Αρης Σπηλιωτόπουλος σε κυβέρνηση: Αφήστε τους λεονταρισμούς και συγκαλέστε Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών

116 Views
Αρης Σπηλιωτόπουλος σε κυβέρνηση: Αφήστε τους λεονταρισμούς και συγκαλέστε Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών
Σκληρή γλώσσα προς την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στα ελληνοτουρκικά χρησιμοποιεί ο πρώην βουλευτής και υπουργός της ΝΔ Αρης Σπηλιωτόπουλος.
Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει τους λεονταρισμούς στην ανίσχυρη Λιβύη και να συγκαλέσει άμεσα το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του Άρη Σπηλιωτόπουλου έχει ως εξής:
Ναι η απόφαση Τουρκίας-Λιβύης είναι νομικά ανίσχυρη. Όμως δεν παύει η Τουρκία να θέτει ζητήματα, να λαμβάνει τις πρωτοβουλίες και εμείς απλά να τρέχουμε από πίσω.
Κι όταν αυτό συμβαίνει τότε από τους υπεύθυνους πολιτικούς ακούμε κραυγές, ύβρεις και επίδειξη λεονταρισμών έναντι της ανίσχυρη... Λιβύης.
Μόνο αμηχανία δείχνουν... Μόνη υπεύθυνη πολιτική είναι η Σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών με στόχο τη χάραξη νέας μακροπρόθεσμης στρατηγική στα εθνικά μας θέματα

Κάθε μέρα που περνά είναι και πιο αργά...

Με ετικέτα:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Περίπου 627 χιλιάδες καταναλωτές άλλαξαν πάροχο ενέργειας το 2019
11 Views

Σημαντικές ανακατατάξεις καταγράφηκαν στην λιανική αγορά της ενέργειας κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, καθώς σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε το μέλος της ολομέλειας της ΡΑΕ Ν. Καρακατσάνης, συνολικά 627 χιλιάδες καταναλωτές άλλαξαν προμηθευτή.

Περισσότερα ...
 • Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Κοτανίδης
  13 Views

  Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 74 ετών, άφησε ο Γιώργος Κοτανίδης. Η είδηση προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο διάσημος ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

  Περισσότερα ...
 • Γερμανία: Πρώτο κρούσμα μόλυνσης από τον νέο κοροναϊό
  15 Views

  Το πρώτο κρούσμα μόλυνσης από τον νέο κινεζικό κοροναϊό επιβεβαιώθηκε στη Γερμανία: πρόκειται για έναν άνδρα στη Βαυαρία (νότια), ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας το βαυαρικό κρατιδιακό υπουργείο Υγείας.

  Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ