Το δημόσιο μήνυμα στον Κώστα Μπακογιάννη: «Η κα Γκαγκάκη δεν πρέπει να μείνει στην θέση της»!

110 Views
Το δημόσιο μήνυμα στον Κώστα Μπακογιάννη: «Η κα Γκαγκάκη δεν πρέπει να μείνει στην θέση της»!
Ένα δημόσιο μήνυμα στον Κώστα Μπακογιάννη έστειλαν μετά τον ντόρο που έχει ξεσπάσει στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». «Η κα Γκαγκάκη δεν πρέπει να μείνει στην θέση της».

Μ ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Γερουλάνος, επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα είσαι εσύ» καλεί τον δήμαρχο Αθηναίων να αποπέμψει την δημοτική σύμβουλο Κατερίνα Γκαγκάκη. 

Αφορμή, τα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή για την φοιτήτρια στο ΑΠΘ, τα οποία έφεραν θύελλα αντιδράσεων.

«Είχαμε την ελπίδα πως είτε η κα Γκαγκάκη, προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης, είτε ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Μπακογιάννης, θα αντιλαμβάνονταν την ουσία αλλά και τον συμβολισμό που εμπεριέχει η επίσημη ενασχόληση με τον πολιτισμό της Αθήνας καθώς και τη σημασία του παραδείγματος στο χώρο του πολιτισμού και της πολιτικής, αναλαμβάνοντας με παρρησία και χωρίς τυμπανοκρουσίες τις ευθύνες τους. Τα πράγματα είναι απλά: Η κα Γκαγκάκη δεν μπορεί και δεν θα έπρεπε να παραμείνει στη θέση της, ως ένδειξη κατανόησης ότι συμπεριφορές όπως η δική της στην επίμαχη τηλεοπτική εκπομπή δεν έχουν θέση ούτε στον χώρο ευθύνης της, ούτε στην ελληνική κοινωνία». έγραψε.

Κώστας Μπακογιάννης μήνυμα για Γκαγκάκη
Με ετικέτα:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ