Καμπάνια ενημέρωσης για τον κορωνοϊό αξίας 11 εκατομυρίων!

68 Views
Καμπάνια ενημέρωσης για τον κορωνοϊό αξίας 11 εκατομυρίων!

Όταν οι γιατροί στα Νοσοκομεία δεν έχουν ούτε χειρουργικές μάσκες, όταν οι εργαζόμενοι πετιούνται ουσιαστικά στο δρόμο με τη «ρήτρα απολύσεων» και αιτιολογούνται οι εργοδότες να τους πληρώνουν μόλις με το 50% του μισθού τους. Ποιον κοροϊδεύει η κυβέρνηση ότι είναι υψίστης σημασίας η καμπάνια ενημέρωσης με τον κορωνοϊο που θα στοιχίσει στον ελληνικό λαό, 11 εκατομμύρια;

Σφοδρές αντιδράσεις έχει δημιουργήσει η εμμονή στα δωράκια στους ημέτερους με την οποία κάνει πολιτική επικοινωνίας η κυβέρνησης εν μέσω πανδημίας και θυμίζει έντονα μέρες ΚΕΕΛΠΝΟ με τα «δωράκια» σε σάιτ «βελόνα και κλωστή»! τη στιγμή μάλιστα που οι πολίτες έχουν υποδείξει υψηλής ωριμότητας στάση εφαρμόζοντας τα περιοριστικά μέτρα με συνέπεια.

Εμμένοντας στην απόφαση της η κυβέρνηση Μητσοτάκη να δώσει σε διαφημιστική καμπάνια 11.000.000 προσβάλλει κατάφορα το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Ενώ ιδιαίτερα προκλητικό είναι το γεγονός ότι πρώτον:

Τα κονωνικά μηνύματα οφείλουν να προβάλλονται ΔΩΡΕΑΝ από τα ΜΜΕ βάση της K.Υ.Α αριθμ. 1686/2018, ενώ ιδιαίτερα προκλητικό είναι το γεγονός ότι ακόμα και το λογότυπο του #ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ στο διαδίκτυο και δεν αποτελεί νέο προϊόν διαφημιστικής παραγωγής.

Σφοδρή αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Η κυβερνητική απόφαση για το δώρο των 11.000.000 Ευρώ «μυρίζει» άσχημα και προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα! Πρέπει να ακυρωθεί αμέσως!» κάλεσε ο επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Τα μηνύματα ενημέρωσης για τον κορονοιό κ η καμπάνια #ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ πρέπει, με βάση το νόμο, να προβάλλονται δωρεάν από τα ΜΜΕ. Είναι και κοινωνική τους ευθύνη! Που πάνε λοιπόν τα 11.000.000 Ευρώ; Ποιοί θα τα πάρουν κ με ποιες διαδικασίες; Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει λογαριασμό!»

«Ωστόσο το λογότυπο του #ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ είναι ετοιματζίδικο. μάλλον δεν έφταναν τα 11 εκ. € να φτιαχτεί πρωτότυπο.»

Με ετικέτα:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Δολοφονία Φλόιντ: Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Μαρκ Έσπερ, «αδειάζει» τον Ντόναλντ Τραμπ – «Όχι στον στρατό κατά των διαδηλωτών»
49 Views

Δολοφονία Φλόιντ: Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Μαρκ Έσπερ, «αδειάζει» τον Ντόναλντ Τραμπ – «Όχι στον στρατό κατά των διαδηλωτών»

Περισσότερα ...