Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ELLINIKA HOAXES ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (Βίντεο)

115 Views
Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ELLINIKA HOAXES ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (Βίντεο)
Δείτε Video

Για ακόμη μία φορά τα “ELLINIKA HOAXES” κατάφεραν με την ιδιοτελή συμπεριφορά τους να αποκομίσουν μήνυση για σύσταση συμμορίας και συκοφαντική δυσφήμηση. Η μήνυση κατατέθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, και αναρτήθηκε απο τον μηνυτή στο Facebook. Δείτε όλη την ανάρτηση:

ΜΗΝΥΣΗ: ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ vs ELLINIKA HOAXES

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ & ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ – 13ος ΟΡΟΦΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΧΡΟΝΟΣ: ΣΗΜΕΡΑ, 2:30 μ.μ.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ Δ/ΝΣΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ: 3023/21/2214/12.7.2020

ΑΙΤΗΜΑ: ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ - ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΦΩΡΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ - ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ HOAXES

Το μεσημέρι μετέβην στον 13ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Κατέθεσα μήνυση κατά των εννέα μελών της συμμορίας των ελληνικών hoaxes, για τα εγκλήματα της σύστασης συμμορίας, κατ' άρθρο 187 § 3 εδ. β΄ Ποινικού Κώδικα, και συκοφαντικής δυσφήμησης, κατ' άρθρα 363-362 Ποινικού Κώδικα.

Την στοιχειοθέτηση των εγκλημάτων θα τη διαβάσετε στο κείμενο της μηνύσεως που ακολουθεί.

Ζητώ την άσκηση ποινικής δίωξης κατά των μελών της συμμορίας, την κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας και τη σύλληψη των δραστών.

Ενημερώθηκε άμεσα ο Διευθυντής της Δίωξης και ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας.

Ο Διευθυντής της Δίωξης ενημερώθηκε και προσωπικά από εμένα τον ίδιο.

“...όλοι οι μηνυόμενοι ενεργούν ως συμμορία, ήτοι ένωση προσώπων που έχουν οργανωθεί κατά την έννοια του άρθρου 187 § 3 εδ. β΄ Π.Κ. προς τον σκοπό της από κοινού διάπραξης του εγκλήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης, δια του οποίου, επιδιώκοντας οικονομικό ή άλλο υλικό όφελος, επιχειρούν να αποδομήσουν αναρτήσεις και δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο εν γένει, εμφανίζοντας αυτές ως μερικώς ή ολικώς ψευδείς ως προς το περιεχόμενό τους και τις πληροφορίες που κοινοποιούνται δια αυτών, εν γνώσει του μερικώς ή ολικώς αληθούς περιεχομένου αυτών, για διαφορετικούς και ερευνητέους κάθε φορά λόγους, υποστηρίζοντας και υπερασπιζόμενοι κατά κύριο λόγο κυβερνητικές θέσεις και αποφάσεις, εμφανίζοντας σκομίμως και τους συντάκτες των κειμένων αυτών ως διασπείροντες ψευδείς ειδήσεις και παραπλανώντες το αναγνωστικό κοινό τους...”

“Στο πλαίσιο δράσης της συμμορίας των ελληνικών hoaxes, η οποία εκδηλώθηκε χθες στην επίμαχη ανάρτησή μου, οι μηνυόμενοι προέβησαν και στη συκοφαντική σε βάρος μου δυσφήμηση, δια του εν γνώσει τους ψευδούς ισχυρισμού ότι εγώ δια του περιεχομένου της αναρτήσεώς μου διέσπειρα ψευδείς ειδήσεις, με την έννοια του άρθρου 191 Π.Κ, και ότι σκοπίμως παραπλάνησα το αναγνωστικό κοινό μου. Σημειώνεται ότι η καταχώριση στο διαδίκτυο κειμένου με δυσφημιστικά γεγονότα δεν στοιχειοθετεί αδίκημα τελούμενο δια του Τύπου, ώστε δεν εφαρμόζεται η εξαίρεση της αυτόφωρης διαδικασίας, κατ' άρθρο 417 εδ. β΄ Κ.Π.Δ., των αδικημάτων των άρθρων 361, 362 και 363 Π.Κ...

Ανεξαρτήτως της κίνησης της αυτόφωρης διαδικασίας και του εντοπισμού και σύλληψης των δραστών εντός των ορίων του αυτοφώρου, σημασία έχει ότι για πρώτη φορά σχηματίζεται ποινική δικογραφία, στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθούν επιτέλους οι συνθήκες υπό τις οποίες τα μέλη της ομάδας των ελληνικών hoxes έχουν συστήσει συμμορία, η οποία έχει επιδοθεί σε άνευ προηγουμένου φαστιστική λογοκρισία σε όλο το διαδίκτυο, δράση που παραπέμπει σε απολυταρχικά και ολοκληρωτικά καθεστώτα, γεγονός που έχει προκαλέσει γενικευμένες αντιδράσεις από χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δημοιογράφους και διαχειριστές sites και blogs, ώστε είναι καθολική η απαίτηση να διερευνηθεί, αποκαλυφθεί και τιμωρηθεί η δράση αυτή και τα μέλη της συμμορίας, και να λάβει τέλος η συστηματική παραβίαση των συνταγματικά κατοχυρωμένων ατομικών ελευθεριών μας και να προστατευτεί το απόλυτο δικαίωμά μας στην ελευθερία της έκφρασης.

Όλες οι περιπτώσεις αντίστοιχων εγκληματικών συμπεριφορών των μελών της συμμορίας πρέπει να συγκεντρωθούν στην ποινική δικογραφία που σχηματίστηκε σήμερα στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και θα διαβιβαστεί εν συνεχεία στην Εισαγγελία Αθηνών, ώστε να εξασφαλιστεί η απόλυτη επιτυχία της εισαγγελικής διερεύνησης της υπόθεσης σε όλα τα επίπεδα και τις διαστάσεις της.

Ώστε απευθύνω δημόσια έκκληση-πρόσκληση προς τούτο.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΕΩΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ (Έχω παραλείψει για την οικονομία του χώρου τις ενσωματωμένες στη μήνυση αναρτήσεις για τον Ηλία Μόσιαλο και την εξώδικη καταγγελία μου κατά των hoaxes):

Προς: κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

Δια της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

ΜΗΝΥΣΗ

Νικολάου Αντωνιάδη, Δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ. Δ.Σ.Α. 17494.

Αξιόποινες πράξεις: Σύσταση συμμορίας (άρθρο 187 § 3 εδ. β΄ Π.Κ.), συκοφαντική δυσφήμηση (άρθρα 363 – 362 Π.Κ.).

ΚΑΤΑ

1. Θεοδώρου Δανιηλίδη ,

2. Δημητρίου Αλικάκου ,

. Αθανασίου Σιτίστα ,

4. Ανδρόνικου Κουτρουμπέλη ,

5. Γεωργίου Γιώτη ,

6. Στάμου Αρχοντή ,

7. Στυλιανού Πουρνή ,

8. Σπυριδούλας Μάρκου ,

9. Αρσενίου Περδικόπουλου ,

ιδρυτή, αρχισυντάκτη και fact checker (επαληθευτών γεγονότων) της συνεργαζόμενης με την εταιρεία Facebook ομάδας “ELLINIKA HOAXES” αντίστοιχα, τα στοιχεία των οποίων αναγράφονται στην ιστοσελίδα της συμμορίας των μηνυομένων “www.ellinikahoaxes.gr”:

... Την Παρασκευή 10.7.2020 και ώρα 12:49 μ.μ., στη σελίδα μου στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, με όνομα χρήστη “Νίκος Αντωνιάδης”, ανέβασα κείμενο, το οποίο ως αντικείμενο είχε τις δηλώσεις του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου, καθηγητή Ηλία Μόσιαλου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, με τις οποίες ανακοίνωσε ότι το εμβόλιο για τον νέο κορωνοϊό θα είναι έτοιμο το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης:

.... Χθες, Σάββατο 11.7.2020, μεσημεριανές ώρες, αντιλήφθηκα ο ίδιος, ενώ παράλληλα την ίδια ώρα με ενημέρωναν δεκάδες χρήστες του Facebook, ότι η ομάδα “ELLINIKA HOAXES” των μηνυομένων, είχε παρέμβει στην ανάρτησή μου και είχε επισυνάψει κείμενο στο οποίο αναγράφεται ότι “οι πληροφορίες” στην ανάρτησή μου “είναι ψευδείς”. Πατώντας το εικονίδιο για περισσότερες πληροφορίες, τόσο εγώ, όσο και χιλιάδες χρήστες του Facebook, “ενημερώνονται” ότι η ανάρτησή μου είναι ψευδής στο περιεχόμενό της και το περιεχόμενό της παραπαλανητικό (Βλ. σχετικά υπ' αριθμ. 1 -10).

Συντάκτης των κειμένων που διαβάζουν οι χιλιάδες χρήστες, με το περιεχόμενο των οποίων εγώ διασύρομαι σε όλο το διαδίκτυο, αφού εμφανίζομαι να διασπείρω εν γνώσει μου ψευδείς ειδήσεις και σκοπίμως να παραπλανώ τους αναγνώστες της ανάρτησής μου, φέρεται πως είναι ο 7ος μηνυόμενος. Πλην όμως, όπως αναλυτικά εκτίθεται κατωτέρω, όλοι οι μηνυόμενοι ενεργούν ως συμμορία, ήτοι ένωση προσώπων που έχουν οργανωθεί κατά την έννοια του άρθρου 187 § 3 εδ. β΄ Π.Κ. προς τον σκοπό της από κοινού διάπραξης του εγκλήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης, δια του οποίου, επιδιώκοντας οικονομικό ή άλλο υλικό όφελος, επιχειρούν να αποδομήσουν αναρτήσεις και δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο εν γένει, εμφανίζοντας αυτές ως μερικώς ή ολικώς ψευδείς ως προς το περιεχόμενό τους και τις πληροφορίες που κοινοποιούνται δια αυτών, εν γνώσει του μερικώς ή ολικώς αληθούς περιεχομένου αυτών, για διαφορετικούς και ερευνητέους κάθε φορά λόγους, υποστηρίζοντας και υπερασπιζόμενοι κατά κύριο λόγο κυβερνητικές θέσεις και αποφάσεις, εμφανίζοντας σκομίμως και τους συντάκτες των κειμένων αυτών ως διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις και παραπλανώντες το αναγνωστικό κοινό τους.

Παράλληλα, οι μηνυόμενοι μπλόκαραν τις εκατοντάδες κοινοποιήσεις της ανάρτησης.

Με εξώδικη καταγγελία-πρόσκληση-δήλωση που απέστειλα στους μηνυόμενους, προ της επιδόσεώς της την Δευτέρα με δικαστικό επιμελητή, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνσή τους “info@ellinikahoaxes.gr” (Σχετικό υπ' αριθμ. 10α), τους κάλεσα να αποκαταστήσουν εντός μίας ώρας από της λήψεώς της, τη βαρύτατη βλάβη που μου προκάλεσαν με την παράνομη σε βάρος μου συμπεριφορά τους, πλην όμως αυτοί ουδέν έπραξαν, διατηρώντας την παρέμβασή τους στην ανάρτησή μου και τον βαρύτατα προσβλητικό, ενώπιον χιλιάδων χρηστών του Facebook, σε βάρος μου ισχυρισμό ότι διασπείρω ψευδείς ειδήσεις και παραπλανώ σκόπιμα τους χιλιάδες χρήστες στο Facebook:

... Οι μηνυόμενοι ισχυρίστηκαν ψευδώς εν γνώσει της αναληθείας, ενώπιον χιλιάδων χρηστών του Facebook, ότι εγώ διέσπειρα ψευδείς ειδήσεις και παραπλάνησα σκοπίμως τους αναγνώστες της ανάρτησής μου, χρήστες του Facebook. Ότι “οι βασικοί ισχυρισμοί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα”.

Η ανάρτησή μου ως βασικό τίτλο έχει την είδηση ότι το εμβόλιο για τον Covid-19 θα είναι έτοιμο τον Αύγουστο. Και ότι αυτό το ανακοίνωσε στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος.

Η είδηση αυτή ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΗΘΗΣ. Οι ίδιοι οι μηνυόμενοι, στην “ενημέρωση” για το “ψευδές περιεχόμενο” της ανάρτησης, έχουν επισυνάψει το βίντεο με τις δηλώσεις του Ηλία Μόσιαλου, στην οποία ξεκάθαρα αναφέρει ότι το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης έχει φτάσει στο τελικό στάδιο των κλινικών ερευνών, ελέγχοντας πλέον μόνο την ασφάλεια του εμβολίου στα ηλικιωμένα άτομα, έχοντας ολοκληρώσει όλα τα προηγούμενα στάδια. Μάλιστα, ο κ. Μόσιαλος ήταν σε θέση να ανακοινώσει και τα ακριβή ποσοστά της αποτελεσματικότητας του εμβολίου, προσδιορίζοντας αυτά μεταξύ 70% - 75%. Γνώση και προσδιορισμός ποσοστών, που αυτονοήτως προϋποθέτουν την πλήρη ετοιμότητα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης να παρουσιάσει το νέο εμβόλιο τον Αύγουστο.

Εν συνεχεία, στην επίμαχη ανάρτηση, αναφέρθηκα στο νομικό πλαίσιο που δημιουργήθηκε την 3.4.2020 με τον νόμο 4682/2020, ο οποίος κύρωσε την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 25.2.2020, σύμφωνα με το οποίο ο εμβολιασμός του πληθυσμού είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ, προβλέπεται δε ποινή φυλάκισης έως δύο έτη σε όποιον αρνηθεί να εμβολιαστεί. Και γι αυτό το σημείο της ανάρτησης οι μηνυόμενοι ισχυρίστηκαν ότι οι σχετικές πληροφορίες είναι ψευδές. Πλην όμως, στην ανάρτησή μου της 2.7.2020 -11:40 π.μ.-, στην οποία ανέλυσα τον νόμο 4682/2020 και ανέφερα αυτά ακριβώς που αναφέρω στην εδώ επίμαχη ανάρτηση, οι μηνυόμενοι δεν έκαναν απολύτως τίποτα!! ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΗΘΗΣ, και με την “έγκριση” των μηνυομένων. Η ανάρτηση αυτή είχε χιλιάδες θετικές αντιδράσεις, σχόλια και κοινοποιήσεις (πάνω από 8.000) με περαιτέρω χιλιάδες επίσης κοινοποιήσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των αναγνωστών της σε επταψήφια νούμερα (Σχετικό υπ' αριθμ. 11).

Εγώ, πολύ απλά, στην ανάρτησή μου έγραψα τα απολύτως αληθή δεδομένα:

-Το εμβόλιο θα είναι έτοιμο το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου. Αυτό αναφέρει ως είδηση και η ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ μέχρι και αυτήν την ώρα, αφού τη σελίδα αυτή οι μηνυόμενοι “περιέργως” δεν την πείραξαν!

Η Βουλή ψήφισε στις 3.4.2020 τον νόμο 4682/2020 που προβλέπει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, με την απειλή ποινής φυλάκισης έως δύο έτη για όποιον αρνηθεί τον εμβολιασμό.

-Ο λοιμωξιολόγος κ. Σωτήριος Τσιόδρας, εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας στο θέμα του νέου κορωνοϊού, αλλά και πολλοί αξιωματούχοι της ελληνικής κυβέρνησης έχουν κατ' επανάληψη δηλώσει (Βλ. ενδεικτικά σχετικά υπ' αριθμ. 12 & 13) ότι επιστροφή στην “κανονικότητα” θα υπάρξει μόνο όταν θα είναι έτοιμο το εμβόλιο. Και για να υπάρξει αυτή η επιστροφή στην “κανονικότητα” η κυβέρνηση έχει φροντίσει να καταστήσει τον εμβολιασμό ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ για ΟΛΟΥΣ. Πολύ απλά.

-Ο κ. Μόσιαλος δεν ανέφερε τίποτα σχετικά με το χρόνο έναρξης εφαρμογής του υποχρεωτικού εμβολιασμού, δηλαδή το χρόνο που θα προμηθευτεί η χώρα εμβόλια για να είναι σε θέση να εμβολιάσει, υποχρεωτικά επαναλαμβάνω, τον πληθυσμό. Εγώ αυτό που ανέφερα στην ανάρτησή μου, και είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΗΘΕΣ, είναι ότι εφόσον το εμβόλιο θα είναι έτοιμο τον Αύγουστο, εφόσον η κυβέρνηση έχει φροντίσει να είναι ο εμβολιασμός υποχρεωτικός και μάλιστα με ποινικές κυρώσεις για όποιον τον αρνηθεί, και εφόσον οι επιστήμονες που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση και οι ίδιοι οι αξιωματούχοι της, έχουν ξεκαθαρίσει ότι η αναγκαία επιστροφή στην “κανονικότητα” θα υπάρξει μόνο όταν εμβολιαστεί ο πληθυσμός, ΑΥΤΟΝΗΤΟ και ΑΛΗΘΕΣΤΑΤΟ συμπέρασμα είναι ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα είναι έτοιμος να πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο. Εάν, τώρα, για χίλιους δύο λόγους καθυστερήσει ο εμβολιασμός μερικές ημέρες, ένα μήνα ή δύο, έχει καμία σημασία; Καμία! Αλλάζει κάτι ως προς το περιεχόμενο της ανάρτησης και την αλήθεια ή μη του περιεχομένου της; ΟΧΙ !! Ούτε εγώ έγραψα κανένα τίτλο “Μαζικοί εμβολιασμοί τον Αύγουστο” ούτε επικαλέστηκα τέτοια ανακοίνωση οποιουδήποτε, επιστήμονα ή κυβερνητικού αξιωματούχου. Ο νόμος 4682 δεν ψηφίστηκε τον Απρίλιο για να εμβολιαστούμε το 2021 ούτε το 2022. Ο νόμος 4682 ψηφίστηκε για να εφαρμοστεί όταν θα είναι έτοιμο το εμβόλιο για να επιστρέψουμε στην “κανονικότητα”. Αν η “επιστροφή” αυτή γίνει τον Αύγουστο ή αν θα γίνει ένα ή δύο μήνες μετά τίποτα δεν αλλάζει στο ότι όλα θα είναι έτοιμα από τον Αύγουστο για να γίνει. Και να γίνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ και απολύτως ξεκάθαρα.

Οι μηνυόμενοι παραθέτουν σκόρπιες “πληροφορίες” στην “ενημέρωση” για τους “λόγους” για τους οποίους η ανάρτησή μου είναι δήθεν ψευδής, όπως π.χ. ότι κάποια εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι θα κατασκευάσει τον Σεπτέμβριο 30.000.000 εμβόλια και μέχρι το τέλος του έτους πολύ περισσότερα.

Και; Σε τι ακριβώς αλλάζει αυτή η “πληροφορία” το περιεχόμενο της ανάρτησής μου; Σε τίποτα απολύτως.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι μηνυόμενοι έλαβαν εντολή να με συκοφαντήσουν και να με διασύρουν σε χιλιάδες χρήστες του Facebook, αντικαθιστώντας τη φωτογραφία του κ. Μόσιαλου, που συνόδευε το κείμενο της ανάρτησής μου, επικαλύπτοντας αυτήν, κάτω από τον τίτλο της φωτογραφίας “Ηλία Μόσιαλος: 'Τον Αύγουστο το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού”, που μεταφέρθηκε με τη μέθοδο copy paste από δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, με το κείμενο “ψευδείς πληροφορίες – Έχει ελεγχθεί από ανεξάρτητους οργανισμούς διασταύρωσης ειδήσεων”, δηλαδή τα ellina hoaxes, που συνεργάζονται με την εταιρεία Facebook.

Ο τίτλος αυτός, ο οποίος χαρακτηρίστηκε ψευδής στην ανάρτησή μου από τους μηνυομένους, βρίσκεται απείραχτος ακόμη σε όλο το διαδίκτυο!! Είναι χαρακτηριστικό, όπως αναφέρω εισαγωγικά, ότι η ιστοσελίδα του συστημικού τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, που φιλοξένησε τις επίμαχες δηλώσεις του κ. Μόσιαλου, έχει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΙΤΛΟ ακόμα και αυτή τη στιγμή (Σχετικό υπ' αριθμ. 14) !!!

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι οι μηνυόμενοι με συκοφάντησαν και ισχυρίστηκαν ενώπιον χιλιάδων χρηστών ότι ΕΙΔΙΚΑ η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ανάρτηση ήταν ψευδής, γιατί προφανώς σε αυτήν συνδύασα την είδηση αυτή με το άλλο επίσης αληθές γεγονός του νομικού πλαισίου που προβλέπει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Γιατί η ανάρτηση με την ανάλυση του νόμου που έλαβε 2700 θετικές αντιδράσεις, είχε 1600 σχόλια και 3800 κοινοποιήσεις, και ήταν η πρώτη ουσιαστικά δημοσιοποίηση του νόμου αυτού και των τρομακτικών προβλέψεών του, ενόχλησε την κυβέρνηση, της οποίας τα σχέδια για μαζικό υποχρεωτικό εμβολιασμό αποκαλύφθηκαν, και ήρθε προχθές η ανάρτηση με την είδηση ότι το εμβόλιο με το οποίο θα επιστρέψουμε στην “κανονικότητα” θα είναι έτοιμο τον Αύγουστο και οι ανησυχίες της κυβέρνησης “φούντωσαν”, αφού είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να γίνει η ωμή αυτή παραβίαση των συνταγματικών ελευθεριών και δικαιωμάτων μας όσο πιο αθόρυβα γίνεται.

Και οι μηνυόμενοι ανέλαβαν την αποστολή, φυσικά με το αζημίωτο, αφού πληρώνονται για να διασύρουν τον κόσμο που αποκαλύπτει τις αλήθειες, να απαξιώσει την ανάρτηση και μαζί με αυτήν να αποδομήσει την προσωπικότητά μου και να επιφέρει τεράστιο πλήγμα στην αξιοπιστία μου και την επαγγελματική φήμη μου.

Αυτή, άλλωστε, δεν ήταν η πρώτη φορά που οι μηνυόμενοι συμπεριφέρθηκαν με τον ίδιο παράνομο τρόπο, συκοφαντώντας με, εμφανίζοντας δημόσια και άλλη προηγούμενη ανάρτησή μου ως μερικώς, εκείνη τη φορά, ψευδή. Ήταν η ανάρτηση με την οποία κοινοποίησα το γνωστό βίντεο από την αίθουσα τύπου του Λευκού Οίκου. Είναι το βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται, μετά την ενημέρωση των δημοσιογράφων, ο εκπρόσωπος τύπου να συνομιλεί με τους συνεργάτες του, νομίζοντας ότι οι κάμερες ήταν κλειστές, και να τους ζητάει να βγάλουν τις μάσκες γιατί τα ποσοστά θνησιμότητας του κορωνοϊού ήταν στην πραγματικότητα πολύ χαμηλότερα από αυτά που επίσημα ανακοινώνονταν. Ήταν απολύτως ξεκάθαρο ότι η συζήτηση ήταν πάρα πολύ σοβαρή. Φυσικά, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, οι άνθρωποι του Λευκού Οίκου αναγκάστηκαν, για να “σώσουν την κατάσταση”, να ισχυριστούνε ότι δήθεν αστειεύονταν. Σε όλους όσοι είδαν το βίντεο ήταν ξεκάθαρο όμως ότι σε καμία περίπτωση δεν αστειεύονταν. Οι μηνυόμενοι, επειδή από τις παραδοχές των ανθρώπων αυτών κατέρρραν τα θεμέλια της δικαιολογητικής βάσης για το lock down στη χώρα μας και παντού, άρχισαν να επεμβαίνουν σε όλες τις αναρτήσεις σε χιλιάδες λογαριασμούς στο Facebook, και στον δικό μου, διαγράφοντας το βίντεο, εμφανίζοντας το μήνυμα ότι οι αναρτήσεις ήταν μερικώς ψευδείς (δεν μπορούσαν να ισχυριστούν ότι ήταν εξ ολοκλήρου ψευδείς, γιατί το βίντεο ήταν αληθινότατο), διότι δήθεν η παραδοχή του εκπροσώπου τύπου του Λευκού Οίκου “δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα”, επειδή την άλλη μέρα είπε ότι ...αστειευόταν!!! Και επειδή το είπε αυτό, σε εμάς οι μηνυόμενοι επέβαλαν να το δεχθούμε αυτό και να μη πιστέψουμε στα μάτια και στα αυτιά μας που καταλάβαιναν το αντίθετο! Σαν να καταγράφει η κάμερα άντρα να επιχειρεί να βιάσει μία γυναίκα, εμείς εν συνεχεία να σχολιάζουμε την απόπειρα βιασμού, και οι μηνυόμενοι να διαγράφουν το βίντεο και τα σχόλια ως “μερικώς ψευδή” με την “δικαιολογία” ότι ο βιαστής την άλλη ημέρα είπε ότι ...αστειευόταν. Δεν έχει καμία διαφορά η μία περίπτωση από την άλλη και αναδεικνύει με γλαφυρό τρόπο την παράνομη και συκοφαντική δράση των μηνυομένων, η άσκηση λογοκρισίας των οποίων παραπέμπει στα χειρότερα ολοκληρωτικά και απολυταρχικά καθεστώτα. Προσβάλλοντας τη προσωπικότητα χιλιάδων χρηστών του Facebook, εμφανίζοντας αυτούς να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις (!!), με κύριο σκοπό να μην αμφισβητηθεί η κυβερνητική αξιοπιστία, και εν προκειμένω το αφήγημά της περί της τεράστιας “επικινδυνότητας” του κορωνοϊού και κατ' επέκταση η δικαιολόγηση και νομιμοποίηση του lock down, με τις δραματικές συνέπειες που αυτό είχε στην ελληνική οικονομία.

Τότε όμως είχα σχετικά περιορισμένο αριθμό “φίλων” στο Facebook, ενώ δεν είχα ακόμα ανακαλύψει τα στοιχεία που προέκυψαν από την νομική έρευνα των τελευταίων εβδομάδων σχετικά με τα ψευδή κρούσματα, νοσηλείες και θανάτους λόγω Covid-19 στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας και όλα εκείνα τα δεδομένα και γεγονότα από τα οποία αποδεικνύεται ότι η πραγματικότητα για την επικινδυνότητα του κορωνοϊού είναι εντελώς διαφορετική από αυτήν που μας έχει επισήμως παρουσιαστεί. Πέραν τούτου, τις αναρτήσεις μου τις διαβάζουν πλέον χιλιάδες άνθρωποι, γεγονός που μεγιστοποιεί τις συνέπειες και τη βαρύτητα της συκοφαντικής σε βάρος μου συμπεριφοράς των μηνυομένων.

Όπως όμως προκύπτει από μία σύντομη έρευνα στο διαδίκτυο, οι μηνυόμενοι, οι οποίοι αποκομίζουν οικονομικά οφέλη από την δραστηριότητά τους, έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και από διαχειριστές δεκάδων ειδησεογραφικών, μικρών ή και μεγάλων, ιστοσελίδων (sites) ή μπλογκς (blogs). Οι αντιδράσεις αυτές οφείλονται σε παρόμοιες συμπεριφορές των μηνυομένων, οι οποίοι φαίνεται πως συστηματικά και οργανωμένα επεμβαίνουν σε αμέτρητες δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο, χαρακτηρίζοντας αυτές ως μερικώς ή εξ ολοκλήρου ψευδείς, συμπεριφερόμενοι κατά τον ίδιο παράνομο τρόπο, ακολουθώντας την ίδια μεθοδολογία και συκοφαντώντας χρήστες, δημοσιογράφους και διαχειριστές sites ή blogs. Έχουν εξελιχθεί με δύο λόγια σε μία συστημική συμμορία λογοκριτών και συκοφαντών του διαδικτύου, καθιστώντας τις περιπτώσεις στις οποίες δικαιολογημένα παρεμβαίνουν, “βιτρίνα” της παράνομης δράσης τους, η οποία κατατείνει στην απαξίωση αληθινών ειδήσεων και την αποδόμηση της προσωπικότητας αυτών που τις διαδίδουν.

Προσκομίζω ενδεικτικά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που αποτυπώνουν την πραγματικότητα αυτή και αναδεικνύουν την παράνομη δράση των μηνυομένων (Όλως ενδεικτικά: Σχετικά υπ' αριθμ. 15 & 16).

Έχει μετά ταύτα καταστεί σαφές ότι εν προκειμένω οι μηνυόμενοι έχουν συστήσει συμμορία, κατ' άρθρο 187 § 3 εδ. β΄ Π.Κ., ήτοι ένωση προσώπων που έχουν οργανωθεί με σκοπό την κατά τα άνω συστηματική διάπραξη του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης σε βάρος όλων των χρηστών, δημοσιογράφων και διαχειριστών ειδησεογραφικών sites και blogs, οι οποίοι δημοσιεύουν αληθινές ειδήσεις, τις οποίες οι μηνυόμενοι ως αποστολή έχουν, επιδιώκοντας οικονομικό ή άλλο υλικό όφελος, να αποδομούν, για διαφορετικούς και ερευνητέους κάθε φορά λόγους, και μαζί με αυτές και τα φυσικά πρόσωπα που τις διακινούν, έχοντας από κοινού αποφασίσει να ισχυρίζονται και να διαδίδουν δημόσια γι αυτά ότι διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις και ότι σκόπιμα παραπλανούν το αναγνωστικό κοινό τους.

Μόλις πρόσφατα, οι μηνυόμενοι, στην ξεκάθαρη προσπάθειά τους να “υπερασπιστούν” το Υπουργείο Παιδείας, επέδειξαν την ίδια συστηματική και οργανωμένη προσβλητική και συκοφαντική συμπεριφορά σε βάρος μεγάλου αριθμού χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιογράφων και άλλων χρηστών του διαδικτύου, παρεμβαίνοντας σε τεράστιο αριθμό αναρτήσεων και δημοσιεύσεων που ως αντικείμενο είχαν την κατάργηση του μαθήματος των Καλλιτεχνικών, χαρακτηρίζοντας την είδηση ψευδή. Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που ξεσηκώθηκε, αναγκάστηκαν να παραδεχθούν ότι fake (ψευδής) ήταν τελικά η δική τους διάψευση και όχι η είδηση που διέψευσαν! Φυσικά, συνέχισαν και μετά από την περίπτωση αυτή, στην οποία συνελήφθησαν ψευδόμενοι, την παράνομη δράση τους (Σχετικό υπ' αριθμ. 17).

Στο πλαίσιο δράσης της συμμορίας των ελληνικών hoaxes, η οποία εκδηλώθηκε χθες στην επίμαχη ανάρτησή μου, οι μηνυόμενοι προέβησαν και στη συκοφαντική σε βάρος μου δυσφήμηση, δια του εν γνώσει τους ψευδούς ισχυρισμού ότι εγώ δια του περιεχομένου της αναρτήσεώς μου διέσπειρα ψευδείς ειδήσεις, με την έννοια του άρθρου 191 Π.Κ, και ότι σκοπίμως παραπλάνησα το αναγνωστικό κοινό μου. Σημειώνεται ότι η καταχώριση στο διαδίκτυο κειμένου με δυσφημιστικά γεγονότα δεν στοιχειοθετεί αδίκημα τελούμενο δια του Τύπου, ώστε δεν εφαρμόζεται η εξαίρεση της αυτόφωρης διαδικασίας, κατ' άρθρο 417 εδ. β΄ Κ.Π.Δ., των αδικημάτων των άρθρων 361, 362 και 363 Π.Κ. (Βλ. ενδεικτικά 192/2017 Αρείου Πάγου).

ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ

ΜΗΝΥΩ

Τους ως άνω μηνυόμενους, ιδρυτή, αρχισυντάκτη και τα επτά στελέχη – fact checker της ομάδας “ELLINIKA HOAXES”, καθώς και κάθε άλλο υπαίτιο, συνεργό και ηθικό αυτουργό στις καταμηνυόμενες σε βάρος μου αξιόποινες πράξεις της σύστασης συμμορίας, κατ' άρθρο 187 § 3 εδ. β΄ Π.Κ., και της συκοφαντικής δυσφήμησης, κατ' άρθρα 363-362 Π.Κ.

ΚΑΙ ΖΗΤΩ

Την κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος τους, τη σύλληψή τους στο πλαίσιο της διαδικασίας αυτής και την άσκηση ποινικής δίωξης για τα σε βάρος μου κατά τα άνω τελεσθέντα εγκλήματα της σύστασης συμμορίας και της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Δηλώνω ότι παρίσταμαι αυτοπροσώπως ως πολιτικώς ενάγων προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Προσκομίζονται τα αναφερόμενα στο κείμενο της μήνυσης έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία.

ΜΑθήνα, 12 Ιουλίου 2020

Ο Μηνυτής

Νικόλαος Ι. Αντωνιάδης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Με ετικέτα:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΥΓΕΙΑ
Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τους νέους ο Τσιόδρας. Νέα μέτρα ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς
93 Views

Την ανησυχία του για την αύξηση των κρουσμάτων αλλά και την ελπίδα «να μην λυγίσουμε τις επόμενες εβδομάδες» εξέφρασε ο Σωτήρης Τσιόδρας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης που πραγματοποίησε μαζί με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος ανακοίνωσε σειρά νέων μέτρων για την προστασία των πολιτών από τον κορονοϊό.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Αυστραλία: Το τεράστιο “SOS” που έγραψαν τρεις ναυαγοί στην παραλία τους έσωσε τη ζωή ( βίντεο)
60 Views

Η περιπέτεια των τριών ναυαγών ξεκίνησε όταν οι τρεις φίλοι θέλησαν να κάνουν ένα ταξίδι από το Pulawat προς το Pulap των Ομόσπονδων Πολιτειών της Μικρονησίας. Βγήκαν όμως εκτός πορείας, και τους τελείωσαν τα καύσιμα με αποτέλεσμα να βρεθούν στο ακατοίκητο νησί Pikelot, 118 μίλια (190 χιλιόμετρα) από τον προορισμό τους.

Περισσότερα ...
ΥΓΕΙΑ
ΕΟΔΥ: 121 νέα κρούσματα σήμερα. Τα πέντε στις πύλες εισόδου της χώρας
73 Views

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 4 Αυγούστου, 121 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα, εκ των οποίων τα 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων, στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 4855, εκ των οποίων το 54.6% αφορά άνδρες.

Περισσότερα ...
LIFESTYLE
«Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου. Αυτό είναι το trailer και η ώρα της εκπομπής της!
51 Views

Εδώ και λίγες ημέρες η Ιωάννα Μαλέσκου ανήκει και επίσημα στο δυναμικό του ΣΚΑΙ, με το κανάλι μάλιστα να κυκλοφορεί το τρέιλερ και να κάνει γνωστό τον τίτλο της εκπομπής της.

Περισσότερα ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Στα πέντε ευρώ ανά επιβάτη το τέλος λειτουργίας υδατοδρομίου - Ποιοι απαλλάσσονται από την επιβολή
75 Views

Το ύψος των τελών υδατοδρομίου και τις εξαιρέσεις καταβολής του υπέρ της εξυπηρέτησης της νησιωτικής Ελλάδας, ορίζει Κοινή Υπουργική Απόφαση που συνεπέγραψαν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο υφυπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ 2020-2021
61 Views

Αναρτήθηκαν σήμερα οι οριστικοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής βρεφών και νηπίων, τα οποία θα φιλοξενηθούν στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ για το σχολικό έτος 2020-2021, που έχουν καθοριστεί με βάση τη δημόσια πρόσκληση ως εξής:

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Αφρική: Οι λεμούριοι απειλούνται με εξαφάνιση. . Κίνδυνο διατρέχει η χλωρίδα και η πανίδα
49 Views

Σχεδόν όλοι οι λεμούριοι απειλούνται με εξαφάνιση και το 31% από αυτά τα πρωτεύοντα διατρέχει κρίσιμο κίνδυνο, λόγω του κυνηγιού και της αποψίλωσης των δασών στη Μαδαγασκάρη, σύμφωνα με τη νέα «ερυθρά λίστα» της Διεθνούς Ένωσης για τη Διατήρηση της Φύσης. Στον κατάλογο αυτόν περιλαμβάνονται πλέον περισσότερα από 30.000 απειλούμενα είδη.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανασχηματισμός: Πέντε μόνο αλλαγές στην κυβέρνηση - Tα νέα πρόσωπα και όσους αναβαθμίζονται
74 Views

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε τον ανασχηματισμό με τα νέα πρόσωπα, αλλά και όσους αναβαθμίζονται στο κυβερνητικό σχήμα.

Περισσότερα ...
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Μια εύκολη ιδέα για παγωτό καρπούζι
51 Views

Είναι ένα από τα αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού και βρίσκεται στην εποχή του. Το καρπούζι το απολαμβάνουμε με διάφορους τρόπους. Σε κάποιες περιοχές συνδυάζεται με φέτα, ενώ γίνεται και σαλάτα.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Παραδοχή από τη Γερμανία πως εξάγει οπλικά συστήματα στην Τουρκία
56 Views

Παρ΄ ότι η Γερμανία θεωρεί ότι η στρατιωτική επέμβαση της Τουρκίας στη Συρία παραβιάζει το διεθνές δίκαιο και διαφωνεί με την τουρκική εμπλοκή στη Λιβύη εξακολουθεί να εξάγει οπλισμό στην Τουρκία.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Για απάτη ερευνάται ο Ντόναλντ Τραμπ και η εταιρείας του
67 Views

Ο περιφερειακός εισαγγελέας της Νέας Υόρκης Σάιρους Βανς διενεργεί έρευνα σε βάρος του Ρεπουμπλικάνου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και της εταιρείας του για ασφαλιστική και τραπεζική απάτη, αποκαλύφθηκε χθες Δευτέρα.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Πτολεμαΐδα: Αρκούδα κυνήγησε άλογο και αναβάτη
66 Views

Μία πρωτόγνωρη εμπειρία έζησε κάτοικος της Πτολεμαΐδας όταν κάνοντας ιππασία, στο δρόμο που συνδέει την Βλάστη με την Κλεισούρα, βρέθηκε να καταδιώκεται από μία μεγαλόσωμη καφέ Αρκούδα.

Περισσότερα ...
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στον ΠΑΟΚ
48 Views

Νέο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ καθώς εντοπίστηκε και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού, λίγο πριν η αποστολή αναχωρήσει για το Πήλιο όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Άγριος καβγάς σε αεροπλάνο με επιβάτες που αρνήθηκαν να φορέσουν μάσκες (Video)
166 Views

Χαμός έγινε σε πτήση της εταιρείας KLM ανάμεσα σε επιβάτες επειδή δύο άνδρες όχι μόνον αρνήθηκαν να φορέσουν μάσκες, αλλά επιτέθηκαν φραστικά και με μπουνιές σε συνταξιδιώτες τους, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της KLM στο ολλανδικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ANP.

Περισσότερα ...
ΥΓΕΙΑ
Ο Τσιόδρας επιστρέφει στην ενημέρωση για τις εξελίξεις για τον κορωνοϊό
61 Views

O υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον COVID-19, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, θα ενημερώσουν για τις εξελίξεις με συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν, to απόγευμα στις 18:00, στο υπουργείο Υγείας.

Περισσότερα ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα το Σχέδιο Πισσαρίδη για την Ελληνική Οικονομία
55 Views

Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα το Σχέδιο Ανάπτυξης για την Ελληνική Οικονομία που έχει εκπονηθεί από επιτροπή με επικεφαλής τον νομπελίστα οικονομολόγο, Χριστόφορο Πισσαρίδη.

Περισσότερα ...
ΠΑΙΔΕΙΑ
Όλο το σχέδιο για το "Νέο Σχολείο"
62 Views

Νέα βιβλία και προγράμματα σπουδών, επιμόρφωση εκπαιδευτικών, αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης είναι οι κομβικοί άξονες της πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας για την αλλαγή σελίδας του ελληνικού σχολείου από το επόμενο σχολικό έτος με βάση τα δυτικά πρότυπα.

Περισσότερα ...
LIFESTYLE
Γιουσέιν Μπολτ: H « συζήτηση» με τη νεογέννητη κόρης του! (Βίντεο & Φωτογραφίες)
57 Views

Ένα βίντεο με τη νεογέννητη κόρη του ανέβασε στο διαδίκτυο ο πρωταθλητής κόσμου Γιουσέιν Μπολτ. Στο βίντεο βλέπουμε τη "συνομιλία" του μπαμπά με την κόρη του Olympia Lightning

Περισσότερα ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Καταγγελία: Επιλογή της κυβέρνησης ανανέωση συμβάσεων των «γαλάζιων παιδιών» ενώ οι 5.500 πτυχιούχοι μένουν στον αέρα
67 Views

Στην καταγγελία της κυβέρνησης για την επιλογή της να μην ανανεώσει τις συμβάσεις των 5.500 συμβασιούχων του Ειδικού Προγράμματος Απασχόλησης του ΟΑΕΔ προχώρησε ο Σύλλογος Ειδικού Προγράμματος Πτυχιούχων στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα, ενώ αποφάσισε να εξαιρέσει τα «δικά της παιδιά», ανανεώνοντας μόνο τις δικές τους συμβάσεις. Καταγγελία και για καταστάσεις εργασιακού μεσαίωνα από τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Πρωτοβάθμιου Συνδικαλιστικού Σωματείου.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Ηλεκτρικό αυτοκίνητο, σκούτερ, ποδήλατο: Όλα τα βήματα για να πάρετε επιδότηση, Δικαιούχοι
60 Views

Όλα τα βήματα για να πάρετε επιδότηση για ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ηλεκτρικό σκούτερ ή ηλεκτρικό ποδήλατο. Αναλυτικές οδηγίες και ενημέρωση για τους δικαιούχους της κρατικής επιδότητης.

Περισσότερα ...
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Απόδραση κρατουμένου από την Ευελπίδων
66 Views

Γεωργιανός κρατούμενος που κατηγορείται για απόπειρα κλοπής απέδρασε από την Ευελπίδων όπου είχε μεταφερθεί για να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας. Το γεγονός έγινε αντιληπτό περίπου στις 3.30 το απόγευμα.

Περισσότερα ...