Γ. Τράγκας: Καταφεύγω στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ε.Ε. και σε όλες τις Διεθνείς Ενώσεις γιατί ο Μητσοτάκης έχει άσβεστο μίσος απέναντί μου

208 Views
Γ. Τράγκας: Καταφεύγω στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ε.Ε. και σε όλες τις Διεθνείς Ενώσεις γιατί ο Μητσοτάκης έχει άσβεστο μίσος απέναντί μου

Διαβάστε ολόκληρο το εξώδικο του Κ. Μητσοτάκη στον REAL FM, το 2016, που ζητούσε από τότε την φίμωση του δημοσιογράφου

Επειδή φοβάμαι για την ζωή μου.

Επειδή πιστεύω ότι ο σημερινός πρωθυπουργός έχει νοσηρή σκέψη και ψυχή.

Επειδή από την ημέρα που εισήλθε στην πολιτική έδειξε ότι απεχθάνεται την ελευθεροτυπία και την δημοσιογραφική κριτική.

Επειδή συμπαθεί μόνο όσους τον αποθεώνουν, τον επευφημούν και τον αναγνωρίζουν ως «μεγάλο ηγέτη».

Επειδή είναι ηλίου φαεινότερον ότι επί των ημερών του παρεμποδίζομαι ποικιλοτρόπως και μου απαγορεύεται το συνταγματικό μου δικαίωμα να ασκώ ελεύθερα το επάγγελμά μου και να διατυπώνω αβίαστα τις απόψεις μου, έδωσα εντολή στους συνηγόρους μου να προσφύγουν στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ευρώπης, στο Διεθνές Ινστιτούτο Τύπου και σε όλες τις ευρωπαϊκές και διεθνείς οργανώσεις που υπερασπίζονται την δημοκρατία, την αντίθετη άποψη και την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών.

Οι πρωθυπουργικές επιθέσεις εναντίον μου, δηλαδή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ήδη χρονίζουν και έχουν να κάνουν όχι μόνο με την κριτική μου για τις πολιτικές επιλογές του, την πολιτική συμπεριφορά του, αλλά κυρίως για τις έρευνες, τα ρεπορτάζ, τα σχόλια μου, απέναντι στην οικονομική κατοχή που υφίσταται η πατρίδα και την απάνθρωπη συμπεριφορά φίλων του απέναντι στον ελληνικό λαό.

Όσα έχω πει σε βάρος του ασκώντας ελεύθερη κριτική, εδώ και χρόνια, είναι αυταπόδεικτα.

Ουδέποτε ως Έλληνας πολιτικός και γόνος μεγάλης πολιτικής οικογένειας ετόλμησε να ψελλίσει κάτι εναντίον των γερμανικών προσβολών που υπέστη ο ελληνικός λαός και των όσων έλεγαν οι Γερμανοί φίλοι του .

Ουδέποτε βρήκε κάτι κακό ή ανθελληνικό σε όσα δήλωσαν κατά καιρούς για τους Έλληνες η κυρία Μέρκελ, ο κύριος Σόιμπλε και όλοι οι Βαυαροί ανθέλληνες.

Ουδέποτε κατηγόρησε το Βερολίνο ότι κρύβεται πίσω από τις κινήσεις του Σημίτη στο Αιγαίο (συμφωνία Μαδρίτης) ή πίσω από τη συμφωνία των Πρεσπών.

Οι Έλληνες πολίτες επί 10 έτη υπέστησαν τα πάνδεινα από τους Γερμανούς και ο κύριος Μητσοτάκης δεν ετόλμησε να πει μια λέξη παρηγοριάς.

Αντίθετα επέδειξε αποκρουστικό πολιτικό πρόσωπο, ψηφίζοντας ΝΑΙ για όλα τα μνημόνια, απολύοντας καθαρίστριες και μιλώντας με ιταμό ύφος για τους συμβασιούχους στην Βουλή.

Επεδίωξε να απολυθώ από την εργασία μου στον REAL FM με δεκάδες sms προς τον ιδιοκτήτη του. Έφτασε στο σημείο στις 9/2/2016 ως πρόεδρος της Ν.Δ. και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να στείλει εξώδικο κατά της Ανώνυμης Εταιρείας Ραδιοφώνου και να ζητήσει να τον «προσκυνήσω» ραδιοφωνικά, διαβάζοντας δήλωση που συνέταξε ο ίδιος χωρίς να αναφέρω τα σημεία των εκπομπών μου, τα οποία θεώρησε προσβλητικά!!

Τελικά, οι πιέσεις του προς τον REAL FM είχαν ως αποτέλεσμα να απομακρυνθώ λίγο αργότερα. Για άλλους «λόγους» και με άλλα επιχειρήματα.

Επειδή ως Έλληνας πολίτης, ως ένα από τα παλαιότερα τακτικά μέλη της Ένωσης Συντακτών, της Ευρωπαϊκής Ενώσεως Δημοσιογράφων, ως παλαιός γενικός διευθυντής πολλών εφημερίδων και ραδιοτηλεοπτικών σταθμών, ως ιδρυτής και δημιουργός 15 τουλάχιστον ραδιοφωνικών σταθμών, με χιλιάδες εκπομπές στο ενεργητικό μου και εκατοντάδες δημοσιογραφικές αποστολές στο εξωτερικό, με κατάλευκο ποινικό μητρώο επί 54 έτη, αισθάνομαι πλέον ότι με διώκει με άσβεστο μίσος ένας πρωθυπουργός, ο οποίος όχι μόνο επιδιώκει να με φιμώσει, αλλά και να με εξοντώσει ως άνθρωπο και οικογενειάρχη. Για αυτό και καταφεύγω τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ σε όλες τις αρμόδιες οργανώσεις προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τις δικαστικές αρχές.

Ανασύροντας χθες από το αρχείο μου το εξώδικο που απέστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον REAL FM, διαβάζοντάς το, διαπίστωσα ποιος ήταν ο εντολέας για τον εξοστρακισμό μου από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM και το ACTION24.

Ο σημερινός πρωθυπουργός, τότε πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, απειλεί ευθέως τη διοίκηση του σταθμού για όσα σχολιάζω για την φιλογερμανική και μνημονιακή πολιτική του στις εκπομπές μου. Αναφέρει μάλιστα ολόκληρα αποσπάσματα εκπομπών μου, που περιγράφω και αναλύω πόσο φιλογερμανός είναι και πόσο τον θέλει πρωθυπουργό στην Ελλάδα το Βερολίνο.

Το εξώδικο είναι απειλητικό, τόσο προς εμένα αλλά κυρίως προς την διεύθυνση του σταθμού, τον αδερφό του Νίκου Χατζηνικολάου, Στέργιο, και τον τότε διευθυντή προγράμματος, κ. Χρήστο Μπάρλα.

Επομένως είναι αντιληπτό ποιος με οδήγησε στις πόρτες της εξόδου, τόσο των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΚΩΝ FM όσο και του ACTION24.

Για αυτό το λόγο, καλώ όσους εκτιμούν, όσους πιστεύουν ότι καλώς ομιλώ ελεύθερα, ότι καλώς σχολιάζω ελεύθερα την επικαιρότητα, ότι δικαίως ασκώ ελεύθερη κριτική, ότι έχω συνταγματικό δικαίωμα να το κάνω, να συνδράμουν στις προσπάθειές μου.

Σήμερα, δημοσιοποιώ το κείμενο του εξωδίκου που μου έστειλε ο κύριος Μητσοτάκης στον REAL FM, έτσι ώστε να γίνει αντιληπτό ποιος είναι ο εντολέας και ποιος ο υποκινητής των απομακρύνσεών μου από τον REAL FM, από τα Παραπολιτικά FM και από το ACTION24.

Δημοσιοποιώ για ακόμα φορά το εξώδικο του κυρίου Μητσοτάκη προς τον REAL FM και επισημαίνω ότι η μόνη φορά που συναντήθηκα μαζί του ήταν όταν με κάλεσε στο γραφείο του προκειμένου να με παρακαλέσει να υπερασπιστώ την σύζυγό του από «αήθεις» – όπως την χαρακτήρισε – δημοσιογραφικές επιθέσεις.

Πρέπει να σημειώσω ότι σε όλη τη διάρκεια του lockdown έπαιρνα τηλέφωνο μέλη της κυβέρνησής του και τους ανέλυα όχι μόνο τι συμβαίνει με τα συμφέροντα των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών αλλά και τι θα συμβεί με τον ερχομό της φτώχειας στην Ελλάδα.

Δείτε το εξώδικο:

Με ετικέτα:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΥΓΕΙΑ
Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τους νέους ο Τσιόδρας. Νέα μέτρα ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς
93 Views

Την ανησυχία του για την αύξηση των κρουσμάτων αλλά και την ελπίδα «να μην λυγίσουμε τις επόμενες εβδομάδες» εξέφρασε ο Σωτήρης Τσιόδρας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης που πραγματοποίησε μαζί με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος ανακοίνωσε σειρά νέων μέτρων για την προστασία των πολιτών από τον κορονοϊό.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Αυστραλία: Το τεράστιο “SOS” που έγραψαν τρεις ναυαγοί στην παραλία τους έσωσε τη ζωή ( βίντεο)
60 Views

Η περιπέτεια των τριών ναυαγών ξεκίνησε όταν οι τρεις φίλοι θέλησαν να κάνουν ένα ταξίδι από το Pulawat προς το Pulap των Ομόσπονδων Πολιτειών της Μικρονησίας. Βγήκαν όμως εκτός πορείας, και τους τελείωσαν τα καύσιμα με αποτέλεσμα να βρεθούν στο ακατοίκητο νησί Pikelot, 118 μίλια (190 χιλιόμετρα) από τον προορισμό τους.

Περισσότερα ...
ΥΓΕΙΑ
ΕΟΔΥ: 121 νέα κρούσματα σήμερα. Τα πέντε στις πύλες εισόδου της χώρας
73 Views

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 4 Αυγούστου, 121 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα, εκ των οποίων τα 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων, στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 4855, εκ των οποίων το 54.6% αφορά άνδρες.

Περισσότερα ...
LIFESTYLE
«Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου. Αυτό είναι το trailer και η ώρα της εκπομπής της!
51 Views

Εδώ και λίγες ημέρες η Ιωάννα Μαλέσκου ανήκει και επίσημα στο δυναμικό του ΣΚΑΙ, με το κανάλι μάλιστα να κυκλοφορεί το τρέιλερ και να κάνει γνωστό τον τίτλο της εκπομπής της.

Περισσότερα ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Στα πέντε ευρώ ανά επιβάτη το τέλος λειτουργίας υδατοδρομίου - Ποιοι απαλλάσσονται από την επιβολή
75 Views

Το ύψος των τελών υδατοδρομίου και τις εξαιρέσεις καταβολής του υπέρ της εξυπηρέτησης της νησιωτικής Ελλάδας, ορίζει Κοινή Υπουργική Απόφαση που συνεπέγραψαν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο υφυπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ 2020-2021
61 Views

Αναρτήθηκαν σήμερα οι οριστικοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής βρεφών και νηπίων, τα οποία θα φιλοξενηθούν στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ για το σχολικό έτος 2020-2021, που έχουν καθοριστεί με βάση τη δημόσια πρόσκληση ως εξής:

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Αφρική: Οι λεμούριοι απειλούνται με εξαφάνιση. . Κίνδυνο διατρέχει η χλωρίδα και η πανίδα
49 Views

Σχεδόν όλοι οι λεμούριοι απειλούνται με εξαφάνιση και το 31% από αυτά τα πρωτεύοντα διατρέχει κρίσιμο κίνδυνο, λόγω του κυνηγιού και της αποψίλωσης των δασών στη Μαδαγασκάρη, σύμφωνα με τη νέα «ερυθρά λίστα» της Διεθνούς Ένωσης για τη Διατήρηση της Φύσης. Στον κατάλογο αυτόν περιλαμβάνονται πλέον περισσότερα από 30.000 απειλούμενα είδη.

Περισσότερα ...
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανασχηματισμός: Πέντε μόνο αλλαγές στην κυβέρνηση - Tα νέα πρόσωπα και όσους αναβαθμίζονται
73 Views

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε τον ανασχηματισμό με τα νέα πρόσωπα, αλλά και όσους αναβαθμίζονται στο κυβερνητικό σχήμα.

Περισσότερα ...
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Μια εύκολη ιδέα για παγωτό καρπούζι
51 Views

Είναι ένα από τα αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού και βρίσκεται στην εποχή του. Το καρπούζι το απολαμβάνουμε με διάφορους τρόπους. Σε κάποιες περιοχές συνδυάζεται με φέτα, ενώ γίνεται και σαλάτα.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Παραδοχή από τη Γερμανία πως εξάγει οπλικά συστήματα στην Τουρκία
55 Views

Παρ΄ ότι η Γερμανία θεωρεί ότι η στρατιωτική επέμβαση της Τουρκίας στη Συρία παραβιάζει το διεθνές δίκαιο και διαφωνεί με την τουρκική εμπλοκή στη Λιβύη εξακολουθεί να εξάγει οπλισμό στην Τουρκία.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Για απάτη ερευνάται ο Ντόναλντ Τραμπ και η εταιρείας του
67 Views

Ο περιφερειακός εισαγγελέας της Νέας Υόρκης Σάιρους Βανς διενεργεί έρευνα σε βάρος του Ρεπουμπλικάνου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και της εταιρείας του για ασφαλιστική και τραπεζική απάτη, αποκαλύφθηκε χθες Δευτέρα.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Πτολεμαΐδα: Αρκούδα κυνήγησε άλογο και αναβάτη
66 Views

Μία πρωτόγνωρη εμπειρία έζησε κάτοικος της Πτολεμαΐδας όταν κάνοντας ιππασία, στο δρόμο που συνδέει την Βλάστη με την Κλεισούρα, βρέθηκε να καταδιώκεται από μία μεγαλόσωμη καφέ Αρκούδα.

Περισσότερα ...
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στον ΠΑΟΚ
48 Views

Νέο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ καθώς εντοπίστηκε και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού, λίγο πριν η αποστολή αναχωρήσει για το Πήλιο όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Περισσότερα ...
ΔΙΕΘΝΗ
Άγριος καβγάς σε αεροπλάνο με επιβάτες που αρνήθηκαν να φορέσουν μάσκες (Video)
166 Views

Χαμός έγινε σε πτήση της εταιρείας KLM ανάμεσα σε επιβάτες επειδή δύο άνδρες όχι μόνον αρνήθηκαν να φορέσουν μάσκες, αλλά επιτέθηκαν φραστικά και με μπουνιές σε συνταξιδιώτες τους, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της KLM στο ολλανδικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ANP.

Περισσότερα ...
ΥΓΕΙΑ
Ο Τσιόδρας επιστρέφει στην ενημέρωση για τις εξελίξεις για τον κορωνοϊό
61 Views

O υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον COVID-19, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, θα ενημερώσουν για τις εξελίξεις με συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν, to απόγευμα στις 18:00, στο υπουργείο Υγείας.

Περισσότερα ...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα το Σχέδιο Πισσαρίδη για την Ελληνική Οικονομία
55 Views

Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα το Σχέδιο Ανάπτυξης για την Ελληνική Οικονομία που έχει εκπονηθεί από επιτροπή με επικεφαλής τον νομπελίστα οικονομολόγο, Χριστόφορο Πισσαρίδη.

Περισσότερα ...
ΠΑΙΔΕΙΑ
Όλο το σχέδιο για το "Νέο Σχολείο"
62 Views

Νέα βιβλία και προγράμματα σπουδών, επιμόρφωση εκπαιδευτικών, αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης είναι οι κομβικοί άξονες της πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας για την αλλαγή σελίδας του ελληνικού σχολείου από το επόμενο σχολικό έτος με βάση τα δυτικά πρότυπα.

Περισσότερα ...
LIFESTYLE
Γιουσέιν Μπολτ: H « συζήτηση» με τη νεογέννητη κόρης του! (Βίντεο & Φωτογραφίες)
57 Views

Ένα βίντεο με τη νεογέννητη κόρη του ανέβασε στο διαδίκτυο ο πρωταθλητής κόσμου Γιουσέιν Μπολτ. Στο βίντεο βλέπουμε τη "συνομιλία" του μπαμπά με την κόρη του Olympia Lightning

Περισσότερα ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Καταγγελία: Επιλογή της κυβέρνησης ανανέωση συμβάσεων των «γαλάζιων παιδιών» ενώ οι 5.500 πτυχιούχοι μένουν στον αέρα
67 Views

Στην καταγγελία της κυβέρνησης για την επιλογή της να μην ανανεώσει τις συμβάσεις των 5.500 συμβασιούχων του Ειδικού Προγράμματος Απασχόλησης του ΟΑΕΔ προχώρησε ο Σύλλογος Ειδικού Προγράμματος Πτυχιούχων στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα, ενώ αποφάσισε να εξαιρέσει τα «δικά της παιδιά», ανανεώνοντας μόνο τις δικές τους συμβάσεις. Καταγγελία και για καταστάσεις εργασιακού μεσαίωνα από τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Πρωτοβάθμιου Συνδικαλιστικού Σωματείου.

Περισσότερα ...
ΕΛΛΑΔΑ
Ηλεκτρικό αυτοκίνητο, σκούτερ, ποδήλατο: Όλα τα βήματα για να πάρετε επιδότηση, Δικαιούχοι
60 Views

Όλα τα βήματα για να πάρετε επιδότηση για ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ηλεκτρικό σκούτερ ή ηλεκτρικό ποδήλατο. Αναλυτικές οδηγίες και ενημέρωση για τους δικαιούχους της κρατικής επιδότητης.

Περισσότερα ...
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Απόδραση κρατουμένου από την Ευελπίδων
66 Views

Γεωργιανός κρατούμενος που κατηγορείται για απόπειρα κλοπής απέδρασε από την Ευελπίδων όπου είχε μεταφερθεί για να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας. Το γεγονός έγινε αντιληπτό περίπου στις 3.30 το απόγευμα.

Περισσότερα ...