Ζώδια: Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις 23/07 - 29/07/2018

617 Views
Ζώδια: Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις 23/07 - 29/07/2018

 Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό χαλιναγωγείστε την παρορμητικότητα σας, οι βλέψεις σας επαγγελματικές και οικονομικές καλό θα είναι να στηρίζονται σε μια σταθερή βάση. Ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει σε ανάδρομη πορεία αυτό που θα επιχειρήσετε θα πρέπει να είναι συνειδητό και να έχει διάρκεια στο χρόνο, μην αναλωθείτε σε περιστασιακές καταστάσεις. Αποφύγετε τις λεκτικές συγκρούσεις, προσοχή στις υπερβολές, προσπαθήστε να σκεφτείτε με σύνεση. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου παίρνετε αποφάσεις που θα τις τηρήσετε, θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε και να απεξαρτηθείτε. Κλείνει ένα παλιό κεφάλαιο και ανοίγει ένα ολοκαίνουργιο, ίσως να αφορά διακοπή παλιάς ασύμφορης συνεργασίας. Αισιόδοξη θα είναι η σκέψη σας, ο αυθορμητισμός σας θα σας οδηγήσει σε πράξεις ασυνήθιστες ίσως και αρκετά ριζοσπαστικές. Στον αισθηματικό σας τομέα αλλάζουν οι βλέψεις σας, κάποιοι από εσάς θα περάσετε σε δεσμεύσεις, κάποιοι άλλοι θα πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε με καινούργιο πρόσωπο.
Ταύρος
Φίλοι μου Ταύροι, με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Αιγόκερω θα εστιάσετε στην ρεαλιστική όψη των καταστάσεων, στόχος σας θα είναι να κλείσετε ανοιχτά ζητήματα και να τακτοποιήσετε επαγγελματικά θέματα. Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό ίσως να υπάρξουν αναβολές ή καθυστερήσεις, προσοχή να μην σας πιάσει το άγχος και οδηγηθείτε σε απαισιόδοξες σκέψεις, τα εμπόδια θα είναι προσπελάσιμα. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου βάζετε νέο πρόγραμμα, αλλάζετε τις προτεραιότητες σας, τώρα επιθυμία σας θα είναι να βελτιωθείτε και να βγείτε από την αδράνεια. Στον επαγγελματικό σας τομέα επιδιώξτε την ασφάλεια και την κατοχύρωση, προσπαθήστε να αποφύγετε τις ανυπόμονες ενέργειες, μη βιαστείτε για άμεσα αποτελέσματα. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε ανανέωση, κοινωνική θα είναι η στάση σας, αυθόρμητες οι προσεγγίσεις σας. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό θα επικεντρωθείτε στο ταίρι σας, είναι πολύ πιθανό να πάρετε απόφαση συγκατοίκησης.
Δίδυμος
Φίλοι μου Δίδυμοι, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω οργανώνετε την εργασιακή σας τακτική, δραστηριοποιήστε σε επαγγελματικά θέματα, διεκπεραιώνετε υποθέσεις. Επικεντρώνεστε και στοχεύετε, οι πράξεις σας και οι αποφάσεις θα ανοίξουν δίοδο νέων επαγγελματικών συνεργασιών. Η ολική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα σας ευαισθητοποιήσει σε κοινωνικό επίπεδο, ομαδικότητα και συλλογική σκέψη θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Επανεξετάζετε σχέσεις πρόσωπα και απόψεις, η στάση σας δεν θα είναι καθετή ή απόλυτη. Επαναξιολογείτε και επαναπροσδιορίζετε, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε παλιά λάθη, ουσιαστικά διαφοροποιείτε τον τρόπο σκέψης σας. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα η πρόταση που θα σας κάνουν θα έχει προοπτική οικονομικής βελτίωσης, σας παροτρύνω να τη δεχτείτε. Οι επιλογές σας θα είναι προσεκτικές και τα βήματα σας σταθερά, θα είστε σε θέση να χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας, επικεντρωθείτε στις επενδυτικές κινήσεις θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα.
Καρκίνος
Φίλοι μου Καρκίνοι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω θα κινηθείτε μεθοδικά με τακτική και οργάνωση. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ρεαλισμός και ορθολογική σκέψη, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι σωστές. Σε επίπεδο σχέσεων επαγγελματικών και προσωπικών, με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα αν υπάρχουν εντάσεις μάλλον δε θα καταφέρετε να ηρεμήσετε τα πνεύματα, η στάση σας θα είναι νευρική και οξύθυμη, προσπαθήστε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου εσείς οι απογοητευμένοι είναι πολύ πιθανό να ανοίξετε τα φτερά σας προς άλλου είδους επαγγελματικές κατευθύνσεις, θα υπάρξει άνοιγμα που θα σας βοηθήσει να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα σας. Βγαίνετε απ τυχόν αδιέξοδα, οι πράξεις σας θα είναι διορατικές και οξυδερκείς, λύνετε προβλήματα, τερματίζετε αγχωτικές καταστάσεις. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σταθερότητα θα έχουν οι απόψεις και οι ενέργειες σας, σε θέματα αισθηματικά αλλά και οικονομικά θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις.
Λέων
Φίλοι μου Λέοντες, ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, σιγουριά θα νιώσετε για τις ικανότητες σας, τα επαγγελματικά σας βήματα θα είναι δυναμικά θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε. Με τον Ερμή στο ζώδιο σας να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία ανήσυχη και ανυπόμονη θα είναι η στάση σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις παρορμητικές αντιδράσεις, χαλιναγωγείστε τις διαφόρων ειδών ορμητικές τάσεις που θα σας διέπουν. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου αλλάζετε τακτική αντιμετώπισης, βάζετε στόχο να διαγράψετε το αρνητικό παρελθόν, αφήνετε πίσω σας σχέσεις και καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν. Δυναμική και απελευθερωμένη θα είναι η σκέψη σας, θα διατηρήσετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας, απεγκλωβίζεστε από αναστολές και ενδοιασμούς. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σας φέρνει οικονομικό άνοιγμα, ταχτοποιείτε τις όφειλες σας, θα νιώσετε πως έχετε στα χέρια σας τον έλεγχο των καταστάσεων. Από αισθηματικής πλευράς δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση της προοπτική σταθερού δεσμού.
Παρθένος
Αγαπητοί μου Παρθένοι, με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω ένα επαγγελματικό σας εγχείρημα θα βρει πρόσφορο έδαφος, η επικοινωνιακή σας δυναμική και ο ορθολογικός χειρισμός σας θα φέρει αποτέλεσμα επιτυχίας. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο αλλαγές θα υπάρξουν στον συναισθηματικό σας κόσμο και στον τρόπο σκέψη σας. Ξεδιαλύνεται το ομιχλώδες τοπίο, βγαίνουν στην επιφάνεια αλήθειες που θα φέρουν αναθεωρήσεις, θα βρειτε την δίοδο που θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε και να εξηγήσετε τις μπερδεμένες καταστάσεις. Αλλάζετε άποψη και τοποθέτηση σχετικά με πρόσωπα και σχέσεις, η στάση σας θα γίνει άμεση και πιο απελευθερωμένη. Στον αισθηματικό σας τομέα ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας οδηγήσει σε βιαστικές εξιδανικεύσεις. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα συγκαταβατική θα γίνει η στάση σας, στην προσωπική σας σχέση σε περίπτωση που υπάρχουν εντάσεις θα βρείτε τη λύση του προβλήματος.
Ζυγός
Φίλοι μου Ζυγοί, με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω θα νιώσετε πως είναι ώρα για άμεσες επαγγελματικές κινήσεις. Σε εργασιακά θέματα αναδιοργανώνεστε και παίρνετε πρωτοβουλίες, αναλαμβάνετε υποθέσεις, με δημιουργικό τρόπο θα αξιοποιήσετε τις νέες συνεργασίες. Εσείς οι άνεργοι θα καταβάλετε προσπάθειες για εύρεση εργασίας και το αποτέλεσμα δεν θα σας απογοητεύσει. Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα πρέπει να είναι προσγειωμένες οι βλέψεις και οι αποφάσεις σας. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου αλλάζετε τα δεδομένα, θα υπάρξουν τερματισμοί σε αρνητικές καταστάσεις, οι υποσχέσεις που θα δώσετε και θα σας δώσουν στόχο θα έχουν να αλλάξουν τη μελλοντική εξέλιξη. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα εσείς που είστε σε συναισθηματικό δίλλημα και δε ξέρετε αν θα πρέπει να γυρίσετε πίσω στα παλιά ή αν θα πρέπει να συνεχίσετε τη ζωή σας με καινούργιο ταίρι, τώρα θα υπάρξει ξεκαθάρισμα στην καρδιά σας, παίρνετε αποφάσεις για τις οποίες αργότερα δε θα μετανιώσετε.
Σκορπιός
Φίλοι μου Σκορπιοί, η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ίσως να σας κάνει υπερβολικούς και καχύποπτους, μην βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία των σχέσεων σας επαγγελματικών και προσωπικών. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα η συζήτηση σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο προσοχή να μην πάρει αρνητικές διαστάσεις, αν συγκρουστείτε το αποτέλεσμα θα είναι δυσάρεστο. Διατηρήστε ήρεμες και ισορροπημένες τις διαθέσεις σας, σε αντικρουόμενα ζητήματα σας δίνω τη συμβουλή να μην τεντώσετε το σκοινί, κρατήσετε στάση διπλωματική και όχι κάθετη. Η ολική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα σας απελευθερώσει, βγαίνετε από αναστολές, νέες ιδέες και βλέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους. Στον αισθηματικό σας τομέα, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα εσείς οι χωρισμένοι είναι πολύ πιθανόν με το πρώην ταίρι σας να ανταλλάξετε συγγνώμες, ώριμο θα είναι το σκεπτικό σας, ανοίγεται ενδεχόμενο επανασύνδεσης, θα είστε σε θέση να επαναπροσδιορίσετε απόψεις και αισθήματα.
Τοξότης
Αγαπητοί μου Τοξότες, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και λίγο αργότερα με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα προσοχή να μην παγιδευτείτε σε εμμονές, δε θα είναι καλή χρονική στιγμή για οριστικές και τελεσίδικες αποφάσεις. Οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές, οριοθετήστε τον ενθουσιασμό σας. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα εναντιωθείτε σε καταστάσεις πιέσεις, είτε αυτές προέρχονται από τον εργασιακό σας τομέα, είτε από την προσωπική σας σχέση. Θα είστε ενισχυμένοι με αισιοδοξία και διαίσθηση, αποκαλύψτε σκέψεις και αισθήματα, προσπαθήστε να εξωτερικεύσετε αυτό ακριβώς που νιώθετε. Αν από καιρό σκέπτεστε να κάνετε κάποιες προτάσεις ή κινήσεις προσέγγισης ή να διατυπώσετε τις νέες σας ιδέες, τώρα θα δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα. Στον αισθηματικό σας τομέα, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα δεν αποκλείεται να γίνουν σκέψεις μελλοντικής δέσμευσης, καταφθάνουν σοβαρές προτάσεις.
Αιγόκερως
Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σας σε επαγγελματικά θέματα δημιουργικές θα είναι οι σκέψεις και οι ενέργειες σας, οι επιλογές σας θα βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας σας. Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό ενδεχομένως να φέρει εσωτερικές συγχύσεις, θα υπάρξουν ανατρεπτικά ξεσπάσματα, αποφύγετε τις απότομες συναισθηματικές εξάρσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα προσπαθήστε να κρατήσετε χαλαρές τις αντιδράσεις σας, σε θέματα διαφωνιών σας συμβουλεύω να μην τεντώσετε το σκοινί, μη μεγαλοποιήσετε ασήμαντες αφορμές ή καταστάσεις. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου στον αισθηματικό τομέα εσείς που είστε μόνοι χωρίς σχέση, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να χαλαρώσει και να προσεγγίσει. Ανανεώστε το στυλ σας, ανοιχτή θα είναι η προοπτική καινούργιας γνωριμίας. Σε επαγγελματικά θέματα ευνοούνται οι νέες ιδέες, διατυπώστε αυτό ακριβώς που σκέπτεστε θα βρείτε πρόσφορο έδαφος.
Υδροχόος
Φίλοι μου Υδροχόοι, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα προσοχή στις καχυποψίες σας θα υπάρξει κίνδυνος να υπερβάλετε και να παρεξηγήσετε κάποιες καταστάσεις. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σας καταφθάνουν απρόοπτα ανοίγματα σε θέματα επαγγελματικά αλλά και σε προσωπικά, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας ή νέας επαγγελματικής πρότασης. Διευρύνεται η σκέψη σας, διορατικότητα θα σας χαρακτηρίζει, θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις, βγαίνετε από αδιέξοδα και στενάχωρες καταστάσεις. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θέματα οικονομικής φύσης θα σας απασχολήσουν, ο χειρισμός σας θα είναι προνοητικός. Θα υπάρξει αρμονία στον συναισθηματικό σας κόσμο, οι απόψεις σας θα είναι σταθερές, θα απουσιάζουν τα εσωτερικά σκαμπανεβάσματα. Στη σχέση σας και σε προσωπικά ζητήματα η στάση σας θα είναι συγκαταβατική και ώριμη, σε εσάς τους χωρισμένους ανοίγεται δίοδος επανασύνδεσης. Οι ελεύθεροι και μόνοι είναι πολύ πιθανόν να γνωριστείτε με πρόσωπο σοβαρών προδιαγραφών.
Ιχθύς
Φίλοι μου Ιχθείς, ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό και ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα ίσως να σας φέρουν ένα είδος συναισθηματικής αστάθειας, σκαμπανεβάσματα θα σημειωθούν στις διαθέσεις σας, προσοχή στα παρορμητικά ξεσπάσματα. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου εσείς που είστε δυσαρεστημένοι με το επάγγελμα σας θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε εργασία, νέες προτάσεις θα σας βάλουν σε σκέψεις, έρχονται θετικά ανοίγματα. Απελευθερώνετε η επικοινωνιακή σας διάθεση θα μιλήσετε ανοιχτά, αισιοδοξία θα υπάρξει στο σκεπτικό σας. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάγκη σας θα είναι η σταθερότητα και η εξασφάλιση, συγκρατημένοι θα είστε στα έξοδα σας, τα χρήματα που θα έρθουν στα χέρια σας δεν αποκλείεται να σκεφτείτε να τα αποταμιεύσετε. Στα αισθηματικά σας δεν αποκλείεται να υπάρξει επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σας, το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τις δικές σας αποφάσεις.
Πηγή: zwdia24.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Για τα ποσά των επιστροφών φόρων μπορούν πλέον να πληροφορούνται οι φορολογούμενοι μέσω του TAXISnet
42 Views

Για τα ποσά των επιστροφών φόρων μπορούν πλέον να πληροφορούνται οι φορολογούμενοι μέσω του TAXISnet. Ενα ακόμη δεδομένο που αφορά στη φορολογική κατάσταση των πολιτών και των επιχειρήσεων, είναι πλέον διαθέσιμο ψηφιακά, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Περισσότερα ...
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Στη μάχη κατά του κορoνοϊού τα στρατιωτικά εργοστάσια
20 Views

Κατόπιν εντολής του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου τα στρατιωτικά εργοστάσια έχουν προσαρμόσει πλέον τις παραγωγικές δυνατότητές τους σε υλικά και προμήθειες ώστε να συντρέχουν την εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του κορονοϊού καλύπτοντας ανάγκες τόσο των Ενόπλων Δυνάμεων όσο και της κοινωνίας.

Περισσότερα ...
ΥΓΕΙΑ
Η Ευρωκλινική παραχωρεί στο ΕΣΥ 30 κλίνες και το τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της
20 Views

Η Ευρωκλινική στην προσπάθειά της να συμβάλει ουσιαστικά στη φροντίδα όλων των πολιτών που το έχουν ανάγκη στην παρούσα δύσκολη χρονική συγκυρία στη χώρα, προσφέρει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) δύο επιπλέον κλίνες σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) πέρα των 8 που έχει ήδη διαθέσει

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Στη σύνοδο ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ αύριο ο Ν. Δένδιας
18 Views

Στη Σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη μέσω τηλεδιάσκεψης, θα συμμετάσχει από την Αθήνα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, οι εργασίες της Συνόδου θα επικεντρωθούν στο ρόλο του Οργανισμού ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19.

Περισσότερα ...
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Νοσοκομειακοί γιατροί: Μητσοτάκης και ΕΡΤ μας φιμώνουν, διοικείτε την ΕΡΤ2020 και όχι την ΥΕΝΕΔ 1971 (Βίντεο)
37 Views

Την απαράδεκτη στάση της ΕΡΤ και της κυβέρνησης Μητσοτάκη οι οποίοι επιλέγουν να φιμώνουν τους νοσοκομειακούς γιατρούς που αναδεικνύουν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΣΥ εν μέσω πανδημίας καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ).

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Ανοιχτή η παράταση αναστολής λειτουργίας των σχολείων μετά το Πάσχα από την Νίκη Κεραμέως
41 Views

Mόνο οι συστάσεις των ειδικών θα καθορίσουν τις τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης για την παράταση του κλεισίματος των σχολείων και μετά τις διακοπές του Πάσχα, δήλωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Σε καραντίνα η δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Ριτσώνα - 20 κρούσματα
24 Views

Σε υγειονομικό περιορισμό τίθεται, από σήμερα το πρωί, η δομή φιλοξενίας των αιτούντων άσυλο στη Ριτσώνα για 14 ημέρες, με εντολή του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, σε συνεργασία με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά και τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βουλή: Κατατέθηκε ο συμπληρωματικός προϋπολογισμός ελέω πανδημίας
26 Views

Με τη μορφή τροπολογίας κατατέθηκε ο συμπληρωματικός προϋπολογισμός από το υπουργείο Οικονομικών και συμπεριλήφθηκε στις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που αναμένεται να ψηφιστούν σήμερα, Πέμπτη, στην Ολομέλεια.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας και άλλων 12 κρατών-μελών της ΕΕ για κορονοϊό
42 Views

Την ανάγκη τα έκτακτα μέτρα ανάγκης για τον κορονοϊό να περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα, να είναι αναλογικά και προσωρινά, καθώς και να υπόκεινται σε τακτικό έλεγχο και να τηρούν τις αρχές του κράτους δικαίου, της δημοκρατίας, των θεμελιωδών δικαιωμάτων και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο, τονίζουν σε κοινή δήλωσή τους 13 κράτη-μέλη της ΕΕ.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αλ. Τσίπρας: Ευρωομόλογο χωρίς Γερμανία και Ολλανδία, αν η Μέρκελ δεν κάνει την ηγετική υπέρβαση για ενότητα της ευρωζώνης
35 Views

Την άμεση και επιτακτική αναγκαιότητα για συμφωνία και έμπρακτη αλληλεγγύη της ΕΕ με ευρωομόλογο, για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων στα κράτη-μέλη από τη διεθνή κρίση του κορονοϊού, υπογραμμίζει ο Αλέξης Τσίπρας με άρθρο του στη γαλλική "Le Monde" με τίτλο: "Για ποιον χτυπάει η καμπάνα".

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυρ. Μητσοτάκης στο CNN: Η ελληνική κοινωνία επέδειξε μεγάλη αλληλεγγύη (Video)
24 Views

Συνέντευξη στο CNN και στη δημοσιογράφο Κριστιάν Αμανπούρ παραχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης επισημαίνοντας πως στη χώρα μας η τάση όσον αφορά την εξέλιξη της κρίσης με τον κορονοϊό είναι ενθαρρυντική σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες αλλά επανέλαβε ότι «η σκληρή δουλειά μας περιμένει».

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στην συζήτηση για τα μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊού ο Κυριάκος Μητσοτάκης
29 Views

Στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, για την κύρωση των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου για τα υγειονομικά μέτρα σχετικά με την αντιμετώπιση της κρίσης του κορονοϊού, θα τοποθετηθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Ιερά Σύνοδος: Κεκλεισμένων των θυρών οι ιερές ακολουθίες τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα
24 Views

Την απόφασή της να πραγματοποιούνται η Θεία Λειτουργία καθώς και οι Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας, αλλά και του Πάσχα κεκλεισμένων των θυρών, στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων, για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού αποφάσισε την Τετάρτη η Διαρκής Ιερά Σύνοδος (Δ.Ι.Σ.) της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερωνύμου.

Περισσότερα ...
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΓΕΕΘΑ: Αναβάλλονται οι κατατάξεις των στρατεύσιμων σε Αεροπορία, Στρατό και Ναυτικό
39 Views

Νέα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης του κορωνοϊού ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ, ενώ συνεχίζεται η στελέχωση νοσοκομείων και κέντρων υγείας με ιατρούς νοσηλευτές και σπουδαστές των Ενόπλων Δυνάμεων.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Τεράστια δωρεά από την “Καρέλια Α.Ε.” – 50 υπερσύγχρονοι, πλήρως εξοπλισμένοι σταθμοί ΜΕΘ στο Ε.Σ.Υ.
18 Views

Σε μια τεράστια δωρεά προχωρά με απόφασή του το Δ.Σ. της Εταιρείας “Καρέλια Α.Ε.” με την ανακοίνωση της χρηματοδότησης 50 υπερσύγχρονων, πλήρως εξοπλισμένων σταθμών Μ.Ε.Θ. Δείτε την ανακοίνωση της εταιρείας:

Περισσότερα ...