλικό ένδυμα και βάζοντας σε πλήρη ρυθμό το απτόητο καρναβαλικό πνεύμα τους με το Μουσικό Άρμα βγήκαν στους δρόμους της Πάτρας

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Επικίνδυνες πλημμύρες στη βόρεια Αγγλία. Υπερχείλισε ο Τάμεσης!
63 Views

Στις παρυφές του Λονδίνου πλησιάζουν πλέον οι πλημμύρες στην Αγγλία μετά την υπερχείλιση του Τάμεση που είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν ήδη πολλές κατοικημένες περιοχές στα νοτιοδυτικά.

Περισσότερα ...
ΥΓΕΙΑ
Σαρηγιάννης: Κίνδυνος γεμάτων εντατικών τον Μάρτιο από τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού
47 Views

Σήμα κινδύνου εξαιτίας του νέου μεταλλαγμένου στελέχους του ιού της Ν. Αγγλίας στέλνει ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ Δημοσθένης Σαρηγιάννης, καθώς τα νέα κρούσματα που εμφανίστηκαν τελευταία εντοπίστηκαν στις τοπικές κοινωνίες της Αττικής και της Κρήτης.

Περισσότερα ...
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δικηγόροι: Η κυβερνητική στάση για τα 400 ευρώ θίγει την αξιοπρέπεια του κλάδου
37 Views

“Η κυβερνητική στάση για τα 400 ευρώ θίγει την αξιοπρέπεια του κλάδου. Αποχωρούμε από το διάλογο” αναφέρει ο πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτρης Βερβεσός σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα

Περισσότερα ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ξανανοίγει ο φάκελος των «θαλασσοδανείων» σε κόμματα και ΜΜΕ
42 Views

Ξανανοίγει ο φάκελος των «θαλασσοδανείων» σε κόμματα, media και μεγαλοεπιχειρηματίες, που δόθηκαν μέχρι το 2015 με σκανδαλώδεις όρους και καθ' υπέρβαση τραπεζικών κανόνων. Τα δάνεια αυτά, που υπερβαίνουν το 1,5 δισ. ευρώ, δεν αποπληρώθηκαν ποτέ, φορτώνοντας επιπλέον βάρη στις τράπεζες.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Γερμανία: Φόβοι για 100.000 κρούσματα ημερησίως παρά τους εμβολιασμούς
46 Views

Ο λοιμωξιολόγος του νοσοκομείου Charité του Βερολίνου Κρίστιαν Ντρόστεν φοβάται έως και 100.000 κρούσματα κορωνοϊού στη Γερμανία ημερησίως την άνοιξη και το καλοκαίρι παρά τους συνεχιζόμενους εμβολιασμούς.

Περισσότερα ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Βασίλης Παπαγεωργόπουλος εναντίον Γιάννη Μπουτάρη: Δεν ζήτησε συγγνώμη
38 Views

Σκληρή επίθεση στον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη εξαπέλυσε με ανακοίνωση του ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. Με αφορμή τον απολογισμό που έκανε ο κ.. Μπουτάρης στο βιβλίο του και τις συγγνώμες που ζήτησε για δηλώσεις στο παρελθόν, ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, τονίζει ότι δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη από τον ίδιο.

Περισσότερα ...
ΧΡΗΣΙΜΑ
Κάντε μια δωρεά! Στηρίξτε τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ
43 Views

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε σε κάθε άνθρωπο με αναπηρία και την οικογένειά του, Δια Βίου Στήριξη, και πρόσβαση στα προγράμματα αποκατάστασης ανεξάρτητα από το οικονομικό, κοινωνικό, ή θρησκευτικό του υπόβαθρο. Σκοπός μας, είναι να βοηθήσουμε τα Γενναία μας Παιδιά, και τους ενήλικες ΑΜΕΑ, να κάνουν μικρά ή μεγάλα βήματα προόδου, «Βήματα Ζωής».

Περισσότερα ...
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Την άμεση λειτουργία των δικαστηρίων ζητάει ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης
29 Views

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Στάθης Κουτσοχήνας, ζητά την επαναλειτουργία της Δικαιοσύνης με την παρουσία μέχρι 15 ατόμων ανά αίθουσα και την απόσυρση μόνο των πολυπρόσωπων δικών

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κ.Μητσοτάκης: Μετατρέπει σε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό μέσω του ψηφιακού πιστοποιητικού!
47 Views

Ο Κ.Μητσοτάκης έλαβε απόψε μέρος στην τηλεδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που είχε ως αντικείμενο τη στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αντιμετώπιση της πανδημίας και πλέον έθεσε επίσημα στους υπόλοιπους ηγέτες την πρότασή του για θεσμοθέτηση ενός «ευρωπαϊκού πιστοποιητικού εμβολιασμού», αποσαφηνίζοντας ότι «σε πρώτη φάση το ζητούμενο είναι να επιτευχθεί συμφωνία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την τυποποίηση της μορφής του».

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης: Στις διαδηλώσεις για τις Πρέσπες συμμετείχαν «ακροδεξιά και γραφικά» στοιχεία
42 Views

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη χθεσινή ομιλία του στη Βουλή έκανε οριστική ρήξη με το παρελθόν και συγκεκριμένα με την εναντίωση του στη συμφωνία των Πρεσπών, καθώς εναρμονιζόμενος πλήρως με τη «γραμμή»... ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως στις διαδηλώσεις για τις Πρέσπες συμμετείχαν «ακροδεξιά και γραφικά» στοιχεία !

Περισσότερα ...
MEDIA
Εκπομπή "Στην πολιτική" με τον Γιώργο Κραστάνα
98 Views

22/01/2021 Γ. Κραστάνας : Οι παρενέργειες από το εμβόλιο της Pfizer. Χάικο Μάας: Σε όποιον εμβολιαστεί θα πρέπει να επιτρέπεται να πάει σε εστιατόρια και κινηματογράφους. Ο Γ. Τράγκας Μιλάει για όλα και για όλους. Αποκαλύπτει τι έγινε στον ELLADA 94,3. (1:12:07)

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Μπάιντεν: Θα σας απολύσω στο λεπτό!
48 Views

Στην πρώτη διαδικτυακή ομιλία του προς το ευρύτερο δίκτυο των συνεργατών του στον Λευκό Οίκο και όχι μόνο -συνολικά περί τα 1.000 άτομα- ο Τζο Μπάιντεν έδωσε το στίγμα της κυβέρνησής του αλλά και του ιδίου προσωπικά σε ζητήματα αξιοπρέπειας, εντιμότητας και εργασιακού ήθους.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μπορέλ: Τουρκία και ΕΕ (μαζί) συζητούν για τους υδρογονάνθρακες της Ελλάδας!
62 Views

Η Τουρκία και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν ξεκινήσει θετικά το έτος και προχωρούν σε εποικοδομητικά βήματα για την επανέναρξη των συνομιλιών με την Ελλάδα (;) για τους υδρογονάνθρακες (τους δικούς μας;) στην Ανατολική Μεσόγειο, αλλά η ΕΕ εξακολουθεί να ανησυχεί για τα ανθρώπινα δικαιώματα, δήλωσε την Πέμπτη ο Χοσέπ Μπορέλ.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στήριξη με κείμενο παρέμβασης υπέρ των δικαιωμάτων του Δημήτρη Κουφοντίνα
43 Views

Νέο κείμενο παρέμβασης υπέρ των δικαιωμάτων του κρατούμενου και ηγετικού στελέχους της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα δημοσιεύεται σήμερα (στον ιστότοπο της «Εφημερίδας των Συντακτών»), το οποίο συνυπογράφουν 68 πανεπιστημιακοί, πολλοί εκ των οποίων αποτελούν κομματικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία. Ανάμεσά τους, ο πρώην Αναπληρωτής υπουργός Παιδείας και Αντιπρόεδρος της Βουλής, Τάσος Κουράκης, αλλά και η Ελένη Πορτάλιου, ιστορικό στέλεχος και υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Περισσότερα ...
ΥΓΕΙΑ
Κορονοϊός: Αυστηρότερα μέτρα για τις μεταλλάξεις στην Ευρώπη προτείνει το ECDC
36 Views

Η ευρωπαϊκή υπηρεσία αρμόδια για τις επιδημίες κάλεσε τα μέλη της να είναι σε ετοιμότητα για να λάβουν αυστηρότερα μέτρα «εντός των προσεχών εβδομάδων» με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης των νέων παραλλαγμένων στελεχών του κορονοϊού, αυξάνοντας το επίπεδο επαγρύπνησής της.

Περισσότερα ...