Γιώργος Γεραπετρίτης για ελληνοτουρκικά: «Είμαστε απολύτως έτοιμοι για όλα τα σενάρια»

108 Views
Γιώργος Γεραπετρίτης για ελληνοτουρκικά: «Είμαστε απολύτως έτοιμοι για όλα τα σενάρια»
«Θα απαντηθεί προσηκόντως η οποιαδήποτε πρόκληση» από την Τουρκία. Την κατηγορηματική αυτή απάντηση έδωσε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης με την ταυτόχρονη επισήμανση ότι η Ελλάδα, εκτός από το Διεθνές Δίκαιο, έχει και τους συμμάχους στο πλευρό της.
Η δήλωση εκ μέρους του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών ήταν εξάλλου «πολύ θετική», σημείωσε ο υπουργός σε συνέντευξή του στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5».
Με ένα θέμα που ενδιαφέρει τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε η συνέντευξη, την έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού, τις τελευταίες ημέρες στη Βόρεια Μακεδονία, με τον υπουργό να αναγνωρίζει ότι είναι αληθές ότι υπάρχουν κάποιοι επιβαρυμένοι δείκτες στη γειτονική χώρα, θυμίζοντας, ωστόσο, ότι την ώρα αυτή δεν επιτρέπεται η διασύνδεση μαζί της. Σε κάθε περίπτωση, συμπλήρωσε, η πρόσβαση ως τις 15 Ιουνίου από την Αλβανία και από τη Βόρεια Μακεδονία δεν επιτρέπεται, θα υπάρξει επανεκτίμηση της κατάστασης, έτσι ώστε είτε να αρθεί ο περιορισμός είτε και να επεκταθεί.
Παράλληλα, ο υπουργός Επικρατείας έκανε ειδική αναφορά στην 15η Ιουνίου ως «μια πολύ κρίσιμη και σημαδιακή ημερομηνία» -και αυτό διότι, όπως εξήγησε, ανοίγουν και τα εποχιακά ξενοδοχεία και «βεβαίως, κάτι που είναι σημαντική εξέλιξη για την πόλη σας, έχουμε απευθείας πτήσεις από το εξωτερικό και για τη Θεσσαλονίκη».
Με αφορμή όσα δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χθες από τη Ρόδο, για απευθείας ενίσχυση των επιχειρήσεων, ο υπουργός Επικρατείας κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «δεν έχει πλήρη γνώση των οικονομικών δεδομένων, όπως επίσης δεν γνωρίζει και τα μέτρα τα οποία έχουν ληφθεί. Αν συνέβαινε αυτό, θα γνώριζε ότι έχει υπάρξει ένα ‘πακέτο’ μέτρων 24 δισ., ένα μεγάλο μέρος των οποίων διοχετεύεται, άμεσα ή έμμεσα, σε επιχειρήσεις και εργαζομένους».
«Διαρθρωτικές κινήσεις αν το ΣΥΝεργασία δεν αποδειχθεί ελκυστικό»
Στη δημοσιογραφική διαπίστωση ότι μερίδα των επιχειρηματιών δεν βρίσκει ελκυστικό το πρόγραμμα «ΣΥΝεργασία», απάντησε ότι «εφόσον αποδειχθεί ότι δεν είναι αρκετά ελκυστικό και δεν εξυπηρετεί τον στόχο της εργασιακής ισορροπίας, τότε θα υπάρξουν και διορθωτικές κινήσεις». «Είναι ένα μείγμα», εξήγησε, «το οποίο προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στη διατήρηση των θέσεων εργασίας, που είναι η μεγάλη διακύβευση, πολύ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, και στη διατήρηση ενός σχετικού αποθέματος για να μπορέσουμε να μην έχουμε κλυδωνισμούς την επόμενη μέρα».
Στο σημείο αυτό δε, ο κ. Γεραπετρίτης επεσήμανε ότι μολονότι η Ελλάδα πήρε μέτρα πολύ πιο νωρίς από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, εν τούτοις εμφανίζει σημαντικά μικρότερη ύφεση από αυτές. Με ένα μέσο όρο ύφεσης στην Ε.Ε. 3,2% για το α’ τρίμηνο, η Ελλάδα βρίσκεται στο 0,9%. Άρα, «έχουμε χρησιμοποιήσει ένα πολύ δυνατό μείγμα μέτρων», συμπέρανε, αλλά «επειδή η Ελλάδα είναι εξ ορισμού μια χώρα οικονομικά, δημοσιονομικά ευάλωτη, ως εξαρτώμενη σε μεγάλο βαθμό από το τουριστικό προϊόν (…) για τον λόγο αυτό πρέπει να διατηρήσουμε ένα ικανό δημοσιονομικό απόθεμα για να μην υπάρξει οποιαδήποτε διακινδύνευση».
Στις ερωτήσεις για την κοινοτική ενίσχυση, απάντησε ότι σε πρώτη φάση θα απελευθερωθούν τα κονδύλια του πρώτου «πακέτου» των 500 εκατ., το οποίο προέρχεται από την Αναπτυξιακή Τράπεζα και το πρόγραμμα SURE για την ενίσχυση της εργασίας. Υπάρχει, επιπλέον, το 1,35 δισ. από το πρόγραμμα Ποσοτικής Χαλάρωσης, στο οποίο «η Ελλάδα για πρώτη φορά συμμετέχει και το οποίο θα δώσει μια ‘ανάσα’ μέσα στο καλοκαίρι», τόνισε εξάλλου.
«Ίσως καθυστερήσει λίγο περισσότερο το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή από την τιτλοποίηση», αναγνώρισε, σε κάθε περίπτωση όμως «με κάποιες μικρές προσαρμογές και το Ταμείο αυτό θα τεθεί σε εφαρμογή».
«Πολύ επικίνδυνο να δοθούν όλα εμπροσθοβαρώς»
Ο κ. Γεραπετρίτης επαναλαμβάνοντας την κριτική του για το ΣΥΡΙΖΑ, παρατήρησε: «Μια αλόγιστη πλειοδοσία να δοθούν όλα εμπροσθοβαρώς, όπως διατείνεται στο πρόγραμμά της η αξιωματική αντιπολίτευση, είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Δεν έχει γνώση του τι μπορεί να σημαίνει το να δώσεις όλα τα ταμειακά διαθέσιμα (…) αν υπάρξει ανάγκη δανεισμού». Εν κατακλείδι, θέση της κυβέρνησης είναι «να ενισχύσουμε στο μέτρο που μας επιτρέπει η δημοσιονομική μας θέση, με κανέναν τρόπο όμως να μη θέσουμε σε κίνδυνο τη σταθερότητα της ελληνικής οικονομίας. Και μπορεί οι δείκτες να είναι σήμερα καλοί, αλλά να διασφαλίζουμε ότι θα παραμείνουν εκεί».
«Είμαστε απολύτως έτοιμοι για όλα τα σενάρια» με την Τουρκία
Για τα ελληνο-τουρκικά και στο ερώτημα αν φοβάται θερμό επεισόδιο με τη γείτονα μέσα στο καλοκαίρι, ο υπουργός Επικρατείας ξεκαθάρισε: «Είμαστε απολύτως έτοιμοι για όλα τα σενάρια. Υπάρχει ένα επιχειρησιακό σχέδιο, το οποίο έχει εκπονηθεί από τα υπουργεία Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας». Αξιολόγησε ως «πολύ θετική» τη δήλωση εκ μέρους του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο χαρακτήρισε «προκλητικές τις ενέργειες της Τουρκίας» σε ό,τι αφορά την ΑΟΖ. Επιπλέον, ο υπουργός παρατήρησε ότι η ελληνική επιχειρησιακή ισχύς αποδείχθηκε στα γεγονότα του Έβρου και, εν είδει γενικού συμπεράσματος, «είμαστε πολύ επιφυλακτικοί, όχι ανήσυχοι, γιατί είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτού του είδους την πρόκληση. Παρακολουθούμε από πάρα πολύ κοντά».

Ο υπουργός Επικρατείας, με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Ισραήλ, μίλησε επιπροσθέτως για τις «πολύ σημαντικές συμφωνίες» που έχει υπογράψει η χώρα μας με τη συγκεκριμένη χώρα, συμφωνίες που έχουν να κάνουν και με τα ενεργειακά ζητήματα -«άρα, υπάρχει πολύ μεγάλη κοινότητα συμφερόντων»- ενώ υπάρχει και αμυντική συνεργασία, πρόσθεσε. Όπως όμως υπάρχουν συμφωνίες και με την Αίγυπτο, χώρες της Μ. Ανατολής, την Ευρώπη, την Αμερική, τη Ρωσία. Κατά συνέπεια, «έχουμε τα διπλωματικά και επιχειρησιακά ‘εργαλεία’ να είμαστε απολύτως έτοιμοι για να έχουμε μια ανάλογη αντίδραση σε ό,τι υπάρξει από την Τουρκία (…), θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί προκειμένου να διασφαλισθούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Σε αυτόν τον αγώνα δεν θα είμαστε μόνοι μας», διαβεβαίωσε ο Γ. Γεραπετρίτης για να κλείσει λέγοντας: «Δεν είναι μόνο το αφηρημένο Διεθνές Δίκαιο, έχουμε την έμπρακτη στήριξη και όλων των εταίρων μας (…). Θα απαντηθεί προσηκόντως η οποιαδήποτε πρόκληση». 

Με ετικέτα:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Η Κομισιόν θέλει να υπάρξει σύντομα συμφωνία για το Ταμείο Ανάκαμψης
8 Views

Η Ούρσουλα Φον Ντέρ Λάιεν έδωσε το σύνθημα προς τις χώρες της Ε.Ε για το Ταμείο Ανάκαμψης, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει άπαντες να συντομεύουν ώστε οι διαπραγματεύσεις να δώσουν χώρο για την ολοκλήρωση του σχεδίου δίχως περαιτέρω καθυστερήσεις.

Περισσότερα ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Η Κομισιόν θέλει να υπάρξει σύντομα συμφωνία για το Ταμείο Ανάκαμψης
8 Views

Η Ούρσουλα Φον Ντέρ Λάιεν έδωσε το σύνθημα προς τις χώρες της Ε.Ε για το Ταμείο Ανάκαμψης, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει άπαντες να συντομεύουν ώστε οι διαπραγματεύσεις να δώσουν χώρο για την ολοκλήρωση του σχεδίου δίχως περαιτέρω καθυστερήσεις.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Bild: Άτακτη υποχώρηση Μητσοτάκη στον εκβιασμό της γερμανικής TUI
9 Views

Δημοσίευμα της Bild ανέδειξε την... άτακτη υποχώρηση του Κυριάκου Μητσοτάκη όσον αφορά την οδηγία για καραντίνα 36 ωρών σε τυχαία επιλεγμένους επισκέπτες στα ελληνικά αεροδρόμια, έπειτα από ευθείες απειλές μεγάλης τουριστικής εταιρείας της Γερμανίας.

Περισσότερα ...
ΥΓΕΙΑ
Κορονοϊός: Ανησυχία από τη συνεχή αύξηση των κρουσμάτων - 28 νέα το τελευταίο 24ωρο
11 Views

Είκοσι οκτώ νέα κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ. Παράλληλα, δεν υπήρξε κανένας νέος θάνατος στη χώρα μας.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Απασφάλισε βουλευτής της ΝΔ εναντίον Βρούτση: Θα αναλάβετε τις ευθύνες σας για τις εκκρεμείς συντάξεις;
21 Views

Ερώτηση – καταπέλτη κατέθεσε στον υπουργό Εργασίας ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κοντογεώργος, κατακεραυνώνοντας τον Γιάννη Βρούτση για την κατάσταση που επικρατεί με τις εκκρεμείς συντάξεις.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Handelsblatt: «Χάος στις διακοπές στην Ελλάδα»
20 Views

Ιδιαίτερα επικριτικό είναι το άρθρο της εφημερίδας Handelsblatt που υπογράφει ο ανταποκριτής της στην Αθήνα Γκερντ Χέλερ, μία μέρα αφότου η Ελλάδα άνοιξε τα σύνορά της υποδεχόμενη τους πρώτους τουρίστες.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Στον κάλαθο των αχρήστων η απόφαση του Αρείου Πάγου για παραπομπή Σφακιανάκη
30 Views

Για τυπικούς και όχι ουσιαστικούς λόγους, ο πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δεν θα δικαστεί για το αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας για το οποίο τον παρέπεμψε ο Άρειος Πάγος.

Περισσότερα ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ερχεται ψαλίδι σε 545.000 συντάξεις
24 Views

Στην κλίνη του Προκρούστη για περικοπή αναμένεται να πάνε 550.000 συντάξεις δικαιούχων που συνταξιοδοτήθηκαν πρόωρα. Ουσιαστικά με βάση τις… συμβουλές που δέχεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ενόψει του επερχόμενου νέου μνημονίου όσοι συνταξιούχοι είναι κάτω των 55 ετών θα βρεθούν αντιμέτωποι με την περικοπή της σύνταξής τους για τη διάσωση της ελληνικής οικονομίας.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τηλεδιασκέψεις Μ. Βαρβιτσιώτη με την υφυπ. Εξωτερικών της Ιταλίας και τον ΥΠΕΞ της Βόρειας Μακεδονίας
16 Views

Σειρά τηλεδιασκέψεων είχε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης, με την υφυπουργό Εξωτερικών της Ιταλίας, Μαρίνα Σερένι, καθώς και τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, Νικολά Ντιμιτρόφ.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αλ. Τσίπρας από Κέρκυρα: Αποκλειστική ευθύνη Μητσοτάκη το μπάχαλο στον τουρισμό
25 Views

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό για «ανυπαρξία σχεδίου, ασυνεννοησία, ερασιτεχνισμό», με αποτέλεσμα ένα «πρωτοφανές μπάχαλο» στην επανεκκίνηση του τουρισμού, άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από την Κέρκυρα.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΙΝΑΛ: Είμαστε υπέρ ενός ρυθμιστικού πλαισίου για τις συγκεντρώσεις και τις πορείες
30 Views

Η θέση και η στάση του Κινήματος Αλλαγής για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης σχετικά με τις συγκεντρώσεις και τις διαδηλώσεις κυριάρχησε στη συζήτηση κατά την τακτική εβδομαδιαία ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τα στελέχη του του Κινήματος.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνέντευξη Τύπου του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου στα γραφεία του Κινήματος
16 Views

Ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, θα προέβη σήμερα σε σοβαρές αποκαλύψεις αναφορικά με την δράση παρακράτους αλλά και δράσης κατασκόπων ακόμα και εντός νευραλγικής εθνικής υπηρεσιάς που λειτουργεί προς όφελος μεγάλων και επικίνδυνων συμφερόντων.

Περισσότερα ...
LIFESTYLE
Ξέσπασε σε κλάματα ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη! (Βίντεο)
18 Views

Τελευταία εκπομπή για την Ελένη Μενεγάκη σήμερα και από κοντά της δεν θα μπορούσε να λείπει ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τον οποίο συνεργάστηκε περίπου για 16 χρόνια.

Περισσότερα ...
ΑΠΟΨΕΙΣ
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΕΠΟΧΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
20 Views

Κάθε μέρα σχεδόν διαβάζουμε και ακούμε από το υπεύθυνα πολιτικά στελέχη του Υπουργείου και μάλιστα με τυμπανοκρουσίες για την ετοιμότητα για την Αντιπυρική περίοδο και βέβαια για το πόσο σωστές αποφάσεις 'έχουν πάρει έως τώρα

Περισσότερα ...
LIFESTYLE
Ελένη Μενεγάκη; την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά της! (Photos)
17 Views

Ακόμα κι αν δεν είστε λάτρεις της τηλεόρασης και δη των μεσημεριανών εκπομπών, δεν μπορεί παρά να αναγνωρίζετε, ότι η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί ίσως την κορυφαία τηλεοπτική περσόνα στη χώρα μας.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Τούρκος θεολόγος διαφωνεί με τον Ερντογάν: Να παραμείνει μουσείο η Αγία Σοφία – Τι θέλει να πετύχει ο “σουλτάνος” – Υπάρχει προηγούμενο
57 Views

Με αφορμή την επικείμενη απόφαση της τουρκικής δικαιοσύνης για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, η Süddeutsche Zeitung δημοσιεύει συνέντευξη με τον Τούρκο θεολόγο, συγγραφέα και ειδικό σε θέματα Ισλάμ και Τουρκίας Τζεμίλ Κιλίτς σχετικά με τους λόγους του Ερντογάν για μια τέτοια κίνηση αλλά και τον συμβολισμό της Αγίας Σοφίας σήμερα στον ισλαμικό κόσμο.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Νέα στοιχεία ανακάλυψαν οι γερμανικές αρχές για την υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν
54 Views

Επιμένουν οι Γερμανοί εισαγγελείς πως ο Κρίστιαν Μπρίκνερ, βασικός ύποπτος για εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, τη σκότωσε. Θεωρούν πως τα στοιχεία που βρέθηκαν το αποδεικνύουν παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε το σώμα του παιδιού.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Την Παρασκευή, παρουσία του πρωθυπουργού, η επίσημη έναρξη εργασιών στο Ελληνικό
72 Views

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή έναρξης εργασιών στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη.

Περισσότερα ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Πώς θα ρυθμιστούν οι οφειλές σε τράπεζες, Εφορία, Ταμεία, ΔΕΚΟ (Αφορά ανέργους και μη)
41 Views

Άρδην αλλαγή των δεδομένων για τη ρύθμιση του χρέους ιδιωτών (φυσικών προσώπων) αλλά και επιχειρήσεων βρίσκεται προ των πυλών, με την ψήφιση, τον Ιούνιο, του νέου πτωχευτικού νόμου.

Περισσότερα ...
ΥΓΕΙΑ
Καταμετρήθηκαν 20 νέα κρούσματα Covid-19 στη χώρα χθες
41 Views

Συνολικά 20 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν σήμερα 30 Ιουνίου από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και ένας νέος θάνατος το τελευταίο 24ωρο. Από αυτά, τα 9 είναι «εισαγόμενα» και τα υπόλοιπα εντοπίζονται στις εξής περιοχές:

Περισσότερα ...
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το αδιαχώρητο στην Α΄ ΔΟΥ Αθηνών
38 Views

Παρέμβαση της αστυνομίας σημειώθηκε σήμερα στην Α΄ ΔΟΥ Αθηνών στο κέντρο της πόλης, καθώς από το πρωί παρατηρήθηκαν μεγάλος συνωστισμός και τεράστιες ουρές. Μέχρι στιγμής οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. δεν χρειάστηκε να επέμβουν και βρίσκονται στο σημείο για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Περισσότερα ...
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
«Με πήρε η κατρακύλα»...
39 Views

Βαθιά θρησκευόμενος δήλωσε ο Νίκος Κοντοστάθης, γνωστότερος στο πανελλήνιο ως ψευτογιατρός, ο οποίος κατηγορείται για το θάνατο πολλών, αφελών, συμπατριωτών μας, οι οποίοι πίστεψαν για άλλη μια φορά τις ανοησίες και τις ψεύτικες ελπίδες που τους προσέφερε.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Στο στόχαστρο των αμερικανικών αρχών ο Μαρινάκης
1403 Views

Οι αμερικανικές αρχές τις τελευταίες εβδομάδες έχουν ασχοληθεί ιδιαίτερα με τους Έλληνες πλοιοκτήτες που έσπασαν το εμπάργκο που επέβαλλαν οι ΗΠΑ στη Βενεζουέλα και μετέφεραν υδρογονάνθρακες από και προς τη χώρα του Μαδούρο.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Κρας τεστ για τον τουρισμό με 104 πτήσεις
43 Views

Πρεμιέρα σήμερα κάνει ο τουρισμός στη χώρα μας, καθώς ανοίγουν όλα τα αεροδρόμια της χώρας για να δεχτούν Ευρωπαίους και μη τουρίστες. Από 1η Ιουλίου, ξεκινούν οι πτήσεις από το εξωτερικό προς όλα τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας.

Περισσότερα ...
LIFESTYLE
Ελένη Μενεγάκη: Σήμερα το «αντίο» της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης (Βίντεο - Photos)
49 Views

Τέλος εποχής με την τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha. Η παρουσιάστρια αποχαιρετά σήμερα, 1η Ιουλίου, το τηλεοπτικό κοινό που την αγάπησε.

Περισσότερα ...