Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 16/07 έως 22/07

775 Views
Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 16/07 έως 22/07

 Κριός

Προκαλέστε τον ενθουσιασμό στην αρχή της εβδομάδας! Η Δευτέρα είναι εξαιρετική μέρα για πρωτοποριακές ιδέες και δραστηριότητες και όλα τα βλέμματα είναι πάνω σας καθώς δημιουργείτε ένα νέο μονοπάτι. Την Τρίτη και την Τετάρτη, βασιστείτε στη φιλοδοξία και στον ενθουσιασμό σας για να σας οδηγήσουν μπροστά και μην ανησυχείτε για το πώς μπορεί να φανούν οι ενέργειές σας στους άλλους. Πρέπει απλώς να επικεντρωθείτε σε αυτά που έχετε να ολοκληρώσετε.
Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι επίσης καλές μέρες για δράση και πρόοδο, αλλά αυτή η εστίαση θα μετατοπιστεί ελαφρά για να συμπεριλάβει τη βοήθεια από και προς εκείνους που έχουν όμοια νοοτροπία με τη δική σας. Αυτή η καρμική τάση συνεχίζεται και το Σαββατοκύριακο και μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας καλύτερα βοηθώντας τους άλλους.
Ταύρος
Μπορεί να δυσκολευτείτε να εμπιστευτείτε τους άλλους τη Δευτέρα και θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε αυτήν τη διστακτικότητα. Τα ρίσκα πιθανόν να μην αποδώσουν τώρα και πρέπει να φροντίσετε για τις δικές σας προτεραιότητες. Την Τρίτη και την Τετάρτη, κάντε σχέδια με άλλους. Θα ενεργοποιηθείτε με την κοινωνικοποίηση και θα μάθετε πολλά ανταλλάσοντας ιδέες και κάνοντας δραστηριότητες με ομοϊδεάτες σας.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, προχωρήστε με τα σχέδιά σας και μην αφήσετε την προσοχή σας να αποσπαστεί, ειδικά από όποιον θέλει απλώς να σας εκνευρίσει για τη δική του ψυχαγωγία. Αυτό το Σαββατοκύριακο, μην προχωρήσετε μόνοι. Θα περάσετε καλύτερα αν συνεργαστείτε με φίλους και όσο πιο τρελά τα σχέδιά σας τόσο το καλύτερο.
Δίδυμοι
Απλώς δεν μπορείτε να νικήσετε την ομαδική εργασία, τουλάχιστον όχι τη Δευτέρα. Θα κάνετε περισσότερα (και θα περάσετε καλύτερα) εάν συνεργαστείτε με άλλους για έναν κοινό στόχο. Την Τρίτη και την Τετάρτη, όμως, μπορεί να προκληθούν προβλήματα σε αυτές τις συμμαχίες (ίσως κάποιος άλλος να προσπαθεί να αναλάβει τα ηνία) και ίσως να μην μπορείτε να κατανοήσετε την ατζέντα κάποιου.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, περιμένετε μια ασυνήθιστη επιρροή, πιθανώς από μια συνομιλία με κάποιον χαρισματικό. Θα δείτε τα πράγματα διαφορετικά και μπορεί να εμπνευστείτε να δράσετε ριζοσπαστικά. Αυτό το Σαββατοκύριακο, επικεντρωθείτε στην ευρύτερη εικόνα και στη δική σας δημιουργικότητα και μην εκνευρίζεστε επειδή τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα.
Καρκίνος
Κάντε κάτι για τον εαυτό σας τη Δευτέρα! Έχετε κάνει αρκετά για τους άλλους τον τελευταίο καιρό και σας αξίζει να κακομάθετε λίγο τον εαυτό σας –ειδικά εάν αυτό περιλαμβάνει λίγες ήσυχες, μοναχικές στιγμές. Την Τρίτη και την Τετάρτη, περιμένετε να συνεχιστεί η εσωστρεφής αυτή τάση. Δουλέψτε τα πράγματα μόνοι σας αντί να ψάχνετε για βοήθεια και προσπαθήστε να επιτύχετε μια ισορροπία ανάμεσα στις ιδέες που ανταγωνίζονται μέσα στο μυαλό σας.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, οι σκέψεις σας θα μεταφερθούν στα χρήματα και στα υλικά αγαθά σας. Επωφεληθείτε από αυτήν την οικονομική σχολαστικότητα για να επανεκτιμήσετε τον προϋπολογισμό σας και να θέσετε μερικούς λογικούς στόχους. Αυτό το Σαββατοκύριακο, αξιοποιήστε μια ασυνήθιστη έκρηξη ενέργειας και διαίσθησης για να δημιουργήσετε βαθιές συνδέσεις με εκείνους που σας ενδιαφέρουν.
Λέων
Ο ρομαντισμός αυξάνεται τη Δευτέρα! Είστε γεμάτοι φωτιά και όρεξη για φλερτ καθώς ξεκινά η εβδομάδα και η ενέργειά σας δεν γνωρίζει όρια. Οι άλλοι (φυσικά) θα πέσουν στα πόδια σας. Αυτή η αυτοπεποίθηση και η γοητεία συνεχίζονται την Τρίτη και την Τετάρτη και θα μπορείτε να πάρετε ό,τι θέλετε, εφόσον είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε τους άλλους να πάρουν αυτό που θέλουν κι εκείνοι.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, προσέξτε τις πιθανές συγκρούσεις. Ο εγωισμός σας μπορεί να σας παρασύρει και ίσως χρειαστεί να αφήσετε κάτι αντί να προσκολληθείτε πάνω του. Το Σάββατο και την Κυριακή, αποφύγετε οποιαδήποτε αλληλεπίδραση με χρήματα. Αυτό το σαββατοκύριακο είναι ιδανικότερο για τέχνη και για να έρθετε σε επαφή με τα ένστικτά σας.
Παρθένος
Θα θέλετε να βιαστείτε τη Δευτέρα, αλλά δεν θα μπορείτε. Οι υποχρεώσεις και τα εμπόδια μπλοκάρουν το δρόμο σας καθώς αρχίζει η εβδομάδα και θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τη ροή. Την Τρίτη και την Τετάρτη, όλη η σκληρή δουλειά και ο σχεδιασμός που κάνατε θα αποδώσουν τελικά. Οι φιλοδοξίες σας θα ικανοποιηθούν τώρα –στη δουλειά και ίσως ακόμα και στην ερωτική ζωή σας.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, μπορεί να χρειαστεί να ακολουθήσετε μια νέα προσέγγιση. Κρατήστε ανοιχτό το μυαλό σας και πραγματοποιήστε ένα ασυνήθιστο πείραμα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα χρειαστεί να συμβαδίσετε με τον ρυθμό των άλλων –δεν θα μπορείτε με τίποτα να τον αλλάξετε.
Ζυγός
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με ασυνήθιστη ταχύτητα και σαφήνεια καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Χρησιμοποιήστε την εξαίρετη ικανότητά σας για να διερευνήσετε μεγάλες ιδέες και να δείξετε στους άλλους τι σκέφτεστε πραγματικά. Την Τρίτη και την Τετάρτη, θα αισθανθείτε την καταθλιπτική πίεση παλαιών προβλημάτων και ζητημάτων, αλλά μην ενδώσετε σε αυτή την μεμψίμοιρη διάθεση –είστε πολύ ευχάριστοι και άνετοι τύποι για τέτοιες κλαψιάρικες στάσεις.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ήρθε η ώρα να αναλάβετε κάτι (ή κάποιον) νέο. Η ποικιλία θα νοστιμέψει την κατάσταση του νου σας και αυτή η καινοτομία μπορεί ακόμη και να φέρει λίγο ρομαντισμό μαζί της. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ψάξτε για αρμονία και ομορφιά στα μικρά πράγματα της ζωής και μοιραστείτε αυτή την οπτική σας με κάποιον άλλο.
Σκορπιός
Χαθείτε στη στιγμή τη Δευτέρα! Η εβδομάδα σας ξεκινάει με μια καθυστερημένη αύξηση της παρορμητικότητάς σας –αν και πρέπει να προσέξετε, καθώς κάποιος με επιρροή μπορεί να σας ενθαρρύνει να πάρετε ένα σαφώς υπερβολικό ρίσκο. Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στο να δράτε γενναία και το να δράτε ανόητα. ​​Την Τρίτη και την Τετάρτη, μιλήστε με τους ανωτέρους σας για να πάρετε αυτό που θέλετε. Οι ευκαιρίες έχουν επιτέλους ευθυγραμμιστεί με τις φιλοδοξίες σας και πρέπει να δράσετε τώρα, γιατί στη βράση κολλάει το σίδερο.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, η αρμονία στο σπίτι σας θα μπορούσε να απειληθεί από απροσδόκητες εκρήξεις. Παραμείνετε ψύχραιμοι και βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να κατευνάσετε τη σύγκρουση. Αυτό το Σαββατοκύριακο, απολαύστε τη φαντασία σας και το παιχνίδι.
Τοξότης
Είναι μια πολύ καλή Δευτέρα! Αχ, μακάρι όλες οι εβδομάδες να ξεκινούσαν έτσι. Όλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας –η παιδικότητά σας, η αισιοδοξία και η γοητευτική φύση σας– διπλασιάζονται σήμερα. Οι άνθρωποι, βεβαίως, απλώς δεν μπορούν να μείνουν μακριά σας. Την Τρίτη και την Τετάρτη, μπορεί να νιώθετε λίγο πιο συντηρητικοί. Ικανοποιήστε αυτή την ασυνήθιστη εμμονή με τις λεπτομέρειες και την εξοικονόμηση βρίσκοντας πρωτότυπους τρόπους για να μαζέψετε χρήματα (όπως το να φτιάχνετε απ’ το σπίτι το γκουρμέ γεύμα σας).
Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι και οι δύο πολύ καλές ημέρες για να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να συναντήσετε νέους ανθρώπους. Εξερευνήστε με δημιουργικότητα και αυτοπεποίθηση. Αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να πετύχετε πολλά (διανοητικά, τουλάχιστον) μένοντας μόνο στο κρεβάτι και κάνοντας όνειρα.
Αιγόκερως
Όλα είναι δυνατά τη Δευτέρα με λίγη επιμονή. Απλώς πρέπει να μπείτε πεισματικά και να επιμείνετε στα σχέδιά σας για να τα καταφέρετε καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Την Τρίτη και την Τετάρτη, η καταπληκτική σας ικανότητα στον σχεδιασμό συνεχίζει να σώζει κάθε κατάσταση και οι άλλοι θα εντυπωσιαστούν και θα εκπλαγούν από όλα αυτά που μπορείτε να καταφέρετε.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ίσως να θέλετε να αλλάξετε λίγο τα πράγματα –δοκιμάστε μερικές αυθόρμητες λύσεις και προσεγγίσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Αυτό το Σαββατοκύριακο, δημιουργήστε στενές σχέσεις με τους άλλους. Χρησιμοποιήστε τη γοητεία και τη δημιουργικότητά σας για να επικοινωνήσετε με σαφήνεια.
Υδροχόος
Βρείτε έναν κοινό σκοπό τη Δευτέρα. Θα κάνετε καλύτερα τη δουλειά σας και θα διασκεδάσετε πολύ εάν καταφέρετε να συνδεθείτε με άλλους που θέλουν τα ίδια πράγματα με εσάς. Την Τρίτη και την Τετάρτη, θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά, εάν ελπίζετε να κάνετε την ίδια πρόοδο. Αυτό το επαναστατικό σας πνεύμα σας κάνει κάπως ανυπόμονους, αλλά το να πάτε αντίθετα με τη ροή το μόνο που θα κάνει είναι να σας εξαντλήσει.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, μια μεγάλη ώθηση ενέργειας και έμπνευσης θα προκαλέσει μια αλλαγή. Έχετε μια ριζοσπαστική, νέα στάση στα πράγματα και οι άλλοι θέλουν να μάθουν για το όραμά σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, βάλτε τον εαυτό σας πρώτο και μην επιτρέπετε σε κανέναν άλλο να σας απομακρύνει από τον δρόμο σας.
Ιχθύες
Η τύχη είναι με το μέρος σας τη Δευτέρα! Η καλοτυχία σας ευνοεί καθώς αρχίζει η εβδομάδα, υπό την προϋπόθεση ότι είστε έξυπνοι και προσεκτικοί στον τρόπο που αξιοποιείτε το πλεονέκτημά σας. Μια συμβουλή: Απλώς φροντίστε να σκέφτεστε πριν μιλήσετε. Την Τρίτη και την Τετάρτη, οδηγήστε εσείς. Οι άλλοι θα στραφούν σε σας για να καθοδηγήσετε την ομάδα και δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να επιλέξτε την κατάλληλη διαδρομή.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα θέλετε να βοηθήσετε όλους όσους συναντάτε –και ίσως να τα καταφέρετε κιόλας. Θυμηθείτε ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε μερικές φορές είναι να δείξετε στους ανθρώπους την κατεύθυνση προς αυτό που χρειάζονται. Αυτό το Σαββατοκύριακο, κακομάθετε τον εαυτό σας. Όσο πιο πλούσια είναι η δραστηριότητα τόσο το καλύτερο.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
«Επίσημος» ο χάρτης Αγκυρας - Τρίπολης
15 Views

Ζήτημα ημερών είναι, με βάση τους υπολογισμούς της Αθήνας, η ανάρτηση από τη Διεύθυνση Ωκεάνιων Υποθέσεων και Δικαίου της Θάλασσας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) των συντεταγμένων θαλάσσιας δικαιοδοσίας που ορίζει το τουρκολιβυκό μνημόνιο, το οποίο υπεγράφη στις 27 Νοεμβρίου 2019 από την Αγκυρα και την κυβέρνηση του Φαγέζ αλ Σαράζ στην Τρίπολη.

Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Επίσημος» ο χάρτης Αγκυρας - Τρίπολης
15 Views

Ζήτημα ημερών είναι, με βάση τους υπολογισμούς της Αθήνας, η ανάρτηση από τη Διεύθυνση Ωκεάνιων Υποθέσεων και Δικαίου της Θάλασσας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) των συντεταγμένων θαλάσσιας δικαιοδοσίας που ορίζει το τουρκολιβυκό μνημόνιο, το οποίο υπεγράφη στις 27 Νοεμβρίου 2019 από την Αγκυρα και την κυβέρνηση του Φαγέζ αλ Σαράζ στην Τρίπολη.

Περισσότερα ...
ΑΠΟΨΕΙΣ
Εκβιασμοί, απειλές, διαφθορά και στο βάθος η παράδοση: Μία κακή λύση στην Κύπρο θα επηρεάσει το Αιγαίο και τη Θράκη…
18 Views

Το τελευταίο διάστημα συμβαίνουν πολλά περίεργα πράγματα στο πολιτικό σκηνικό της Κύπρου που αφορούν το εθνικό μας θέμα. Διαβλέπω να εξελίσσεται ένας άνευ προηγουμένου εκβιασμός προς τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Χοντρό φάλτσο του Γερμανού ΥΠΕΞ: Ανακάλυψε θετικό ρόλο της Αγκυρας στην κρίση της Λιβύης
18 Views

H ιστοσελίδα του τηλεοπτικού δικτύου ZDF δημοσιεύει άρθρο με τίτλο «Οι ΥΠΕΞ συσκέπτονται για το Λιβυκό» και υπότιτλο «Στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου οι Υπουργοί Εξωτερικών θέλουν να συνεχίσουν την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για τον εμφύλιο πόλεμο τη Λιβύη».

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γεωργιάδης: Αυτό που περιέγραψε ο Τσίπρας είναι χούντα
16 Views

Την Ελλάδα δεν την επηρεάζει ιδιαίτερα άμεσα η κατάσταση που επικρατεί στην παγκόσμια οικονομία εξαιτίας του «Covid-19» «γιατί πχ ο τουρισμός από την Κίνα είναι σχετικά μικρός, μόλις 300 χιλιάδες τουρίστες. Είχαμε εργαστεί για να βάλουμε και νέες αεροπορικές γραμμές αλλά αντιλαμβανόμαστε ότι τώρα υπάρχει ζήτημα».

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέο ασφαλιστικό: Με 19 θετικές διατάξεις κατατίθεται στη Βουλή την Δευτέρα
16 Views

«Τη Δευτέρα, κατατίθεται στη Βουλή η νέα ασφαλιστική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που, για πρώτη φορά, θα συνοδεύεται από δύο επιστημονικές και απόλυτα τεκμηριωμένες μελέτες» δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης, τονίζοντας ότι η πρώτη αφορά την αναλογιστική μελέτη, η οποία θα αποδεικνύει τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος, μέχρι το 2070 και τη διασφάλιση όλων των συντάξεων, μέχρι τότε.

Περισσότερα ...
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Μπάσκετ – Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Η ΑΕΚ για 5η φορά «Βασίλισσα» – 61-57 του… πρωτάρη Προμηθέα
13 Views

Σε έναν τελικό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, η ΑΕΚ λύγισε τον Προμηθέα Πατρών (61-57) στο Ηράκλειο της Κρήτης και πανηγυρίζει το 5ο Κύπελλο της ιστορίας της! Κέντρικ Ρέι (16 πόντοι) και Νίκος Ζήσης (11 πόντοι, 5 ασίστ) καθοδήγησαν την Ένωση στην κούπα κόντρα σε έναν άξιο αντίπαλο. Οι Αχαιοί πλήρωσαν την απειρία τους και την αστοχία τους στις βολές στα κρίσιμα σημεία, με τους Κασελάκη (15 πόντοι) και Μαυροκεφαλίδη (11 πόντοι, 11 ριμπάουντ) να διακρίνονται από την ομάδα του Γιατρά.

Περισσότερα ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Στις διεθνείς αγορές οι ελληνικές τράπεζες
24 Views

Ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα που επιβεβαιώνει την αλλαγή σελίδας για το τραπεζικό σύστημα μετά μια δεκαετή περίοδο μεγάλης κρίσης που επηρέασε καθοριστικά και το εγχώριο τραπεζικό σύστημα αποτελεί η απόλυτα επιτυχημένη έξοδος δύο ελληνικών τραπεζών, της Alpha Bank και της Τράπεζας Πειραιώς, για άντληση κεφαλαίων στις διεθνείς αγορές μέσω της έκδοσης ομολόγων Tier ΙΙ. Ανοίγει έτσι διάπλατα ο δρόμος για όλες τις ελληνικές τράπεζες για μια συνεχή διαδικασία άντλησης κεφαλαίων από τις διεθνείς αγορές.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Απειλείται ρωσοτουρκική σύρραξη στη Συρία;
23 Views

Και ο πόλεμος συνεχίζεται γύρω από το Ιντλίμπ. Με όλα τα συνεπακόλουθά του. Οι πρόσφυγες φορτώνουν σε φορτηγά το σπιτικό τους και εγκαταλείπουν το τελευταίο προπύργιο των τζιχανιστών στη Συρία.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αλέξης Τσίπρας: «Ο απολογισμός του ΣΥΡΙΖΑ τους έχει δημιουργήσει πανικό»
21 Views

«Από τη μία είναι η δύναμη ειλικρίνειας και αλήθειας ο ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη η Ν.Δ. μια δύναμη του κουκουλώματος και της εξαπάτησης» είπε στο κλείσιμο των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας επισημαίνοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρά με δημιουργική σύνθεση των απόψεων και δημοκρατικότητα κάτι που δεν αντιλαμβάνεται η Ν.Δ.».

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Σάλος στην Τουρκία για το σκάνδαλο του γαμπρού του Ερντογάν
32 Views

Οι αποκαλύψεις για ένα σκάνδαλο στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ο γαμπρός του Ταγίπ Ερντογάν , Μπεράτ Αλμπαϊράκ, έχουν προκαλέσει «θόρυβο» στην Τουρκία, με τα τουρκικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για επιχείρηση να συγκαλυφθεί η κομπίνα.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Για πόρισμα που θα μιλά για αυτοκτονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα κάνουν λόγο αλβανικά ΜΜΕ
21 Views

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν πυροβολήθηκε από τη RENEA (Αλβανικές Ειδικές Δυνάμεις), αλλά αυτοκτόνησε, σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ που επικαλούνται πως γνωρίζουν το περιεχόμενο του πολυαναμενόμενου πορίσματος.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νίκος Παππάς: «Να κατατεθούν στη Βουλή τα στοιχεία για τα κόκκινα δάνεια που καθυστερημένα ζήτησε η ΝΔ από τις τράπεζες»
22 Views

«Να κατατεθούν στη Βουλή τα στοιχεία για τα "κόκκινα δάνεια" που καθυστερημένα ζήτησε η ΝΔ από τις τράπεζες», ζητά ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Έφαγε Πόρτα» στον Μηταράκη από τη Γερμανία για την υποδοχή προσφύγων
26 Views

Βοήθεια ύψους 1,56 εκ. ευρώ για τους πρόσφυγες στα νησιά που έστειλε η Γερμανία το Δεκέμβριο με φορτηγά στην Ελλάδα παραμένει ακόμη «πακεταρισμένη» στην ηπειρωτική χώρα. Πρόκειται για προμήθειες από αποθέματα της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Προσφύγων (BAMF) που δεν τα χρειάζονται άλλο οι αρμόδιες αρχές.

Περισσότερα ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Μπουτάρης: Στις εκλογές ψήφισα Μητσοτάκη
22 Views

Στην αποκάλυψη ότι στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ψήφισε Νέα Δημοκρατία, καθώς εκτίμησε, όπως είπε, το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, προχώρησε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
ΜΥΔΡΟΙ Χαφτάρ εναντίον Ερντογάν: “Αν δεν ήταν οι Άραβες, οι Τούρκοι ακόμη θα λάτρευαν τη φωτιά στις στέπες της Ασίας”
58 Views

ΜΥΔΡΟΙ Χαφτάρ εναντίον Ερντογάν: “Αν δεν ήταν οι Άραβες, οι Τούρκοι ακόμη θα λάτρευαν τη φωτιά στις στέπες της Ασίας”

Περισσότερα ...