Ζώδια: Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις 23/07 - 29/07/2018

582 Views
Ζώδια: Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις 23/07 - 29/07/2018

 Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό χαλιναγωγείστε την παρορμητικότητα σας, οι βλέψεις σας επαγγελματικές και οικονομικές καλό θα είναι να στηρίζονται σε μια σταθερή βάση. Ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει σε ανάδρομη πορεία αυτό που θα επιχειρήσετε θα πρέπει να είναι συνειδητό και να έχει διάρκεια στο χρόνο, μην αναλωθείτε σε περιστασιακές καταστάσεις. Αποφύγετε τις λεκτικές συγκρούσεις, προσοχή στις υπερβολές, προσπαθήστε να σκεφτείτε με σύνεση. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου παίρνετε αποφάσεις που θα τις τηρήσετε, θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε και να απεξαρτηθείτε. Κλείνει ένα παλιό κεφάλαιο και ανοίγει ένα ολοκαίνουργιο, ίσως να αφορά διακοπή παλιάς ασύμφορης συνεργασίας. Αισιόδοξη θα είναι η σκέψη σας, ο αυθορμητισμός σας θα σας οδηγήσει σε πράξεις ασυνήθιστες ίσως και αρκετά ριζοσπαστικές. Στον αισθηματικό σας τομέα αλλάζουν οι βλέψεις σας, κάποιοι από εσάς θα περάσετε σε δεσμεύσεις, κάποιοι άλλοι θα πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε με καινούργιο πρόσωπο.
Ταύρος
Φίλοι μου Ταύροι, με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Αιγόκερω θα εστιάσετε στην ρεαλιστική όψη των καταστάσεων, στόχος σας θα είναι να κλείσετε ανοιχτά ζητήματα και να τακτοποιήσετε επαγγελματικά θέματα. Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό ίσως να υπάρξουν αναβολές ή καθυστερήσεις, προσοχή να μην σας πιάσει το άγχος και οδηγηθείτε σε απαισιόδοξες σκέψεις, τα εμπόδια θα είναι προσπελάσιμα. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου βάζετε νέο πρόγραμμα, αλλάζετε τις προτεραιότητες σας, τώρα επιθυμία σας θα είναι να βελτιωθείτε και να βγείτε από την αδράνεια. Στον επαγγελματικό σας τομέα επιδιώξτε την ασφάλεια και την κατοχύρωση, προσπαθήστε να αποφύγετε τις ανυπόμονες ενέργειες, μη βιαστείτε για άμεσα αποτελέσματα. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε ανανέωση, κοινωνική θα είναι η στάση σας, αυθόρμητες οι προσεγγίσεις σας. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό θα επικεντρωθείτε στο ταίρι σας, είναι πολύ πιθανό να πάρετε απόφαση συγκατοίκησης.
Δίδυμος
Φίλοι μου Δίδυμοι, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω οργανώνετε την εργασιακή σας τακτική, δραστηριοποιήστε σε επαγγελματικά θέματα, διεκπεραιώνετε υποθέσεις. Επικεντρώνεστε και στοχεύετε, οι πράξεις σας και οι αποφάσεις θα ανοίξουν δίοδο νέων επαγγελματικών συνεργασιών. Η ολική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα σας ευαισθητοποιήσει σε κοινωνικό επίπεδο, ομαδικότητα και συλλογική σκέψη θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Επανεξετάζετε σχέσεις πρόσωπα και απόψεις, η στάση σας δεν θα είναι καθετή ή απόλυτη. Επαναξιολογείτε και επαναπροσδιορίζετε, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε παλιά λάθη, ουσιαστικά διαφοροποιείτε τον τρόπο σκέψης σας. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα η πρόταση που θα σας κάνουν θα έχει προοπτική οικονομικής βελτίωσης, σας παροτρύνω να τη δεχτείτε. Οι επιλογές σας θα είναι προσεκτικές και τα βήματα σας σταθερά, θα είστε σε θέση να χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας, επικεντρωθείτε στις επενδυτικές κινήσεις θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα.
Καρκίνος
Φίλοι μου Καρκίνοι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω θα κινηθείτε μεθοδικά με τακτική και οργάνωση. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ρεαλισμός και ορθολογική σκέψη, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι σωστές. Σε επίπεδο σχέσεων επαγγελματικών και προσωπικών, με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα αν υπάρχουν εντάσεις μάλλον δε θα καταφέρετε να ηρεμήσετε τα πνεύματα, η στάση σας θα είναι νευρική και οξύθυμη, προσπαθήστε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου εσείς οι απογοητευμένοι είναι πολύ πιθανό να ανοίξετε τα φτερά σας προς άλλου είδους επαγγελματικές κατευθύνσεις, θα υπάρξει άνοιγμα που θα σας βοηθήσει να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα σας. Βγαίνετε απ τυχόν αδιέξοδα, οι πράξεις σας θα είναι διορατικές και οξυδερκείς, λύνετε προβλήματα, τερματίζετε αγχωτικές καταστάσεις. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σταθερότητα θα έχουν οι απόψεις και οι ενέργειες σας, σε θέματα αισθηματικά αλλά και οικονομικά θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις.
Λέων
Φίλοι μου Λέοντες, ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, σιγουριά θα νιώσετε για τις ικανότητες σας, τα επαγγελματικά σας βήματα θα είναι δυναμικά θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε. Με τον Ερμή στο ζώδιο σας να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία ανήσυχη και ανυπόμονη θα είναι η στάση σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις παρορμητικές αντιδράσεις, χαλιναγωγείστε τις διαφόρων ειδών ορμητικές τάσεις που θα σας διέπουν. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου αλλάζετε τακτική αντιμετώπισης, βάζετε στόχο να διαγράψετε το αρνητικό παρελθόν, αφήνετε πίσω σας σχέσεις και καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν. Δυναμική και απελευθερωμένη θα είναι η σκέψη σας, θα διατηρήσετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας, απεγκλωβίζεστε από αναστολές και ενδοιασμούς. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σας φέρνει οικονομικό άνοιγμα, ταχτοποιείτε τις όφειλες σας, θα νιώσετε πως έχετε στα χέρια σας τον έλεγχο των καταστάσεων. Από αισθηματικής πλευράς δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση της προοπτική σταθερού δεσμού.
Παρθένος
Αγαπητοί μου Παρθένοι, με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω ένα επαγγελματικό σας εγχείρημα θα βρει πρόσφορο έδαφος, η επικοινωνιακή σας δυναμική και ο ορθολογικός χειρισμός σας θα φέρει αποτέλεσμα επιτυχίας. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο αλλαγές θα υπάρξουν στον συναισθηματικό σας κόσμο και στον τρόπο σκέψη σας. Ξεδιαλύνεται το ομιχλώδες τοπίο, βγαίνουν στην επιφάνεια αλήθειες που θα φέρουν αναθεωρήσεις, θα βρειτε την δίοδο που θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε και να εξηγήσετε τις μπερδεμένες καταστάσεις. Αλλάζετε άποψη και τοποθέτηση σχετικά με πρόσωπα και σχέσεις, η στάση σας θα γίνει άμεση και πιο απελευθερωμένη. Στον αισθηματικό σας τομέα ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας οδηγήσει σε βιαστικές εξιδανικεύσεις. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα συγκαταβατική θα γίνει η στάση σας, στην προσωπική σας σχέση σε περίπτωση που υπάρχουν εντάσεις θα βρείτε τη λύση του προβλήματος.
Ζυγός
Φίλοι μου Ζυγοί, με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω θα νιώσετε πως είναι ώρα για άμεσες επαγγελματικές κινήσεις. Σε εργασιακά θέματα αναδιοργανώνεστε και παίρνετε πρωτοβουλίες, αναλαμβάνετε υποθέσεις, με δημιουργικό τρόπο θα αξιοποιήσετε τις νέες συνεργασίες. Εσείς οι άνεργοι θα καταβάλετε προσπάθειες για εύρεση εργασίας και το αποτέλεσμα δεν θα σας απογοητεύσει. Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα πρέπει να είναι προσγειωμένες οι βλέψεις και οι αποφάσεις σας. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου αλλάζετε τα δεδομένα, θα υπάρξουν τερματισμοί σε αρνητικές καταστάσεις, οι υποσχέσεις που θα δώσετε και θα σας δώσουν στόχο θα έχουν να αλλάξουν τη μελλοντική εξέλιξη. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα εσείς που είστε σε συναισθηματικό δίλλημα και δε ξέρετε αν θα πρέπει να γυρίσετε πίσω στα παλιά ή αν θα πρέπει να συνεχίσετε τη ζωή σας με καινούργιο ταίρι, τώρα θα υπάρξει ξεκαθάρισμα στην καρδιά σας, παίρνετε αποφάσεις για τις οποίες αργότερα δε θα μετανιώσετε.
Σκορπιός
Φίλοι μου Σκορπιοί, η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ίσως να σας κάνει υπερβολικούς και καχύποπτους, μην βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία των σχέσεων σας επαγγελματικών και προσωπικών. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα η συζήτηση σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο προσοχή να μην πάρει αρνητικές διαστάσεις, αν συγκρουστείτε το αποτέλεσμα θα είναι δυσάρεστο. Διατηρήστε ήρεμες και ισορροπημένες τις διαθέσεις σας, σε αντικρουόμενα ζητήματα σας δίνω τη συμβουλή να μην τεντώσετε το σκοινί, κρατήσετε στάση διπλωματική και όχι κάθετη. Η ολική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα σας απελευθερώσει, βγαίνετε από αναστολές, νέες ιδέες και βλέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους. Στον αισθηματικό σας τομέα, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα εσείς οι χωρισμένοι είναι πολύ πιθανόν με το πρώην ταίρι σας να ανταλλάξετε συγγνώμες, ώριμο θα είναι το σκεπτικό σας, ανοίγεται ενδεχόμενο επανασύνδεσης, θα είστε σε θέση να επαναπροσδιορίσετε απόψεις και αισθήματα.
Τοξότης
Αγαπητοί μου Τοξότες, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και λίγο αργότερα με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα προσοχή να μην παγιδευτείτε σε εμμονές, δε θα είναι καλή χρονική στιγμή για οριστικές και τελεσίδικες αποφάσεις. Οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές, οριοθετήστε τον ενθουσιασμό σας. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου θα εναντιωθείτε σε καταστάσεις πιέσεις, είτε αυτές προέρχονται από τον εργασιακό σας τομέα, είτε από την προσωπική σας σχέση. Θα είστε ενισχυμένοι με αισιοδοξία και διαίσθηση, αποκαλύψτε σκέψεις και αισθήματα, προσπαθήστε να εξωτερικεύσετε αυτό ακριβώς που νιώθετε. Αν από καιρό σκέπτεστε να κάνετε κάποιες προτάσεις ή κινήσεις προσέγγισης ή να διατυπώσετε τις νέες σας ιδέες, τώρα θα δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα. Στον αισθηματικό σας τομέα, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα δεν αποκλείεται να γίνουν σκέψεις μελλοντικής δέσμευσης, καταφθάνουν σοβαρές προτάσεις.
Αιγόκερως
Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σας σε επαγγελματικά θέματα δημιουργικές θα είναι οι σκέψεις και οι ενέργειες σας, οι επιλογές σας θα βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας σας. Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό ενδεχομένως να φέρει εσωτερικές συγχύσεις, θα υπάρξουν ανατρεπτικά ξεσπάσματα, αποφύγετε τις απότομες συναισθηματικές εξάρσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα προσπαθήστε να κρατήσετε χαλαρές τις αντιδράσεις σας, σε θέματα διαφωνιών σας συμβουλεύω να μην τεντώσετε το σκοινί, μη μεγαλοποιήσετε ασήμαντες αφορμές ή καταστάσεις. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου στον αισθηματικό τομέα εσείς που είστε μόνοι χωρίς σχέση, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να χαλαρώσει και να προσεγγίσει. Ανανεώστε το στυλ σας, ανοιχτή θα είναι η προοπτική καινούργιας γνωριμίας. Σε επαγγελματικά θέματα ευνοούνται οι νέες ιδέες, διατυπώστε αυτό ακριβώς που σκέπτεστε θα βρείτε πρόσφορο έδαφος.
Υδροχόος
Φίλοι μου Υδροχόοι, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα προσοχή στις καχυποψίες σας θα υπάρξει κίνδυνος να υπερβάλετε και να παρεξηγήσετε κάποιες καταστάσεις. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σας καταφθάνουν απρόοπτα ανοίγματα σε θέματα επαγγελματικά αλλά και σε προσωπικά, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας ή νέας επαγγελματικής πρότασης. Διευρύνεται η σκέψη σας, διορατικότητα θα σας χαρακτηρίζει, θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις, βγαίνετε από αδιέξοδα και στενάχωρες καταστάσεις. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θέματα οικονομικής φύσης θα σας απασχολήσουν, ο χειρισμός σας θα είναι προνοητικός. Θα υπάρξει αρμονία στον συναισθηματικό σας κόσμο, οι απόψεις σας θα είναι σταθερές, θα απουσιάζουν τα εσωτερικά σκαμπανεβάσματα. Στη σχέση σας και σε προσωπικά ζητήματα η στάση σας θα είναι συγκαταβατική και ώριμη, σε εσάς τους χωρισμένους ανοίγεται δίοδος επανασύνδεσης. Οι ελεύθεροι και μόνοι είναι πολύ πιθανόν να γνωριστείτε με πρόσωπο σοβαρών προδιαγραφών.
Ιχθύς
Φίλοι μου Ιχθείς, ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό και ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα ίσως να σας φέρουν ένα είδος συναισθηματικής αστάθειας, σκαμπανεβάσματα θα σημειωθούν στις διαθέσεις σας, προσοχή στα παρορμητικά ξεσπάσματα. Με την ολική Σεληνιακή έκλειψη του Υδροχόου εσείς που είστε δυσαρεστημένοι με το επάγγελμα σας θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε εργασία, νέες προτάσεις θα σας βάλουν σε σκέψεις, έρχονται θετικά ανοίγματα. Απελευθερώνετε η επικοινωνιακή σας διάθεση θα μιλήσετε ανοιχτά, αισιοδοξία θα υπάρξει στο σκεπτικό σας. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάγκη σας θα είναι η σταθερότητα και η εξασφάλιση, συγκρατημένοι θα είστε στα έξοδα σας, τα χρήματα που θα έρθουν στα χέρια σας δεν αποκλείεται να σκεφτείτε να τα αποταμιεύσετε. Στα αισθηματικά σας δεν αποκλείεται να υπάρξει επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σας, το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τις δικές σας αποφάσεις.
Πηγή: zwdia24.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
«Επίσημος» ο χάρτης Αγκυρας - Τρίπολης
15 Views

Ζήτημα ημερών είναι, με βάση τους υπολογισμούς της Αθήνας, η ανάρτηση από τη Διεύθυνση Ωκεάνιων Υποθέσεων και Δικαίου της Θάλασσας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) των συντεταγμένων θαλάσσιας δικαιοδοσίας που ορίζει το τουρκολιβυκό μνημόνιο, το οποίο υπεγράφη στις 27 Νοεμβρίου 2019 από την Αγκυρα και την κυβέρνηση του Φαγέζ αλ Σαράζ στην Τρίπολη.

Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Επίσημος» ο χάρτης Αγκυρας - Τρίπολης
15 Views

Ζήτημα ημερών είναι, με βάση τους υπολογισμούς της Αθήνας, η ανάρτηση από τη Διεύθυνση Ωκεάνιων Υποθέσεων και Δικαίου της Θάλασσας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) των συντεταγμένων θαλάσσιας δικαιοδοσίας που ορίζει το τουρκολιβυκό μνημόνιο, το οποίο υπεγράφη στις 27 Νοεμβρίου 2019 από την Αγκυρα και την κυβέρνηση του Φαγέζ αλ Σαράζ στην Τρίπολη.

Περισσότερα ...
ΑΠΟΨΕΙΣ
Εκβιασμοί, απειλές, διαφθορά και στο βάθος η παράδοση: Μία κακή λύση στην Κύπρο θα επηρεάσει το Αιγαίο και τη Θράκη…
18 Views

Το τελευταίο διάστημα συμβαίνουν πολλά περίεργα πράγματα στο πολιτικό σκηνικό της Κύπρου που αφορούν το εθνικό μας θέμα. Διαβλέπω να εξελίσσεται ένας άνευ προηγουμένου εκβιασμός προς τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Χοντρό φάλτσο του Γερμανού ΥΠΕΞ: Ανακάλυψε θετικό ρόλο της Αγκυρας στην κρίση της Λιβύης
18 Views

H ιστοσελίδα του τηλεοπτικού δικτύου ZDF δημοσιεύει άρθρο με τίτλο «Οι ΥΠΕΞ συσκέπτονται για το Λιβυκό» και υπότιτλο «Στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου οι Υπουργοί Εξωτερικών θέλουν να συνεχίσουν την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για τον εμφύλιο πόλεμο τη Λιβύη».

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γεωργιάδης: Αυτό που περιέγραψε ο Τσίπρας είναι χούντα
16 Views

Την Ελλάδα δεν την επηρεάζει ιδιαίτερα άμεσα η κατάσταση που επικρατεί στην παγκόσμια οικονομία εξαιτίας του «Covid-19» «γιατί πχ ο τουρισμός από την Κίνα είναι σχετικά μικρός, μόλις 300 χιλιάδες τουρίστες. Είχαμε εργαστεί για να βάλουμε και νέες αεροπορικές γραμμές αλλά αντιλαμβανόμαστε ότι τώρα υπάρχει ζήτημα».

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέο ασφαλιστικό: Με 19 θετικές διατάξεις κατατίθεται στη Βουλή την Δευτέρα
19 Views

«Τη Δευτέρα, κατατίθεται στη Βουλή η νέα ασφαλιστική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που, για πρώτη φορά, θα συνοδεύεται από δύο επιστημονικές και απόλυτα τεκμηριωμένες μελέτες» δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης, τονίζοντας ότι η πρώτη αφορά την αναλογιστική μελέτη, η οποία θα αποδεικνύει τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος, μέχρι το 2070 και τη διασφάλιση όλων των συντάξεων, μέχρι τότε.

Περισσότερα ...
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Μπάσκετ – Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Η ΑΕΚ για 5η φορά «Βασίλισσα» – 61-57 του… πρωτάρη Προμηθέα
13 Views

Σε έναν τελικό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, η ΑΕΚ λύγισε τον Προμηθέα Πατρών (61-57) στο Ηράκλειο της Κρήτης και πανηγυρίζει το 5ο Κύπελλο της ιστορίας της! Κέντρικ Ρέι (16 πόντοι) και Νίκος Ζήσης (11 πόντοι, 5 ασίστ) καθοδήγησαν την Ένωση στην κούπα κόντρα σε έναν άξιο αντίπαλο. Οι Αχαιοί πλήρωσαν την απειρία τους και την αστοχία τους στις βολές στα κρίσιμα σημεία, με τους Κασελάκη (15 πόντοι) και Μαυροκεφαλίδη (11 πόντοι, 11 ριμπάουντ) να διακρίνονται από την ομάδα του Γιατρά.

Περισσότερα ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Στις διεθνείς αγορές οι ελληνικές τράπεζες
24 Views

Ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα που επιβεβαιώνει την αλλαγή σελίδας για το τραπεζικό σύστημα μετά μια δεκαετή περίοδο μεγάλης κρίσης που επηρέασε καθοριστικά και το εγχώριο τραπεζικό σύστημα αποτελεί η απόλυτα επιτυχημένη έξοδος δύο ελληνικών τραπεζών, της Alpha Bank και της Τράπεζας Πειραιώς, για άντληση κεφαλαίων στις διεθνείς αγορές μέσω της έκδοσης ομολόγων Tier ΙΙ. Ανοίγει έτσι διάπλατα ο δρόμος για όλες τις ελληνικές τράπεζες για μια συνεχή διαδικασία άντλησης κεφαλαίων από τις διεθνείς αγορές.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Απειλείται ρωσοτουρκική σύρραξη στη Συρία;
23 Views

Και ο πόλεμος συνεχίζεται γύρω από το Ιντλίμπ. Με όλα τα συνεπακόλουθά του. Οι πρόσφυγες φορτώνουν σε φορτηγά το σπιτικό τους και εγκαταλείπουν το τελευταίο προπύργιο των τζιχανιστών στη Συρία.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αλέξης Τσίπρας: «Ο απολογισμός του ΣΥΡΙΖΑ τους έχει δημιουργήσει πανικό»
21 Views

«Από τη μία είναι η δύναμη ειλικρίνειας και αλήθειας ο ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη η Ν.Δ. μια δύναμη του κουκουλώματος και της εξαπάτησης» είπε στο κλείσιμο των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας επισημαίνοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρά με δημιουργική σύνθεση των απόψεων και δημοκρατικότητα κάτι που δεν αντιλαμβάνεται η Ν.Δ.».

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Σάλος στην Τουρκία για το σκάνδαλο του γαμπρού του Ερντογάν
32 Views

Οι αποκαλύψεις για ένα σκάνδαλο στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ο γαμπρός του Ταγίπ Ερντογάν , Μπεράτ Αλμπαϊράκ, έχουν προκαλέσει «θόρυβο» στην Τουρκία, με τα τουρκικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για επιχείρηση να συγκαλυφθεί η κομπίνα.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Για πόρισμα που θα μιλά για αυτοκτονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα κάνουν λόγο αλβανικά ΜΜΕ
21 Views

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν πυροβολήθηκε από τη RENEA (Αλβανικές Ειδικές Δυνάμεις), αλλά αυτοκτόνησε, σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ που επικαλούνται πως γνωρίζουν το περιεχόμενο του πολυαναμενόμενου πορίσματος.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νίκος Παππάς: «Να κατατεθούν στη Βουλή τα στοιχεία για τα κόκκινα δάνεια που καθυστερημένα ζήτησε η ΝΔ από τις τράπεζες»
22 Views

«Να κατατεθούν στη Βουλή τα στοιχεία για τα "κόκκινα δάνεια" που καθυστερημένα ζήτησε η ΝΔ από τις τράπεζες», ζητά ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Έφαγε Πόρτα» στον Μηταράκη από τη Γερμανία για την υποδοχή προσφύγων
26 Views

Βοήθεια ύψους 1,56 εκ. ευρώ για τους πρόσφυγες στα νησιά που έστειλε η Γερμανία το Δεκέμβριο με φορτηγά στην Ελλάδα παραμένει ακόμη «πακεταρισμένη» στην ηπειρωτική χώρα. Πρόκειται για προμήθειες από αποθέματα της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Προσφύγων (BAMF) που δεν τα χρειάζονται άλλο οι αρμόδιες αρχές.

Περισσότερα ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Μπουτάρης: Στις εκλογές ψήφισα Μητσοτάκη
22 Views

Στην αποκάλυψη ότι στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ψήφισε Νέα Δημοκρατία, καθώς εκτίμησε, όπως είπε, το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, προχώρησε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
ΜΥΔΡΟΙ Χαφτάρ εναντίον Ερντογάν: “Αν δεν ήταν οι Άραβες, οι Τούρκοι ακόμη θα λάτρευαν τη φωτιά στις στέπες της Ασίας”
58 Views

ΜΥΔΡΟΙ Χαφτάρ εναντίον Ερντογάν: “Αν δεν ήταν οι Άραβες, οι Τούρκοι ακόμη θα λάτρευαν τη φωτιά στις στέπες της Ασίας”

Περισσότερα ...