Η νέα πόζα της Βίκυς Κάβουρα με μπραζίλιαν μαγιό είναι όλα τα λεφτά [εικόνα]

154 Views
Η νέα πόζα της Βίκυς Κάβουρα με μπραζίλιαν μαγιό είναι όλα τα λεφτά [εικόνα]
Κάθε της πόζα είναι όλα τα λεφτά. Με ό,τι και να φοράει. Σε αυτή την περίπτωση όμως υπάρχει ένα ενδιαφέρον παραπάνω, το οποίο δικαιολογείται από αρκετά χαρακτηριστικά της. Η Βίκυ Κάβουρα είναι μια από τις πιο θελκτικές παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ και φέτος το καταλάβαμε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά.
Τα χουνέρια της ξεκίνησαν από νωρίς αυτό το καλοκαίρι. Από τις αρχές Μαΐου την έχουμε δει σε διάφορα ελληνικά νησιά να προκαλεί αντάρες με την παρουσία της, ιδίως στις παραλίες. Κρήτη, Ζάκυνθος, Μύκονος, Σαντορίνη και τώρα Σπέτσες.
Η Βίκυ Κάβουρα έκανε μια ανάρτηση από το νησί της Μπουμπουλίνας και έβαλε το δικό της μπουρλότο στις καρδιές και τα μυαλά των ανδρών με την φωτογραφία. Φορώντας ένα μπραζίλιαν μπικίνι η Βίκυ Κάβουρα ποζάρει μέσα στη θάλασσα, ξαπλωμένη πιθανότατα πάνω σε κάποιο στρώμα και σε πρώτη ανάγνωση κολάζει. Όχι μόνο με αυτό που δεν φαίνεται ολόκληρο στη φωτογραφία, αλλά με όλο το κορμί της.
Σε μια δεύτερη ανάγνωση σαγηνεύει ακατάσχετα με το χαμόγελο της που είναι τόσο αυθεντικό και όμορφο, ώστε να μην μπορεί κανείς να αντισταθεί.
Με ετικέτα:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ