Μύδροι Γιάννου Παπαντωνίου κατά Τουλουπάκη και του εισαγγελέα που προτείνει την παραπομπή του σε δίκη

131 Views
Μύδροι Γιάννου Παπαντωνίου κατά Τουλουπάκη και του εισαγγελέα που προτείνει την παραπομπή του σε δίκη
Πυρά κατά της εισαγγελέα Τουλουπάκη αλλά και του εισαγγελέα που πρότεινε την παραπομπή σε δίκη τόσο του ιδίου όσο της συζύγου του Σταυρούλας Κουράκου, εξαπολύει ο Γιάννος Παπαντωνίου, δια του Πληρεξουσίου Δικηγόρου του Μιχάλη Δημητρακόπουλου. Με δήλωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά «πολιτικός υπήρξε ο Παπαντωνίου, συστημικού κόμματος, που μας επέβαλε το ευρώ, μόνο τεκμήριο ενοχής και βάναυση κακοποίηση της αρχής της ηθικής απόδειξης επιτρέπεται σε βάρος του».
Ολόκληρη η δήλωση του κ. Δημητρακόπουλου έχει ως εξής:

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος
«Η ποινική δίωξη σε βάρος του Γιάννου Παπαντωνίου για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων, προερχομένων από το παραγεγραμμένο βασικό αδίκημα της απιστίας σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, παραγγέλθηκε από την Εισαγγελέα Διαφθοράς κυρία Τουλουπάκη, την αμεροληψία της οποίας εκθειάζει ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και πρώην εποπτεύων της, κύριος Αγγελής! Ο Εισαγγελέας ουσίας, με την πρότασή του προς το Δικαστικό Συμβούλιο, θεωρεί απιστία και ζημία σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου τον εκσυγχρονισμό 6 φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού, αντί «να προτιμηθεί μια άλλη λύση που να μην προκαλεί ζημία» κατά την διατύπωση του Εισαγγελέα, χωρίς πουθενά να μας λέει, ποια είναι αυτή η μαγική λύση! Μήπως η αγορά 6 νέων φρεγατών αξίας 4 δις ευρώ παραδοτέων μετά από 10 τουλάχιστον έτη, όπως κάποιοι επιδίωκαν!! Αναφέρεται υποτιθέμενος χρηματισμός για τη φερόμενη απιστία του Παπαντωνίου από τον επιχειρηματία Μπεκατώρο. Πώς στοιχειοθετείται αυτή η ατιμωτική μομφή!! Ο πρώην Υπουργός φέρεται να κατέθετε από τις 31-7-2002 έως 20-10-2003 μετρητά σε λογαριασμό σε Ελληνική Τράπεζα , από τις 13-3-2003 έκανε αναλήψεις μετρητών ο Μπεκατώρος, άρα κατά την ασυνήθιστη εισαγγελική πρόταση, που υιοθετεί το πόρισμα Τουλουπάκη, οι τραπεζικές αναλήψεις του επιχειρηματία ήσαν αντίστοιχες τραπεζικές καταθέσεις του Υπουργού! Πόθεν τεκμηριώνεται αποδεικτικά αυτό , δεν βαριέσαι … «θα το βρουν οι παρακάτω», όπως έλεγε παράγοντας του δημοσίου βίου μας. Και αναρωτιέμαι και εγώ ο αμήχανος δικηγόρος: καλά ο Μπεκατώρος άρχισε να κάνει αναλήψεις μετρητών 13-3-2003 και ο Γιάννος φέρεται να κατέθετε μετρητά από 31-7-2002, αυτό το ορφανό μεσοδιάστημα από τον Ιούλιο του 2002 έως τον Μάρτιο 2003 , ποιος «λάδωνε» με μετρητά τον Γιάννο;;!! Ευκολάκι, ας ανοίξουν τους λογαριασμούς όλων των επιχειρηματιών της περιόδου και όποιος έκανε αναλήψεις μετρητών και συναλλασσόταν με το Υπουργείο Άμυνας ήταν και αυτός… χρηματοδότης του Γιάννου !!! Πολιτικός υπήρξε ο Παπαντωνίου, συστημικού κόμματος, που μας επέβαλε το ευρώ, μόνο τεκμήριο ενοχής και βάναυση κακοποίηση της αρχής της ηθικής απόδειξης επιτρέπεται σε βάρος του». 

.

Με ετικέτα:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Τι κρύβει η κυβέρνηση για τα 800 ευρώ...
60 Views

...Και επειδή οι αλήθειες πρέπει να λέγονται και εμείς εδώ δεν ξεχνάμε, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε κύριοι της κυβέρνησης ότι εμάς δεν μπορείτε να μας κοροϊδέψετε, ούτε να μας μπερδέψετε !

Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΠΟΨΕΙΣ
Τι κρύβει η κυβέρνηση για τα 800 ευρώ...
60 Views

...Και επειδή οι αλήθειες πρέπει να λέγονται και εμείς εδώ δεν ξεχνάμε, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε κύριοι της κυβέρνησης ότι εμάς δεν μπορείτε να μας κοροϊδέψετε, ούτε να μας μπερδέψετε !

Περισσότερα ...
ΥΓΕΙΑ
Υπογραφή συμφωνίας ΒΙΑΝΕΞ - Επιτροπής Διαπραγμάτευσης για προμήθεια γ-σφαιρινών (παράγωγου αίματος) στην Ελλάδα
45 Views

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία μεταξύ της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. και της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης για την προμήθεια σημαντικών ποσοτήτων γ-σφαιρινών στην Ελλάδα.

Περισσότερα ...
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Αξιέπαινη πρωτοβουλία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός - Θα μοιράζει φαγητό σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη
21 Views

Στο πλευρό ανθρώπων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης στέκεται για ακόμη μία φορά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα, αναλαμβάνει να μοιράζει καθημερινά 60 μερίδες φαγητό σε κατοίκους του Δήμου Κορωπίου που έχουν ανάγκη.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
e-ΕΦΚΑ: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών Φεβρουαρίου
29 Views

Αναρτήθηκαν στο διαδικτυακό τόπο του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) τα ειδοποιητήρια των ασφαλιστικών εισφορών του Φεβρουαρίου 2020 για 1.213.257 ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοτελώς απασχολούμενους και αγρότες.

Περισσότερα ...
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Συνεχίζεται η θωράκιση στα σύνορα του Έβρου: Οι αφανείς μαχητές που κάνουν δύσκολη την επιστροφή των Τούρκων στο ποτάμι
26 Views

Οι αφανείς μαχητές του Έβρου προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα. Γιατί πλέον δύσκολα οι Τούρκοι θα επανέλθουν στο ποτάμι.

Περισσότερα ...
ΑΠΟΨΕΙΣ
Κ. Φίλης στο «Εκτός Γραμμής»: Μετά την αποτυχία στον Έβρο, ο Ερντογάν θα πιέσει από θαλάσσης (Video)
31 Views

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, καθώς τις τελευταίες ημέρες διακινούνται όλο και περισσότερα σενάρια αναφορικά με την επόμενη κίνηση του Ερντογάν και μάλιστα, ένα από αυτά εμπλέκει την Αλβανία

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Ο κορωνοϊός «χτύπησε» την τουρκική Πολεμική Αεροπορία - Καθηλωμένα πολλά αεροσκάφη
25 Views

Το τελευταίο διάστημα όλο και μικρότερος αριθμός τουρκικών μαχητικών φαίνεται ότι πετά τόσο στο Αιγαίο για τις γνωστές προκλήσεις όσο και πάνω από τα τουρκικά εδάφη, σύμφωνα με την εικόνα που φτάνει στα ραντάρ της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Ο ΔΕΔΔΗΕ παίρνει τον... κόφτη του – Ξεκινάει πρόγραμμα αποκοπών για απλήρωτους λογαριασμούς με βάση τις εντολές των προμηθευτών
120 Views

Από την αρχή Μαρτίου, οπότε και ενέσκηψε και στη χώρα μας η επιδημία του κορωνοϊού, στην πραγματικότητα ο ΔΕΔΔΗΕ δεν κάνει αποκοπές, δεν κόβει δηλαδή το ρεύμα στους καταναλωτές που δεν έχουν πληρώσει το λογαριασμό και για τους οποίους ο κάθε φορά προμηθευτής έχει στείλει εντολή αποκοπής.

Περισσότερα ...
ΥΓΕΙΑ
Συνεχίζει την επέλαση στην Ελλάδα ο κορωνοϊός - Ραγδαία αύξηση των ασθενών στα νοσοκομεία
54 Views

Συνεχίζει την επέλασή του στη χώρα μας ο κορωνοϊός, αφήνοντας πίσω του θύματα και ασθενείς. Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, το τελευταίο 48ωρο και έπειτα από τη μικρή αλλά σταθερή υποχώρηση των νέων εισαγωγών την περασμένη εβδομάδα, καταγράφηκε και πάλι αύξηση στους ασθενείς που έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό και χρειάζονται νοσηλεία.

Περισσότερα ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Σφοδρή επίθεση από όλες τις αθλητικές εφημερίδες στην κυβέρνηση Μητσοτάκη
37 Views

Πολλές από τις σημερινές αθλητικές εφημερίδες της χώρας «βάλλουν» κατά της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την περιβόητη καμπάνια, αξίας 11 εκατ. ευρώ, που αποφάσισε να λανσάρει η κυβέρνηση στο πλαίσιο του «Μένουμε Σπίτι», χρήματα που θα διοχετευτούν στα ΜΜΕ.

Περισσότερα ...
ΥΓΕΙΑ
Αγγλία κορονοϊός: Έλληνας ασθενής περιγράφει την άθλια κατάσταση στο νοσοκομείο
23 Views

Ένας Έλληνας που ζει στο Λονδίνο περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε σε νοσοκομείο της βρετανικής πρωτεύουσας, όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί χτυπημένος από τον κορωνοϊό. Ο ίδιος, περιγράφει καρέ-καρέ την εμπειρία του ενώ δηλώνει πως «ο συγκεκριμένος ιός είναι σαν όπλο, μπαίνει στο σώμα σου να σε σκοτώσει».

Περισσότερα ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Κορωνοϊός: Τα 10 άμεσα μέτρα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ και παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας (ΒΙΝΤΕΟ)
17 Views

To μεγάλο στοίχημα είναι να μην πάνε χαμένες οι θυσίες που έγιναν στην μάχη για τον κορωνοϊό τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την συνέντευξη τύπου στην οποία παρουσίασε το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για να ξεπεραστεί η κρίση.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Λεφτά υπάρχουν! Το Υπ Παιδείας αναθέτει σχεδιασμό social σε ημέτερους...
24 Views

Το Υπ Παιδείας έδωσε ανάθεση 35.563 € για σχεδιασμό social σε μια εταιρεία που ιδρύθηκε πριν 1,5 μήνα !!!!!! και εδρεύει στο σπίτι μιας εκ των εταίρων. Οι δυο εταίροι έχουν το ίδιο e-mail που αντιστοιχεί σε άσχετη τεχνική εταιρεία. Πόσο τυχερός αυτός ο επιχειρηματίας.Ε !!! ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ !!!!!!

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Κορωνοϊός: Έληξε η καραντίνα σε Δαμασκηνιά και Δραγασιά
23 Views

Από σήμερα το πρωί έπειτα από τρεις εβδομάδες Άρθηκε μετά από τρεις εβδομάδες η καραντίνα στα χωριά Δαμασκηνιά και Δραγασιά του δήμου Βοΐου από σήμερα το πρωί, καθώς δεν παρατηρήθηκαν νέα κρούσματα και θα ισχύουν πλέον οι περιορισμοί στις μετακινήσεις έως τις 27 Απριλίου, όπως σε όλη τη χώρα.

Περισσότερα ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Στο aade.gr από σήμερα η αίτηση των 800€ για ατομικές, ελεύθερους επαγγελματίες
44 Views

Ανοίγει εντός της ημέρας άλλη μία ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία θα βρίσκεται αυτή τη φορά μέσα στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, aade.gr για τους ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και ατομικές επιχειρήσεις μέχρι 5 εργαζόμενους προσωπικό για την καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού και το επίδομα των 800 ευρώ

Περισσότερα ...
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Χαλκιδική: Αποκλείστηκαν 6 άτομα και πλημμύρισαν σπίτια (ΦΩΤΟ + VIDEO)
25 Views

Μεγάλα προβλήματα στη Σιθωνία λόγω της κακοκαιρίας Έξι κτηνοτρόφοι είναι αποκλεισμένοι στα ποιμνιοστάσιά τους στα ορεινά της Συκιάς, καθώς δεν μπορούν να μετακινηθούν λόγω των νερών της βροχής.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Ο Μπιλ Γκέιτς θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή 7 εργοστασίων για εμβόλια
23 Views

Ο Μπιλ Γκέιτς σκοπεύει να χρηματοδοτήσει την κατασκευή επτά εργοστασίων, όπου αντίστοιχες εταιρείες και ερευνητές θα εργαστούν για την παρασκευή εμβολίου για τον νέο κορονοϊό, ακόμα και εάν χάσει μερικά δισεκατομμύρια δολάρια.

Περισσότερα ...
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σχηματάρι: Ζευγάρι ηλικιωμένων εγκλωβίστηκε σε νερά από την κακοκαιρία -Μέσα στο αυτοκίνητό του
17 Views

Από θαύμα γλίτωσε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο Σχηματάρι, όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν εγκλωβίστηκε σε νερά λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης στην περιοχή.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Όλα τα' χαμε...........Τσέρνομπιλ: Φωτιά προκαλεί αύξηση της ραδιενέργειας
27 Views

Η Ουκρανία ανέφερε την Κυριακή 05.04.2020, μια αύξηση της ραδιενέργειας, λόγω μιας δασικής φωτιάς που ξέσπασε πριν λίγες ώρες, στη ζώνη αποκλεισμού που περιβάλλει τον πυρηνικό σταθμό του Τσερνόμπιλ.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Κορονοϊός: Πάνω από 1.200 νεκροί σε 24 ώρες στις ΗΠΑ -Συνολικά 9.633 θάνατοι και 337.072 κρούσματα
21 Views

Πάνω από 1.200 άνθρωποι που είχαν μολυνθεί από τον κορονοϊό υπέκυψαν μέσα σε 24 ώρες στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την καταμέτρηση που δημοσιοποίησε χθες Κυριακή στις 20:30 [τοπική ώρα· 03:30 της Δευτέρας ώρα Ελλάδας] το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς.

Περισσότερα ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Παράθυρο συμμετοχής των ελληνικών ομολόγων στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ
29 Views

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο συμμετοχής της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης (QE) το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΤ, Isabel Schnabel.

Περισσότερα ...
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ίλιον: Ο αδερφός της 8χρονης που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα διαψεύδει τους γονείς του
37 Views

Στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ένα 8χρονο κορίτσι με τραύματα από σφαίρα στο πόδι από το μεσημέρι του Σαββάτου.

Περισσότερα ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Κορωνοϊός και οικονομία: Σπάει ο… κουμπαράς του ESM – Χωρίς μνημόνια η πρόσβαση στα 400 δισ. ευρώ
24 Views

Την αξιοποίηση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) μέσω της, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, πρόσβασης όλων των χωρών της ευρωζώνης στα 410 δισ. ευρώ που διαθέτει αναμένεται να αποφασίσει αύριο το Εurogroup, σύμφωνα με τον πρόεδρό του, Μάριο Σεντένο.

Περισσότερα ...